Internet en TV – 2 in 1 pakket

Door de opkomst van de mobiele telefoon en smartphone is een vaste telefoonlijn bij veel mensen overbodig geworden in huis. Is dit ook voor u het geval? Maar wilt u toch profiteren van een voordelig pakket met een aantrekkelijke welkomstactie? Dan is een 2 in 1 pakket iets voor u. Een 2 in 1 pakket bestaat namelijk alleen uit Internet en TV. Hieronder hebben wij voor u de verschillende aanbieders van 2 in 1 pakketten met elkaar vergeleken. Zo kunt u eenvoudig het pakket met Internet en TV kiezen dat het beste bij u past.

Goedkoopste internet en TV abonnement per aanbieder

Aanbieder Kosten p/maandEenmalige
Kosten
Duur contractInternetsnelheid (Mb/s)TV / HD zenders 
Tele2€33€251 jaar20 down 2 up35 / 19Meer info Tele2 internet en TV - 2 in 1 pakket
Budget Thuis€44n.v.t.1 jaar100 down 10 up70 / 44Meer info NLE internet en TV - 2 in 1 pakket
Online.nl€39€302 jaar30 down 3 up75 / 29Meer info Online.nl internet en TV - 2 in 1 pakket
Youfone€41,95€24,951 jaar100 down 10 up26 / 26Meer info Youfone internet en TV - 2 in 1 pakket
Telfort€42,50€301 jaar50 down 5 up73 / 42Meer info Telfort internet en TV - 2 in 1 pakket
T-Mobile€43nvt1 jaar50 down 5 up66 / 36Meer info T-Mobile internet en TV - 2 in 1 pakket
Ziggo€49,50n.v.t.1 jaar40 down 4 up77 / 36Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket
KPN€51,50n.v.t.1 jaar50 down 5 up72 / 45Meer info KPN internet en TV - 2 in 1 pakket

De prijzen en 2 in 1 pakketten met internet en televisie zijn voor het laatste gecontroleerd op: 1 januari 2020. Wij doen ons uiterste best om alle prijzen en informatie juist te vermelden. Als er toch fouten in zitten, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. U dient ten alle tijden de prijs zelf goed te controleren bij de aanbieder waar u het 2 in 1 pakket met internet en tv afneemt.

Verschillende aanbieders
Er zijn verschillende aanbieders van 2 in 1 pakketten met internet en tv. In bovenstaand overzicht worden deze onafhankelijk met elkaar vergeleken. Internet en televisie aanbieders vergelijken is hierdoor heel eenvoudig. Als u specifieke voorkeur heeft voor een bepaalde aanbieder. Dan hebben we voor u ook per aanbieder de 2 in 1 pakketten vergeleken. Dit is gedaan voor: KPN, Online.nl, Stipte, Tele2, XS4ALL en Ziggo.

Internet en TV vergelijken

Voorheen was het vaak zo dat u voor zowel internet en televisie een los abonnement moest afsluiten. Als een aanbieder wel beide diensten in het assortiment had dan kozen veel mensen toch voor aparte aanbieders. Nu kiest men er vaak voor om internet en tv onafhankelijk te vergelijken tussen de verschillende aanbieders. En vervolgens bij één aanbieder zowel internet en tv af te nemen. Dit is vaak goedkoper en eenvoudiger.

De prijs van een abonnement met internet en tv (2 in 1 pakket) is uiteraard afhankelijk van een aantal aspecten. Als eerste is het handig om uw internetverbruik in te schatten. Zit u dagelijks veel achter de computer of zijn er in uw huishouden verschillende gebruikers dan kan een pakket met een hogere downloadsnelheid een verstandige keuze zijn. Zo hoeft u zich niet te irriteren aan langzaam en traag internet. Dan kunt u eenvoudig tegelijk downloaden, Youtube bekijken, mailen, surfen en gamen.

Zo zijn er pakketten met 20 MB per seconden, maar ook pakketten met 50Mb of meer. Als u gebruik wilt maken van glasvezel dan bent u helemaal gegarandeerd van een hoge internetsnelheid. Deze kan dan maar liefst oplopen tot 500Mb/s. Als u wilt weten welke snelheid er haalbaar is op uw adres, maakt u dan gebruik van een speedtest op de website van de aanbieder. Wilt u weten welke televisie internet aanbieders er allemaal zijn op uw adres? Dan kunt u gebruik maken van postcode zoeken op deze website.

In de bovenstaande vergelijker kunt u eenvoudig internet en TV vergelijken van de verschillende aanbieders. Wilt u echter de pakketten met internet, tv en bellen vergelijken met elkaar? Dan kunt u dat hier doen.