Budget Thuis internet en TV

Budget Thuis internet en TV biedt u knetterscherpe tarieven voor een 2 in 1 pakket met DSL of glasvezel. Afhankelijk van wat er bij u leverbaar is. Hiervoor kunt u het beste direct een postcodecheck doen op de website van Budget Thuis. U krijgt bij Budget Thuis de KPN kwaliteit, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Dus bent u zuinig op uw portemonnee? Dan is deze provider mogelijk iets voor u.

Budget Thuis internet en televisie: pakketten vergelijken

De 2 in 1 Budget Thuis pakketten met internet en TV kunt u hieronder met elkaar vergelijken. U ziet direct hoe het zit met de Budget Thuis internet en TV kosten, maar ook hoeveel TV zenders u krijgt en op welke internetsnelheid u kunt rekenen.

Inhoud pakket bij Budget Thuis

Wilt u kiezen voor een twee in één pakket met televisie en internet bij Budget Thuis dan is het verstandig om u eerst even wat meer te verdiepen in de exacte inhoud van het pakket. Een internet en tv pakket wordt ook wel 2 in 1 of dual play pakket genoemd. Hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

Het zou zomaar eens kunnen dat u al Budget Thuis in huis heeft, ze bieden namelijk ook het product Budget Thuis energie aan. Een product waar ze eerder al eens de energiemarkt flink mee hebben wakker geschud omdat ze ineens een stuk goedkoper konden zijn dan de andere leveranciers. Zo ook met hun telecomdiensten voor bij u thuis.

Als er op uw adres geen glasvezel leverbaar is en u zit gebonden aan een DSL pakket, dan maakt het ze niet uit welke snelheid ze u moeten leveren. U betaalt 1 vaste prijs per maand en u krijgt hiervoor de maximaal haalbare snelheid op uw adres. Het maakt niet uit of dit 50 Mb/s is of 100 Mb/s, net wat er mogelijk is.

Is er wel glasvezel leverbaar op uw adres? Dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere varianten abonnementen die ook allemaal een andere prijs kennen. Als u gaat voor Budget Thuis glasvezel internet TV dan heeft u nog minder vaak last van traag internet of een storing. De kwaliteit van Budget Thuis glasvezel internet is hoger dan DSL internet. En met glasvezel kunt u even snel uploaden als downloaden. Voor ieder huishouden hebben ze bij deze aanbieder dan ook een geschikt abonnement met internet en TV.

Niet alleen het internet is uitstekend bij Budget Thuis, ook qua TV is het aanbod goed. U krijgt sowieso meer dan 100 zenders tot uw beschikking, en als u meer wilt dan kunt u altijd kiezen voor de extra zenderpakketten. Tip: sta even goed stil bij wat u wel of niet nodig gaat hebben. Kijkt u bijvoorbeeld veel Netflix? Dan is de basis qua TV-zenders misschien wel voldoende.

Budget Thuis TV

Bij Budget Thuis TV kunt u rekenen op dezelfde functionaliteiten als bij KPN. Dat betekent dat u interactieve TV krijgt waarmee u de diverse apps gewoon kunt bedienen met de afstandsbediening van uw televisie. U krijgt standaard meer dan 100 zenders, waarvan meer dan 40 in HD-kwaliteit, daar doen ze bij Budget TV allemaal niet moeilijk over.

Wilt u naast bijvoorbeeld Netflix toch nog meer zenders? Dan kunt u kiezen voor het Budget Thuis TV Pluspakket. Hiermee krijgt u nog eens ruim 35 extra zenders tot uw beschikking. Wilt u liever een specifiek pakket kiezen? Dan is er ook nog het Ziggo Sport Totaal pakket, het Kids pakket, het Film1 pakket of Fox Sports.

Maar interactieve TV bij Budget Thuis betekent nog veel meer:

  • Programma Gemist: heeft u de afgelopen 7 dagen een Programma Gemist? Dan kunt u deze eenvoudig terugkijken.
  • Opnemen Pakket: wilt u een programma later terug kunnen kijken? U kunt tot maar liefst 200 uur opnemen en bewaren. U kunt ze terugkijken wanneer u dat goed uitkomt. En zijn er meerdere programma’s tegelijkertijd die u wilt opnemen? Ook dat kan, want u kunt er maar liefst 6 tegelijk opnemen.
  • Begin Gemist: valt u net iets te laat in bij het programma dat u wilde zien, dan is het mogelijk om het programma alsnog vanaf het begin te starten. Zo heeft u net niet het begin gemist van de film of het programma dat u wilde kijken.
  • Budget Thuis app: onderweg online TV kijken? Dat kan met de Budget app. U kunt deze gebruiken op uw smartphone en tablet. Het maakt niet uit waar u bent, altijd TV kijken behoort tot de mogelijkheden.
  • Netflix: u kunt via de interactieve televisie naar Netflix kijken. U sluit hiervoor eerst zelf een los abonnement af bij Netflix en kunt dit vervolgens via de optie interactieve TV selecteren en inloggen.

Budget Thuis glasvezel internet TV

Wilt u graag een glasvezel internet en tv abonnement? Dat kan bij Budget Thuis, als het leverbaar is op uw adres. U kunt dit controleren met de postcodecheck. Glasvezel internet is stabieler en sneller. Zo heeft u minder vaak langzaam internet bij u thuis. De glasvezel pakketten zijn wel wat duurder dan de DSL pakketten, maar leveren u een hoop extra kwaliteit op.

Budget Thuis alles in 1

Wilt u graag een internet tv en bellen pakket, oftewel een Budget Thuis alles in 1 abonnement? Dat kan ook bij Budget Thuis. U betaalt hiervoor een klein beetje extra per maand en krijgt dan de optie voor vaste telefonie bij u thuis. Er zijn natuurlijk ook nog andere alles in 1 providers die u dan mogelijk eerst wilt vergelijken.

Budget Thuis vergelijken

Wilt u voordat u een definitieve keuze maakt Budget Thuis vergelijken met andere internet en televisie providers? U bent niet de eerste en de enige die een goede afweging wilt maken tussen de verschillende aanbieders. Wat is het goedkoopste internet en TV abonnement op uw adres? Of wat is het beste internet en TV pakket? Wilt u bijvoorbeeld vergelijken met Ziggo internet en TV of KPN internet en TV of een van de andere aanbieders die we hebben in Nederland: Caiway, Delta, T-Mobile, Youfone of Online.nl? Ze zijn allemaal verwerkt in de postcodecheck. Deze vergelijker is up to date inclusief de meest recente aanbiedingen en kortingen.

Voordelen Budget Thuis

  • U betaalt bij DSL 1 prijs en krijgt de maximaal haalbare internetsnelheid
  • KPN kwaliteit
  • Standaard zeer veel TV zenders

Overtuigd of meer weten? Ga naar de website van BudgetThuis.

Beschikbaarheid

De diensten van Budget Thuis zijn op de meeste plekken in Nederland wel beschikbaar. Wilt u zeker weten of dat ook voor uw adres zo is? Ga dan naar de website van Budget Thuis en check het snel en eenvoudig. U vult uw postcode en huisnummer in en u krijgt meteen te zien welke internet snelheden er bij u leverbaar zijn.

Aanbieding Budget Thuis

Bent u er zeker van en gaat u overstappen naar Budget televisie en internet? Dat vinden ze erg leuk bij Budget Thuis en daarom kunt u rekenen op een leuke korting als nieuwe klant. U krijgt over het algemeen een flinke korting op de eerste paar maanden van uw nieuwe abonnement. Dit scheelt aanzienlijk in de maandelijkse kosten de eerste periode. Houd er rekening mee dat u na een paar maanden meer gaat betalen. Overweegt u om over te gaan stappen in november? Dan kan het verstandig zijn om Black Friday in de gaten te houden.

Budget Thuis review

Tot nu toe hebben we enkel positieve geluiden gehoord over internet en TV van Budget THuis. Maar dat is ook wel te verwachten. Aangezien u eigenlijk KPN kwaliteit krijgt, omdat alle diensten via het netwerk van KPN lopen, maar u daar niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen bij deze telecom aanbieder.

Budget internet en TV bestellen

Bent u overtuigd van Budget Thuis internet TV? Dan kunt u op de website heel eenvoudig en snel uw bestelling doen online. U heeft dit met een paar minuten geregeld. Na de bedenkperiode van 14 dagen gaan ze uw bestelling zo snel mogelijk gereed maken zodat u snel kunt genieten van de vele Budget Thuis TV zenders en het snelle internet.

NLE

Budget Thuis was voorheen NLE, maar is in 2019 verder gegaan onder de naam Budget Thuis. Bent u dus op zoek naar een NLE internet en TV pakket? Dan komt u nu automatisch uit bij BudgetThuis!