KPN Internet en TV

KPN internet en TV is het ideale pakket als u zoekt naar razendsnel (glasvezel) internet bij u thuis en heel veel TV zenders. KPN Thuis biedt u heel veel plezier voor een scherpe prijs. Kiest u voor KPN Internet TV? Dan geniet u van een zeer compleet pakket.

KPN internet en televisie: pakketten vergelijken

Wat is het beste KPN internet en televisie abonnement voor bij jou thuis? Het enige dat u hoeft in te vullen:

 • Uw postcode
 • Uw huisnummer

De vergelijker laat direct het beste KPN internet TV abonnement voor jou zien! Start hieronder direct

KPN Postcodecheck


KPN internet en televisie pakket

Gaat u voor een KPN 2 in 1 pakket (ook wel dual play pakket genoemd)? Dan is het verstandig om u eerst even te verdiepen in de KPN inhoud van het pakket. Zo weet u zeker dat dit de juiste provider is die aansluit bij uw wensen en behoeftes. En als u de keuze heeft gemaakt voor KPN dan gaat het nog om de keuze voor het beste internet en TV pakket binnen de beschikbare opties.

Heeft u een klein huishouden? Dan heeft u waarschijnlijk voldoende aan een KPN internet en TV basis pakket. Dit pakket biedt u een uitstekende internetsnelheid en is qua TV zenders ook compleet genoeg. Heeft u behoefte aan nog wat meer zenders? Dan kunt u altijd kiezen voor een extra zenderpakket.

Heeft u een huishouden met meerdere personen? Dan heeft KPN internet TV ook voldoende opties. Er zijn ook uitgebreidere pakketten met hogere internetsnelheden zodat u thuis geen last heeft van traag internet als u met meerdere personen tegelijkertijd intensief gebruik maakt hiervan. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor het Internet en TV basis pakket of het Internet en TV 4K pakket. Deze bieden flink snellere verbindingen, u betaalt hier uiteraard ook wat meer voor per maand.

Internet en TV 4K

Van KPN Internet en TV 4K kunnen wij ons voorstellen dat u zich afvraagt: wat is dat precies? Als u kiest voor een KPN Internet en TV 4K abonnement dan krijgt u twee 4K HD TV-ontvangers. 4K TV is eigenlijk hetzelfde als Ultra HD, ook wel afgekort tot UHD. Maar wat heeft u eraan? Het is nog veel scherper beeld, want het heeft 4 maal zoveel pixels als gewone HD TV. In Nederland is KPN op dit moment de eerste en enige aanbieder van 4K televisie. Wat kunt u zoal kijken in 4K TV? Dat is op dit moment erg groeiende. Het aantal zenders en daarmee ook het aantal programma’s in 4K is aan het groeien. Want om 4K te kunnen uitzenden moet het ook in 4K kwaliteit worden opgenomen. Maar wat kunt u zoal kijken in 4K? Netflix, de muziekzender Xite en de Formule 1. Voor Netflix 4K heeft u wel het premium abonnement nodig van ze.

Als u kiest voor het Internet TV 4K abonnement van KPN, dan krijgt u daar de TV-ontvanger bij die er ook van buiten mooi uit ziet, want deze heeft de Red Dot Design Award geworden. Hij misstaat dus zeker niet in uw woonkamer. Het werkt via Bluetooth en u krijgt er een speciale HDMI kabel bij. Iets voor u? Of wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN.

KPN TV pakket

Het KPN TV pakket betekent alle gemakken die u nodig heeft op het gebied van TV kijken. Zo heeft u minimaal 45 TV zenders in HD kwaliteit en kunt u echt overal online TV kijken. U hoeft dus geen enkele serie of programma meer te missen, want met KPN Thuis hoeft u niet eens per se een TV te hebben om TV te kijken. U kunt namelijk overal TV kijken: in de auto, in de trein, op de camping, het maakt niet uit. U heeft alleen een tablet, laptop of smartphone nodig met een internetverbinding en u kunt direct online TV kijken. Dit werkt in Nederland en in de rest van Europa. Op vakantie is KPN TV kijken dus ook goed mogelijk. U hoeft echt nooit meer iets te missen. U doet dit door gebruik te maken van de KPN Interactieve TV app, die geheel gratis te downloaden is als u klant bent bij deze telecom aanbieder. En heeft u toch iets gemist in de afgelopen 7 dagen? Dan is er nog niks aan de hand, want met de app kunt u tot 7 dagen programma’s terugkijken en opnemen + terugkijken via de app.

Maar er is nog meer, want als u TV aan het kijken bent en even naar de toiilet moet, even moet bellen of even wat te drinken wilt pakken dan kunt u gebruik maken van Live TV Pauzeren. Met 1 druk op de knop kunt u de TV pauzeren en een paar minuten later weer verder kijken.

Stapt u net te laat in bij de film of het programma dat u eigenlijk vanaf het begin wilde zien? Dat hebben we allemaal wel eens meegemaakt. Bij KPN hebben ze daar een oplossing voor met Begin Gemist zodat u het programma alsnog kunt instarten vanaf het begin.

Wilt u van uw TV thuis een bioscoop maken? Dan bieden ze u de Videotheek Thuis optie aan. U heeft hiermee de mogelijkheid om meer dan 10.000 films en series te starten. U betaalt hiervoor per film of serie wel een kleine vergoeding, maar u hoeft niet de deur uit naar de bioscoop verderop in het centrum.

KPN Netflix: bij KPN hebben ze helemaal door dat Netflix gewoon onderdeel is geworden van hoe we TV kijken. Daarom kunt u bij KPN direct via de HD ontvanger en Interactieve TV de Netflix app bedienen. U heeft dus geen Apple TV of Chromecast nodig. KPN en Netflix gaan prima samen, gewoon met dezelfde afstandsbediening als waar u de TV mee bedient.

Kiest u voor een wat uitgebreider internet en televisie KPN pakket? Dan heeft u nog wat meer opties, zoals: het Opnemen Pakket waarmee u ruim 200 uur aan programma’s kunt opnemen. En zijn er meerdere programma’s tegelijk die u wilt opnemen? Ook dat kan, tot maar liefst 6 programma’s tegelijkertijd.

Kiest u voor Internet en TV basis of Internet en TV 4K? Dan krijgt u ook standaard 2 HDTV ontvangers in plaats van 1. Heeft u er nog meer nodig? Dat kan ook tegen een kleine vergoeding.

KPN glasvezel internet en TV

Kiest u voor een KPN internet en TV abonnement? Dan is er misschien wel glasvezel internet mogelijk. Als het leverbaar is op uw adres dan krijgt u het ook van KPN, en daar rekenen ze geen meerkosten voor. KPN Internet TV glasvezel is extra interessant omdat u dan net zo snel kunt uploaden als downloaden. Maar het is ook nog een stuk stabieler en er kan sowieso een hogere internetsnelheid gehaald worden. KPN glasvezel is nog niet overal beschikbaar, u kunt op de website van KPN zien of het bij u ook leverbaar is.

WifiSpots
Kiest u voor KPN? Dan heeft u niet alleen binnen en thuis een goede internetverbinding, maar ook buiten de deur. Want KPN beschikt buiten uw huis over ruim 20 miljoen WifiSpots en daar mag u gratis gebruik van maken. Dat is wel zo makkelijk en het kost u helemaal niks om daar gebruik van te maken.

Levertijd KPN internet en TV

Gaat u overstappen naar KPN internet en televisie? Bestelt u nu meteen een nieuw abonnement? Dan is het mogelijk om binnen een paar weken, meestal binnen 5, helemaal klaar te zijn en thuis te zitten met een werkend nieuw pakket. Wilt u niet zo snel overstappen omdat u wat later gaat verhuizen? Dan kunt u dat doorgeven tijdens de online bestelling.

KPN vergelijken

Wilt u het KPN internet en TV pakket vergelijken met andere internet en TV aanbieders? Veel mensen zijn op zoek naar de opties bij Ziggo internet en TV en vergelijken die dan met KPN. Dit zijn ook de 2 bekendste en grootste providers die we hebben in Nederland. Maar er zijn er nog meer. Wat is het goedkoopste internet en TV pakket op uw adres? Of wat is het beste Internet en TV pakket voor uw situatie? Of ze ook allemaal kunnen leveren op uw adres is snel te achterhalen. Als u de postcode check gebruik dan ziet u direct welke providers er kunnen leveren en wat het kost per maand. In de vergelijker worden Online.nl, Delta, Solcon, Freedom, Caiway, T-Mobile, Youfone, Ziggo en KPN met elkaar vergeleken. De internet en TV aanbiedingen zijn er ook in verwerkt zodat u echt een compleet beeld krijgt van de huidige prijzen en acties of kortingen.

KPN Compleet

Wat is KPN Compleet? Combineert u het KPN thuis pakket met een KPN mobiel abonnement? Dan profiteert u helemaal gratis van meerdere voordelen van KPN Compleet:

 • U krijgt 5 euro korting op de maandelijkse kosten
 • U krijgt gratis een extra zenderpakket
 • U krijgt twee maal zoveel data en belminuten
 • U kunt gratis onderling bellen

KPN internet TV aanbieding

Gaat u inderdaad overstappen naar KPN? Dan wilt u vast graag profiteren van een KPN aanbieding? Dan treft u het, want er is bijna altijd wel een korting of actie te scoren bij KPN internet en TV. Ze verwelkomen u graag als nieuwe klant en geven daarom de eerste maanden vaak een flinke korting op de maandelijkse kosten. Soms wordt het aangevuld met geen aansluitkosten en een gratis monteur. Soms gaan ze bij KPN nog wel wat verder. Zo hadden ze in 2018 aan het einde van het jaar een actie waarbij u 12 maanden Playstation Now of Playstation Plus kreeg inclusief 1 dualshock 4 controller. En de afgelopen tijd stunten ze regelmatig met de KPN Weekenddeal, waarmee u de afgelopen tijd of gratis iPad of een gratis TV of een gratis Samsung Chromebook heeft kunnen scoren. Houdt deze deal in de gaten!

Voordelen KPN TV en Internet

 • Keuze uit diverse pakketten die goed bij u passen
 • De mogelijkheid om te kiezen voor een 4K abonnement
 • Zeer betrouwbaar netwerk
 • Bijna altijd profiteren van een leuke KPN aanbieding als warm welkom
 • Altijd zeer snel internet via KPN glasvezel als het bij u beschikbaar is

Bent u overtuigd? Ga dan nu naar de website van KPN

KPN Internet en TV aansluiten

Ziet u het wel zitten bij KPN? Maar ziet u een beetje op tegen het aansluiten? Daar hoeft u zich echt niet druk om te maken bij KPN. Ze bieden u namelijk een gratis monteur die bij u langs komt. En ze doen ook een WifiCheck. Dat betekent dat ze op meerdere plekken in uw huis controleren of de WIFI verbinding wel sterk genoeg is. En als dat niet het geval is dan gaat de monteur u daar bij helpen. Heeft u dus zelf geen tijd voor de installatie of heeft u er geen vertrouwen in? Geen probleem bij KPN. KPN internet en TV aansluiten komt sowieso goed, zonder dat u er veel voor hoeft te doen.

KPN alles in 1

Heeft u liever een KPN abonnement met vaste telefoon? Dan kunt u bij KPN ook kiezen voor een KPN alles in 1 pakket (all-in one , 3 in 1, triple play pakket) met internet TV en bellen. Voor een kleine extra vergoeding in de maand krijgt u de beschikking over deze optie.