KPN Internet en TV

Direct naar de website van KPN
Nadat het een tijdje niet bij KPN beschikbaar is geweest, is het KPN Internet en TV pakket weer terug sinds 1 juli 2017. Sterker nog, het is nu eigenlijk de basis geworden van de KPN abonnementen. De liefhebber kan dit abonnement nog steeds uitbreiden met onder andere vast bellen om er zo weer een alles in 1 pakket van te maken. Maar er zijn steeds minder huishoudens die gebruik maken van een vaste telefoonlijn. Daarom is KPN 2 in 1 met Internet en TV nu de nieuwe basis van KPN.

KPN Internet en televisie

Bent u dus op zoek naar alleen internet en televisie? Dan kunt u bij KPN terecht. In onderstaande tabel vergelijken we deze voor u met elkaar op enkele kenmerken.

Type pakketInternet en TV
Basis
Internet en TVInternet en TV 4K
Standaardprijs p/maand€ 51,50€ 61,50€ 71,50
Tijdelijke ActieNu 3 maanden €39
Gratis monteur
Geen activatiekosten
Totale korting €172,50
Nu 3 maanden €39
Gratis monteur
Geen activatiekosten
Totale korting €202,50
Nu 3 maanden €39
Gratis monteur
Geen activatiekosten
Totale korting €202,50
Eenmalige kostenTijdelijk gratisTijdelijk gratisTijdelijk gratis
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
5 up
100 down
10 up
150 down
15 up
Type verbinding Glasvezel (indien beschikbaar) Glasvezel (indien beschikbaar) Glasvezel (indien beschikbaar)
Aantal tv zenders727272
Aantal HD zenders454545
Meer info KPN alles in 1 standaardMeer info KPN alles in 1 premiumMeer info KPN alles in 1 premium

KPN actie: Gratis Playstation Cadeaus

Kiest u nu voor een Internetabonnement (met of zonder tv) bij KPN? Dan krijgt u tot het einde van 2018 12 maanden PlayStation Now of 12 maanden PlayStation Plus. Allebei inclusief 1 DualShock 4 controller. Met PlayStation Now krijgt u maar liefst toegang tot 500 PlayStation games die u op de PS4 of op Windows PC kunt spelen met de DualShock 4 controller. Met PlayStation Plus kunt u een jaar lang online met uw vrienden gamen op uw PS4 en krijgt u ook nog eens elke maand gratis games!

Daarnaast maken alle klanten die al Internet en/of TV van KPN thuis hebben of een nieuw Internetabonnement (met of zonder tv) afsluiten, kans om een PlayStation 4 te winnen.

Deze actie loopt t/m 31 december 2018, wees er dus op tijd bij! Ga naar de website van KPN!

KPN Internet en TV met sneller internet

Wilt u de bovenstaande Instap abonnementen nog wel uitbreiden met sneller internet omdat u dat prettig vindt of omdat er bij u thuis gewoon heel intensief gebruik wordt gemaakt van Internet en TV. Dan kunt u kiezen voor de volgende opties:

 • 100 Mb/s downloaden en 10 Mb/s uploaden: €5 extra per maand
 • 100 Mb/s downloaden en 100 Mb/s uploaden: €7,50 extra per maand
 • 500 Mb/s downloaden en 500 Mb/s uploaden (glasvezel only): €17,50 extra per maand

KPN Internet en TV glasvezel

Bent u op zoek naar 2 in 1 pakket van KPN met internet en tv met glasvezel? Dat is eenvoudig bij KPN. Als er bij u glasvezel beschikbaar is, dan levert KPN standaard glasvezel.

Wilt u meer weten over de Internet en TV pakketten van KPN? Ga dan naar de website van KPN.

Internet en TV 4K

Van KPN Internet en TV 4K kunnen wij ons voorstellen dat u zich afvraagt: wat is dat precies? Als u kiest voor een KPN Internet en TV 4K abonnement dan krijgt u twee 4K HD TV-ontvangers. 4K TV is eigenlijk hetzelfde als Ultra HD, ook wel afgekort tot UHD. Maar wat heeft u eraan? Het is nog veel scherper beeld, want het heeft 4 maal zoveel pixels als gewone HD TV. In Nederland is KPN op dit moment de eerste en enige aanbieder van 4K televisie. Wat kunt u zoal kijken in 4K TV? Dat is op dit moment erg groeiende. Het aantal zenders en daarmee ook het aantal programma’s in 4K is aan het groeien. Want om 4K te kunnen uitzenden moet het ook in 4K kwaliteit worden opgenomen. Maar wat kunt u zoal kijken in 4K? Netflix, de muziekzender Xite en de Formule 1. Voor Netflix 4K heeft u wel het premiumabonnement nodig van ze.

Als u kiest voor het Internet TV 4K abonnement van KPN, dan krijgt u daar de TV-ontvanger bij die er ook van buiten mooi uit ziet, want deze heeft de Red Dot Design Award geworden. Hij misstaat dus zeker niet in uw woonkamer. Het werkt via Bluetooth en u krijgt er een speciale HDMI kabel bij. Iets voor u? Of wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN.

Meer over KPN Internet en televisie

Voor alle “2 in 1 pakketten” met TV en Internet van KPN geldt het volgende:

 • Gratis overstapservice
 • Gratis monteur en dus gratis installatie
 • Geen verzendkosten
 • Gratis gebruik maken van de KPN wifispots. In totaal zijn dat er meer dan 20 miljoen
 • Heeft u al een KPN Mobiel abonnement? Dan komt u meteen in aanmerking voor KPN Compleet waarmee u €5 korting krijgt op ieder mobiel abonnement en u ook nog eens kunt genieten van een gratis Kidspakket. Leuk voor de kids in huis!
 • KPN Veilig voor meerdere apparaten
 • Online en overal TV kijken
 • Meer dan 90 radiozenders
 • Live TV pauzeren – ideaal als u even tussendoor de was moet doen of gebeld wordt of gestoord wordt om een andere reden
 • Netflix kijken via uw TV-menu
 • Toegang tot de exclusieve zender KPN Presenteert
 • Tot 7 dagen gratis gemiste programma’s terugkijken
 • Een gratis wifi modem

Bent u aan het zoeken naar een internet en televisie pakket? Dan is KPN absoluut dé aanbieder om mee te nemen in uw overweging als u zoekt naar een betrouwbare aanbieder. Doordat u twee diensten combineert bij 1 aanbieder krijgt u ook maar 1 factuur en heeft u maar 1 aanspreekpunt als er iets fout gaat. En dat is wel lekker makkelijk.

U heeft de keuze uit verschillende abonnementen:

En daardoor hebben ze voor iedereen wel het juiste abonnement beschikbaar. De verschillen zitten vooral in de internetsnelheid en in de scherpte van het beeld als het gaat om TV kijken. Wordt er bij u thuis niet heel intensief gebruik gemaakt van internet, dan is KPN Internet en TV Basis een prima instap abonnement. Heeft uw internet het wel vrij zwaar thuis? Kies dan voor een variant met een hogere internetsnelheid. Er is keuze genoeg.

Beschikbaarheid
KPN is op bijna alle plekken in Nederland wel beschikbaar. Maar wilt u zeker weten wat ze precies kunnen leveren op uw adres? Doe dan zeker een postcode check op de KPN website. Aan de hand van uw postcode en huisnummer ziet u vervolgens precies wat er mogelijk is op uw adres.

WifiSpots
Kiest u voor KPN? Dan heeft u niet alleen binnen en thuis een goede internetverbinding, maar ook buiten de deur. Want KPN beschikt buiten uw huis over ruim 20 miljoen WifiSpots en daar mag u gratis gebruik van maken. Dat is wel zo makkelijk en het kost u helemaal niks om daar gebruik van te maken.

KPN Internet en TV aansluiten

Ziet u het wel zitten bij KPN? Maar ziet u een beetje op tegen het aansluiten? Daar hoeft u zich echt niet druk om te maken bij KPN. Ze bieden u namelijk een gratis monteur die bij u langs komt. En ze doen ook een WifiCheck. Dat betekent dat ze op meerdere plekken in uw huis controleren of de WIFI verbinding wel sterk genoeg is. En als dat niet het geval is dan gaat de monteur u daar bij helpen. Heeft u dus zelf geen tijd voor de installatie of heeft u er geen vertrouwen in? Geen probleem bij KPN. KPN internet en TV aansluiten komt sowieso goed, zonder dat u er veel voor hoeft te doen.

Voordelen KPN TV en internet

 • Keuze uit meerdere pakketten
 • De optie om te kiezen voor 4K (Als eerste in Nederland!)
 • Betrouwbaar netwerk
 • Altijd snel internet en veel TV-zenders

Ga naar de website van KPN.

KPN internet, TV én bellen

Heeft u liever ook vaste telefonie in uw abonnement? Dat kan. Kies dan voor KPN alles in 1. Wilt u Internet en TV vergelijken met andere providers? Maak dan gebruik van de postcode check.