NLE Internet en TV

> Direct naar de website van NLE
NLE vindt dat het tijd is om de boel wakker te schudden. Daarom bieden ze u nu Internet en TV aan tegen knetterscherpe tarieven zoals ze dat zelf zeggen. En ze hebben nog gelijk ook. U kunt kiezen uit 2 verschillende soorten, met DSL of met glasvezel. Afhankelijk van of dit bij u leverbaar is. Maar dat kunt u heel snel checken op de website van NLE. Als u gaat bestellen kiest u gewoon voor een alles in 1 pakket en vinkt u aan dat u geen vaste telefoonlijn wilt. Dan blijft er vanzelf internet en tv over.

NLE internet en televisie

De 2 in 1 pakketten met NLE internet en tv worden hieronder met elkaar vergeleken. Hieronder ziet u hoe het zit met de NLE internet en tv kosten, maar ook hoeveel TV zenders er in het pakket zitten.

Type pakketNLExNLExNLExNLEx
Standaardprijs p/maand€ 39,95€ 43,50€ 51€ 67,50
Tijdelijke Actie9 maanden €29,95 +
€25 korting voor energieklanten
Totale korting €115
9 maanden €33,50
€25 korting voor energieklanten
Totale korting €115
9 maanden €41
€25 korting voor energieklanten
Totale korting €115
9 maanden €57,50
€25 korting voor energieklanten
Totale korting €115
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)20 – 100 down
1- 10  up
50 down
50 up
100 down
100 up
500 down
500 up
Type verbindingDSLglasvezelglasvezelglasvezel
Aantal tv zenders117117117117
Aantal HD zenders45454545
Meer info NLE internet en TVMeer info NLE internet en tvMeer info NLE internet en TVMeer info NLE internet en TV

Voor alle 2 in 1 pakketten met TV en internet van NLE geldt het volgende:

  • Meer dan 100 radiozenders
  • Geen aansluitkosten
  • Geen verzendkosten
  • U krijgt gratis een Wifi-versterker om het bereik in huis te vergroten. Zo heeft u ook op zolder een topverbinding.
  • Gratis modem
  • Eerst TV-ontvanger is gratis onderdeel van het pakket
  • Kijken naar Programma Gemist.
  • Eenvoudig naar Netflix kijken via iTV.
  • U krijgt standaard interactieve TV van KPN via NLEx
  • U kunt gratis uw pakket uitbreiden met bellen via de vaste lijn. Hiermee maakt u er eigenlijk een NLE alles in 1 pakket van (ook wel bekend als triple play abonnement)

Maar als de standaard nog niet uitgebreid genoeg is kunt u altijd kiezen voor verschillende extra’s. Hierbij kunt u denken aan: TV Plus zodat u kunt genieten van nog veel meer TV-zenders, Fox Sports Eredivisie, Fox Sports International, het Kids pakket, Ziggo Sport Totaal, het Turks pakket, het Erotiek pakket, Video unlimited, Film1, het Hindi pakket of het Duitse pakket met zenders. Hiervoor rekent NLE meerprijzen. Deze kunt u vinden op de website van NLE.

NLEx internet en tv

De producten voor internet, bellen en tv noemen ze zelf eigenlijk NLEx, maar u zult waarschijnlijk NLE herkennen. NLE is bekend geworden van de energie die ze leveren. Ook tegen zeer scherpe tarieven overigens. Maar vanuit NLEx bieden ze u nu de mogelijkheid tot internet, bellen en tv. En u kunt het abonnement zo combineren zoals u wilt. U kunt ook kiezen voor internet en bellen. Net wat u wilt.

Van Ziggo naar NLE

Stapt u over van Ziggo naar NLE? Dan kunt u naast het scherpe tarief ook nog eens genieten van het gemak van een gratis monteur.

NLE review

Tot nu toe hebben we enkel positieve geluiden gehoord over internet en TV van NLE. Maar dat is ook wel te verwachten. Aangezien u eigenlijk KPN kwaliteit krijgt, omdat alle diensten via het netwerk van KPN lopen, maar u daar niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen bij deze telecom aanbieder.

Beschikbaarheid

De diensten van NLE zijn op de meeste plekken in Nederland wel beschikbaar. Wilt u zeker weten of dat ook voor uw adres zo is? Ga dan naar de website van NLE en check het snel en eenvoudig. U vult uw postcode en huisnummer in en u krijgt meteen te zien welke internet snelheden er bij u leverbaar zijn.

NLE internet en TV bestellen

Bent u overtuigd van NLEx? Dan kunt u op de website heel eenvoudig en snel uw bestelling doen online. U heeft dit met een paar minuten geregeld. Na de bedenkperiode van 14 dagen gaan ze uw bestelling zo snel mogelijk gereed maken zodat u snel kunt genieten van de vele NLE TV zenders en het snelle internet.

Internet, TV en bellen

Heeft u liever een thuis pakket met NLE alles in 1? Dat kan natuurlijk ook. Dan krijgt u ook de beschikking over vaste telefonie thuis. Wilt u internet en TV vergelijken van deze aanbieder met de overige aanbieders op uw adres? Maak dan slim gebruik van de postcode check.