Online.nl Internet en TV

Online.nl internet en TV heeft verschillende opties als het gaat om internet en televisie. Gaat u voor ADSL of kiest u voor glasvezel internet en TV met nog sneller en stabieler internet. Online.nl is hele voordelige en aantrekkelijke aanbieder als het gaat om internet en TV. Online.nl maakt gebruik van het KPN netwerk, en dat betekent hoge kwaliteit voor een Online.nl prijs.

Online.nl internet en televisie: pakketten vergelijken

Online.nl heeft 1 internet TV pakket met ADSL en meerdere pakketten met glasvezel. Uiteraard met verschillende snelheden qua internet. Wat is er bij u haalbaar thuis? Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet het meteen.

Inhoud Online.nl pakket

Overweegt u om te kiezen voor het dual play, 2 in 1 of internet en TV pakket van Online.nl. Dan is het belangrijk om even naar de inhoud van het pakket te kijken. Kiest u voor Online.nl, dan weet u 1 ding zeker: kwaliteit. Want ze maken voor de levering gebruik van het KPN netwerk. En bij KPN  zit u altijd goed qua kwaliteit. Dat betekent in ieder geval KPN kwaliteit tegen een Online.nl prijs, en dat is voordelig voor uw portemonnee.

Gaat u voor een ADSL pakket? Dan krijgt u altijd het maximaal haalbare qua snelheid wat er mogelijk is op uw adres. Tot een maximum van 100 Mb/s. Dat is dus heel overzichtelijk qua Online.nl internet. Ook als er later een hogere snelheid leverbaar is, omdat ze het netwerk optimaliseren, dan krijgt u gewoon de hogere ADSL snelheid. Is het mogelijk om bij u thuis Online.nl glasvezel internet TV te leveren? Dan kunt u kiezen uit verschillende pakketten met verschillende prijzen per maand. Het kan in dat geval qua internet nog een stuk sneller dan bij ADSL.

Dat is nog niet alles, want bij Online.nl Internet TV is er ook nog een TV pakket dat in de basis al lekker compleet is. U kunt namelijk rekenen op meer dan 80 zenders met Interactieve TV, waarbij het voor de voetballiefhebber helemaal mooi is, want FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 zijn standaard onderdeel van uw TV abonnement. Dat zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Is de standaard nog niet genoeg voor u? Dan is er volop keuze uit extra zenderpakketten. Heeft u deze nog nodig naast een Netflix of Videoland abonnement? Die keuze is natuurlijk aan u, maar sta er even goed bij stil. Het is zonde als u maandelijks teveel betaalt voor iets wat u niet gebruikt.

Online.nl TV pakket

Als we nog iets verder kijken naar het Interactieve TV pakket van 2 in 1 Online.nl dan weet u zeker dat u met Online.nl TV zeer goed geluid en heel mooi beeld in huis haalt. Het Interactieve TV pakket heeft enkele opties waar u zeker erg blij van wordt. Wat te denken van Opnemen en Pauzeren waarmee u maar liefst 100 uur live TV kunt opnemen en later terug kunt kijken op een moment dat het u goed uitkomt. U kunt de opnames maar liefst een jaar lang bewaren. Maar ook opties zoals TV Gemist en Begin Gemist kunt u gebruiken op de meest populaire TV programma’s.

Wilt u onderweg of op een andere plek dan thuis Online TV kijken? Dat kan, met de Online.nl TV app kunt u overal thuis, onderweg en op vakantie naar TV kijken. U heeft deze app tot uw beschikking in Nederland en heel Europa als u een internetverbinding heeft. Ideaal toch? Zo mist u nooit meer een programma of serie.

Online.nl internet

Gaat u voor een Online.nl pakket? Dan krijgt u Online.nl internet met KPN kwaliteit. Met de ADSL optie krijgt u altijd het maximaal haalbare qua internetsnelheid voor een vaste prijs per maand. Gaat Online.nl de snelheid verder verbeteren bij u in de buurt? Dan krijgt u dat ook automatisch, zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. U krijgt natuurlijk wel de jaarlijkse prijsverhogingen doorbelast van deze provider.

Online.nl glasvezel internet TV

Naast Online.nl ADSL internet is er ook Online.nl glasvezel internet en TV. Er zijn meerdere pakketten waarbij de internetsnelheid hoger oploopt dan bij ADSL. Met glasvezel is de verbinding stabieler en gaat het uploaden net zo snel als het downloaden. Als u kiest voor Online.nl glasvezel dan zijn de maandelijkse kosten per maand hoger dan bij ADSL, maar u krijgt er ook flink sneller internet voor. Nooit meer traag internet? Kies dan voor glasvezel als het bij u beschikbaar is.

Online.nl internet TV aanbieding

Wilt u overstappen naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is sowieso al een aanbieder met een scherpe prijs per maand, maar u kunt regelmatig profiteren van een internet en TV aanbieding bij Online.nl. Dat betekent dat u de eerste paar maanden een extra korting krijgt op uw abonnementskosten. Daarmee kunt u enkele tientallen euro’s besparen. Soms krijgt u er nog meer bij cadeau zoals een gratis zenderpakket. Op het juiste moment overstappen kan dus zeker de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u altijd de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is direct meegenomen. Ook op de website van Online.nl vindt u altijd de meest recente aanbieding van dit moment.

Meer over Online.nl Internet en TV

Heeft u thuis internet en tv afgesloten als twee losse abonnementen? En bij twee verschillende bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan eenvoudig en voordeliger. Als u kiest om de twee abonnementen te combineren in een internet + tv pakket, dan bent u goedkoper uit. Ook heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus ook uw administratie wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en tv kan hiervoor een prima oplossing zijn. Dit 2 in 1 abonnement biedt interactieve televisie en zeer snel internet samen aan.

Beschikbaarheid Online.nl
Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat eenvoudig even controleren op de website van Online.nl. Of u vult uw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle aanbieders die er op uw adres een internet en tv pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant enkele aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet en tv bij u beschikbaar? U kunt uw nieuwe 2 in 1 abonnement in enkele simpele stappen online aanvragen.

Eenvoudig afsluiten
Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit verschillende extra’s. Met een simpel vinkje geeft u uw keuzes door voor bijvoorbeeld extra tv-pakketten, interactieve televisie en extra zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de goedkopere internet en tv pakketten van dit moment
  • Standaard de keuze uit 3 zeer complete pakketten
  • Ook glasvezel mogelijk

Naar de website van Online.nl

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u liever een thuis pakket met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u ook thuis voor een scherp tarief bellen met uw vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met andere aanbieders? Maak dan gebruik van de postcodecheck en zie direct wat er allemaal mogelijk is op uw eigen adres of uw nieuwe adres waar u naartoe gaat verhuizen.

Online.nl vergelijken

Wilt u misschien gaan kiezen voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een vergelijking maken met andere aanbieders? Dat kan. U kunt ze vergelijken met onder andere Ziggo, Caiway, T-Mobile, Delta, Solcon, Freedom, Budget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u eenvoudig het beste internet en TV of het goedkoopste internet en tv pakket voor bij u thuis.