Online.nl Internet en TV

Direct naar de website van Online.nl
Belt u altijd met uw mobiel? En wilt u een hele scherpe prijs voor een 2 in 1 pakket met Internet en TV? Dan kunt u zeer goed terecht bij Online.nl. Zij bieden verschillende pakketten aan waar u uit kunt kiezen. Online.nl heeft over het algemeen één van de goedkoopste instappakketten. Ideaal dus als u lage maandelijkse kosten wilt voor Internet en TV. Online.nl heeft ook Internet en TV pakketten met glasvezel in het assortiment.

Online.nl Internet en TV

Online.nl biedt de volgende 2 in 1 pakketten (Internet en TV) aan:

Deze 2 in 1 pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken:

Type pakketStartExtraPower
Standaardprijs p/maand€ 39€ 41€ 42,50
Tijdelijke Actie6 maanden €29
Totale korting €60
6 maanden €31
Totale korting €60
6 maanden €32,50
Totale korting €60
Eenmalige kosten€ 30€ 30€ 30
Duur van het contract2 jaar2 jaar2 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)30 down
3 up
50 down
5 up
100 down
30 up
Aantal tv zenders757575
Aantal HD zenders292929
Meer info Online.nl internet en TV - 2 in 1 pakket StartMeer info Online.nl internet en TV - 2 in 1 pakket ExtraMeer info Online.nl internet en TV - 2 in 1 pakket Power

Voor alle “2 in 1 pakketten” met internet en TV van Online.nl geldt het volgende:

  • Interactieve TV op al uw schermen: computer, laptop, tv, tablet, smartphone.
  • Tot 3 e-mailadressen
  • Toegang tot videotheek en erotheek.
  • Online.nl maakt gebruik van het snelle en betrouwbare ADSL netwerk.
  • Onbeperkt surfen zonder datalimiet.
  • WiFi modem in bruikleen

U kunt de 2 in 1 pakketten met Internet en TV van Online.nl ook uitbreiden met verschillende opties, zo kunt u onder andere kiezen voor meer TV-zenders, of een extra zenderpakket, zoals HBO, FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International, maar ook voor TV gemist of live opnemen en afspelen. Voor deze uitbreidingen rekent Online.nl extra kosten in rekening. Meer informatie hierover vindt u op de website van Online.nl.

Ga naar Online.nl en bestel eenvoudig uw voordelige 2 in 1 pakket met internet en tv.

Online.nl Internet en TV met glasvezel

Online.nl heeft ook Internet en TV abonnementen met glasvezel beschikbaar. Dit zijn:

Deze glasvezel pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken.

Type pakketStartExtraPower
Standaardprijs p/maand€ 57,50€ 62,50€ 72,50
Tijdelijke Actie3 maanden €47,50
Totale korting €30
3 maanden €52,50
Totale korting €30
3 maanden €62,50
Totale korting €30
Eenmalige kosten€ 30€ 30€ 30
Duur van het contract2 jaar2 jaar2 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
50 up
100 down
100 up
200 down
200 up
Aantal tv zenders757575
Aantal HD zenders292929
Meer info Online.nl glasvezel internet en TV - 2 in 1 pakket StartMeer info Online.nl glasvezel internet en TV - 2 in 1 pakket ExtraMeer info Online.nl glasvezel internet en TV - 2 in 1 pakket Power

Wilt u dus zeer snel internet? Dan is een internet en TV pakket van Online.nl met glasvezel iets voor u. Ga naar Online.nl en bestel eenvoudig uw voordelige 2 in 1 pakket met glasvezel.

Meer over Online.nl Internet en TV

Heeft u thuis internet en tv afgesloten als twee losse abonnementen? En bij twee verschillende bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan eenvoudig en voordeliger. Als u kiest om de twee abonnementen te combineren in een internet + tv pakket, dan bent u goedkoper uit. Ook heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus ook uw administratie wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en tv kan hiervoor een prima oplossing zijn. Dit 2 in 1 abonnement biedt interactieve televisie en zeer snel internet samen aan.

Online.nl is één van de goedkopere aanbieders van deze pakketten. Maar ze leveren wel kwaliteit. U kunt kiezen uit 3 type pakketten: Start, Extra en Power. De prijsverschillen tussen deze abonnementen is klein. Het enige verschil tussen de types zit in de internetsnelheid. Alle drie bieden een mooie internetsnelheid, maar als er bij u thuis zeer intensief gebruik gemaakt wordt van internet, dan is het aan te raden om te kiezen voor Power. Online.nl biedt ook een glasvezelverbinding aan. Als dit bij u beschikbaar is, dan kunt u tot maar liefst 100Mb/s downloaden. Voor zover bij ons bekend zijn de Online internet tv ervaringen erg positief.

Beschikbaarheid
Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat eenvoudig even controleren op de website van Online.nl. Of u vult uw postcode en huisnummer hieronder in. Als resultaat ziet u vervolgens alle aanbieders die er op uw adres een internet en tv pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant enkele aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet en tv bij u beschikbaar? U kunt uw nieuwe 2 in 1 abonnement in enkele simpele stappen online aanvragen.


Eenvoudig afsluiten
Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit verschillende extra’s. Met een simpel vinkje geeft u uw keuzes door voor bijvoorbeeld extra tv-pakketten, interactieve televisie en extra zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de goedkopere internet en tv pakketten van dit moment
  • Standaard de keuze uit 3 zeer complete pakketten
  • Ook glasvezel mogelijk

Naar de website van Online.nl

Internet, TV en bellen

Heeft u liever een thuis pakket met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u ook thuis voor een scherp tarief bellen met uw vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met andere aanbieders? Maak dan gebruik van de postcodecheck en zie direct wat er allemaal mogelijk is op uw eigen adres of uw nieuwe adres waar u naartoe gaat verhuizen.