Oxxio Internet en TV

Oxxio Internet en TV is een pakket met veel opties: u kunt kiezen uit snel of zeer snel internet met DSDL of glasvezel en u krijgt een uitgebreid zenderpakket. Oxxio maakt gebruik van het KPN netwerk. Heeft u ook al Oxxio energie thuis? Dan krijgt u gratis Oxxio Combivoordeel.

Oxxio internet en televisie: pakketten vergelijken


Oxxio internet en televisie pakket

Overweegt u om te gaan kiezen voor het Oxxio 2 in 1 pakket – ook wel Oxxio Dual Play genoemd? Dan wilt u natuurlijk wel eerst iets meer weten over de Oxxio inhoud van het pakket. Zo kunt u de afweging maken of Oxxio het beste internet en TV pakket is voor uw situatie en adres. Wilt u sowieso Oxxio? Dan heeft u binnen Oxxio nog keuze uit diverse opties om het pakket zo samen te stellen dat het helemaal naar uw wens is.

Is uw huishouden niet zo heel groot en gaat u voor gewoon lekker snel internet? Dan kunt u met een Oxxio DSL internet en TV pakket uit de voeten. Dit is een uitstekende keuze, waar u bij Oxxio het maximaal haalbare krijgt qua internetsnelheid, ook als dat op een later moment wordt verhoogd. Heeft u een wat groter huishouden en wilt u echt zeer zeer zeer snel internet? Dan is er ook een Oxxio internet en TV glasvezel pakket beschikbaar. Hierbij lopen de uploadsnelheden net zo hoog op als de downloadsnelheden. Met Oxxio glasvezel weet u 1 ding zeker: u heeft nooit meer last van traag of langzaam internet thuis.

Oxxio energie

U kent Oxxio natuurlijk al wel langer. Oxxio energie is een product dat al heel wat jaren beschikbaar is op de markt. Bij Oxxio kunt u rekenen op scherpe tarieven voor gas en stroom. Daarbij krijgt u ook inzicht in uw verbruik via de Oxxio app en kunt u tips krijgen hoe u energie kunt besparen en dus wat geld kunt besparen op uw energiekosten. Naast energie kunt u nu dus ook een Oxxio Thuis abonnement nemen met internet en TV.

Oxxio CombiVoordeel

Heeft u al een energiecontract bij Oxxio en gaat u nu ook overstappen naar Oxxio internet TV? Dan profiteert u helemaal gratis van CombiVoordeel bij Oxxio. Dat betekent dat u gratis kunt kiezen uit één van de volgende extra’s:

  • Het opnemen pakket met de mogelijkheid om 6 programma’s tegelijkertijd op te nemen met een maximale opslagcapaciteit van 200 uur waar u wel even mee vooruit kunt.
  • Gratis Fox Sports Eredivisie. De ideale optie voor de voetballiefhebber die geen enkele wedstrijd wilt missen van de competitie.
  • Een korting van 2,50 euro per maand op uw abonnementskosten. Op jaarbasis bespaart u hier toch 30 euro mee.

Oxxio TV

Met Oxxio Televisie geniet u van interactieve TV van KPN. Ze maken bij Oxxio namelijk gebruik van het KPN netwerk, maar dan tegen een scherpere prijs. En dus kunt u profiteren van dezelfde voordelen als KPN interactieve TV. Zo kunt u gebruik maken van Live TV Pauzeren, Begin Gemist en Terugkijken. U kunt overal uw favoriete serie of tv programma kijken. Thuis, onderweg, op de bank, op de wc of in de auto. Met de iTV app van KPN op uw telefoon of tablet kunt u echt overal online TV kijken.

Qua TV zenders bij Oxxio zit het ook wel goed, want u krijgt minimaal 60 TV zenders, waarvan ruim 30 in HD kwaliteit. Via het TV-menu heeft u toegang tot allerlei apps zoals YouTube en NU.nl, maar ook tot Netflix. U moet wel een los abonnement afsluiten bij Netflix, maar na 1 keer inloggen kunt u hier eenvoudig gebruik van maken via uw Oxxio interactieve TV abonnement. Heeft u hier nog niet voldoende aan? Kies dan voor een extra zenderpakket zoals Videoland Unlimited, FOX Sports, Hindi, Erotiek of het Kids Pakket. Uiteraard heeft Oxxio ook de on demand functie.

Oxxio glasvezel internet en TV

Gaat u voor een Oxxio internet TV pakket? Dan heeft u misschien de mogelijkheid om te kiezen voor glasvezel internet. Is er glasvezel mogelijk op uw adres? Dat kunt u checken met de postcodecheck. Met Oxxio internet glasvezel kunt u net zo snel uploaden als downloaden en heeft u een nog hogere kwaliteit in huis gehaald. Oxxio glasvezel is helaas niet overal beschikbaar, maar op de Oxxio website kunt u dit meteen checken.

Oxxio internet TV aansluitkosten

Kiest u voor Oxxio internet TV? Dan krijgt u te maken met aansluitkosten. Maar niet altijd. Als u gaat voor een glasvezel abonnement dan moet er namelijk altijd een monteur bij u langskomen om het pakket aan te sluiten en te activeren. In dat geval betaalt Oxxio deze kosten en hoeft u geen aansluitkosten te betalen voor de monteur.

Voordelen internet en TV bij Oxxio

  • Extra gratis voordelen met CombiVoordeel
  • KPN kwaliteit
  • Vele verschillende pakketten beschikbaar

Oxxio aanbieding

Wilt u gaan overstappen ?Dan is de kans groot dat u extra kunt profiteren. Er is namelijk vaak een Oxxio internet TV aanbieding die u nog wat extra korting oplevert. Deze actie is erg eenvoudig. Tijdens het overstappen wordt de korting automatisch direct verrekend. Op de website kunt u de meest recente kortingsactie vinden voor internet en televisie van dit moment.

Vergelijken

Weet u zeker dat dit de juiste provider is? Dat is mooi. Twijfelt u nog? Dan kunt u deze provider vergelijken met de andere beschikbare op uw thuis adres. In de vergelijker komen alle beschikbare providers naar voren met de mogelijke en beschikbare pakketten inclusief hun recente aanbiedingen. Vul hiervoor uw postcode en huisnummer in. De postcodecheck werkt erg snel en prettig en kan u snel helpen vergelijken. In de vergelijker zijn onder andere KPN, Ziggo, Budget Thuis, Online.nl, Tele2 en T-Mobile meegenomen.

Alles in 1

Wilt u toch wel graag een vaste telefoonlijn bij u thuis? Dat kan ook. Kies in dat geval voor Oxxio alles in 1 (triple play, all-in one, 3 in 1). U krijgt dan internet tv en bellen in uw abonnement. U betaalt hier een klein beetje extra voor per maand.