T-Mobile Internet en TV

> Direct naar de website van T-Mobile
T-Mobile biedt u verschillende abonnementen aan voor Thuis. Zo kunt u ook kiezen voor T-Mobile Internet en TV. Een ideaal abonnement als u geen behoefte heeft aan een vaste telefoonlijn, omdat u bijvoorbeeld al onbeperkt belt met T-Mobile GO Unlimited. U kunt kiezen uit de volgende 2 in 1 pakketten van T-Mobile:

T-Mobile internet en televisie

De 2 in 1 pakketten van T-Mobile internet en tv worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken. Hier ziet u hoe het zit met de T-Mobile internet en tv kosten, maar ook of er een aanbieding is op dit moment waar u van kunt profiteren.

Type pakketT-Mobile 20MbT-Mobile 50MbT-Mobile 100Mb
Standaardprijs p/maand€ 42€ 43€ 46
Tijdelijke Actie6 maanden €32
Gratis monteur
Totale korting  €90
6 maanden €33
Gratis monteur
Totale korting  €90
6 maanden €36
Gratis monteur
Totale korting  €90
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)20 down
2 up
50 down
5 up
100 down
10 up
Aantal tv zenders666666
Aantal HD zenders363636
Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z1Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z2Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z3

Voor de 2 in 1 pakketten met TV en internet T-Mobile geldt het volgende:

 • Inclusief Fox Sports Eredivisie. Gratis als onderdeel van het TV-basis pakket.
 • Gratis installatie. Hiervoor komt er een monteur bij u langs.
 • Gratis Wifi-service als de internetsnelheid tegen lijkt te vallen. Dan kunt u rekenen op professionele hulp en een WIFI versterker.
 • Online TV kijken via de T-Mobile app.
 • Tot 10 dagen terug uw favoriete programma’s terugkijken met Programma Gemist
 • Begin Gemist op meer dan 25 zenders. Mis nooit meer het begin van uw favoriete programma.
 • Stel uw pakket zelf samen en kies voor leuke extra’s.
 • Gratis uw abonnement aanpassen als het nodig is.
 • Levertijd T-Mobile internet en tv: 4 tot 7 dagen voor de ingangsdatum ontvangt u de benodigde spullen en komt de monteur bij u langs

Extra’s
U kunt de 2 in 1 pakketten met internet en televisie van T-Mobile natuurlijk uitbreiden met verschillende zenderpakketten, zoals: kids & music, entertainment, infotainment, Fox Sports Compleet, Film1, Ziggo Sport Totaal o f het Erotiek pakket. Voor deze extra’s brengt T-Mobile extra kosten in rekening. Meer informatie daarover kunt u vinden op de website van T-Mobile.

Overtuigd? Ga naar de website van T-Mobile.

T-Mobile internet en TV glasvezel

De 2 in 1 pakketten van T-Mobile internet en tv zijn er ook met een glasvezel verbinding. Deze worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken. Hier ziet u hoe het zit met de T-Mobile internet en tv kosten voor glasvezel, maar ook of er een aanbieding of leuke korting is op dit moment waar u van kunt profiteren.

Type pakketT-Mobile 50MbT-Mobile 100MbT-Mobile 500Mb
Standaardprijs p/maand€ 47,50€ 51€ 55
Tijdelijke Actie6 maanden €37,50
Gratis monteur
Totale korting  €90
6 maanden €41
Gratis monteur
Totale korting  €90
6 maanden €45
Gratis monteur
Totale korting  €90
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
50 up
100 down
100 up
750 down
750 up
Aantal tv zenders666666
Aantal HD zenders363636
Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z1Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z2Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z3

Meer over T-Mobile TV en internet

Bent u op zoek naar een nieuw abonnement met Internet en Televisie? Dan is het zeker de moeite waard om T-Mobile mee te nemen in uw overweging. Twee diensten combineren in 1 abonnement heeft namelijk als voordeel dat ook uw administratie iets overzichtelijker wordt omdat u nog maar 1 factuur ontvangt, maar ook als er problemen zijn met uw abonnement dan heeft u slechts 1 aanspreekpunt en dat kan een voordeel zijn.

U kunt kiezen uit drie internet en televisie pakketten: 20 Mb, 50 Mb, 100 Mb. Het verschil zit hem alleen in de internetsnelheid. Het standaard instap pakket met 20 Mb/s is een prima internetverbinding. Maar wordt er bij u thuis wat intensiever gebruik gemaakt van internet dan is het verstandig om te kiezen voor een wat sneller pakket, bijvoorbeeld die met 50 Mb/s. Is ook dat nog niet genoeg? Kies dan voor het pakket met 100 Mb/s. Qua TV-zenders zit het in alle pakketten wel snor. U profiteert van een compleet aanbod van HD-zenders. Zo kijkt u in haarscherpe kwaliteit naar uw favoriete TV-programma’s.

Beschikbaarheid
T-Mobile is op veel plekken in Nederland wel gewoon beschikbaar. Maar wilt u zeker weten of ze ook op uw adres kunnen leveren? Dan kunt u dit controleren op de website van T-Mobile. Of u kunt hieronder uw postcode en huisnummer invullen en gebruik maken van de postcodecheck. Vervolgens ziet u welke aanbieders er op uw adres kunnen leveren en of T-Mobile daar tussen zit. Door gebruik te maken van de filters kunt u nog specifieker uw wensen kenbaar maken. De vergelijker past zich dan direct aan en toont u het resultaat.


 

T-Mobile internet en tv aansluiten

Kiest u voor T-Mobile TV en internet? Dan hoeft u zich niet druk te maken over de aansluiting. U kunt het eenvoudig zelf installeren, maar u kunt ook gebruik maken van de monteur die T-Mobile u aanbiedt. Dat is helemaal gratis. Dus dat aansluiten moet wel goed komen.

Voordelen T-Mobile internet en tv abonnement

 • Keuze uit 3 pakketten
 • Hoge snelheden voor internet
 • Zeer betrouwbaar netwerk
 • Eenvoudige installatie
 • Gratis monteur voor de installatie

Overtuigd? Ga direct naar de website van T-Mobile. Wilt u ook voordelig kunnen bellen? Kijk dan naar T-Mobile internet tv en bellen.

Internet TV en bellen

Wilt u thuis graag ook de mogelijkheid hebben over vaste telefonie? Kies dan voor T-Mobile alles in 1 met internet, tv en vast bellen voor een scherpe prijs per maand. Wilt u eerst internet en TV vergelijken met de andere aanbieders op uw adres? Maak dan gebruik van de postcodecheck. U ziet dan direct welke providers er allemaal leverbaar zijn op uw adres en welke aanbieding of actie zij momenteel hebben. Zo kunt u eenvoudig vergelijken.