T-Mobile Internet en TV

T-Mobile internet en TV biedt u verschillende abonnementen voor Thuis. Het internet en TV pakket is een ideaal abonnement als u geen behoefte heeft aan een vaste telefoonlijn, omdat u bijvoorbeeld al onbeperkt belt met T-Mobile GO Mobiel. T-Mobile is verkrijgbaar met en zonder glasvezel. Dat betekent zeer hoge internetsnelheden en een hoge kwaliteit TV kijken.

Update september 2023: T-Mobile gaat samen met Tele2 verder als het nieuwe merk Odido!

T-Mobile internet en TV: pakketten vergelijken

De Internet en Televisie (ook wel 2 in 1 of dual play) pakketten worden in de onderstaande tabel met elkaar vergeleken. Zo ziet u direct wat de T-Mobile internet en TV kosten zijn per maand, maar ook of er een T-Mobile aanbieding is waar u van kunt profiteren. De onderstaande pakketten zijn niet meer af te sluiten als nieuwe klant. Check alle Odido internet en TV abonnementen.

Type pakketT-Mobile 20MbT-Mobile 50MbT-Mobile 100Mb
Standaardprijs p/maand€ 42€ 43€ 46
Tijdelijke Actie6 maanden €32
Gratis monteur
Totale korting  €90
6 maanden €33
Gratis monteur
Totale korting  €90
6 maanden €36
Gratis monteur
Totale korting  €90
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)20 down
2 up
50 down
5 up
100 down
10 up
Aantal tv zenders666666
Aantal HD zenders363636
Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z1Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z2Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z3

T-Mobile internet en TV glasvezel

De 2 in 1 pakketten van T-Mobile internet en tv zijn er ook met een glasvezel verbinding. Deze worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken. Hier ziet u hoe het zit met de T-Mobile internet en tv kosten voor glasvezel, maar ook of er een aanbieding of leuke korting is op dit moment waar u van kunt profiteren.

Type pakketT-Mobile 50MbT-Mobile 100MbT-Mobile 500Mb
Standaardprijs p/maand€ 47,50€ 51€ 55
Tijdelijke Actie6 maanden €37,50
Gratis monteur
Totale korting  €90
6 maanden €41
Gratis monteur
Totale korting  €90
6 maanden €45
Gratis monteur
Totale korting  €90
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
50 up
100 down
100 up
750 down
750 up
Aantal tv zenders666666
Aantal HD zenders363636
Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z1Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z2Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z3

Het T-Mobile Thuis pakket

Kiest u voor een 2 in 1, dual play of internet TV T-Mobile abonnement? Dan is het goed om even wat dieper te kijken naar de inhoud van dit pakket. Overall gezien zit het echt wel snor bij T Mobile Thuis. De internetsnelheid van alle pakketten zijn goed. Hierdoor is de kans erg klein dat u thuis last zult hebben van traag internet of een haperende verbinding. Afhankelijk van de samenstelling van uw huishouden kunt u het beste internet en TV pakket van T-Mobile Thuis kiezen voor bij u thuis. Bent u alleen? Dan is het instap pakket waarschijnlijk genoeg. Bestaat uw gezin uit meerdere personen dan is het T-Mobile Standaard pakket een betere optie zodat u ook een hogere internetsnelheid heeft.

Is er op uw adres ook glasvezel beschikbaar? Dan is er de optie om te kiezen voor een T-Mobile glasvezel internet TV pakket. U krijgt dan sneller internet met een hogere kwaliteit. U kunt dan net zo snel uploaden als downloaden en de lijn is veel stabieler. Nog minder vaak storingen en last van slecht werkend internet. In 2019 en ook in 2020 is TMobile zelfs de snelste provider van Nederland met een pakket van maar liefst 750 Mb/s. De glasvezelabonnementen zijn er in verschillende varianten, zodat u keuze heeft en kunt kiezen wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Voor de voetballiefhebbers zit u helemaal goed bij T-Mobile internet TV Thuis. U krijgt bij uw abonnement namelijk gratis toegang tot FOX Sports Eredivisie 1. Hierop worden de belangrijkste voetbalwedstrijden live uitgezonden. Van de topclubs in Nederland hoeft u geen wedstrijd meer te missen. Maar dat is nog lang niet alles, want het totale TV pakket is standaard ook prima. Er zijn voldoende zenders waar u uit kunt kiezen. En als dat nog niet voldoende is dan kunt u altijd kiezen voor een extra zenderpakket tegen een kleine extra betaling per maand.

T-Mobile internet

Kiest u voor T-Mobile internet Thuis dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor glasvezel als dat op uw adres leverbaar is. Wilt u weten welke snelheid er het beste past bij uw situatie? Daar helpen ze u graag bij op de website van T Mobile. Aan de hand van een aantal vragen waar u het internet voor wilt gaan gebruiken en met hoeveel personen u dit gaat doen komen ze met een advies voor de snelheid. Dit is slechts een startpunt, want u kunt de internetsnelheid elke maand aanpassen. U kunt het dus eerst even uitproberen en later aanpassen als u dat prettig vindt. De T-Mobile internet storingen vallen erg mee voor zover bij ons bekend. U kunt bij T-Mobile Thuis rekenen op een betrouwbare provider.

T-Mobile TV

Het standaard TV pakket heeft meer dan 60 zenders, waarvan er 40 in HD kwaliteit worden geleverd. Voor de meeste huishoudens is dit voldoende, maar als dat nog niet genoeg is dan kunt u altijd een extra zenderpakket kiezen, zoals: Kids & Music, Entertainment, Infotainment of International. De exacte zenders die binnen deze pakketten vallen kunt u op de website vinden. Hier betaalt u een kleine extra vergoeding voor per maand. Maar er is nog meer, want er zijn ook T-Mobile Premiumpakketten: Fox Sports Compleet, Film1, Ziggo Sport Totaal en het Erotiek pakket.

Naast de hoeveelheid aan zenders, maken enkele opties het TV plezier compleet bij u thuis. Want heeft u bijvoorbeeld net uw favoriete programma of serie gemist? Met Programma Gemist kunt 10 dagen lang terugkijken naar programma’s op NPO 1, NPO 2, NPO 3, SBS6 en Net5 + Veronica. Bij T-Mobile kunt u dit als enige 10 dagen lang terug kijken, meestal is het 7 dagen bij andere aanbieders.

Heeft u niet het hele programma gemist, maar slechts een paar minuten? Dan is starten vanaf het begin toch wel leuker. Met Begin Gemist kunt u dat doen. Zo kunt u toch nog even net wel de was ophangen en daarna lekker TV kijken.

Bent u niet thuis? Dan kunt u onderweg ook online TV kijken. Met de T-Mobile TV Anywhere app kunt u overal inloggen en gebruik maken van uw TV abonnement op elke mobiel, laptop en tablet. Iets missen is er dus echt niet meer bij.

T-Mobile Mobiel

Heeft u naast een Thuis abonnement ook een T-Mobile Mobiel abonnement? Dan krijgt u gratis extra klantvoordeel. U profiteert dan bijvoorbeeld van:

  • Meer snelheid als het gaat om internet Thuis
  • Meer TV-zenders, want u krijgt 7,50 euro korting op een premium zenderpakket
  • Extra data bij uw mobiele bundel
  • 2,50 euro korting op de maandelijkse abonnementskosten

Uw T-Mobile abonnement completer maken geeft dus automatisch extra leuke voordelen.

T-Mobile vergelijken

Vindt u het prettig om T-Mobile internet en TV te vergelijken met de andere internet en televisie providers? Dat kan, veel mensen willen bijvoorbeeld weten hoe het KPN internet en TV pakket zich verhoudt tot het pakket van T-Mobile thuis. Maar er zijn nog meer aanbieders zoals Ziggo, Solcon, KPN, Freedom, Caiway, Youfone, en Online.nl. Deze vergeljiken we allemaal met elkaar op uw adres. Zo kunt u de ervaringen en reviews van andere mensen ook beter meewegen en wordt de zoektocht naar het beste internet en TV pakket of de goedkoopste internet en TV optie voor u nog sneller inzichtelijk.

Beschikbaarheid

T-Mobile is op veel plekken in Nederland wel gewoon beschikbaar. Maar wilt u zeker weten of ze ook op uw adres kunnen leveren? Dan kunt u dit controleren op de website van T-Mobile. Of u kunt hieronder uw postcode en huisnummer invullen en gebruik maken van de postcodecheck. Vervolgens ziet u welke aanbieders er op uw adres kunnen leveren en of T-Mobile daar tussen zit. Door gebruik te maken van de filters kunt u nog specifieker uw wensen kenbaar maken. De vergelijker past zich dan direct aan en toont u het resultaat.

T-Mobile internet TV aanbieding

Wilt u de overstap maken? Kijk dan of u kunt profiteren van het juiste moment en een leuke T-Mobile aanbieding. Ze vinden het enorm leuk als u klant wilt worden bij ze en daar hebben ze leuke welkomstkortingen voor over. Dit kan u het eerste jaar enkele tientallen euro’s schelen. De huidige aanbieding bekijken? Dat kan hier!

Voordelen T-Mobile internet en TV

  • Snelste glasvezel internet van Nederland
  • Extra voordeel als u het combineert met een mobiel abonnement
  • Leuke aanbiedingen voor nieuwe klanten
  • Levertijd: 4 tot 7 dagen voor de ingangsdatum ontvangt u alle benodigde spullen en komt de monteur langs.

Overtuigd? Ga dan naar de website van T Mobile.nl

T Mobile internet en televisie aansluiten

Wilt u de overstap wel wagen, maar bent u niet zo handig met het aansluiten? Niks aan de hand. U kunt hiervoor ook een monteur langs laten komen. Deze gaat pas weg als alles naar behoren werkt. Zo kost de overstap u geen extra moeite en energie. Als er wifi problemen zijn dan lost hij ze voor u op. De monteur is gratis.

T-Mobile alles in 1

Wilt u nog wel een pakket met internet bellen en TV? Dan kunt u ook kiezen voor een T Mobile alles in 1 pakket. Voor een kleine extra vergoeding per maand krijgt u ook de optie om gebruik te maken van vaste telefonie en zo uw pakket te upgraden naar alles in 1.