Tele2 Internet en TV

Direct naar de website van Tele2
Belt u altijd met uw mobiele telefoon, maar wilt u wel een aantrekkelijk pakket voor internet en tv? Dan heeft Tele2 een 2 in 1 pakket voor u beschikbaar. U kunt kiezen uit 2 varianten.

Tele2 internet en televisie

U kunt bij Tele2 kiezen uit 3 abonnementen met internet en televisie:

Type pakketInternet en TV LightInternet en TV Basis Internet en TV Extra
Standaardprijs p/maand€ 33€ 38 €40
Tijdelijke actie6 mnd €4 korting
Totale korting € 24
6 mnd €4 korting
Totale korting € 24
6 mnd €4 korting
Totale korting € 24
Eenmalige kosten€25€25€25
Duur van het contract1 jaar1 jaar 1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)20 down
2 up
60 down
30 up
100 down
30 up
Aantal tv zenders353535
Aantal HD zenders191919
Meer info Tele2 glasvezel internet en TV - 2 in 1 pakketMeer info Tele2 glasvezel internet en TV - 2 in 1 pakketMeer info Tele2 glasvezel internet en TV - 2 in 1 pakket

Voor het “2 in 1 pakket” met internet en tv van Tele2 geldt het volgende:

 • Tv kijken in digitale kwaliteit. Ook kunt u kiezen voor interactieve TV.
 • Eenvoudig gebruik maken van de Tele2 videotheek met meer dan 500 films
 • Interactieve TV met een een interactieve tv gids
 • Gratis gebruik maken van een Interactieve Decoder t.w.v. € 199
 • Gratis gebruik maken van een draadloos modem t.w.v. € 149
 • Programma gemist tot 10 dagen terug
 • Gratis overstapservice
 • TV opnemen en pauzeren.

U kunt het 2 in 1 pakket ook uitbreiden met verschillende opties, zo kunt u o.a. kiezen voor  TV kijken op meerdere TV’s tegelijk. Of u kunt kiezen voor een Pluspakket met meer tv-zenders of een pakket met Fox Sports voor de sportliefhebber zodat u de hele avond sport kunt kijken. Of kijk de nieuwste films of series met Film1 en HBO. Voor deze uitbreidingen rekent Tele2 extra maandelijkse kosten in rekening. Meer informatie hierover vindt u op de website van Tele2.

Meer over Tele2 Internet en TV

Heeft u nog nog losse abonnementen voor internet en tv? En belt u niet meer via een vaste telefoonlijn, maar via uw mobiele telefoon? Dan is een 2 in 1 pakket met internet en tv van Tele2 iets voor u. U profiteert hiermee van een scherper tarief voor beide diensten en u ontvangt maar één factuur. Dat is lekker overzichtelijk in uw administratie. Een internet + televisie pakket van Tele2 biedt u tegen lage vaste kosten een snelle internetverbinding en een uitgebreid pakket met digitale televisie. Dat klinkt goed toch?

Eenvoudig kiezen
Tele2 maakt het u qua keuzes vrij eenvoudig. Er zijn in basis maar drie internet en tv pakketten. En dat maakt het makkelijk. Deze verschillen eigenlijk alleen in internetsnelheid en een klein beetje in prijs. Het verschil is slechts enkele euro’s. Voor dit kleine verschil in euro’s krijgt u wel een flink hogere downloadsnelheid. Dus dat is het overwegen waard voor als het internet bij u thuis intensief wordt gebruikt.
En vindt u alle kabels tussen uw modem en TV niet mooi om te zien? Daar biedt Tele2 een oplossing voor. Namelijk een verbindingsset. Via dit draadloze systeem verstuurt u uw internet en tv-signaal via het stopcontact naar het elektriciteitsnetwerk van uw huis. Heeft u meerdere tv-ontvangers besteld? Zorg er dan voor dat u ook een extra Verbindingsset bestelt.

Beschikbaarheid
Heeft u interesse in een internet + tv pakket bij Tele2? Dan is het verstandig en handig om even te kijken of dit op uw adres beschikbaar is. Dit kunt u zeer eenvoudig doen op de website van Tele2. Of u vult uw postcode en huisnummer hieronder in. Als resultaat ziet u vervolgens alle aanbieders die er op uw adres een internet en tv pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant enkele aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Tele2 internet en tv bij u beschikbaar? U kunt uw nieuwe 2 in 1 abonnement bij Tele2 in enkele simpele stappen online aanvragen. En ziet u op tegen het overstappen? Dat is niet nodig. Tele2 helpt u hier graag bij. Geheel gratis overigens.


 

Voordelen Tele2 internet en tv

 • Het goedkoopste internet en tv pakket van dit moment
 • Geen eenmalige kosten
 • Betrouwbaar netwerk
 • Keuze uit eenvoudige en complete pakketten

Internet, TV en bellen

Wilt u thuis graag de mogelijkheid over vaste telefonie? Kies dan voor Tele2 alles in 1 met internet tv en vast bellen voor een scherpe prijs per maand. Wilt u internet en TV vergelijken met andere aanbieders op uw adres? Kies dan voor de postcodecheck en zie direct wat er allemaal mogelijk is bij u thuis of op uw nieuwe adres.

Internet only

Internet only abonnementen nemen rap toe in populariteit. Op zoek naar de juiste voor bij u thuis? Kies dan snel en eenvoudig voor hulp via deze pagina’s: beste internet, snelste internet en goedkoopste internet.