Telfort Internet en TV

Direct naar de website van Telfort
Wilt u voordelig tv kijken en internetten thuis, maar heeft u geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Dan heeft Telfort voor u een voordelig 2 in 1 pakket beschikbaar met Interactieve TV en Internet. Bij Telfort profiteert u elke maand van dezelfde lage prijs. Let op: vanaf 1 mei 2019 is het niet meer mogelijk om een Telfort abonnement af te sluiten omdat dit merk gaat verdwijnen. Vanaf 1 mei gaat Telfort verder onder de merknaam KPN.

Telfort internet en televisie

Type pakketTV & Internet standaard TV & Internet Extra
Standaardprijs p/maand€ 42,50€ 47,50
Tijdelijke actie3 maanden slechts €30
Totale korting €37,50
3 maanden slechts €35
Totale korting €37,50
Eenmalige kosten € 30 € 30
Duur van het contract 1 jaar 1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
5 up
100 down
10 up
Aantal tv zenders4040
Aantal HD zenders2929
 Meer info Telfort internet en TV - 2 in 1 pakket Meer info Telfort internet en TV - 2 in 1 pakket

Voor het “2 in 1 pakket” met Internet en TV van Telfort geldt het volgende:

 • Live TV pauzeren, terugspoelen en verder kijken wanneer u wilt.
 • Upgrade mogelijk naar sneller internet
 • Tv kijken op uw laptop, tablet of smartphone
 • Interactieve TV ontvanger gratis in bruikleen
 • Installatie garantie. Telfort internet tv aansluiten is erg eenvoudig, maar u kunt ook kiezen voor een monteur.
 • Gratis draadloos modem in bruikleen
 • Gratis programma gemist tot 2 dagen terug
 • Gratis begin gemist.
 • Maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk
 • Ruim 90 radiozenders
 • Regelmatig een leuke aanbieding bij Telfort internet televisie. Bijvoorbeeld een extra zenderpakket een aantal maanden gratis.
 • Levertijd Telfort internet tv 1: 3 tot 5 weken, waarvan meer dan 90% binnen 3 weken wordt geleverd.

U kunt het 2 in 1 pakket met Telfort Internet en TV ook uitbreiden met verschillende opties, zo kunt u o.a. kiezen voor verschillende TV pakketten, zoals: het Pluspakket, Video Unlimited, Film1, Fox Sports Eredivisie of International, kids pakket, Sport1, Hindi pakket, Turks pakket of een Erotiek pakket. Ook kunt u kiezen voor extra snel internet via glasvezel waarmee u kunt downloaden met een snelheid tot 200 Mb/s. Voor deze uitbreidingen rekent Telfort extra maandelijkse kosten in rekening. De extra opties kunt u maandelijks aanzetten of opzeggen. Dat is tenslotte wel zo flexibel. Meer informatie hierover vindt u op de website van Telfort.

Ga naar Telfort en bestel eenvoudig uw voordelige 2 in 1 pakket met internet en tv.

Telfort Internet en TV aanbieding

Als er een aanbieding is voor Telfort Internet en TV dan vermelden we dat in de tabel hierboven waarin we de pakketten van Telfort met elkaar vergelijken. Dan heeft u alles qua kosten en aanbiedingen bij elkaar. Dat is wel zo overzichtelijk

Meer over Telfort Internet en TV

Hoeft u thuis geen vaste telefoonlijn meer, omdat u altijd belt met uw mobiele telefoon en dit voldoende is? Maar wilt u thuis nog wel gebruik maken van snel internet en interactieve televisie? Dan is het 2 in 1 pakket van Telfort met internet en tv het overwegen waard. Zij bieden u namelijk een aantrekkelijk pakket aan. Bij Telfort profiteert u sowieso van een betrouwbaar netwerk, aangezien zij gebruik maken van hetzelfde netwerk als KPN. De Telfort tv internet ervaringen voor zover bij ons bekend zijn erg positief door de prijs/kwaliteit verhouding.

Voordelen Telfort Internet en TV
Maar er is meer dan een betrouwbaar netwerk bij Telfort. Ook de prijs/kwaliteit zit erg goed. Over het algemeen zijn ze één van de goedkopere aanbieders van een 2 in 1 abonnement. Doordat u 2 diensten combineert in één pakket profiteert u ook van het feit dat u slechts één factuur ontvangt, en ook maar één aanspreekpunt hebt voor al uw vragen.

Volledig naar uw wensen
Het Telfort internet en tv pakket is erg goed op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Zo kunt u kiezen voor sneller internet, maar ook voor interactieve TV op uw 2e televisie of extra zenderpakketten zoals, FOX Sports of Ziggo Sports.

Beschikbaarheid
Telfort is op veel plekken in Nederland beschikbaar. Maar toch is het verstandig om even te controleren of dit bij u ook het geval is. Dit kunt u zeer eenvoudig doen op de website van Telfort. Of u vult uw postcode en huisnummer hieronder in. Als resultaat ziet u vervolgens alle aanbieders die er op uw adres een internet en tv pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant enkele aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Telfort internet en tv bij u beschikbaar? U kunt uw nieuwe 2 in 1 abonnement bij Telfort in enkele simpele stappen online aanvragen. En heeft u momenteel al een aanbieder? Ze helpen u ook bij het overstappen. Dat is geheel gratis. Telfort zegt uw huidige abonnement op en zorgt voor een probleemloze en zorgeloze overstap. Dat is nog eens makkelijk! Kan Telfort uw huidige abonnement niet opzeggen? Dan helpen ze u evengoed en sturen ze u een voorbeeldbrief.


Telfort internet en TV aansluiten

Als u kiest voor een nieuw abonnement met internet en TV dan ziet u misschien wel een beetje op tegen het aansluiten daarvan. Maar dat is niet nodig. Bij Telfort kunt u namelijk rekenen op installatiegarantie. Ze sturen u een instructie toe hoe u de aansluiting zelf kunt doen. Komt u daar niet uit? Dan kunt u rekenen op online of telefonische hulp. Helpt ook dat niet? Dan sturen ze gewoon een monteur bij u langs. Helemaal gratis. Telfort internet en TV aansluiten komt dus altijd goed.

Telfort internet en TV klantenservice

Heeft u een vraag over Telfort TV en internet? Dan kunt u daarvoor terecht bij de klantenservice van Telfort. Hoe u ze allemaal kunt bereiken kunt u vinden op de website van Telfort.

Voordelen Telfort internet en tv

 • Eén van de goedkoopste internet en tv abonnementen van dit moment
 • Maakt gebruik van het zeer betrouwbare netwerk van KPN
 • Veel uitbreidingsmogelijkheden op het standaard al zeer complete basispakket.

Internet, TV en bellen

Wilt u thuis ook de mogelijkheid hebben voor vaste telefonie? Kies dan makkelijk voor Telfort alles in 1 met internet bellen en vast bellen voor een scherpe prijs per maand. Wilt u liever eerst internet en TV vergelijken met andere aanbieders voordat u een definitieve keuze maakt? Maak dan gebruik van de postcode check. U ziet dan direct wat er allemaal mogelijk en leverbaar is op uw eigen adres.