XS4ALL internet en TV

XS4ALL internet en TV is de provider als u graag kiest voor de beste internetprovider van ons land. U krijgt bij XS4ALL glasvezel internet en een groot aanbod TV zenders. XS4ALL is onderdeel van KPN, het staat dus garant voor een hoge kwaliteit. Welk XS4ALL Internet TV pakket kiest u?

XS4ALL: pakketten vergelijken

XS4all pakkettenPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
XS4ALL50 Mb/s
60 zenders
€ 62meer info Ziggo
XS4ALL100 Mb/s
60 zenders
€67meer info Ziggo
XS4ALL200 Mb/s
60 zenders
€ 77meer info Ziggo
XS4ALL500 Mb/s
60 zenders
€ 84,50meer info Ziggo

XS4ALL aanbieding: de eerste 4 maanden korting. In totaal oplopende korting tot 169 euro. Profiteer nu!

XS4ALL internet en televisie pakket

Kiest u voor een XS4ALL 2 in 1 pakket? Ook wel een dual play pakket genoemd overigens. Dan wilt u eerst wel iets meer weten van de XS4ALL inhoud van dit pakket. Alleen door deze verdiepingsslag te maken weet u echt zeker of dit de beste provider is die aansluit bij uw wensen. Weet u al zeker dat het XS4ALL moet worden? Dan is er nog een keuze uit verschillende internet TV pakketten die op uw adres leverbaar zijn.

Wordt er op uw huishouden niet zo heel intensief gebruik gemaakt van het internet, omdat u bijvoorbeeld alleen woont? Dan heeft u voldoende aan het XS4ALL internet en TV basis pakket. Dit heet het XS4ALL Compact pakket. U krijgt dan uiteraard stabiel en snel internet, voldoende voor als u alleen woont over het algemeen. Qua TV zenders krijgt u standaard een uitgebreid zenderpakket waar u in veel gevallen genoeg aan heeft. Zeker als u ook nog een Netflix, Videoland of Disney Plus abonnement heeft thuis.

Is uw huishouden wat groter? Woont u samen? Wordt er heel intensief aan online gamen gedaan? Zijn er meerdere kinderen? Ook dan biedt XS4ALL u voldoende keuze. Door te kiezen voor een pakket met sneller internet heeft u ook met een groter huishouden geen traag internet. Kies hiervoor voor één van de andere internet TV XS4ALL pakketten, zoals Smart, Plus of Pro. U betaalt maandelijks wat meer, maar u kunt dan heerlijk gebruik maken van internet zonder haperende verbinding.

XS4ALL glasvezel

Is er bij u thuis de mogelijkheid om te kiezen voor glasvezel? Dan zit u goed bij XS4ALL. Deze provider biedt namelijk alle abonnementen ook aan in de glasvezel internet optie. Met XS4ALL glasvezel kiest u voor een hogere snelheid, meer stabiliteit en kunt u net zo snel uploaden als downloaden. Ideaal dus als u waarde hecht aan het maximale uit uw verbinding halen.

Is er XS4ALL glasvezel mogelijk op uw adres? Dat ziet u eenvoudig op de website van XS4ALL. Als het leverbaar is dan betaalt u geen extra hoog abonnementsbedrag per maand. Als het leverbaar is dan krijgt u het gewoon. Wel zo netjes en prettig.

XS4ALL TV

Met het standaard XS4ALL TV pakket heeft u direct een heel compleet pakket. U krijgt toegang tot ruim 100 TV-zenders, waarvan meer dan 40 in HD kwaliteit worden geleverd. Dat betekent TV kijken in hoog kwaliteit beeld. Het TV abonnement is overigens alleen beschikbaar als u ook een internetabonnement bij XS4ALL heeft, want u kijkt bij hun TV via internet. Dat is goed om te weten. Verder is het TV pakket van alle gemakken voorzien:

  • U kunt gratis opnemen en terugkijken tot 7 dagen. Zo kunt u zelf bepalen waar en wanneer u de TV-programma’s kijkt die u graag wilt zien. Wilt u tussendoor even drinken pakken of even de was ophangen? Met de pauze-knop kunt u het beeld even stil zetten en later weer starten. Wel zo gemakkelijk.
  • U kunt echt overal thuis en onderweg TV kijken, want met de XS4ALL televisie app hoeft u niks meer te missen. Kijk overal waar u wilt naar online TV. Dit werkt in de hele EU. Ook kunt u via de app programma’s inplannen en opnemen om later terug te kijken.
  • Een snelkoppeling naar Netflix in uw TV-menu. Netflix is populair, en dat ontkennen ze niet bij XS4ALL. Ze helpen u er graag mee om het kijkgenot en gemak te verhogen.
  • Toegang tot de TV-Videotheek. Is een film net alweer uit de bioscoop en had u hem nog willen zien? Grote kans dat u hem dan via XS4ALL direct kunt bekijken. On demand. Zo heeft u snel na de bioscoop première de kans om de nieuwe films bij u thuis te zien. Net weer even een ander aanbod dan in Netflix.

Als de standaardopties nog niet genoeg zijn kunt u het TV pakket ook uitbreiden met extra zenderpakketten, met bijvoorbeeld het XS4ALL Pluspakket, of het Kidspakket, Ziggo Sport Totaal, Videoland, Film1, FOX Sports, Turks pakket, Duits pakket, Hindi pakket, Erotiek pakket. Volop keuze dus. Voor de extra zenderpakketten betaald u wel wat extra’s per maand.

Levertijd XS4ALL internet en TV

De reguliere levertijd van XS4ALL internet TV is een paar weken, maar als het echt moet kunt u bij deze provider al binnen 24 uur online zijn. U betaalt u hier wel een extra bedrag voor, maar als het snel moet dan kan het ook snel. Hiermee is XS4ALL dan ook de snelste provider als het gaat om de levertijd.

XS4ALL internet en tv vergelijken

Overweegt u om te kiezen voor XS4ALL TV en internet? Maar wilt u eigenlijk eerst nog even vergelijken met de andere internet en TV aanbieders? Dat kan natuurlijk. Veel mensen zoeken bijvoorbeeld ook naar Ziggo internet en TV of naar KPN internet en TV om mee te vergelijken. Maar er zijn er nog meer, zoals: Online.nl, Budget Thuis, T-Mobile, Youfone, Caiway. Als u gebruik maakt van de postcode check dan kunt u ze allemaal met elkaar vergelijken. Ook de internet en TV aanbiedingen zijn hier in verwerkt, zodat u direct het meest complete beeld krijgt wie het goedkoopste internet en TV kan aanbieden. Dat maakt het nemen van een beslissing een stuk makkelijker.

XS4ALL internet TV aanbieding

Bent u van plan over te gaan stappen naar XS4ALL? Dan is het extra leuk om te profiteren van een XS4ALL aanbieding, toch? Dan hebben we goed nieuws voor u. Nieuwe klanten profiteren bijna altijd van een leuke welkomstkorting. Een leuke actie of korting ligt voor het oprapen. Stap op het juiste moment over en profiteer van enkele tientallen euro’s korting. De korting kan oplopen tot ruim 150 euro korting in het eerste jaar dat u klant bij ze bent. Vaak krijgt u een korting op uw maandelijkse kosten. Let er wel goed op dat u de uiteindelijke reguliere maandelijkse kosten ook kunt betalen.

XS4ALL Spotify

Bent u klant bij XS4ALL? Dan krijgt u korting op het Spotify abonnement. Voor slechts 8,99 euro per maand kunt u genieten van Spotify Premium. Voor Spotify Family betaalt u iets meer. De korting geldt zolang u een internetabonnement heeft bij de provider.

Voordelen XS4ALL internet en TV

  • Onderdeel van KPN
  • Glasvezel internet mogelijk
  • Meest aanbevolen internetprovider van Nederland

XS4ALL alles in 1

Wilt u een abonnement of pakket met vaste telefonie. Oftewel zoekt u een alles in 1, all-in one, 3 in 1, triple play pakket? Dan kunt u ook kiezen voor een uitgebreider abonnement.