Youfone internet en TV

Youfone biedt u verschillende Thuis abonnementen, waaronder het Youfone Internet en TV abonnement. Dit is het perfecte abonnement als u geen vaste telefonie nodig heeft omdat u bijvoorbeeld al een heel voordelig Youfone sim only abonnement heeft. U kunt  bij Youfone dan ook kiezen uit een 2 in 1 pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone internet en televisie

Het 2 in 1 pakket (ook wel dual play genoemd) van Youfone internet en TV wordt in de vergelijker verder bekeken. Ze kennen bij Youfone internet TV meerdere opties die u verder kunt aankleden met diverse extra’s.

Inhoud Youfone pakket

Overweegt u om te kiezen voor een Youfone 2 in 1 pakket? Dan is het verstandig om eerst even te kijken naar de exacte inhoud van dit abonnement. Als u kiest voor een Youfone abonnement, dan krijgt u eigenlijk een KPN kwaliteit voor een Youfone prijs per maand. Youfone heeft namelijk geen eigen netwerk en maakt hiervoor gebruik van het KPN netwerk. Dat betekent dat u kunt rekenen op een goede kwaliteit als het gaat om internet en TV.

Het maakt bij Youfone niet uit welke internetsnelheid er bij u leverbaar is. Als u gaat voor een DSL abonnement dan leveren ze gewoon de maximaal haalbare snelheid. Deze begint bij 50 Mb/s en kan oplopen tot meer dan 100 Mb/s. Een prettige internetsnelheid voor bij u thuis. Het maakt niet uit of uw huishouden uit 1 persoon bestaat of uit meerdere personen. Met Youfone internet thuis kunt u rekenen op kwalitatief goed internet, zodat de kans op een trage verbinding klein is. Wilt u nog sneller internet? Dan is er ook Youfone glasvezel mogelijk als dit bij u thuis leverbaar is. Hier komt u snel achter door de postcodecheck in te vullen.

Maar dat is niet alles bij het Youfone abonnement, bij het Youfone standaard pakket zit ook een uitgebreid zenderpakket voor de televisie. U krijgt ruim 40 zenders tot uw beschikking waarvan meer dan 25 in HD-kwaliteit. En voor de voetballiefhebbers is Youfone TV helemaal perfect, want u krijgt gratis FOX Sports 1 in het basispakket. Hiermee hoeft u geen wedstrijd te missen van de grotere clubs in Nederland.

Youfone glasvezel

Wilt u zeer snel internet? Wilt u meer stabiliteit in uw internetverbinding? Wilt u nooit meer traag internet? Dan is het verstandig om te kiezen voor Youfone glasvezel internet. De snelheden waarmee u dan kunt downloaden en uploaden zijn vele malen hoger en stabieler. U kunt dan ook net zo snel uploaden als downloaden met glasvezel thuis internet. Wilt u weten of er ook Youfone glasvezel leverbaar is bij u thuis? Vul dan uw postcode en huisnummer in in de postcodecheck op deze website of op de Youfone website. U ziet dan direct wat er leverbaar is en wat de hoogst haalbare snelheid is die daarbij hoort.

Youfone TV

Met Youfone TV krijgt u standaard een uitstekend TV pakket met de meest belangrijke zenders. Maar dat is niet alles, want u krijgt gratis FOX Sports 1 in het basispakket. Is dat niet voldoende? Dan kunt u altijd nog uitbreiden met extra zenderpakketten. Maar dat is ook nog niet alles, want u kunt gratis 7 dagen terugkijken met Programma Gemist. Bent u maar een klein beetje te laat voor uw favoriete programma of film? Dan is er de optie Begin Gemist zodat u het programma of de films alsnog meteen vanaf het begin kunt starten. Zo kunt u toch eerst nog even afmaken waar u mee bezig was en dan lekker TV gaan kijken. Weet u zeker dat u het niet gaat halen en dat u het later wilt terugkijken? Dan kunt u ook gebruik maken van de optie Opnemen. U kunt programma’s opnemen en binnen 30 dagen terugkijken. Wilt u tussendoor even naar het toilet of wordt u gebeld. Met live tv pauzeren mist u geen moment van de TV.

Heeft u naast Netflix nog de behoefte aan meer zenders? Bij Youfone TV kunt u kiezen uit Youfone MIX 5 waarmee u zelf 5 zenders uit het aanbod kunt uitkiezen. U kunt deze elke maand wijzigen als u dat wilt. Of u kiest voor het Youfone PlusPakket. U krijgt dan in een keer meer dan 40 extra TV zenders.

Online TV kijken

Bent u niet altijd thuis als u TV wilt kijken? Zit u in de trein? Bent u op de camping? Bent u op vakantie? Met de Youfone app kunt u altijd en overal online TV kijken. U kunt dit doen op uw smartphone of tablet. Met deze app kijkt u naar meer dan 20 zenders live TV, maar u kunt ook gebruik maken van de extra opties zoals Programma’s Terugkijken. En et de TV-gids kunt u direct zien wat het er allemaal op TV is en kunt u zien wat u zojuist heeft gemist en dat direct terugkijken. En heeft u het begin net aan gemist? Ook dan is er hier Begin Gemist wat voor de oplossing gaat zorgen. De Youfone App is ideaal als u onderweg TV wilt kijken.

Youfone internet TV aanbieding

Gaat u overstappen naar Youfone internet TV? Dan kunt u meestal wel profiteren van een leuke internet en TV aanbieding. Ze vinden het leuk om u te mogen verwelkomen als nieuwe klant en daarom kunt u rekenen op een leuke actie. Vaak krijgt u korting op de maandelijkse kosten van uw abonnement. Hiermee kunt u enkele tientallen euro’s besparen als het even meezit. De meest recente Youfone aanbieding vindt u altijd op de Youfone website.

Youfone vergelijken

Wilt u Youfone vergelijken? Zoekt u een review? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Vele mensen gingen u voor en maakten gebruik van de postcode check waarin ze het Youfone internet TV pakket vergelijken met de andere aanbieders in ons land, zoals: T-Mobile, KPN, Ziggo, Online.nl, Solcon, Freedom, Delta. In een paar tellen is dit al te doen. U vult uw postcode en huisnummer in en de vergelijker doet de rest. De laagste prijs vindt u direct bovenaan in de resultaten. Dat is dus het goedkoopste internet en TV pakket op uw adres. Hierin is ook al rekening gehouden met de meest recente acties en aanbiedingen. Zo weet u zeker dat u naar de juiste prijzen kijkt. Twijfelt u nog? Dan kunt u altijd nog even zoeken naar de Youfone ervaringen van mensen die u voor gingen. Zo vindt u zeker weten de beste internet en TV optie voor bij u thuis.

Abonnement wijzigen

Heeft u al een Youfone abonnement maar wilt u wel een wijziging doorgeven? Dat kunt u doen door Youfone inloggen in de MyYoufone omgeving. U kunt dan andere zenders kiezen voor uw Mix5 pakket. Maar ook uw Youfone abonnement opzeggen is mogelijk in de mijn omgeving.

Beschikbaarheid

Youfone is op veel plekken in Nederland leverbaar. Dit komt omdat ze gebruik maken van het betrouwbare KPN netwerk. Wilt u zeker weten of ze ook op uw adres leveren? Dan kunt u dit controleren op de site van Youfone.

Youfone internet en TV aansluiten

Heeft u gekozen voor Youfone TV en internet? Dan is de aansluiting niet ingewikkeld. U kunt dit zelf doen met eventueel wat hulp van de klantenservice op afstand. Ziet u dat niet zitten? Geen paniek, u kunt ook gewoon kiezen voor een monteur. Die gaat dan pas weg als alles het doet zoals het hoort.

Voordelen Youfone internet en TV

  • Altijd de maximale internetsnelheid die mogelijk is
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Scherpe prijs.

Bent u overtuigd? Ga dan naar de site van Youfone.

Youfone alles in 1

Heeft u naast internet en TV eigenlijk ook nog graag een vaste telefonie lijn in huis? Dan kunt u kiezen voor Youfone alles in 1 met internet tv en bellen. Ook de alles in 1 vergelijkingen kunt u op onze website vinden, zodat u het beste internet en TV pakket vindt voor uw situatie thuis.