Youfone internet en TV

> Direct naar de website van Youfone
Youfone heeft verschillende abonnementen voor Thuis. Waaronder een Youfone Internet en TV abonnement. Dit is een perfect abonnement als u geen vaste telefoonlijn hoeft omdat u bijvoorbeeld al een heel voordelig sim only abonnement van Youfone heeft. U kunt bij Youfone dan ook kiezen uit een 2 in 1 pakket, oftewel een Internet TV pakket.

Youfone internet en televisie

Het 2 in 1 pakket van Youfone internet en tv wordt in onderstaande tabel verder uitgelicht. Er is eigenlijk 1 basispakket wat u kunt aankleden met een aantal extra’s:

Type pakketYoufone Internet en TV
Standaardprijs p/maand€ 41,95
Tijdelijke Actie6 maanden €19,95
Totale korting €132
Eenmalige kostenn.v.t.
Duur van het contractMaandelijks opzegbaar na 12 maanden
Internetsnelheid (Mb/s)tot 100 down
tot 10 up
Type verbindingVia het netwerk van KPN
Aantal tv zenders23
Aantal HD zenders23
Meer info Youfone alles in 1

Voor de 2 in 1 pakketten met TV en internet van Youfone geldt het volgende:

 • U krijgt sowieso de maximaal haalbare internetsnelheid die er leverbaar is op uw adres. Geen keuzes dus qua internet. Gewoon het maximale wat haalbaar is binnen de mogelijkheden van Youfone.
 • Gratis een TV ontvanger
 • Gratis 7 dagen terugkijken
 • Gratis een wifi modem
 • Gratis toegang tot video on demand mogelijkheden
 • Gebruik maken van het KPN netwerk, heel betrouwbaar!
 • Gratis TV app voor uw tablet en smartphone. Zo kijkt u overal naar uw favoriete programma.
 • Inclusief (gratis) FOX Sports Eredivisie 1

De 2 in 1 pakketten met internet en televisie van Youfone kunt u uitbreiden met allerlei extra’s, waaronder: Ziggo Sport Totaal of aanvullende zenders die u zelf kunt selecteren. Kiest u er voor 5 of 10 of wilt u ze gewoon allemaal? Het kan! Daarnaast zijn er nog enkele premium pakketten beschikbaar, zoals FOX Sports Eredivisie en FOX Sports Compleet of het Erotiek on demand pakket en het kids on demand pakket. Meer informatie hierover vindt u op de site van Youfone.

Bent u al overtuigd? Ga dan naar de site van Youfone Internet TV.

Meer over Youfone TV en internet

Bent u aan het zoeken naar een nieuw abonnement met alleen internet en televisie? Dan is het absoluut de moeite waard om ook eens te kijken naar het pakket van Youfone. U kent Youfone waarschijnlijk al langer van de voordelige sim only abonnementen, maar sinds september 2017 bieden ze u nu ook de mogelijkheid om daar een abonnement voor Thuis bij te nemen. Door internet en tv te combineren in 1 abonnement scheelt het u ook nog wat administratie, want u krijgt maar 1 factuur in plaats van meerdere en bij problemen heeft u ook maar 1 aanspreekpunt.

Over de internetsnelheid doen ze niet moeilijk bij Youfone. Ze doen hun best om altijd het maximaal haalbare te leveren. Als de maximum snelheid hoger wordt dan krijgt u die ook gewoon. En daar hoeft u niet extra voor te betalen. U krijgt momenteel minimaal 20 Mb/s en maximaal 100 Mb/s. Wilt u weten wat er op uw adres leverbaar is? Doe dan de postcodecheck en de speedtest op de site van Youfone. Qua TV kijken zit het ook goed bij Youfone. Want u krijgt standaard 23 HD-zenders, en daarmee kijkt u eigenlijk naar alle gangbare zenders in de hoogste kwaliteit.

Beschikbaarheid

Youfone is op veel plekken in Nederland leverbaar. Dit komt omdat ze gebruik maken van het betrouwbare KPN netwerk. Wilt u zeker weten of ze ook op uw adres leveren? Dan kunt u dit controleren op de site van Youfone.

Youfone internet en TV aansluiten

Heeft u gekozen voor Youfone TV en internet? Dan is de aansluiting niet ingewikkeld. U kunt dit zelf doen met eventueel wat hulp van de klantenservice op afstand. Ziet u dat niet zitten? Geen paniek, u kunt ook gewoon kiezen voor een monteur. Die gaat dan pas weg als alles het doet zoals het hoort.

Voordelen Youfone internet en TV

 • Altijd de maximale internetsnelheid die mogelijk is
 • Betrouwbaar KPN netwerk
 • Scherpe prijs.

Bent u overtuigd? Ga dan naar de site van Youfone. Wilt u ook voordelig kunnen bellen via een vaste lijn? Kijk dan ook eens naar Youfone alles in 1 met internet tv en bellen.

Internet TV en bellen

Wilt u bij uw thuis abonnement ook graag gebruik kunnen maken van vaste telefonie? Kies dan voor het Youfone alles in 1 pakket met internet tv en vast bellen. Wilt u internet en TV vergelijken met andere aanbieders op uw adres? Maak dan eenvoudig gebruik van de postcode check. U ziet dan direct welke aanbieders er allemaal leverbaar zijn op uw adres en welke acties, aanbiedingen en kortingen zij momenteel hebben. Dan kunt u direct vergelijken en eenvoudig de voor u beste keuze maken.