Ziggo Internet en TV

Ziggo internet en TV biedt u razendsnel internet tot 400 Mb/s, overal in huis even snel met de Ziggo Power Promise. Inclusief gratis Ziggo Sport met Formule 1 en Premier League voetbal. Nu 3 maanden slechts €39,95 per maand. Hiermee krijgt u nu maar liefst €130 korting. Kies dus nu voor Ziggo Connect & Play Start, Complete of Max.

Ziggo internet en televisie

De 2 in 1 pakketten met Ziggo internet en tv worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken. Hieronder ziet u onder andere hoe het zit met de Ziggo internet en tv kosten.

Type pakketInternet & TV StartInternet & TV CompleteInternet & TV Max
Standaardprijs p/maand€ 48,50€ 63,50€ 83,50
Tijdelijke Actie3 maanden 50% korting
Totale korting €65,91
4 maanden 50% korting
Totale korting €108
4 maanden 50% korting
Totale korting €125
Eenmalige kosten€19,95n.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)40 down
4 up
200 down
20 up
400 down
40 up
Aantal tv zenders7777129
Aantal HD zenders363654
Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z1Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z2Meer info Ziggo internet en TV - 2 in 1 pakket Z3

Voor alle “2 in 1 pakketten” met TV en internet van Ziggo geldt het volgende:

 • Gratis overstapservice
 • Gratis installatie
 • Geen verzend- en aansluitkosten
 • Gratis gebruik van WifiSpots
 • Gratis Ziggo GO en dus overal online TV kijken via een app op uw tablet of smartphone.
 • Gratis internetbeveiliging met Safe Online
 • Gratis WiFi modem in bruikleen
 • Gemiste programma’s terug kijken en on demand films en series kijken
 • Overal in huis live tv kijken op uw tablet of smartphone
 • 6 e-mailadressen
 • Nieuwsgroepen: 10 GB per maand
 • 50 MB ruimte voor een eigen homepage
 • Uw eigen inlog voor Mijn Ziggo voor een overzicht van uw producten, gegevens, facturen en e-mail instellingen
 • Via Kabel TV krijgt u 25+ analoge TV zenders, 4 HD zenders en 90 radiozenders. Heeft u een TV met DVBC tuner, dan kijkt u de zenders in digitale kwaliteit. Let wel op, want met Kabel TV beschikt u niet over interactieve TV. U heeft dus minder zenders, geen TV Gemist, Replay TV en u kunt geen On Demand films en series pauzeren en opnemen. Ook het afnemen van extra zenderpakketten is niet mogelijk. Wilt u dat allemaal wel, dan moet u kiezen voor Ziggo alles in 1. Dit Internet en Online TV pakket is uitstekend geschikt voor als u weinig naar de ‘gewone TV’ kijkt en vooral Netflix kijkt en Online TV gaat kijken. Daarom zijn deze pakketten van Ziggo ook lekker scherp geprijsd.

U kunt de 2 in 1 pakketten met internet en televisie van Ziggo dus minder uitbreiden met verschillende opties, wilt u weten wat er wel mogelijk is? Meer informatie hierover vindt u op de website van Ziggo.

En tot slot profiteert u bij Ziggo van uitstekend internet. Ziggo is namelijk zes maal op rij, door Tweakers, uitgeroepen tot beste internetprovider.

Ga naar Ziggo en kies het 2 in 1 pakket met internet en tv dat het beste bij u past.

Over Ziggo

Direct naar de website van Ziggo
Ziggo is door Tweakers 6x op rij uitgeroepen tot beste internetprovider. Hiervan kunt u profiteren als u kiest voor een 2 in 1 pakket met internet en tv van Ziggo of eigenlijk nog beter gezegd internet en online TV. Dit pakket kan ideaal zijn als u niet belt via een vaste telefoonlijn omdat u dit bijvoorbeeld doet via uw mobiele telefoon. Ziggo biedt verschillende Connect & Play 2 in 1 pakketten TV en internet aan:

Meer over Ziggo Internet en TV

Overweegt u een 2 in 1 pakket met Internet en Televisie? Dan is Ziggo zeker een aanbieder om mee te nemen in uw overweging. Het grote voordeel van het combineren van deze twee diensten is dat u slechts één factuur ontvangt. En u heeft ook maar één aanspreekpunt als er problemen zijn of als u vragen heeft. Dat is wel zo makkelijk voor u.

U kunt kiezen uit drie internet en televisie pakketten: Start, Complete en Max. Deze verschillen met name in de geboden internetsnelheid. U krijgt bij Ziggo standaard een prima internetverbinding met een goede snelheid. Wordt er bij u thuis niet extreem veel aan downloaden en online gamen gedaan, dan is Internet & TV Start een prima pakket voor u. Heeft uw internetverbinding het wel zwaar te verduren? Kies dan voor Max. In alle Ziggo internet en tv abonnementen profiteert u van een compleet aanbod van HD zenders, waarvan een flink aantal in HD-kwaliteit. Zo kijkt u haarscherp naar uw favoriete TV-programma’s.

Beschikbaarheid
Ziggo is op de meeste plekken in Nederland wel beschikbaar. Maar wilt u zeker weten of dit ook voor uw adres geldt? Dat kunt u zeer eenvoudig checken op de website van Ziggo. Of u vult uw postcode en huisnummer hieronder in. Als resultaat ziet u vervolgens alle aanbieders die er op uw adres een internet en tv pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant enkele aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Ziggo internet en tv bij u beschikbaar? Dan kunt u alles in enkele simpele stappen online afsluiten. Gewoon vanuit uw luie stoel. Ziggo stuurt vervolgens gratis een installatiemonteur langs. Zo heeft u daar ook nog eens geen omkijken naar.WifiSpots
Als u een abonnement afsluit bij Ziggo profiteert u niet alleen thuis van een goede internetverbinding, maar ook buiten de deur. Dit gaat via WifiSpots. En dit kost niks extra’s. Het gebruik van twee apparaten is inbegrepen. Zo bent u altijd en overal online. In totaal heeft Ziggo nu,na het samengaan met UPC, al ruim 2 miljoen WifiSpots in Nederland. En dit loopt dagelijks verder op.

Gratis internetbeveiliging
Ook standaard bij een pakket met internet en tv is gratis internetbeveiliging. Hiermee beschermt u 1 computer tegen virussen. Zo bent u écht altijd online zonder problemen. Wilt u meerdere apparaten beveiligen? Dan kan dat natuurlijk. U betaalt daar dan wel maandelijks voor.

Ziggo internet en tv aansluiten

Als u kiest voor Ziggo internet en tv dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de aansluiting. Ziggo biedt u namelijk installatiegarantie. En dat betekent dat ze garanderen dat het goed komt met het aansluiten. Heeft u zelf geen tijd om de installatie te doen of denkt u dat u er niet uitkomt? Geen probleem. Dan kunt u een afspraak maken met een monteur. En dat is gratis. Ziggo internet en tv aansluiten komt dus wel goed. Ze sturen u sowieso een doe-het-zelf pakket toe met een duidelijke instructie, maar de monteur komt ook graag bij u langs.

Voordelen Ziggo internet en tv abonnement

 • Standaard de keuze uit 3 zeer complete pakketten
 • Hoge internetsnelheid mogelijk om te downloaden en uploaden
 • Betrouwbaar netwerk, bij één van de grootste aanbieders in Nederland
 • Geen eenmalige kosten

Ga naar de website van Ziggo. Wilt u liever ook voordelig bellen? Kijk dan naar Ziggo Internet TV en bellen.

Internet, TV en bellen

Wilt u thuis ook gebruik kunnen maken van vaste telefonie? Kies dan voor het complete Ziggo alles in 1 met internet, tv en vast bellen. Wilt u internet en TV vergelijken met andere providers? Maak dan gebruik van de postcode check. Vul uw postcode in en zie direct welke mogelijkheden er allemaal zijn op uw adres. Inclusief de huidige acties, aanbiedingen en kortingen zodat u eenvoudig de beste keuze kunt maken voor uw wensen.