3 in 1 pakketten

3 in 1 is een term die u wel eens tegen kunt komen, maar wat is een 3 in 1 pakket precies? Een 3 in 1 pakket is een abonnement met internet, tv en telefonie voor bij u thuis. Meestal wordt een 3-in-1 pakket dan ook een alles in 1 pakket genoemd. Andere termen die hier voor gebruikt worden zijn triple play, multiplay, combipakket, totaalpakket of all-in one. Met al deze termen wordt hetzelfde bedoeld. Welk 3 in 1 pakket is het beste? Wij helpen u met vergelijken.

3 in 1 vergelijken

Wat is het beste 3 in 1 pakket voor bij u thuis? En welke 3 in 1 pakketten zijn er leverbaar? Wat kosten de 3 in 1 pakketten op uw adres? Vul hieronder uw postcode en huisnummer in en vindt het goedkoopste 3 in 1 pakket passend bij uw wensen.

Wat is het beste 3 in 1 pakket?

Heeft u momenteel een 3 in 1 pakket? En overweegt u over te gaan stappen? Heeft u al langere tijd hetzelfde abonnement? Dan is de kans vrij groot dat u momenteel teveel betaald voor de wensen die u heeft. Het beste 3 in 1 pakket verschilt per huishouden. Wat voor u thuis het beste pakket is hoeft voor de buren of uw familie niet per se het beste 3 in 1 abonnement te zijn. In uw zoektocht naar het beste pakket kunt u zichzelf enkele vragen stellen die uw zoektocht vergemakkelijken, zoals:

 • Met hoeveel personen gaan we gebruik maken van internet?
 • Willen we glasvezel internet als dat beschikbaar is?
 • Maken we veel gebruik van Netflix? Dan hoeft u misschien minder of geen extra TV zenderpakketten te nemen.
 • Bent u fan van de formule 1? En wilt u alle races live kunnen zien? Dan is Ziggo Sport aan te raden. U kunt kiezen voor Ziggo 3 in 1 of Ziggo Sport Totaal als extra zenderpakket nemen.
 • Hoeveel belt u nog met de vaste telefoon? Zijn er bepaalde vrienden of familieleden die u veel belt? Dan kunt u – afhankelijk van hun provider – misschien gratis onderling bellen.

Goedkoopste 3 in 1

Wat is het goedkoopste 3 in 1 pakket van dit moment? Dat verschilt per week in sommige gevallen, maar alle aanbiedingen zijn verwerkt in de vergelijker. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet direct wat het goedkoopste 3 in 1 pakket is op uw adres.

Snelste 3 in 1

Zoekt u naar het snelste 3 in 1 pakket op uw adres? Vul dan ook de vergelijker in en selecteer op snelheid. U vindt met de vergelijker direct de snelste optie op uw adres.

Wat is 3 in 1?

Een 3 in 1 pakket is een pakket aan diensten. Dit zijn internet thuis, vaste telefonie, en televisie kijken bij u thuis. U kunt deze diensten los van elkaar afnemen. Dit kunt u doen bij verschillende providers. Zo kunt u internet nemen van KPN en TV kijken bij een andere provider als u dat wilt. Maar het is voordeliger en makkelijker om deze diensten bij dezelfde aanbieder af te nemen. U krijgt dan maandelijks korting en u heeft een aanspreekpunt als er een storing is, zodat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Uiteraard ontvangt u ook elke maand maar een factuur. Wel zo overzichtelijk. Er zijn 3 in 1 pakketten met ADSL en met glasvezel. Glasvezel 3 in 1 is nog niet overal leverbaar, maar wel op steeds meer adressen. Is er 3 in 1 glasvezel bij u thuis leverbaar? De vergelijker geeft u snel het antwoord.

3 in 1 aanbieding

Gaat u kiezen voor een nieuwe provider? Dan kunt u waarschijnlijk profiteren van een leuke 3 in 1 aanbieding. Bij bijna alle aanbieders zijn er door het jaar heen leuke 3 in 1 kortingen verkrijgbaar. Ze verwelkomen u namelijk graag als nieuwe klant en proberen u over te halen met een aantrekkelijke korting. Soms krijgt u een gratis cadeau, vaker krijgt u een flinke korting op de maandelijkse lasten in de eerste paar maanden van het abonnement. Op jaarbasis kunt u hiermee zomaar enkele tientallen euro’s besparen. En dat is altijd leuk en mooi meegenomen.

3 in 1 providers

Ons land kent diverse providers van een 3 in 1 pakket. In de postcode vergelijker zijn de volgende providers verwerkt:

 • Ziggo 3 in 1
 • KPN 3 in 1
 • Budget Thuis 3 in 1
 • Caiway 3 in 1
 • Online.nl 3 in 1
 • T-Mobile 3 in 1
 • Tele2 3 in 1
 • Youfone 3 in 1
 • Oxxio 3 in 1

Deze providers gaan door het jaar heen met elkaar de concurrentie aan en verwelkomen u graag als klant. Voor welke provider gaat u kiezen na de vergelijking? Starten met alles in 1 vergelijken helpt u snel op weg naar het beste pakket voor bij u thuis.