Caiway alles in 1

> Direct naar de website van Caiway
Caiway, ook wel bekend als CAIW, bestaat sinds 1981 en wil u laten genieten van alles wat radio, tv, internet en bellen u te bieden heeft. Met Caiway bent u voorbereid op de toekomst. Caiway volgt de ontwikkelingen op de voet en brengt deze over het algemeen als één van de eerste ook op de markt. In 1995 was Caiway de eerste in Europa met internet via de kabel en in 2005 waren ze de eerste die in Nederland op grote schaal digitale televisie introduceerden. Caiway biedt aantrekkelijke alles in 1 pakketten aan via glasvezel.

Caiway alles in 1 glasvezel pakket

Kiest u voor Caiway? Dan kiest u voor een heel comfortabel en snel glasvezel abonnement.
Caiway staat vooral bekend om haar glasvezel pakketten voor alles in 1. Er is altijd een pakket dat bij u past. Er is keuze uit de volgende Caiway alles in 1 glas pakketten met glasvezel:

Deze alles in 1 glasvezel pakketten van Caiway worden hieronder met elkaar vergeleken.

Type pakketAlles-in-1 VoordeligAlles-in-1 SlimAlles-in-1 Snel
Standaardprijs p/maand€ 52,00€ 64,00€ 76,00
Tijdelijke actie6 maanden €37,50
Totale korting €87
6 maanden €37,50
Totale korting €159
6 maanden €37,50
Totale korting €231
Eenmalige kosten€ 19,95€ 0€ 0
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)75 down
75 up
250 down
250 up
600 down
600 up
Type verbindingglasvezelglasvezelglasvezel
Aantal tv zenders727272
Aantal HD zenders434343
Meer info Caiway alles in 1Meer info Caiway alles in 1Meer info Caiway alles in 1

Voor alle “Alles in 1 pakketten” met internet, tv en telefonie van Caiway geldt:

 • Gratis overstapservice
 • Gratis nummerbehoud
 • 1 GB eigen homepageruimte
 • 60+ radiozenders
 • Gratis HD ontvanger t.w.v. €139
 • Full HD kijkgarantie. Niet tevreden over de kwaliteit? Zeg het abonnement van uw TV abonnement gratis op.
 • 3x scherper beeld dan digitale TV.
 • Up en downloadsnelheid altijd sneller dan ADSL
 • Gratis tv-kijken op extra tv’s in huis via de kabel (coax)
 • Bellen naar vast en mobiel vanaf €0,1014 per minuut en afrekenen per seconde.

Het alles in 1 pakket van Caiway is uit te breiden met verschillende extra’s zoals: extra televisiezenders met het Caiway alles in 1 Plus TV pakket. Zo kunt u Basic TV uitbreiden met een themapakket, zoals HBO en FOX Sports Eredivisie. Of wilt u zorgeloos internetten? Kies dan voor één van de drie veilig internet pakketten. Hiermee is uw laptop, pc, tablet en smartphone beschermd tegen virussen, spyware en spam. Of belt u veel en wilt u dat doen tegen een scherper tarief? Breidt dan uw telefoonabonnement uit met VoiP-comfort of VoiP-Comfort+. Voor deze extra’s rekent Caiway uiteraard extra kosten per maand. Deze vindt u op de website van Caiway.

Caiway glasvezel alles in 1

Voor het glasvezel pakket van Caiway geldt:

 • Overal in huis live TV-kijken op uw tablet, smartphone of PC met Multiscreen TV
 • Up- en downloaden gaat even snel
 • Vele malen sneller dan ADSL
 • Inclusief de benodigde apparatuur

Meer over de alles in één pakketten van Caiway

De alles in 1 pakketten van CAIW, die geleverd worden onder de merknaam Caiway, bieden u digitale radio en televisie en internet en telefonie als u woont in de gemeente: Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente.

Full HD is de standaard
Bij Caiway is Full HD de standaard. Daarom heeft Caiway het grootste aanbod via de kabel in Nederland.  Met Basic TV kijkt u naar meer dan 70 zenders, waarvan maar liefst 33 in Full HD! Bovendien kijkt u overal in huis live tv op uw tablet, smartphone, laptop en pc. En als u kiest voor  Interactieve TV, als optie verkrijgbaar bij de Alles-in-1 Glas pakketten,  dan kunt u met één druk op de knop de nieuwste films bestellen, gemiste programma’s terugkijken én live tv pauzeren, terugspoelen en opnemen. Dat is nog eens relaxed!

Caiway alles in 1 HD installeren

Als u kiest voor Caiway alles in 1 dan is de aansluiting in een paar simpele stappen zelf te regelen. Als u het niet ziet zitten om dit allemaal zelf te doen, dan is dat ook geen probleem. In dat geval kunt u bij uw bestelling kiezen voor de installatieservice door een monteur. Deze zorgt er dan voor dat alles bij u thuis werkt zoals het moet. Dit geldt zowel voor Caiway alles in 1 HD, als Caiway alles in 1 glas. Hiervoor rekent Caiway wel een vergoeding.

Caiway internet

Bent u benieuwd welke internetsnelheid CAIW bij u kan halen? Daar kunt u snel achterkomen. Maak hiervoor gebruik van de speedtest op hun website.

Storing

Als er een storing is bij Caiway en wij zijn daarvan op de hoogte, dan zullen we dat hier vermelden.

Caiway alles in 1 levertijd

Kiest u voor Caiway internet met alles in 1? Dan bent u binnen 10 werkdagen aangesloten. De levertijd van Caiway is hiermee vrij snel. Binnen enkele dagen na uw bestelling ontvangt u al informatie over de activatie, de installatie en de levering.

Bent u overtuigd van Caiway? Of wilt u nog meer informatie? Ga dan naar de website van Caiway!