CanalDigitaal TV

Direct naar de website van CanalDigitaal
Bent u op zoek naar een CanalDigitaal TV pakket? Bij CanalDigitaal heeft u meerdere opties: een TV abonnement met satellietsignaal of kies voor de Canal Digitaal TV App en kijk overal online. Als u kiest voor de variant met schotel dan kunt u deze thuis gebruiken, maar natuurlijk ook als u naar de camping gaat. Overal eenvoudig TV kijken dus via Canal Digitaal.

CanalDigitaal ACTIE:

Canal Digitaal TV App

Eén van de voordeligste en makkelijkste manieren van TV kijken is via de Canal Digitaal TV app. Op deze manier kunt echt overal goedkoop TV kijken. U kunt namelijk overal in Nederland, maar ook overal in Europa programma’s en series streamen en direct kijken. Geen kastjes en kabels meer. Direct genieten van online TV kijken, waar en wanneer u maar wilt. Van thuis een serie bingen via de televisie tot in de trein onderweg en op de camping of in de kroeg. Het maakt niet uit waar u bent en wat u wilt kijken. Het kan! De Canal Digitaal TV app geeft u toegang tot: live TV, de beste on demand series en films en natuurlijk ook live Eredivisie voetbal. U kunt kijken op alle apparaten: TV, telefoon, tablet of laptop. Net welk apparaat u het dichtst voor handen heeft. Hoe werkt kijken op uw TV-scherm? Met de Canal Digitaal Smart TV app kunt u meteen op een groot scherm kijken. Is uw smart TV daar niet voor geschikt? Stream dan via Chromecast of Apple Airplay. De Canal Digitaal TV kosten zijn ook erg aantrekkelijk: u betaalt slechts 14,95 euro per maand en kunt elke maand opzeggen. U heeft geen duur alles in 1 abonnement nodig, alleen 4G of internet via Wifi.

Canal Digitaal TV App voordelen

 • Live TV kijken op uw mobiel, tablet, laptop of televisie thuis
 • Terugkijken, opnemen en pauzeren kan gewoon
 • Maandelijks opzegbaar
 • ACTIE: nu de 1e week gratis

Direct klant worden of meer weten? Ga naar de site van Canal Digitaal TV

Canal Digitaal Satelliet TV

Kiest u liever voor TV kijken via de satelliet met een schotel? Dat kan ook bij Canal Digitaal. Er zijn meerdere pakketten mogelijk waar u uit kunt kiezen. U kunt natuurlijk satelliet-tv aanschaffen voor bij u thuis, maar u kunt het ook buiten de Nederlandse grens gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een caravan of een vakantiehuisje in het buitenland? Dan biedt satelliet TV de uitkomst. U kunt de schotelset eenvoudig installeren op iedere plek. Zo kijkt u gewoon Nederlandse TV in het buitenland.

Canal Digitaal Satelliet TV voordelen

 • 200+ TV-zenders, waarvan minimaal 60 in HD-kwaliteit
 • TV bezet? Kijk dan op uw laptop, telefoon of tablet
 • Tot 7 dagen terugkijken of opnemen mogelijk
 • Geen kabels en kastjes in huis
 • Heel veel films on-demand beschikbaar
 • Vanaf het ‘Rijk’ TV pakket inclusief de zender ESPN voor de sportliefhebber.
 • ACTIE: GRATIS schotelset ter waarde van 199 euro bij een 2-jarig contract

Overtuigd? Of meer weten? Ga naar de site van Canal Digitaal Satelliet TV

Canal Digitaal TV aanbiedingen

Zijn er op dit moment aanbiedingen? Kijk nu direct op de site van Canal Digitaal. In veel gevallen is er een leuke welkomst aanbieding om u te verwelkomen als nieuwe Canal Digitaal TV klant.

Canal Digitaal zenders

Het TV abonnement met het zenderpakket van Canal Digitaal bevat veel comedy, muziek, sport, cultuur, erotiek en documentaires. Van Eurosport, XITE, Playboy TV, SLAM TV, Fightbox, tot Oranje TV, en van ESPN, Ziggo Sport, CNN, National Geographic tot Hustler TV. Er zit altijd wel wat voor u bij. Het volledige zenderoverzicht vindt u op de website van CanalDigitaal.

Canal Digitaal internet

Wilt u de overstap wagen naar glasvezelinternet? Dan geniet u van supersnel internet en kunt u genieten van interactieve TV van Canal Digitaal. U kiest in dat geval voor een alles in 1 of internet en TV pakket. Hiervoor heeft Canal Digitaal sinds augustus 2014 een samenwerking met Online.nl. Samen hebben ze de krachten gebundeld. Online.nl is namelijk één van de oudste en meest betrouwbare aanbieders van internet, telefonie en interactie televisie. Deze krachtenbundeling levert u dan ook voordeel op!

Online.nl biedt u namelijk snel internet, verschillende belbundels waardoor u geen kosten meer per minuut hoeft af te rekenen. De internetsnelheid kan bij Online.nl zelfs oplopen tot 1000Mb per seconde.

Alles in 1 pakketten – Online.nl

Online.nl biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, televisie en bellen, ook wel 3 in 1 genoemd) aan:

De alles in 1 pakketten van Online.nl zijn er al vanaf €36 per maand. Wilt u ook profiteren van deze samenwerking tussen CanalDigitaal en Online.nl? Ga dan naar de website van Online.nl en kies het pakket dat bij u past.