CanalDigitaal alles in 1

Direct naar de website van Online.nl (het broertje van CanalDigitaal)
CanalDigitaal is een grote aanbieder van digitale televisie via de satelliet. De radio- en televisiezenders zijn dan ook overal in Nederland te ontvangen en zijn niet afhankelijk van een kabel- of telefoonaansluiting. Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland zijn dan ook al klant bij CanalDigitaal. Als klant bij CanalDigitaal profiteer je onder andere van de enorme hoeveelheid aan televisiezenders. Dit zijn er momenteel meer dan 300, waarvan 50 in HD. CanalDigitaal biedt losse abonnementen aan voor televisie.

Canal Digitaal werkt samen met broertje Online.nl

Voor de alles in 1 pakketten (ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) met internet, tv en bellen werkt CanalDigitaal sinds augustus 2014 samen met Online.nl. Samen hebben ze de krachten gebundeld. Online.nl is namelijk één van de oudste en meest betrouwbare aanbieders van internet, telefonie en interactie televisie. Deze krachtenbundeling levert u dan ook voordeel op!

Online.nl biedt u namelijk snel internet, verschillende belbundels waardoor u geen kosten meer per minuut hoeft af te rekenen. De internetsnelheid kan bij Online.nl zelfs oplopen tot 100Mb per seconde.

Alles in 1 pakketten

Online.nl biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, televisie en bellen, ook wel 3 in 1 genoemd) aan:

De alles in 1 pakketten van Online.nl zijn er al vanaf €36 per maand. Wilt u ook profiteren van deze samenwerking tussen CanalDigitaal en Online.nl? Ga dan naar de website van Online.nl en kies het pakket dat bij u past.