Fiber alles in 1

Direct naar de website van Fiber
Fiber Nederland is de snelst groeiende, 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider. Fiber is geen onderdeel van een grote multinational, en heeft geen buitenlandse investeerders. Het enige waar Fiber druk mee is: u het snelste glasvezel te leveren voor de beste prijs. Fiber vindt technologie leuk, het maakt het leven leuker, gemakkelijker en interessanter. Eén van de technologieën is glasvezel. Glasvezel brengt mensen bij elkaar: u kunt snel uw video’s uploaden in YouTube, videobellen met de kleinkinderen aan de andere kant van de wereld, maar ook in de medische wereld biedt het volop kansen. Als klant bij Fiber profiteert u dus altijd van razendsnel internet. Fiber biedt enkele losse abonnementen aan voor televisie, telefonie en internet, maar ze bieden ook een zeer aantrekkelijk alles in 1 pakket aan.

Fiber alles in 1 pakket met glasvezel

Fiber biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, televisie en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) aan:

Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken:

Type pakketLightMediumTop
Standaardprijs p/maand€ 39,95€ 49,95€ 64,95
Tijdelijke Actie Gratis FOX Sports 1 EredivisieGratis FOX Sports 1 EredivisieGratis FOX Sports 1 Eredivisie
Eenmalige kosten
(exclusief borg)
€ 9,95€ 9,95€ 9,95
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)100 down
30 up
100 down
30 up
100 down
30 up
Type verbindingVia DSL of glasvezelVia DSL of glasvezelVia DSL of glasvezel
Aantal tv zenders3674115
Aantal HD zenders293947
Meer info Fiber alles in 1 basisMeer info Fiber alles in 1 snelMeer info Fiber alles in 1 supersnel

Voor alle “alles in 1 pakketten” van Fiber Nederland geldt het volgende:

 • Verzendkosten slechts €9,95
 • Altijd de maximale internetsnelheid
 • Altijd een welkomstcadeau, zoals een 2e settop box HD of een monteur
 • Alle apparatuur is gratis. U betaalt eenmalig €49,95 als borg voor de apparatuur.
 • Gratis snelheidsupgrades. Fiber is het netwerk in hoog tempo aan het verbeteren en uitbreiden. U krijgt dan ook vanzelf de hogere internetsnelheid
 • Gratis Programma Gemist, alle publieke zenders 7 dagen terug kijken en de commerciële zenders 3 dagen.
 • Video on demand
 • TV kijken op uw smartphone, tablet en PC
 • Live TV streamen naar een Chromecast
 • Goedkoop bellen voor slechts €0,09 per minuut.
 • Gratis voicemail en nummerweergave
 • Telefoonnummer behouden als u overstapt.
 • Een gratis doe het zelf pakket; voor iedereen die een beetje handig is. Zo sluit u eenvoudig en snel uw glasvezel dienst aan. De brochure die u krijgt helpt u stap voor stap.
 • Vaste prijsgarantie! Dit betekent dat uw maandbedrag van het hoofdabonnement niet wijzigt zolang u dit abonnement afneemt bij Fiber Nederland. De vaste prijsgarantie is van toepassing op het hoofdabonnement en niet op extra diensten, zoals tv- of belpakketten.
 • Snelheidsgarantie. Bang dat u niet het maximale krijgt aan internetsnelheid? Dat hoeft niet bij Fiber Nederland. U weet namelijk zeker dat u altijd de best mogelijke snelheid krijgt binnen uw abonnement. Bij een DSL abonnement krijgt u altijd het hoogst haalbare. En bij een glasvezel Fiber abonnement krijgt u gegarandeerd de snelheid die u afneemt. En is dat niet zo? Dan krijg u uw geld terug

De alles in 1 pakketten van Fiber zijn uit te breiden met nog veel sneller internet. Dit is alleen mogelijk als u er op uw adres glasvezel leverbaar en beschikbaar is. Dit kunt u checken op de website van Fiber.

Als er glasvezel bij u beschikbaar is, dan kunt u kiezen uit 3 extra internetsnelheden:

 • 100 Mb/s downloaden en uploaden voor €15 per maand
 • 200 Mb/s downloaden en uploaden voor €25 per maand
 • 500 Mb/s downloaden en uploaden voor €35 per maand

Ook kunt u uw alles in 1 pakket uitbreiden met onder andere extra televisie opties zoals: Sport1, Fox Sports, Ziggo Sport Totaal, een opnamepakket of een extra ontvanger. Maar ook op het gebied van bellen kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld. Onbeperkt bellen naar vaste nummers of onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers. Hiervoor rekent Fiber meerprijzen. Deze kunt u vinden op de website van Fiber.

Ga naar de website van Fiber en bestel eenvoudig uw voordelige alles in 1 pakket.

Meer over de alles in één pakketten van Fiber Nederland

Fiber biedt diverse alles in 1 pakketten aan waarbij verschillende abonnementen gebundeld worden. Zo ontvangt u slechts één factuur en heeft u ook maar één aanspreekpunt als u problemen heeft met uw verbinding. Of als u andere vragen heeft.

Fiber biedt momenteel 3 verschillende alles in 1 pakketten aan. In het Fiber alles in één pakket zit internet, televisie en telefonie. Fiber levert alleen maar via glasvezel. Dit is voor u een extra voordeel. Glasvezel is namelijk stabieler en haalt veel hogere internetsnelheden. Dat is wel handig als er bij u thuis intensief gebruik gemaakt wordt van internet. U kunt met glasvezel gemakkelijk tegelijkertijd online TV kijken, downloaden, online gamen en surfen. Kies uiteraard wel de internetsnelheid die het beste bij u past. Hierbij geldt vaak dat u na het afsluiten gemakkelijker kunt opschalen dan dat u achteraf toch een stapje terug wilt doen qua internetsnelheid en een goedkoper alles in 1 abonnement wilt. Denk hier dus goed over na.

Beschikbaarheid Fiber
Fiber is niet overal in Nederland beschikbaar. Het is dan ook aan te raden om eerst even de beschikbaarheid op uw adres te controleren. U kunt dit eenvoudig doen op de website van Fiber. U voert uw postcode en huisnummer in en vervolgens krijgt u binnen enkele seconden een melding of Fiber wel of niet voor u beschikbaar is. Is een alles in één pakket leverbaar? Dan kunt u een keuze maken uit de verschillende pakketten en volledig online alles aanvragen en afsluiten.

Is Fiber niet beschikbaar op uw adres? Maak dan gebruik van onze postcodecheck. Dan kunt u zien welke aanbieders er wel bij u kunnen worden aangesloten.

Levering
U heeft natuurlijk eerst 14 dagen bedenktijd na het plaatsen van uw bestelling. Daarna moet u over het algemeen rekening houden met een levertijd van 4 tot 6 weken. Heeft u gekozen voor een Doe-Het-Zelf pakket? Dan zorgen ze ervoor dat uw pakket enkele dagen voor de start van het abonnement wordt afgeleverd.

Overstappen naar Fiber
Heeft u momenteel al een alles in 1 pakket bij een andere aanbieder dan Fiber? Geen paniek. Overstappen naar Fiber is zeer gemakkelijk gemaakt voor u. Fiber helpt u namelijk graag met het opzeggen van uw oude provider. Het is wel uw eigen verantwoordelijkheid, maar Fiber helpt u wel met het maken van de opzegbrief. Zo is kiezen voor Fiber alles in 1 wel erg laagdrempelig. Als u op zoek bent naar een alles in 1 pakket van hoge kwaliteit met een hoge internetsnelheid in een compleet pakket, dan is Fiber iets voor u.

Ga naar de website van Fiber.