Jonaz alles in 1

> Direct naar de website van Jonaz
Bij Jonaz proberen ze het net een beetje anders te doen dan andere aanbieders. Jonaz is opgericht door een paar experts met veel ervaring in de wereld van snel internet, TV en telefonie via glasvezel. Door deze ervaring zagen ze dat de meeste klanten met een te uitgebreid pakket worden opgezadeld, omdat ze geen keuze hebben. En daar komt nog eens bij kijken dat ze de mensen daar nog eens teveel voor laten betalen ook. Dat doet Jonaz anders.

Jonaz alles in 1 pakket

Jonaz biedt het volgende alles in 1 pakket aan (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all-in one genoemd): Alles in 1 Start en Alles in 1 Plus. Alles in 1 vergelijken? De alles in één pakketten van Jonaz worden in onderstaande pakketten met elkaar vergeleken. Als er sprake is van een Jonaz aanbieding dan kunt u dat ook terugvinden in de tabel.

Type pakketAlles in 1 StartAlles in 1 Plus
Standaardprijs p/maand€ 44,90€ 54,85
Tijdelijke Actien.v.t.n.v.t.
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)1000 down 1000 up1000 down 1000 up
Bellen€0,07 per minuut
€0,05 starttarief
Onbeperkt inclusief
Aantal tv zenders3838
Aantal HD zenders1919
Meer info Stipte alles in 1 familyMeer info Stipte alles in 1 family itv

Jonaz TV zenders

Het aanbod van Jonaz zenders is niet zo uitgebreid als bij andere aanbieders. Maar dat is ook niet nodig, want de kans is heel groot dat u toch niet wilt kijken naar alle extra zenders die u wel bij andere providers krijgt. U kunt kiezen uit 2 TV pakketten: TV Basis en TV Plus.

Het Jonaz TV zender pakket Basis bestaat uit de volgende zenders in HD-kwaliteit: NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL4, RTL5, SBS 6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, SBS9, Fox, National Geographic, NatGeo Wild, 24Kitchen. En de volgende zenders in niet HD: RTV Drenthe, RTV Oost, TV Flevoland, TV Gelderland, Omroep Brabant, L1 TV, RTV Noord-Holland, TV Noord, RTV Utrecht, RTV West, RTV Rijnmond, Omroep Zeeland en Omrop Fryslan.

Kiest u voor het TV zender Plus pakket? Dan wordt het Basis  pakket aangevuld met: NPO 101, RTL Lounge, NPO Best, RTL Crime, NPO Nieuws, NPO Sport, NPO Cultura, NPO Politiek, NPO Zapp, RTL Telekids.

Jonaz internet

De internetverbinding die u krijg van Jonaz in het alles in 1 pakket gaat via glasvezel en levert u maar liefst een snelheid van 500Mb/s om te uploaden en te downloaden. Voor deze prijs krijgt u nergens zo snel internet. En om het u zo makkelijk en prettig mogelijk te maken krijgt u een gratis Wifi router modem in bruikleen zolang als u klant bent. De routers zijn van het merk ZTE. Maar wilt u liever een eigen router gebruiken en in combinatie met die van Jonaz? Dan kan dat gewoon! Ze helpen u graag.

Meer over Jonaz alles in 1

Bij Jonaz hebben ze gekeken naar wat er nu echt belangrijk is voor uw internet, bellen en TV abonnement. En daar hebben ze goed onderzoek naar gedaan. En wat kwam daaruit? U wilt lekker snel en stabiel internet, dat kan eigenlijk niet snel genoeg zijn. De helft van de TV zenders in de meeste abonnementen worden nooit bekeken en daar zit u eigenlijk ook niet op te wachten, maar u heeft nu eenmaal geen keuze om ze niet te nemen. En met zijn allen gaan we steeds meer met onze mobiele telefoon bellen. Klinkt dit u wel zo’n beetje bekend in de oren? Dan is glasvezel echt ideaal, maar het kan veel voordeliger dan bij andere aanbieders. Jonaz kan de oplossing zijn. Want zo verplichten ze u niet om diensten af te nemen die u eigenlijk niet nodig heeft omdat u ze toch niet gebruikt. En wilt u toch allerlei extra diensten voor bij u thuis? Zoals Netflix, Spotify of NLziet? Dat is prima, en niet ingewikkeld, want dat kunt u makkelijk zelf regelen. Dat scheelt u weer een boel centjes. En dat is prima toch?

Jonaz levertijd

Bent u van plan om over te stappen naar Jonaz? Dat is makkelijk. Als u online heeft besteld dan neemt de klantenservice van Jonaz even contact met u op om de bestelling door te nemen. De opzegtermijn bij uw huidige aanbieder is meestal 1 maand en is opzegbaar op elke dag van de maand. Als dat is geregeld kan Jonaz u al na 5 werkdagen aansluiten. Heeft u dus nog helemaal geen aansluiting of abonnement? Dan bent u dus na 5 werkdagen al up and running!

Hoe snel is Jonaz internet?

Wilt u weten wat de maximaal haalbare snelheid is van glasvezel internet van Jonaz? Ga dan naar de website van Jonaz en gebruik de speedtest.

Dekkingsgebied Jonaz

Jonaz heeft nog niet zo’n hele grote dekking. U kunt momenteel alleen in de omgeving van Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn en Hoogland gebruik maken van Jonaz. Woont u in deze omgeving? Dan boft u en is Jonaz een optie voor u. Checken of Jonaz bij u levert? Doe de postcodecheck!

Gratis monteur

Ziet u op tegen het overstappen naar Jonaz omdat u dan alles weer moet installeren? Geen probleem. Bij Jonaz verzorgen ze namelijk gratis een monteur. En die gaat pas weer weg als alles het doet. Dus daar hoeft u zich niet druk om te maken.

Meer informatie over de abonnementen van Jonaz

Wilt u nog meer weten over de diensten van Jonaz? Of wilt u de ervaringen, recensies of een Jonaz review lezen? Ga dan naar de website van Jonaz. Daar vindt u alle informatie die u verder nodig heeft. U kunt daar ook terecht met alle vragen die u nog heeft.