KPN alles in 1

KPN alles in 1 met internet bellen en TV biedt u de mogelijkheid om te genieten van supersnel internet, heel veel TV zenders en de optie om te profiteren van KPN Compleet. De KPN standaard pakketten bestaan uit Internet en TV. Voor slechts 1 euro extra per maand kunt u hier een all-in one pakket van maken met vaste telefoon. De alles in 1 pakketten van KPN zijn er in de volgende varianten: internet, internet en TV basis, internet en TV (meest gekozen), internet en TV 4K.

KPN pakketten vergelijken

Wat is het beste KPN pakket voor bij jou thuis? Het enige dat je hoeft in te vullen:

 • Jouw postcode
 • Jouw huisnummer

De vergelijker laat direct het beste KPN abonnement voor jou zien! Start hieronder direct:

KPN aanbieding: kies voor één van de welkomst aanbiedingen bij KPN:

 • Twee gratis Super Wifi punten ter waarde van 199 euro
 • Zes maanden Internet en TV voor slechts 35 euro per maand. Dat is maximaal 195 euro korting in het eerste jaar. En als u al KPN Mobiel heeft dan krijgt u nog eens 60 euro extra korting het eerste jaar. Maakt een totaal van 255 euro korting.

Of profiteer van de KPN Weekenddeal als die er is. De meest recente KPN Weekenddeal was een gratis Sonos Move als u in het weekend overstapt naar KPN internet en TV.

Wilt u weten welk KPN pakket er leverbaar is op uw adres en direct profiteren van de KPN aanbieding? Ga dan nu naar de KPN website. 

Inhoud KPN pakket

Gaat u voor een triple play, all-in one, 3 in 1 of alles in één pakket van KPN? Dan is het belangrijk om even goed stil te staan bij de inhoud van het abonnement. Eén ding is zeker: bij KPN zit het met totale inhoud en de kwaliteit wel goed. De internetsnelheid is in alle gevallen erg fijn. Hierdoor is de kans erg klein dat u last heeft van langzaam internet bij u thuis. Het KPN alles in 1 Instap pakket biedt u al een prettige internetsnelheid als uw gezin niet al te groot is en u gewoon lekker wilt internetten of online gamen. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor de wat uitgebreidere pakketten. Dit kunt u doen door te kiezen voor het KPN alles in 1 standaard pakket of het KPN alles in 1 premium abonnement (deze heet tegenwoordig 4K). Kiest u voor een wat uitgebreider pakket? Dan betaalt u maandelijks ook wat meer, maar u krijgt ook een snellere internetverbinding.

Maar er is meer dan KPN internet, want in het totale pakket zit ook KPN TV. Ook dit onderdeel van het pakket is standaard goed geregeld. Zo krijgt u ruim 70 TV-zenders, waarvan al 45 in HD kwaliteit. En is dit voor u nog niet voldoende? Dan kunt u altijd kiezen uit de extra zenderpakketten om zo te genieten van nog meer kijkplezier. Denkt u hier van tevoren wel even goed over na wat echt nodig is, want we maken met zijn allen ook steeds meer gebruik van Netflix. Zo betaalt u per maand niet onnodig teveel. De voetballiefhebber zit sowieso goed bij KPN, want FOX Sports 1 is standaard onderdeel van uw TV pakket. Bij andere aanbieders moet u daar wel eens los voor betalen, bij KPN is het gratis onderdeel van het totale pakket.

KPN TV pakket

Even inzoomen op het KPN TV pakket. KPN TV+ betekent overal TV kijken waar u dat maar wilt. U kunt natuurlijk thuis kijken naar uw favoriete serie of programma, maar bij KPN heeft u niet per se een TV nodig om te kunnen kijken. Het kan ook gewoon met uw smartphone of tablet. Dit kan als u onderweg bent, in de trein zit, op vakantie bent in Europa, maar ook als u thuis op verschillende apparaten wilt kijken. U kunt hiervoor gebruik maken van de gratis Interactieve TV app. Hiermee kunt u ook 7 dagen gratis terugkijken via de gids en opgenomen programma’s terugkijken en inplannen. U hoeft nooit meer iets te missen met KPN TV.

Maar dat is niet al het gemak, want u krijgt ook Live TV pauzeren. Iets missen is nooit leuk, daarom kunt u de TV even pauzeren als u tussendoor even koffie wilt pakken of even naar het toilet moet of als u tussendoor wordt gebeld. Met 1 druk op de knop kunt u het programma pauzeren en u kunt weer verder kijken als het u uitkomt. Dit is beschikbaar voor alle zenders. En ook even terugspoelen is mogelijk.

En bent u net te laat? Zet u om 20.40uur de TV aan voor een film die om 20.30uur begon? Niks aan de hand! Want met Begin Gemist kunt u alsnog de film starten vanaf het begin. In de digitale TV gids van KPN vindt u welke programma’s u opnieuw kunt starten met deze functie. U kunt dit tot maar liefst 7 dagen terug doen en het is nog gratis ook.

Wilt u wel een film kijken? Maar heeft u geen zin om naar de bioscoop gaan omdat u lekker thuis wilt kijken? Dat kan met de Videotheek Thuis. U heeft hiermee toegang tot meer dan 10.000 films en series. U betaalt hiervoor wel wat extra per serie of film, maar met 1 druk op de knop kijkt u naar de leukste films en programma’s bij u thuis. Ook ideaal voor de kinderen. Zo hebben ze altijd wat om naar te kijken.

KPN en Netflix. Bij KPN begrijpen ze dat Netflix bij het TV kijken van dit moment hoort. Daarom hebben ze het mogelijk gemaakt om via de HD ontvanger direct via Interactieve TV bij de Netflix app te kunnen komen. U kunt het dus snel aanzetten via het TV-menu zonder dat u een Apple TV of Chromecast hoeft te hebben. Gewoon met dezelfde afstandsbediening als waar u de TV mee bedient. Wel zo makkelijk!

Tot zover de inhoud van de KPN alles in één pakketten. Het KPN basis pakket is standaard al erg uitgebreid. Als u kiest voor een wat uitgebreider pakket dan profiteert u ook van:

 • Het Opnemen Pakket hiermee kunt u tot 6 programma’s tegelijkertijd opnemen en heeft u tot 200 uur aan ruimte om het op te slaan. U kunt alles eenvoudig terugkijken via uw tv, laptop, smartphone of tablet thuis en onderweg.
 • Standaard krijgt u 1 HD TV ontvanger, maar nu krijgt u er maar liefst 2. Heeft u er nog meer nodig? Dat kan, hiervoor betaalt u wel een kleine extra bijdrage per maand.

KPN glasvezel

Kiest u voor KPN en is er glasvezel leverbaar op uw adres? Dan krijgt u altijd glasvezel geleverd zonder extra kosten. U geniet dan constant van de hoogste kwaliteit internet met een snelheidsgarantie en ook de hoogste kwaliteit TV beelden. KPN glasvezel is dan ook van topkwaliteit en een ideale toevoeging als het beschikbaar is.

KPN bellen

De alles in één pakketten van KPN bieden u ook KPN bellen. Hiermee is het mogelijk om via een vaste telefoonlijn te bellen. U betaalt hiervoor een vast tarief voor het bellen per minuut. Bent u een beller die veel belt? Dan kunt u hiervoor een aanvullend pakket kiezen om zo onbeperkt te kunnen bellen. Bij KPN gaan ze standaard uit van KPN internet en TV, omdat bellen minder populair begint te worden via een vaste telefoonlijn, maar u kunt het nog toevoegen tijdens het bestellen. Het kost slechts 1 euro per maand om een vaste lijn aan te vragen.

KPN voordelen

 • U krijgt glasvezel als dat bij u beschikbaar is
 • Extra korting met KPN Compleet als u ook een KPN Mobiel abonnement heeft
 • KPN alles in 1 met kado of kortingen komen regelmatig voor. Een gratis monteur of enkele tientallen euro’s korting is geen uitzondering.

KPN Compleet

Heeft u ook een KPN mobiel abonnement? En kiest u nu voor een KPN Thuis abonnement met Internet en TV of alles in 1? Dan profiteert u gratis van KPN Compleet. U krijgt dan gratis de volgende voordelen:

 • 5 euro korting per maand op uw maandelijkse kosten. Heeft u meerdere KPN mobiel abonnementen op 1 adres? Dan krijgen ze allemaal 5 euro korting op hun mobiele abonnement.
 • Gratis een extra zenderpakket. Kies bijvoorbeeld uit FOX Sports of het KPN Pluspakket met 30 extra zenders.
 • Dubbel zoveel data en belminuten bij uw mobiele abonnement
 • Gratis onderling bellen.

KPN Internet en TV

Heeft u bij uw nieuwe pakket geen vaste telefonie nodig? Dan kunt u ook kiezen voor KPN internet en televisie. U betaalt dan een euro minder per maand. Op jaarbasis scheelt u dat toch weer 12 euro. Makkelijk verdienen als u het niet nodig heeft. De internet en televisie pakketten worden steeds populairder omdat we steeds meer mobiele abonnementen hebben met onbeperkte belminuten.

Telfort alles in 1 en XS4ALL alles in 1

De merken Telfort en XS4ALL gaan verder onder de merknaam van KPN. Zo is het al niet meer mogelijk om een Telfort alles in 1 pakket af te sluiten en zal dat straks ook het geval zijn bij XS4ALL.

KPN vergelijken

Wilt u KPN vergelijken met andere alles in 1 providers? Er zijn veel bezoekers die KPN en Ziggo alles in 1 vergelijken met elkaar. Dit zijn de 2 grootste providers in Nederland. Onze Ziggo versus KPN vergelijking geeft u hierin het beste overzicht. Maar u kunt natuurlijk nog vergelijken met meer providers. In de vergelijker waar u even uw postcode en huisnummer invult vergelijken we alle aanbieders, zoals Online.nl, Oxxio, Budget Thuis, Tele2, Caiway, XS4ALL, T-Mobile en Youfone. U ziet dan meteen wat het goedkoopste alles in 1 pakket is op uw adres. Dit maakt de zoektocht naar het beste alles in 1 pakket voor bij u thuis een stuk makkelijker. In de vergelijker zitten altijd up to date prijzen en zijn de alles in 1 aanbiedingen direct verwerkt. Vergelijken is een eitje!

KPN Postcodecheck

Is KPN bij u thuis beschikbaar? Vul dan direct even uw postcode en huisnummer in in de snelste KPN postcodecheck. U krijgt direct te zien welke pakketten en providers er kunnen leveren op uw adres. Zit KPN hier ook tussen? Dan is KPN ook leverbaar bij u thuis. U ziet ook meteen wat het snelste internet is dat er leverbaar is. Dat kunt u meenemen in uw afweging om te kiezen voor KPN. Bij KPN profiteert u sowieso al van razendsnel internet. Doe dus direct even de KPN postcodecheck. Dan weet u direct of u kunt kiezen voor deze fantastische provider.

KPN aanbieding

Heeft u de keuze gemaakt en gaat u overstappen naar KPN? Dan is er bijna altijd wel een mogelijkheid om te profiteren van een KPN aanbieding. Ze verwelkomen u graag als nieuwe klant en belonen u met extra korting en gemak. Zo krijgt u vaak tientallen euro’s korting op uw maandelijkse kosten de eerste maanden. En is een gratis monteur ook geen uitzondering. Overweegt u om in de maand november over te stappen? Dan is de Black Friday KPN aanbieding de moeite waard om in de gaten te houden. Dat is een moment in het jaar waarop er nog wat meer korting te scoren is wellicht.

Levertijd KPN alles in 1

Kiest u voor KPN alles in één? Bestelt u vandaag uw nieuwe abonnement? Dan kunt u binnen 5 weken up and running zijn. Binnen deze periode leveren ze uw nieuwe pakket die dan geactiveerd is. Wilt u wat later overstappen? Dan kunt u dat doorgeven aan KPN. Dan kunt u meestal binnen 2 weken gebruik maken van uw nieuwe abonnement. Wilt u een startdatum die wat verderop ligt? Dat kan ook en kunt u zelf doorgeven tijdens het bestellen.

Storing

Heeft u geen internet of traag internet? Of geeft uw TV storing? Of heeft u problemen met uw vaste telefoonverbinding? Of lukt zou u wel wat hulp kunnen gebruiken met uw mobiel of tablet? Dan helpen ze u natuurlijk graag. Via een enkele eenvoudige stappen op de site van KPN kunt u rekenen op de eerste praktische hulp. Ook kunt u daar eenvoudig en snel zien of er echt een storing is bij u in de regio.

KPN Zakelijk

Bent u op zoek naar een KPN zakelijk abonnement? Dan kunnen ze natuurlijk ook wat voor u betekenen. Er zijn legio van oplossingen en mogelijkheden bij KPN Zakelijk. U vindt alle mogelijkheden op hun website.