KPN alles in 1

Direct naar de website van KPN
KPN is de grootste en bekendste telecom en ICT-dienstverlener van Nederland. KPN gelooft in technologie en de kracht van communicatie. Daarom biedt KPN verschillende producten aan in de vorm van verschillende losse abonnementen aan voor bellen, internetten en televisie, maar uiteraard bieden zij ook een voordelig alles in 1 pakket aan.

KPN alles in 1 pakket

KPN biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) aan:

Alles in 1 vergelijken? Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken. Ook ziet u of er momenteel een aanbieding is en hoe het zit met de KPN alles in 1 kosten.

Type pakketInstapStandaardPremium
Standaardprijs p/maand€ 47,50€ 62,50€ 85
Tijdelijke ActieNu 6 maanden €35
Totale korting €75
én gratis monteur
én geen activatiekosten
Nu 6 maanden €35
Totale korting €165
én gratis monteur
én geen activatiekosten
Nu 6 maanden €50
Totale korting €210
én gratis monteur
én geen activatiekosten
Eenmalige kosten€17,50n.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)20 down
2 up
60 down
6 up
60 down
6 up
Type verbinding Glasvezel (indien beschikbaar) Glasvezel (indien beschikbaar) Glasvezel (indien beschikbaar)
Aantal tv zenders727272
Aantal HD zenders454545
Meer info KPN alles in 1 instapMeer info KPN alles in 1 standaardMeer info KPN alles in 1 premium

Verschil KPN alles in 1 Premium en Standaard
Het verschil tussen Premium en Standaard zit vooral in het verschil in extra’s. Zo kunt u bij Premium gratis onbeperkt bellen naar vast en mobiel, en ook Fox Sports Eredivisie, het KPN PlusPakket en PC veilig zijn altijd onderdeel van Premium. Spotify Premium is zowel bij het Standaard als het Premium pakket standaard inbegrepen.

KPN alles in 1 pakketten
Voor alle “Alles in 1 pakketten” van KPN geldt het volgende:

 • Alle pakketten van KPN worden geleverd via glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Onderstaand leest u hier meer over.
 • Gratis overstapservice. Dit betekent dat KPN uw huidige abonnement voor u opzegt. Zo heeft u er zelf geen werk aan. Dat is wel zo makkelijk.
 • Heeft u al KPN mobiel? Profiteer dan met KPN Compleet van bijvoorbeeld gratis FOX Sports.
 • Netflix via iTV
 • Ruim 90 radiozenders
 • Begin gemist en live tv pauzeren.
 • Online tv kijken op uw laptop, tablet en smartphone.
 • Voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers voor hetzelfde tarief van € 0,0915 per minuut (bij Instap en Standaard).
 • Maak gratis gebruik van 13 miljoen hotspots over de hele wereld met KPN Wifi. Dit betekent op veel plekken gratis toegang tot een WiFi verbinding; bij vrienden, op het station of op vakantie.
 • Als u wilt kunt u het ‘vast bellen’, dat u gratis krijgt van KPN, tijdens het bestellen uitzetten.
 • 100% installatiegarantie met monteur. KPN alles in 1 aansluiten is daardoor eenvoudig en een zekerheid.
 • Geen verzendkosten.
 • Gratis draadloos modem ter waarde van € 150.
 • Gratis retournering mocht dit nodig zijn.
 • Wilt u uw alles in 1 wijzigen na uw aansluiting? Dat kan heel eenvoudig online via inloggen op Mijn KPN.
 • Wilt u geen vast bellen omdat u daar geen behoefte aan heeft? Kies dan voor KPN Internet en TV. Dat is geen enkel probleem.

Extra’s
De alles in 1 pakketten van KPN zijn uit te breiden met extra’s zoals:

 • Een opnemen pakket voor interactieve TV waarmee u alle programma’s eenvoudig kunt opnemen en terugkijken wanneer u dat wilt.
 • Extra HD kanalen.
 • KPN alles in 1 Spotify; zo heeft u altijd en overal toegang tot miljoenen muzieknummers in alle genres.
 • Extra veiligheid en bescherming voor je computer,
 • Videoland Unlimited: kijk onbeperkt films en series. U kunt kiezen uit meer dan 2.000 films en series. Met veel exclusieve films en series van Nederlandse bodem, die u nergens anders kunt kijken. Videoland Unlimited wordt alleen door KPN aangeboden.
 • Kidspakket: ideaal voor als u kleine kinderen heeft of regelmatig over de vloer krijgt. In dit pakket zitten de zenders JimJam, Nick Toons, Baby TV, Zapp 24, Disney Junior en Pebble TV
 • Film1: 5 zenders waarop dagelijks de nieuwste films en series worden uitgezonden.
  Dit zijn Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Comedy & kids, Film1 Spotlight en Film1 Sundance.
 • De KPN TV zenders zijn standaard al erg compleet, maar u kunt kiezen voor verschillende aanvullende andere TV pakketten zoals: FOX Sports (Eredivisie + International), Sport1, Turks pakket, Duits pakket, Hindi pakket, Erotiek pakket.
 • Het KPN PlusPakket met aantrekkelijke extra’s.
 • Een beveiligingspakket voor 1 tot 5 PC’s.

Hiervoor rekent KPN meerprijzen, deze vindt u op de website van KPN.

Ga naar KPN en bestel eenvoudig uw voordelige alles in 1 pakket.

KPN alles in 1 glasvezel

KPN biedt per 1 juli 2014 alle alles in 1 pakketten (internet, bellen en televisie) aan via glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Als er nog geen glasvezel beschikbaar is op uw adres dan krijgt u gewoon een koperverbinding. Dit heeft KPN gedaan om haar pakketten eenvoudiger en overzichtelijker te maken. Voor glasvezel betaalt u niks extra’s. Zo profiteert u dus van glasvezel tegen de toch al scherpe prijs van KPN.

De snelheden voor het internet zijn op koper en glasvezel in de standaardabonnementen dan ook gelijk. U kunt wel sneller internet afnemen tegen een meerprijs.

 • €7,50 per maand: 100 Mbps downloadsnelheid en 100 Mbps uploadsnelheid
 • €17,50 per maand: 500 Mbps downloadsnelheid en 500 Mbps uploadsnelheid

Bij de laatste twee is het wel een voorwaarde dat er een glasvezelverbinding beschikbaar is bij u. Dit kunt u controleren op de website van KPN.

Wilt u dus zeer snel internet? Dan is KPN alles in 1 Glasvezel iets voor u. Ga naar KPN en kies eenvoudig uw voordelige alles in 1 pakket met glasvezel.

Meer over de alles in één pakketten van KPN

KPN biedt verschillende alles in 1 pakketten aan waarbij 3 diensten samen gebundeld worden. Dit zijn internet, tv en bellen. Een groot voordeel hiervan is dat u slechts 1 factuur ontvangt en zo meer overzicht heeft. Maar u heeft op deze manier ook maar 1 aanspreekpunt als u vragen heeft. Dat is wel zo makkelijk. KPN staat voor een hoge kwaliteit. Is dat voor u erg belangrijk? Kies dan zeker voor KPN alles in één. Klanten hebben voor zover bij ons bekend positieve ervaringen met KPN. Voor meer KPN alles in 1 ervaringen verwijzen wij u naar de site van KPN.

Alles in 1 voor iedereen
KPN biedt u de mogelijkheid om tegen een scherp tarief het Instap alles in 1 pakket af te nemen. Hierbij krijgt u alles wat u standaard nodig kan hebben. Dit pakket is behoorlijk compleet op het gebied van internet, telefonie en (digitale) televisie. Wilt u echter een uitgebreider pakket? Ook dan heeft KPN voldoende keuze voor u. U kunt kiezen voor een snellere internetverbinding, maar ook voor meer HD-ontvangers of onbeperkt bellen naar vast en mobiel voor een vast bedrag per maand.

En is zeer snel internet voor u erg belangrijk, omdat er bij u thuis intensief en door verschillende personen tegelijk gebruik van gemaakt wordt. Dan kunt u kiezen voor een alles in één pakket met glasvezel bij KPN. KPN levert u sowieso standaard glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Als dit het geval is heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een snelheid van 500 MB/s voor downloaden én uploaden. Dit in combinatie met een zeer betrouwbaar netwerk zorgt ervoor dat u zonder enige ergernis zult internetten.

Beschikbaarheid KPN
KPN is op de meeste plekken in Nederland wel beschikbaar, maar het is toch aan te raden om het eerst nog even te controleren. Dit is zeer gemakkelijk. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van KPN of hieronder en vervolgens ziet u of de alles in één pakketten van KPN er in het resultaat tussen staan. Aan de linkerkant kunt u vervolgens andere aanbieders uitvinken, zodat alleen KPN overblijft. Een kind kan de was doen, zo eenvoudig. KPN alles in 1 is eenvoudig online af te sluiten. Gewoon vanuit uw luie stoel. Uw postcode en huisnummer:Overstappen naar KPN

Heeft u momenteel verschillende losse abonnementen voor internet, televisie en bellen? Of heeft u een andere aanbieder, zoals Ziggo alles in 1 of Telfort alles in 1? Geen probleem. KPN helpt u graag met het opzeggen van uw huidige abonnement(en). U hoeft hiervoor alleen maar uw klantnummer van uw huidige aanbieder door te geven en KPN regelt de rest. En lukt het KPN niet om u helemaal zo te helpen? Dan sturen ze u een voorbeeldbrief die u zelf kunt opsturen naar uw oude aanbieder. Dat is nog eens eenvoudig! Tot slot hoeft u zich ook niet druk te maken om de installatie. Hiervoor kan KPN een monteur bij u langs sturen. Die pas weer weg gaat als alles werkt.

Telefoonnummer
Heeft u momenteel al een vaste telefoon thuis met een nummer en wilt u wel overstappen naar KPN? Dan kunt u natuurlijk uw telefoonnummer gewoon meenemen. Dat scheelt u een hoop gedoe, want dan hoeft u niet al uw vrienden en familie op de hoogte te brengen dat u nu een ander nummer hebt als ze u willen bereiken. Dat is ten slotte veel werk, maar mensen vergeten het ook aan te passen en proberen u dan nog te bellen op uw oude nummer en dergelijke. Wilt u wel een nieuw nummer? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem en kunt u dat gewoon aanvragen. Bent u op zoek naar het KPN telefoonnummer voor service vragen voor internet bellen tv? Belt u dan naar: 0800 – 0402. Ook voor KPN glasvezel contact belt u naar dit nummer.

Storing
Heeft u geen internet of traag internet? Of geeft uw TV storing? Of heeft u problemen met uw vaste telefoonverbinding? Of lukt zou u wel wat hulp kunnen gebruiken met uw mobiel of tablet? Dan helpen ze u natuurlijk graag. Via een enkele eenvoudige stappen op de site van KPN kunt u rekenen op de eerste praktische hulp. Ook kunt u daar eenvoudig en snel zien of er echt een storing is bij u in de regio.

KPN Zakelijk
Bent u op zoek naar een KPN zakelijk abonnement? Dan kunnen ze natuurlijk ook wat voor u betekenen. Er zijn legio van oplossingen en mogelijkheden bij KPN Zakelijk. U vindt alle mogelijkheden op hun website.

KPN alles in 1 + KPN mobiel

Heeft u voor uw mobiele telefoon al een KPN abonnement? Als u dan kiest voor KPN alles in 1  voor bij u thuis dan profiteert u van wat extra voordeel. Dit noemen ze KPN Compleet. Enkele voordelen zijn bijvoorbeeld: elke maand €5 korting op uw mobiele abonnement, of dubbel zoveel SMS’jes, minuten en MB’s, of kijken naar gratis zenders en films. Leuke extra voordelen dus voor het combineren van KPN alles in één met mobiel.

KPN alles in 1 Spotify

Bent u gek op muziek luisteren? Bij het KPN alles in 1 standaard en KPN alles in 1 premium abonnement krijgt u Spotify Premium cadeau. Dit is een abonnement met een waarde van €10 per maand. Met Spotify heeft u onbeperkt de beschikking over alle muziek in werkelijk alle genres. Hiermee heeft u dus overal de beschikking over uw favoriete muziek. Zowel thuis, maar ook onderweg. Spotify doet het namelijk op uw laptop, pc en mobiele telefoon. U kunt gemakkelijk zoeken naar muziek en direct afspelen in hoge kwaliteit.

KPN alles in 1 aansluiten

Als u KPN alles in 1 heeft aangevraagd via de website van KPN dan moet uw nieuwe abonnement daarna natuurlijk aangesloten worden. Dit is bij KPN echter geen probleem. U kunt voor het aansluiten namelijk rekenen op een monteur. Deze is bij KPN helemaal gratis. Als u KPN alles in 1 aansluiten liever zelf probeert dan is dat ook prima. Dat kunt u aangeven tijdens het bestellen. Ook alles in 1 glasvezel geldt de gratis monteur.

Ga naar de website van KPN.

KPN alles in 1
4.95 (99.09%) 505 stem(men)