Online.nl alles in 1

Online.nl alles in 1 biedt u verschillende pakketten met internet tv en bellen voor bij u thuis. U kunt kiezen voor een ADSL pakket of een glasvezel pakket met nog veel sneller internet. Online.nl alles in 1 behoort tot één van de voordeligste aanbieders van een alles in 1 pakket. U kunt bij Online.nl kiezen voor verschillende abonnementen: internet only, internet en TV, maar ook alles in één.

Online.nl pakketten vergelijken

Online.nl biedt 1 standaard pakket aan met ADSL en diverse pakketten met glasvezel internet. Wilt u weten welke internetsnelheid er bij u haalbaar is? Vul dan uw postcode in en u ziet direct wat er leverbaar is bij u thuis op het gebied van alles in 1, ook wel 3 in 1, triple play of all-in one genoemd.

Inhoud Online.nl pakket

Kiest u voor een triple play, alles in één, 3-in-1 of all-in one pakket van Online.nl? Dan wilt u natuurlijk weten wat de inhoud van het pakket is. Bij Online.nl kiest u sowieso voor een uitstekende kwaliteit. Ze maken namelijk gebruik van het KPN netwerk. Dat betekent KPN kwaliteit tegen een Online.nl prijs. Kiest u voor een DSL pakket? Dan krijgt u altijd de maximaal haalbare snelheid tot maximaal 100 Mb/s. Daar doen ze dus niet moeilijk over met Online.nl internet. En verbeteren ze het netwerk bij Online.nl waardoor er een hogere snelheid haalbaar is? Dan krijgt u die ook gewoon, daar hoeft u niks voor te doen. Hierdoor is surfen, chatten, gamen een stuk leuker. En is er bij u thuis glasvezel beschikbaar? Dan kan het allemaal nog veel sneller.

Maar er is nog meer bij Online.nl alles in 1, want ook het TV pakket is standaard erg uitgebreid. Zo kunt u rekenen op meer dan 60 TV zenders bij Interactieve TV van deze provider. Daarbij is het helemaal feest voor de sportliefhebber, want FOX Sport Eredivisie 1, 2, en 3 zijn standaard onderdeel van elk TV abonnement. Zo mist u nooit meer een wedstrijd van uw favoriete voetbalclub. Wilt u nog meer TV-zenders in uw abonnement? Dat kan, er is keuze uit diverse extra zenderpakketten. Denk er van tevoren wel even goed over na of u deze extra zenders echt nodig hebt of dat u bijvoorbeeld ook nog een Netflix abonnement heeft waardoor de extra zenders overbodig zijn. Het zou zonde zijn als u onnodig teveel betaald per maand.

Online.nl TV pakket

Nog iets meer inzoomen op Interactieve TV van Online.nl. Met het Online.nl TV pakket heeft u in het hele huis het beste geluid en de beste beeldkwaliteit. Het interactieve TV pakket heeft standaard diverse leuke extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren waarmee u 100 uur live TV kunt opnemen. U kunt de opnames een jaar lang bewaren en terugkijken op een moment dat het u wel goed uitkomt. Maar dat is niet alles, want met TV Gemist en Begin Gemist kunt u de meest populaire TV programma’s 7 dagen lang terugkijken of direct opnieuw starten als u alleen even het Begin heeft Gemist. Dit is beschikbaar voor NPO 1, 2, 3, RTL, SBS6, Net5, Veronica en Discovery.

En alsof dat nog niet genoeg live TV kijken is kunt u ook nog Online TV kijken. Dit kunt u doen met de Online.nl TV app. Met deze app bent u niet meer gebonden aan een vaste plek in huis waar u TV moet kijken, want dat kan nu overal, in huis, maar ook onderweg, op de camping, op vakantie, op uw balkon of in de tuin. Het kan allemaal. Met de TV app kunt u namelijk in heel Nederland en in heel Europa live TV kijken als u internet tot uw beschikking heeft.

Online.nl internet

Kiest u voor Online.nl internet dan kiest u voor de KPN kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ze maken namelijk gebruik van het KPN netwerk. Met de DSL optie krijgt u de maximaal haalbare snelheid tegen een vaste prijs per maand. Wordt het internet sneller, dan krijgt u dat ook automatisch zonder dat u extra moet betalen. De kans op traag internet is hierdoor erg klein.

Online.nl glasvezel

Bij Online.nl glasvezel hebben ze verschillende pakketten waarbij de snelheid fors hoger oploopt. Het grote voordeel van glasvezel internet is dat het uploaden net zo snel gaat als het downloaden, maar ook dat het veel stabieler is en dus een hogere kwaliteit levert. Op de website van Online.nl kunt u direct zien of Online glasvezel leverbaar is bij u thuis. U betaalt voor glasvezel internet wel iets meer dan ADSL internet, maar u krijgt er dus wel degelijk iets extra’s voor terug.

Online.nl bellen

Wilt u graag nog een vaste telefoonlijn thuis? Dan is er Online.nl bellen. Met de vaste telefonie optie belt u per minuut en kunt u ook per minuut afrekenen. Belt u erg veel? Dan kunt u kiezen voor een bundel, dan belt u voor een vaste prijs onbeperkt in Nederland, Europa of de hele wereld, afhankelijk van welke optie u kiest.

Online.nl aanbieding

De alles in één pakketten van Online.nl hebben alles in zich wat u zich kunt wensen op het gebied van internet, tv en bellen. Online.nl is eigenlijk altijd één van de goedkoopste aanbieders van een compleet all in one pakket. Naast de vaste scherpe prijs kunt u regelmatig profiteren van een Online alles in 1 aanbieding: u krijgt regelmatig tijdelijk de eerste paar maanden korting op uw abonnement of u krijgt gratis een extra zender pakket. Dat is toch leuk? Door te kiezen voor Online.nl alles in 1 zorgt u ervoor dat u voortaan nog maar één factuur krijgt voor 3 diensten. Dat is voor u erg overzichtelijk. Maar ook als er problemen zijn heeft u maar één aanspreekpunt. De ervaringen voor zover bij ons bekend zijn erg positief. De meest recente Online.nl aanbieding alles in 1 vindt u altijd op de website van Online.nl.

Beschikbaarheid Online.nl

Online.nl is al op veel plekken in Nederland te verkrijgen, maar het is wel slim om het eerst nog even te controleren. Dit is zeer gemakkelijk. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van Online.nl of u doet dat in de postcodecheck op deze website en vervolgens ziet u of de alles in één pakketten van Online.nl er in het resultaat tussen staan. Aan de linkerkant kunt u vervolgens andere aanbieders uitvinken, zodat alleen Online.nl overblijft. Dit is echt heel gemakkelijk. Uw postcode en huisnummer.

Online.nl afsluiten

Bent u overtuigd? U kunt deze alles in 1 pakketten heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit verschillende extra’s. Met een simpel vinkje geeft u uw keuzes door voor bijvoorbeeld extra tv-pakketten, interactieve televisie, extra zenderpakketten, en extra opties qua telefonie.

Levertijd

De levertijd laat zich niet altijd even goed voorspellen en kan een beetje verschillen, maar normaal gesproken bent u binnen enkele weken wel aangesloten. 14 dagen na de bestelling wordt de leverdatum aan u bekend gemaakt.

Internet en TV

Heeft u geen behoefte aan vast bellen? Dan kunt u ook kiezen voor Online.nl internet en TV. U profiteert dan qua internet en TV van dezelfde voordelen en gemakken als bij het alles in één abonnement.

Online.nl vergelijken

Overweegt u te kiezen voor Online.nl, maar wilt u eerst nog een goede vergelijking kunnen maken? Dat kan natuurlijk. U bent niet de eerste en de enige die een vergelijk wilt maken tussen Online.nl en de andere aanbieders zoals KPN, Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, NLE of Youfone. Door dit te doen ziet u wat het beste alles in 1 pakket is voor bij u thuis, maar vindt u ook het goedkoopste alles in 1 pakket dat er op uw adres beschikbaar is. Zo kunt u de vergelijking het makkelijkste en beste maken. In de postcode check zitten altijd de meest recente maandelijkse kosten voor de abonnementen en de huidige acties en aanbiedingen op het gebied van alles in 1.