Online.nl alles in 1

Direct naar de website van Online.nl
Online.nl heeft vaak zeer voordelige aanbiedingen en behoort daarmee tot één van de voordeligste aanbieders van een alles in 1 pakket. Online.nl biedt goedkoop ADSL internet aan. Dit kan gecombineerd worden met telefonie (vast) en/of digitale televisie. Er zijn dus verschillende losse abonnementen verkrijgbaar bij Online.nl, maar ook een zeer aantrekkelijk alles in 1 pakket.

Online.nl alles in 1 pakket

Online.nl biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) aan: Online alles in 1 100 Mb/s . Dit pakket wordt in onderstaande tabel uiteengezet qua specificaties;

Type pakketAlles in 1 Online.nl
Standaardprijs p/maand€ 42,50
Tijdelijke Actie6 maanden €32,50
+ geen aansluitkosten
Totale korting €90
Eenmalige kosten€ 30
Duur van het contract1 of 2 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)100 down
30 up
Type verbindingADSL
Aantal tv zenders81
Aantal HD zenders33
Meer info Online.nl alles in 1 extra

Voor alle “Alles in 1 pakketten” van Online.nl geldt het volgende:

  • Gratis overstapservice
  • Geen datalimiet en daardoor dus onbeperkt surfen.
  • 48 radiozenders
  • Modem in bruikleen.
  • Starttarief van € 0,10 bij bellen, 7,5 cent per minuut als u belt naar een vast nummer (nationaal) of 10 cent per minuut als u belt naar een mobiel nummer (nationaal).
  • Kijk Interactieve TV op uw TV, laptop, tablet, PC en smartphone. Live TV pauzeren en opnemen.
  • Installeren is gemakkelijk zelf te doen, maar komt u er niet uit? Dan kunt u de klantenservice bellen. Lukt het dan nog niet? Dan stuurt Online.nl een monteur bij u langs om het voor u te regelen.

De alles in 1 pakketten van Online.nl zijn uit te breiden met extra’s zoals: meer TV-zenders via de Familie en Entertainment pakketten, maar ook FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International behoren tot de mogelijkheid, TV gemist en Live opnemen en afspelen, en verschillende pakketten voor bellen, zodat u voor een vast tarief naar vast en mobiel kunt bellen of zodat u in Europa of Internationaal voordelig kunt bellen. Of kies voor een Extra TV pakket met ruim 100 TV-zenders. Hiervoor rekent Online.nl meerprijzen, deze vindt u op de website van Online.nl.

Ga naar Online.nl en bestel eenvoudig uw voordelige alles in 1 pakket

Online.nl alles in 1 glasvezel

Online.nl heeft ook alles in 1 pakketten (internet, televisie en bellen) met extra snel internet via glasvezel. Dit zijn:

Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken.

Type pakketStartPowerExtra
Standaardprijs p/maand€ 60€ 65€ 75
Tijdelijke Actie3 maanden €50
Totale korting €30
3 maanden €55
Totale korting €30
3 maanden €65
Totale korting €30
Eenmalige kostenTijdelijk gratisTijdelijk gratisTijdelijk gratis
Duur van het contract1 of 2 jaar1 of 2 jaar1 of 2 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
50 up
100 down
100 up
200 down
200 up
Type verbindingVia glasvezelVia glasvezelVia glasvezel
Aantal tv zenders818181
Aantal HD zenders333333
Meer info Online.nl alles in 1 glasvezel startMeer info Online.nl alles in 1 glasvezel extraMeer info Online.nl alles in 1 glasvezel power

Wilt u dus zeer snel internet? Dan is een alles in 1 pakket van Online.nl met glasvezel iets voor u. Ga naar Online.nl en bestel eenvoudig uw voordelige alles in 1 pakket met glasvezel.

Meer over de alles in één pakketten van Online.nl

De alles in één pakketten van Online.nl hebben alles in zich wat u zich kunt wensen op het gebied van internet, tv en bellen. Online.nl is eigenlijk altijd één van de goedkoopste aanbieders van een compleet all in one pakket. Naast de vaste scherpe prijs kunt u regelmatig profiteren van een Online alles in 1 aanbieding: u krijgt regelmatig tijdelijk de eerste paar maanden korting op uw abonnement of u krijgt gratis een extra zender pakket. Dat is toch leuk? Door te kiezen voor Online.nl alles in 1 zorgt u ervoor dat u voortaan nog maar één factuur krijgt voor 3 diensten. Dat is voor u erg overzichtelijk. Maar ook als er problemen zijn heeft u maar één aanspreekpunt. De ervaringen voor zover bij ons bekend zijn erg positief.

Glasvezel ook mogelijk
Wordt er bij u thuis erg intensief gebruik gemaakt van het internet. Dan kunt u kiezen voor een Online.nl alles in één pakket met glasvezel. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit internet en een veel hogere downloadsnelheid en uploadsnelheid. Dan kunt u voortaan gemakkelijk tegelijkertijd downloaden, online TV kijken en surfen op het internet. En of u wel of niet kiest voor glasvezel, in beide gevallen heeft u geen datalimiet. U kunt dus onbeperkt downloaden en internetten. Dat is een groot voordeel van Online.nl internet. Vooral het online alles in 1 power pakket is erg compleet en snel qua internet.

Beschikbaarheid Online.nl
Online.nl is al op veel plekken in Nederland te verkrijgen, maar het is wel slim om het eerst nog even te controleren. Dit is zeer gemakkelijk. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van Online.nl of u doet dat hieronder en vervolgens ziet u of de alles in één pakketten van Online.nl er in het resultaat tussen staan. Aan de linkerkant kunt u vervolgens andere aanbieders uitvinken, zodat alleen Online.nl overblijft. Dit is echt heel gemakkelijk. Uw postcode en huisnummer.


Eenvoudig afsluiten
Bent u overtuigd? U kunt deze alles in 1 pakketten heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit verschillende extra’s. Met een simpel vinkje geeft u uw keuzes door voor bijvoorbeeld extra tv-pakketten, interactieve televisie, extra zenderpakketten, en extra opties qua telefonie.

Ga naar de website van Online.nl