OnsBrabantNet alles in 1

LET OP: OnsBrabantNet gaat verder als KPN. Sinds 2012 zijn ze al onderdeel van KPN en werken ze nauw met elkaar samen. Het onderhouden van meerdere netwerken is niet efficient en duur voor u als klant. Daarom gaat OnsBrabantnet haar huidige klanten overzetten naar KPN en is het niet meer mogelijk om een OnsBrabantNet alles in 1 abonnement af te sluiten. Hieronder ziet u nog wel de ‘oude’ OnsBrabantNet pakketten. Maar graag verwijzen we u door naar de abonnementen van KPN: ga naar de website van KPN.

Of bekijk de KPN alles in 1 abonnementen of de KPN internet en TV abonnementen.

Over OnsBrabantNet
OnsBrabantNet is onderdeel van Edutel. OnsBrabantNet is een zeer ervaren aanbieder in de markt van internet, televisie en bellen. Hierbij maken ze altijd gebruik van glasvezel. Dit zorgt voor hoge internetsnelheden in alle pakketten. OnsBrabantNet is een echte pionier op het gebied van glasvezel en levert dan ook al sinds 2004 verschillende pakketten. In totaal hebben zij inmiddels ruim 60.000 huishoudens als klant. In het assortiment heeft OnsBrabantNet verschillende alles in 1 pakketten, die u verder zelf kunt samenstellen.

OnsBrabantNet alles in 1 pakket

OnsBrabantNet biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) aan:

Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken.

Type pakketAlles in 1 Totaal
Alles in 1 Comfort
Alles in 1 Comfort Plus
Standaardprijs p/maand€ 57,50€ 65€ 87,50
Tijdelijke ActieNu 3 maanden €39
Totale korting € 55,50
Nu 3 maanden €39
Totale korting € 78
Nu 3 maanden €39
Totale korting € 145,50
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)100 down
100 up
100 down
100 up
100 down
100 up
Type verbinding Glasvezel Glasvezel Glasvezel
Aantal tv zenders71105108
Aantal HD zenders273235
Meer info OnsBrabantNet alles in 1 totaalMeer info OnsBrabantNet alles in 1 comfortMeer info OnsBrabantNet alles in 1 deluxe

Wat is het verschil tussen Alles in 1 Comfort en Alles in 1 Comfort Plus? Zoals u ziet is er een prijsverschil tussen deze 2 pakketten, maar ziet u in bovenstaand niet direct het verschil. Het Comfort Plus pakket heeft als extra’s: het HBO zenderpakket en u kunt altijd onbeperkt gratis bellen naar vast en mobiel. Het Comfort pakket bevat niet standaard het HBO pakket en biedt 1 jaar gratis bellen aan. Zowel het Comfort pakket als het Comfort Plus pakket bevat het Plus Pakket (extra TV zenders)

Voor alle ‘Alles in 1 pakketten’ met internet, tv en bellen van OnsBrabantNet geldt het volgende:

 • Alle pakketten worden geleverd via glasvezel.
 • Het is mogelijk om de internetsnelheid te verhogen tot maximaal 500 Mb/s.
 • Met het hele gezin tegelijk surfen.
 • Gratis installatiehulp ter waarde van €45.
 • Gratis bellen met andere klanten van OnsBrabantNet.
 • 1 jaar lang gratis onbeperkt bellen naar vast en mobiel (in Nederland)
 • Gratis WiFi router
 • Gratis HD ontvanger ter waarde van €99
 • Bellen naar vast en mobiel voor € 0,09 per minuut.
 • Nummerbehoud voor uw telefoon is mogelijk. OnsBrabantNet regelt dit voor u.
 • Internetten bij OnsBrabantNet is zeer compleet internetten. Dit is inclusief 5 e-mailaccounts, webmail, 100 MB opslag, 10 MB aan bijlagen verzenden, 5 aliassen per e-mailaccount, spamfilter en virusscanning.
 • Met Interactieve TV kunt u maar liefst 6 programma’s tegelijkertijd opnemen. Zo hoeft niemand in huis nog iets te missen.
 • Gratis gebruik van Programma Gemist met tot 2 dagen terugkijken van NPO1, NPO2 en NPO3 (voorheen Nederland 1, 2 en 3). Wilt u langer programma’s terug kunnen kijken? Kies dan voor het PlusPakket.
 • Live TV kijken op uw tablet met de gratis interactieve TV app van OnsBrabantNet.

Extra’s
De alles in 1 pakketten van OnsBrabantNet zijn eenvoudig uit te breiden met allerlei aantrekkelijke en leuke extra’s zoals: een pluspakket met ruim 40 extra zenders met volop films, entertainment en muziek, een HD pakket met 12 extra HD zenders zoals National Geographic en Discovery Channel, Sport1 met 6 zenders met de beste sportevenementen, onbeperkt bellen naar vaste nummers, onbeperkt bellen naar mobiele nummers of bellen met een tweede telefoonlijn. Voor de extra opties en pakketten rekent OnsBrabantNet meerprijzen. Deze vindt u op de website van OnsBrabantNet.

Ga naar OnsBrabantNet en kies eenvoudig een voordelig alles in 1 pakket.

Meer over de alles in één pakketten van OnsBrabantNet

De alles in één pakketten van OnsBrabantNet zijn erg compleet en zeker het overwegen waard als u gaat verhuizen of op zoek gaat naar een nieuwe aanbieder voor internet, bellen en TV. U kunt de verschillende abonnementen ook los afsluiten, maar het OnsBrabantNet alles in één pakket is erg compleet en aantrekkelijk. Door de 3 diensten in één abonnement af te nemen profiteert u van korting, maar ook van maar één factuur en één aanspreekpunt. Dat laatste is voornamelijk handig als het installeren u zelf niet helemaal lukt. OnsBrabantNet stuurt u dan een monteur langs die alles optimaal voor u kan instellen.

Alleen maar glasvezel
OnsBrabantNet levert alle alles in 1 pakketten standaard met glasvezel. Dit betekent dat u een betrouwbare verbinding heeft met een hoge snelheid. De internetsnelheid kan hiermee, als u daarvoor kiest, oplopen tot maar liefst 500 MB/s om te downloaden én uploaden. Ideaal dus voor als er bij u thuis heel veel gebruik wordt gemaakt van het internet. Met name als u dit doet met meerdere personen tegelijkertijd. Met een snelle glasvezelverbinding hoeft u zich geen zorgen te maken. U krijgt bij OnsBrabantNet dus een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Beschikbaarheid
Heeft u interesse in OnsBrabantNet? Dan is het verstandig om even te controleren of het op uw adres beschikbaar is. Dit kunt u controleren op de website van OnsBrabantNet.

Pakket op maat
OnsBrabantNet wil u graag zo goed mogelijk helpen. Ze bieden dan ook de mogelijkheid om uw alles in 1 pakket op maat samen te stellen. Zo kiest u alleen wat u graag wilt. Wilt u bijvoorbeeld zeer snel internet? Of bellen tegen een lagere prijs? Of meer tv-zenders voor uw digitale televisie? U kunt het allemaal zelf kiezen en samenstellen!

Ga naar de website van OnsBrabantNet