Oxxio alles in 1

Oxxio alles in 1 biedt u zeer snel internet en complete TV pakketten. Gaat u voor Oxxio alles-in-1? Dan is er keuze uit DSL en glasvezel abonnementen met nog sneller internet. Heeft u ook Oxxio energie? Dan krijgt u Oxxio CombiVoordeel.

Oxxio: pakketten vergelijken


Inhoud Oxxio pakket

Het Oxxio triple play, 3-in-1, all-in-one, alles in 1 pakket (allemaal andere termen voor dezelfde dienst) is standaard erg compleet. U kunt bij Oxxio sinds begin 2019 naast een scherp energiecontract nu ook een alles in 1 pakket afnemen met internet, tv en bellen. Het kan dan ook goed zo zijn dat u al energieklant bent bij Oxxio. Als dat zo is dan kunt u nu extra voordelig ook een internet, televisie en telefonie contract afsluiten en zo profiteren van enkele extra voordelen. Daar komen we straks op terug. Op het gebied van energie levert Oxxio stroom en gas en geven ze u allerlei inzichten op het gebied van verbruik en besparen via de Oxxio app. Super handig.

Wilt u naast de voordelen van Oxxio energie nu ook een Oxxio alles in 1 of een Oxxio internet TV pakket afsluiten? Dat kan. U hoeft hiervoor overigens niet al klant te zijn bij Oxxio energie. Iedereen kan dus overstappen en gebruik maken van de Oxxio Thuis telecom diensten met internet, tv, bellen. De overstap is zo gemaakt. U kunt Oxxio alles in 1 online aanvragen en regelen. Tijdens het bestellen kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van de Oxxio Overstapservice. Dan helpen ze u nog meer bij de overstap. U hoeft dan uw huidige contract niet zelf op te zeggen, dat doen zij voor u. U zit zo geen moment zonder internet, tv en bellen thuis. Zo betaalt u ook geen dubbele lasten, dat is wel zo prettig. Doet u het liever zelf? Dat mag natuurlijk. U krijgt een week voor de activatiedatum het pakket thuisgestuurd waarmee u de installatie kunt doen. De installatie is erg eenvoudig. Heeft u toch liever dat er een monteur thuis langs komt? Dat is mogelijk. U kunt met hem een afspraak maken op een moment dat u goed uit komt. De monteur gaat pas weer weg als alles naar behoren werkt.

Kiest u voor Oxxio alles in 1? Dan kiest u voor KPN kwaliteit tegen een Oxxio prijs. De Oxxio Thuis diensten maken gebruik van het netwerk van KPN. Zo weet u zeker dat u goed zit.

Oxxio CombiVoordeel

Heeft u al Oxxio energie? En gaat u daar nu Oxxio alles in 1 of Oxxio internet en TV bij nemen? Dan profiteert u gratis van enkele extra’s van Oxxio Combivoordeel. U kunt zelf kiezen welk leuk extra Combi voordeel u wilt. Er is keuze uit:

  • Gratis Fox Sport Eredivisie. Ideaal voor de voetballiefhebbers, zo mist u geen enkele belangrijke wedstrijd meer.
  • Opnemen Pakket. Met dit Opnemen Pakket kunt u de programma’s en series die u niet wilt missen opnemen, inplannen en natuurlijk afspelen. Het is mogelijk om 6 programma’s tegelijk op te nemen en in totaal kunt u 200 uur aan kijktijd opslaan en later weer terug kijken.
  • Korting op uw factuur van 2,50 euro per maand. Op jaarbasis krijgt u zo 30 euro extra korting op uw kosten van energie en alles in 1. Daar kunt u bijvoorbeeld weer een keertje van uit eten.

Oxxio aansluitkosten

Gaat u overstappen naar Oxxio? Dan krijgt u te maken met de Oxxio aansluitkosten voor internet tv en bellen. Maar deze kosten zijn te overzien bij Oxxio. Kiest u voor Oxxio glasvezel? Dan moet er altijd een monteur bij u langskomen en neemt Oxxio deze kosten op zich. Ook als u nu een COAX Ziggo kabel heeft en overstapt naar de DSL aansluit bij Oxxio is het noodzakelijk dat er een monteur langskomt. Ook in dat geval betaalt Oxxio deze kosten zelf. U betaalt de monteur dus eigenlijk alleen zelf als u ook de mogeljkheid had gehad om de installatie zelf te doen.

Voordelen Oxxio alles in 1

  • Combivoordeel als u kiest voor energie en all in one
  • Er is ook Oxxio glasvezel beschikbaar
  • Maakt gebruik van het KPN netwerk

Overtuigd van Oxxio? Tijd om over te stappen? Ga naar de website van Oxxio alles in 1

Oxxio internet en TV

Belt u thuis eigenlijk nooit meer met een vaste telefoon? Heeft u een mobiele telefoon / smartphone met onbeperkte belminuten? Dan is het niet meer nodig om een Oxxio alles in 1 pakket te kiezen, maar voldoet een Oxxio internet televisie pakket. U krijgt dan geen vaste telefonie aansluiting meer. Maar wat u niet gebruikt is ook zonde om aan te vragen toch? En het scheelt u ook weer iets in de kosten elke maand. Wat is er haalbaar op uw adres? Check het met de Oxxio postcodecheck.

Oxxio glasvezel

Zoekt u naar Oxxio alles in 1 glasvezel? Dat kan! Bij Oxxio glasvezel kunt u kiezen uit meerdere pakketten met diverse snelheden. Met DSL internet krijgt u maximaal 100 Mb/s om te downloaden en met Oxxio glasvezel lopen de mogelijkheden op tot maar liefst 500 Mb/s. Dat is super snel internet. Zo heeft u nooit meer last van traag internet thuis. Wilt u weten of er Oxxio glasvezel leverbaar is op uw adres thuis? Vul dan de postcodecheck in en zie direct welke internetsnelheid er haalbaar is op uw adres.

Oxxio bellen

De alles in één pakketten van Oxxio bieden u natuurlijk ook Oxxio bellen aan. U kunt in dat geval bellen met een vaste telefoonlijn. De kosten hiervan worden berekend aan de hand van een starttarief en een tarief per minuut. Als u heel veel belt is het mogelijk – en verstandig – om te kiezen voor een belpakket zodat u voor een vast bedrag onbeperkt kunt bellen.

Oxxio vergelijken

Wilt u voordat u definitief gaat overstappen eerst nog even Oxxio vergelijken met de andere telecomproviders op uw adres zodat u zeker weet dat u kiest voor het beste alles in 1 pakket? Ziggo en KPN misschien? Of toch nog even T-Mobile Thuis alles in 1 meenemen in uw overweging? Het kan allemaal. U kunt deze vergelijking eenvoudig maken met de postcode check. Vul uw huisnummer en postcode in en u ziet meteen wat er allemaal leverbaar is, wat het kost, welke internetsnelheid er haalbaar is, hoeveel TV-zenders erbij zitten en of er momenteel een leuke aanbieding is.
Aanbieding

Heeft u uw keuze gemaakt? En gaat u overstappen naar Oxxio. Dan kunt u rekenen op een Oxxio aanbieding. Er zijn bijna het hele jaar door diverse welkomst aanbiedingen omdat ze het bij Oxxio super leuk vinden als u klant bij ze wordt. U krijgt dan bijvoorbeeld korting op de maandelijkse kosten of u krijgt u een leuke gratis extra. Gaat u overstappen in november? Dan doet u er verstandig aan om de Oxxio Black Friday of Oxxio Cyber Monday deals in de gaten te houden. Het is niet gezegd dat ze elk jaar meedoen, maar mogelijk kan u nog wat extra korting scoren. Dat zou leuk zijn toch?

Levertijd Oxxio

Kiest u voor Oxxio alles in één? Dan kunt u meestal binnen 2 weken gebruik maken van uw nieuwe abonnement. Wilt u een startdatum die wat verderop ligt? Dat kan ook en kunt u zelf doorgeven tijdens het bestellen.

Oxxio alles in 1 maandelijks opzegbaar

Het Oxxio alles in 1 pakket is niet maandelijks opzegbaar in het eerste jaar, na het 1e jaar wel. Wilt u tussendoor nog iets wijzigen qua gegevens? Dat kan wel eenvoudig via de Oxxio app.