Stipte alles in 1

Direct naar de website van Stipte
Scarlet is een echt Nederlands telecombedrijf dat al ruim 20 jaar internet-, telecom- en televisiediensten aanbiedt. Scarlet heet per 30 mei 2014 Stipte. Stipte is per 30 mei 2014 gestart met nog completere pakketten, mooiere producten en dat alles geleverd met een persoonlijke service.
Bent u prijsbewust en op zoek naar kwaliteit? Dan is Stipte iets voor u. Stipte richt zich alleen op consumenten en heeft haar service daar dan ook volledig op afgestemd. Ook waren zij de eerste in de markt die de voordelige alles in 1 pakketten bedachten. Uiteraard kunt u voor zowel losse abonnementen als een voordelig alles in 1 pakket nog steeds bij Stipte terecht.

Stipte alles in 1 pakket

Stipte biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) aan:

Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken:

Type pakketFamilyFamily iTV
Standaardprijs p/maand€ 39,95€ 54,95
Tijdelijke Actien.v.tn.v.t.
Eenmalige kosten€ 24,95€ 24,95
Duur van het contract1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)30 down 1 up30 down 1 up
Type TVDigitaalInteractief
Aantal tv zenders26122
Aantal HD zenders028
Meer info Stipte alles in 1 familyMeer info Stipte alles in 1 family itv

Voor het “Alles in 1 pakket” met internet, tv en bellen van Stipte geldt het volgende:

 • Bij elk pakket zijn elke maand de eerste 100 minuten bellen gratis voor alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland.
 • Een TV ontvanger in bruikleen.
 • Een compleet installatiepakket. En bij Family itv zelfs een compleet VIP installatie pakket.
 • Bellen naar andere Scarlet abonnees met 50% korting.

Het alles in 1 pakket van Stipte is uit te breiden met verschillende extra’s, zoals: HBO, Film1, Onbeperkt videoland, Sport1, Fox Sports Eredivisie, Fox Sports Internationaal. Maar ook PC secure is mogelijk. Dit is een complete beveiligingsoplossing waardoor uw computer op een degelijke manier is beveiligd. Dankzij dagelijkse updates is uw computer altijd beveiligd tegen de meest recente virussen. Maar ook sneller internet is mogelijk. Dit kan zelfs oplopen tot een downloadsnelheid van 100 MB. Belt u erg veel? Dan kunt u kiezen uit een voordelige nationale of internationale belbundel. Hiervoor rekent Stipte meerprijzen, deze vindt u op de website van Stipte.

Ga naar Stipte en stel uw voordelige alles in 1 pakket eenvoudig en snel samen.

Stipte alles in 1 glasvezel

Stipte heeft ook een alles in 1 pakket met glasvezel. Dit is een variant van Family iTV.

Type pakketFamily iTV
Standaardprijs p/maandVanaf € 54,95
Tijdelijke actien.v.t.
Eenmalige kosten€ 24,95
Duur van het contract1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)Tot 500 down
Type verbindingGlasvezel
Aantal tv zenders122
Aantal HD zenders28
Meer info Stipte alles in 1 glasvezel family itv

Voor het glasvezel pakket geldt onder andere:

 • Gegarandeerde bandbreedte
 • Gratis mobiel bellen
 • Gratis VIP installatie
 • Gratis uitzending gemist
 • Uitbreidbaar tot 3 iTV’s
 • 114 radiozenders

Uiteraard is ook dit alles in 1 pakket met glasvezel van Stipte uitbreidbaar met verschillende zenderpakketten en overige extra’s.

Interesse in het alles in 1 glasvezelpakket van Stipte? Ga dan nu naar de website van Stipte.

Apparatuur
Het Family alles in 1 pakket levert Stipte met de volgende apparatuur:

 • FRITZ!Box
  Stipte vindt goede apparatuur erg belangrijk. Daarom hebben ze gekozen voor de FRITZ!Box. Dit modem wordt in Duitsland ontwikkelt en geproduceert met een kwaliteit die u van Stipte mag verwachten. Op de FRITZ!Box kunt u apparatuur bedraad en draadloos aansluiten. Dit is uniek. Maar ook voor al uw DECT telefoons in huis is dit modem geschikt. Hierdoor kunt u onderling bellen in huis en gesprekken doorverbinden naar andere telefoons in huis.
 • Amino Settopbox
  Bij uw Family pakket ontvangt u ook de settopbox van Amino. Deze HD settopbox onderscheidt zich door de compacte vormgeving en zijn gebruiksgemak. Deze Amino weet eigenlijk iedereen te verbazen als het gaat om beeld en geluid.Kiest u voor een settopbox met een harddisk recorder? Dan ontvangt u de Amino M540. Deze heeft maar liefst een harde schijf van 250GB. Hiermee kunt u gemakkelijk pauzeren, opnemen en afspelen. Met een afstandsbediening heeft u toegang tot alle functies die de settopbox u biedt.

Direct naar de website van Stipte

Meer over de alles in één pakketten van Stipte

Stipte is nog niet zo heel bekend, maar wel als we u de naam Scarlet noemen. Stipte is namelijk het nieuwe Scarlet. En Stipte biedt u zeer complete alles in één pakketten aan. Door te kiezen voor een Stipte alles in één pakket met internet, bellen en televisie heeft u voortaan het gemak dat u nog maar één factuur ontvangt voor deze diensten. En u heeft als u vragen heeft, of als het installeren niet lukt maar één loket voor al uw vragen. Dat is wel zo makkelijk. Als het nodig is kan Stipte natuurlijk altijd een monteur langs sturen. Dus daar hoeft u zich nooit druk over te maken.

Glasvezel alles in 1
Bij Stipte kunt u kiezen voor glasvezel internet in uw alles in één pakket. Glasvezel zorgt voor een hogere download- en uploadsnelheid en is ook stabieler. Het is dus sneller, stabieler en levert een hogere kwaliteit. Dit in combinatie met de scherpe prijzen van Stipte zorgt ervoor dat u bij een alles in 1 van Stipte kunt genieten van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Stipte levert u, als u daarvoor kiest, maar liefst 500 Mb/s downloadsnelheid. Daarmee behoort Stipte tot één van snelste internetproviders.

Beschikbaarheid Stipte
Heeft u interesse in Stipte? De alles in 1 pakketten van Stipte zijn op veel plekken in Nederland beschikbaar. Ook bij u? Controleer het wel eerst even online. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van Stipte. Waarna u krijgt te zien of het bij u leverbaar is.

Overstappen naar Stipte
Is Stipte inderdaad bij u beschikbaar, dan kunt u alles heel gemakkelijk online aanvragen. Ziet u op tegen het overstappen? Stipte kan u hierbij helpen. Zo stapt u moeiteloos over op de dag waarop u dat wilt.

Ga naar de website van Stipte.