T-Mobile alles in 1

> Direct naar de website van T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis alles in 1 pakket

T-Mobile Thuis alles in 1 biedt u zeer snel internet aan via haar internet, tv en bellen pakketten. Kiest u voor T-Mobile alles-in-1? Dan profiteert u van snelheden tot wel 750Mb/s en gratis FOX Sports 1 Eredivisie. De alles in 1 T-Mobile pakketten zijn er in diverse varianten met verschillende internetsnelheden. Er zijn DSL en T-Mobile glasvezel pakketten beschikbaar.

T-Mobile pakkettenPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
T-mobile thuis50 Mb/s
70 zenders
€0,14 / minuut
€ 47,50meer info T-Mobile Thuis
T-mobile thuis100 Mb/s
70 zenders
€0,14 / minuut
€52,50meer info T-Mobile Thuis
T-mobile thuis1000 Mb/s
70 zenders
€0,14 / minuut
€ 57,50meer info T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis aanbieding: nu tijdelijk 3 maanden lang 15 euro per maand korting op uw maandelijkse kosten. Dat betekent in totaal 45 euro korting. Profiteer nu!

Inhoud T-Mobile pakket

Gaat u voor een alles in 1, 3-in-1, all-in-one of triple play pakket van T Mobile? Dan is het belangrijk om te weten hoe het zit met de inhoud van het T Mobile abonnement dat u kiest. In zijn totaliteit zit het met de T Mobile inhoud wel goed. De internetsnelheden zijn erg goed waardoor u slechts zelden last zult hebben van traag internet. Het instap pakket van T Mobile heeft nog niet zo’n hele hoge snelheid, maar is prima voor als u alleenwonend bent. Heeft u wat meer mensen in uw gezin die tegelijkertijd gebruik maken van internet? Dan is het verstandig om te kiezen voor het T Mobile Standaard pakket, oftewel het pakket met minimaal 50 Mb/s aan internet. Maar er zijn nog veel snellere pakketten beschikbaar.

Als er glasvezel bij u leverbaar is op uw adres dan kunt u ook kiezen voor T Mobile glasvezel alles in 1. U kunt dan genieten van snelheden tot maar liefst 750 Mb/s. Hiermee is T Mobile in 2019 de snelste internetprovider met glasvezel in Nederland. Er zijn dan ook heel veel huishoudens die overstappen naar T-Mobile om hiervan te kunnen profiteren. De T Mobile glasvezel pakketten zijn er ook in 3 varianten en beginnen bij een instap van 100 Mb/s qua downloaden en uploaden. Is T-Mobile Thuis glasvezel iets voor u? Vindt u dat hele hele snelle internet wel prettig? Ga dan naar de website van T Mobile en bestel snel en eenvoudig uw nieuwe abonnement.

Maar niet alleen T Mobile internet is uitstekend. Ook T Mobile TV is erg compleet als onderdeel van het pakket. Het totale zenderpakket is standaard al lekker ruim en is natuurlijk nog verder uit te breiden als u dat wilt. U hoeft niet extra te kiezen voor FOX Sports Eredivisie 1, want deze zender krijgt u gratis cadeau bij uw abonnement.

T-Mobile pakket TV

Het TV pakket in uw abonnement bij deze provider is lekker compleet. Maar als we iets meer naar de details kijken van dit abonnement; hoe ziet het er dan uit?

U krijgt sowieso meer dan 60 TV-zenders, waarvan er sowieso 40 in HD kwaliteit geleverd worden. Hierdoor is TV kijken echt een beleving bij deze provider. Wilt u tussendoor een extra zenderpakket aanschaffen om zo naar nog meer zenders te kunnen kijken? Dan kan dat. Tussendoor het extra pakket wijzigen kan ook online in My T Mobile, waar u ook al uw facturen terug kunt vinden.

Heeft u net uw favoriete programma gemist? Dan kunt u met de optie Programma Gemist maar liefst 10 dagen lang uw favoriete programma’s terugkijken. Dit kan voor de uitzendingen van NPO 1, NPO 2, NPO 3, SBS6, Net5 en Veronica. Bij andere providers is dit standaard minder dagen, maar dat vinden ze wat aan de korte kant bij TMobile, vandaar standaard deze 10 dagen.

En heeft u een programma slechts net aan gemist, net even het begin gemist van het programma omdat u nog even de was moest ophangen of nog even de hond uit moest laten? Niks aan de hand, want zolang het programma nog bezig is kunt u met Begin Gemist het programma vanaf het begin starten. Dit is mogelijk om meer dan 25 zenders.

En bent u onderweg? Wilt u live TV kijken onderweg? Staat u op de trein te wachten? Zit u achterin de auto? Met de TV Anywhere app kunt u eenvoudig overal inloggen in uw abonnement en direct online TV kijken op uw mobiel, tablet, of laptop. Zo hoeft u echt nooit meer wat te missen.

T-Mobile bellen

De alles in één T Mobile pakketten biedt u ook de mogelijkheid van vaste telefonie. Hiermee is het mogelijk om met uw vaste telefoon thuis te bellen. U betaalt hiervoor simpelweg een starttarief en een tarief per minuut. Belt u heel veel naar vaste en/of mobiele nummers in Nederland? Dan kunt u een extra bellen pakket nemen voor een vaste prijs. U kunt dan onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

T-Mobile glasvezel alles in 1

Is er glasvezel bij u beschikbaar? Dan biedt deze provider u ook de mogelijkheid om een glasvezel pakket af te nemen. U profiteert dan van stabieler en veel sneller internet. Hiermee is traag internet voor altijd geen issue meer.

Aanbieding

Wilt u profiteren van een alles in 1 T-Mobile aanbieding? Dat kan! Ze verwelkomen u graag als nieuwe klant. Wilt u de overstap maken? Dan helpen ze u graag met het opzeggen van uw oude abonnement zodat u geen dag zonder internet zit. Maar ze belonen u ook graag met een leuke korting, actie of aanbieding. Aanbiedingen die regelmatig voorkomen zijn maandelijkse kortingen die op kunnen lopen tot ruim 120 euro besparen of een gratis monteur. Op het juiste moment overstappen kan u een leuke aanbieding opleveren zodat u flink wat geld kunt besparen.

Zelf samenstellen

T-Mobile Thuis heeft enkele all-in one pakketten standaard voor u klaargezet waar u uit kunt kiezen. Hier maken de meeste mensen gebruik van die klant worden. Maar is dit net niet wat u het liefst wilt? Geen probleem, daar hebben ze ook een oplossing voor. Want u kunt namelijk ook uw eigen pakket samenstellen. Zo kiest u eenvoudig voor een ander zenderpakket of voor wat sneller internet.

T Mobile Thuis voordelen

  • Gratis FOX Sports Eredivisie
  • Internetsnelheden tot 750 Mb/s
  • DSL en glasvezel pakketten in diverse varianten
  • Profiteer gratis van Klantvoordeel
  • Levertijd T-Mobile alles in 1: 4 tot 7 dagen voor de ingangsdatum ontvangt u de benodigde spullen om het te kunnen installeren.

T-Mobile Klantvoordeel

Heeft u meerdere abonnementen bij T-Mobile, oftewel een Thuis abonnement en een mobiel abonnement (met een toestel of alleen een sim only)? Dan profiteert u gratis van extra klantvoordeel T-Mobile. Zo kunt u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor:

  • 2,50 euro extra korting per maand op uw maandelijkse kosten
  • 500 Mb tot 2GB extra data bij uw mobiele databundel
  • Meer snelheid bij T-Mobile internet Thuis, kosteloos een stap hoger
  • Meer TV zenders, want u krijgt 7,50 euro korting op een zenderpakket

Wilt u weten wanneer u welke extra’s gratis kunt krijgen? Kijk dan op de website van tmobile.nl

Over T-Mobile Thuis

Zoals u wellicht weet zijn Ziggo en Vodafone gefuseerd. Een belangrijke voorwaarde om hiervoor goedkeuring te krijgen van de Europese Commissie was de verkoop van Vodafone Thuis. Vodafone heeft daar in 2016 een verkoopovereenkomst gesloten met Deutsche Telekom, in Nederland bekend als T-Mobile. Hiermee is T-Mobile eigenaar geworden van Vodafone Thuis. Door deze aankoop van T-Mobile kunnen ze 4 in 1 abonnementen gaan aanbieden met TV internet bellen en mobiele telefonie. Een paar jaar geleden verkocht T-Mobile de alles in 1 pakketten voor thuis nog die op dat moment onder de naam Online.nl in de markt waren gezet. Deze werden toen verkocht aan CanalDigitaal. Maar nu gaat T-Mobile weer alles in één pakketten (T-Mobile Thuis) aanbieden.

U kent T-Mobile al langer van de mobiele telefonie. Maar u kunt nu sinds een paar jaar ook kiezen voor een T-Mobile 4 in 1 pakket als u daar als mobiele klant nu ook een alles in 1 pakket bij kiest. Dit heeft als voordeel dat u voortaan nog maar 1 factuur ontvangt voor verschillende diensten. Maar u heeft ook maar 1 aanspreekpunt als dat nodig is. Het netwerk is betrouwbaar. Dus een prima keuze als u het ons vraagt.

T-Mobile internet en TV

Heeft u geen vaste telefonie nodig als onderdeel van uw T Mobile abonnement? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een T-Mobile internet en televisie pakket. Door te starten met alles in 1 vergelijken vindt u eenvoudig het beste alles in 1 pakket voor uw situatie. Wilt u weten wat er allemaal leverbaar is op uw adres? Start dan met de postcode check en zie direct de goedkoopste provider op uw adres. Voordat u gaat overstappen is het altijd verstandig om nog even online rond te neuzen naar recensies en ervaringen van andere klanten.