T-Mobile alles in 1

> Direct naar de website van T-Mobile Thuis

T-Mobile alles in 1 pakket

T-Mobile Thuis biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) aan:

De alles in één pakketten van T-Mobile Thuis worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken. Als er een aanbieding beschikbaar is dan melden we dat ook in deze tabel.

Type pakketT-Mobile alles in 1 20 MbT-Mobile alles in 1 50 MbT-Mobile alles in  1 100 Mb
Standaardprijs p/maand€44,50€45,50€48,50
Tijdelijke Actie6 maanden €24,50
Gratis monteur
Totale korting €195
 6 maanden €25,50
Gratis monteur
Totale korting €195
 6 maanden €28,50
Gratis monteur
Totale korting €195
Eenmalige kosten€30€30€30
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)20 up
2 down
50 up
5 down
100 up
10 down
Type verbindingADSLADSLADSL
Aantal tv zenders666666
Aantal HD zenders363636
Meer info T-Mobile alles in 1Meer info T-Mobile alles in 1Meer info T-Mobile alles in 1

Voor alle ‘Alles in 1 pakketten’ met internet, tv, bellen van T-Mobile Thuis geldt het volgende:

 • Gratis inclusief Fox Sports 1 eredivisie. Dit is onderdeel van het basispakket.
 • T-Mobile internet met snelheden tot maar liefst 500 Mb/s als er glasvezel op uw adres beschikbaar is. U kunt dit testen op de website van T-Mobile.
 • Gratis installatie. Normaal gesproken zou u hier €75 voor moeten betalen. T-Mobile alles in 1 aansluiten is hierdoor dus nooit een probleem. En wordt voor u gedaan door een monteur.
 • Inclusief Wifi-service. Is het signaal niet sterk genoeg? Dan komen ze bij u langs en kijken wat er aan de hand is. Als het nodig is krijgt u een gratis WIFI-versterker.
 • Overal live online TV kijken via de app
 • Programma Gemist kijken tot 10 dagen terug
 • Gebruik maken van Begin Gemist op meer dan 25 zenders. Zo hoeft u zich dus nooit meer te haasten voor een TV-programma. Zolang deze nog aan het uitzenden is kunt u gewoon bij het Begin starten.
 • Bellen tegen een scherp tarief. Betalen per minuut.
 • Stel uw T-Mobile Thuis pakket helemaal zelf samen.
 • Pas maandelijks uw abonnement gratis aan. Een extra zenderpakket kunt u zo eenvoudig proberen en toch weer uitzetten als deze niet bevalt.
 • Levertijd T-Mobile alles in 1: 4 tot 7 dagen voor de ingangsdatum ontvangt u de benodigde spullen van T-Mobile.
 • Profiteer van T-Mobile Voordeel door te kiezen voor een T-Mobile Thuis abonnement en een T-Mobile mobiel abonnement op hetzelfde adres. Dit levert u korting en extra sportzenders op. Helemaal gratis.

Extra’s
De alles in 1 T-Mobile pakketten zijn eenvoudig uit te breiden met extra’s zoals: FOX Sports International, FOX Sports Combi, Sport1, Ziggo Sport, een erotiek pakket of een tweede telefoonlijn. Het makkelijke hiervan is dat alle opties en pakketten maandelijks aan te zetten zijn, maar ook opzegbaar zijn. Voor het internetpakket geldt echter een jaarcontract. Voor de extra opties en pakketten rekent T-Mobile meerprijzen. Deze vindt u op de website van T-Mobile.

T-Mobile glasvezel alles in 1

Wilt u nog veel sneller internet? Dan biedt T-Mobile Thuis de volgende alles in 1 pakketten met glasvezel (internet, televisie en bellen, ook wel 3 in 1, alles in een of all in one genoemd) aan:

Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken.

Type pakketT-Mobile alles in 1 100MbT-Mobile alles in 1 200MbT-Mobile alles in  1 750Mb
Standaardprijs p/maand€53,50€55,50€57,50
Tijdelijke Actie6 maanden €33,50
Totale korting €120 
6 maanden €35,50
Totale korting €120 
6 maanden €37,50
Totale korting €120 
Eenmalige kosten€30€30€30
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)100 up
100 down
200 up
200 down
750 up
750 down
Type verbindingglasvezelglasvezelglasvezel
Aantal tv zenders666666
Aantal HD zenders363636
Meer info T-Mobile alles in 1Meer info T-Mobile alles in 1Meer info T-Mobile alles in 1

Is T-Mobile Thuis glasvezel iets voor u? Ziet u dat hele snelle internet wel zitten? Ga dan naar de website van T-Mobile en bestel eenvoudig en snel uw nieuwe pakket.

Over T-Mobile

T-Mobile kent u al langer waarschijnlijk, bijvoorbeeld van T-Mobile sim only abonnementen of het prepaid aanbod. Of van wat langere tijd terug, toen T-Mobile als eerste in Nederland de iPhone verkocht met een abonnement. Of gewoon van de alles in 1 pakketten die ze een paar jaar geleden aanboden. Maar nu is T-Mobile weer terug met alles in een pakketten voor thuis. En dat is goed nieuws voor u, want dan kunnen ze concurreren met Ziggo en KPN (met Telfort en XS4ALL). Daarvan bent u als klant de uiteindelijke winnaar. Want degene met de scherpste prijs en het beste aanbod wint waarschijnlijk. En het T-Mobile abonnement zit goed in elkaar. Dat zal geen surprise meer voor u zijn.

Over T-Mobile Thuis

Zoals u wellicht weet zijn Ziggo en Vodafone gefuseerd. Een belangrijke voorwaarde om hiervoor goedkeuring te krijgen van de Europese Commissie was de verkoop van Vodafone Thuis. Vodafone heeft daar in 2016 een verkoopovereenkomst gesloten met Deutsche Telekom, in Nederland bekend als T-Mobile. Hiermee is T-Mobile eigenaar geworden van Vodafone Thuis. Door deze aankoop van T-Mobile kunnen ze 4 in 1 abonnementen gaan aanbieden met TV internet bellen en mobiele telefonie. Een paar jaar geleden verkocht T-Mobile de alles in 1 pakketten voor thuis nog die op dat moment onder de naam Online.nl in de markt waren gezet. Deze werden toen verkocht aan CanalDigitaal. Maar nu gaat T-Mobile weer alles in één pakketten (T-Mobile Thuis) aanbieden.

U kent T-Mobile natuurlijk de laatste jaren vooral om de abonnementen en de bijbehorende oplossingen op het gebied van mobiele telefonie. Maar u kunt nu dus ook kiezen voor een T-Mobile 4 in 1 pakket als u daar als mobiele klant nu ook een alles in 1 pakket bij kiest. Dit heeft als voordeel dat u voortaan nog maar 1 factuur ontvangt voor verschillende diensten. Maar u heeft ook maar 1 aanspreekpunt als dat nodig is. Het netwerk is betrouwbaar. Dus een prima keuze als u het ons vraagt.

Glasvezel mogelijk
Bij T-Mobile Thuis heeft u keuze uit 2 verbindingen: DSL of glasvezel. De DSL abonnementen zijn natuurlijk prima, maar als u nog betrouwbaarder en sneller internet wilt dan is glasvezel de beste optie. Bij T-Mobile kunnen ze u maar liefst met glasvezel een snelheid bieden die oploopt tot 500 Mb/s. Zowel voor downloaden als uploaden. Als u daarvoor kiest kunt u echt met het hele gezin tegelijkertijd gebruik maken van de verbinding: TV kijken, internetten, online TV kijken op een tablet, online games spelen, YouTube filmpjes uploaden. En dat allemaal zonder enige hapering. De T-Mobile alles in 1 ervaringen zijn dan ook positief voor zover bij ons bekend.

Zelf samenstellen
T-Mobile Thuis heeft enkele all-in one pakketten standaard voor u klaargezet waar u uit kunt kiezen. Hier maken de meeste mensen gebruik van die klant worden. Maar is dit net niet wat u het liefst wilt? Geen probleem, daar hebben ze ook een oplossing voor. Want u kunt namelijk ook uw eigen pakket samenstellen. Zo kiest u eenvoudig voor een ander zenderpakket of voor wat sneller internet.

Beschikbaarheid T-Mobile
De complete Alles in 1 T-Mobile pakketten zijn beschikbaar op veel plekken in Nederland. Maar is het ook op uw adres leverbaar? Dat kunt u makkelijk online controleren op de website van T-Mobile of u vult uw postcode en huisnummer hieronder in. Als u dat doet ziet u vanzelf of de alles in één pakketten van T-Mobile er tussen staan en dus leverbaar zijn op uw adres. Aan de linkerkant kunt u vervolgens filteren en tot een scherpere keuze komen.

Uw postcode en huisnummer:Overstappen naar T-Mobile

Bent u overtuigd van een alles in één pakket van T-Mobile? Maar ziet u nog op tegen het overstappen? Maakt u zich niet druk. T-Mobile helpt u hierbij en zorgt ervoor dat u niet offline bent. Hierdoor kunt u snel gebruik maken van uw nieuwe abonnement bij T-Mobile. Laat u hier dus niet door tegenhouden.

Naar de website van TMobile.nl/Thuis.

Internet en TV

Heeft u geen vaste telefonie nodig? Dan kunt u ook kiezen voor T-Mobile internet en TV. Of wilt u dit alles in 1 pakket vergelijken met de mogelijkheden van andere providers? Maak dan gebruik van de postcode check en zie direct wat er allemaal mogelijk is op uw adres.