Tele2 alles in 1

> Direct naar de website van Tele2
Tele2 biedt sinds 1997 haar producten en diensten aan in Nederland: Internet, Bellen en TV. Tele2 biedt dit aan tegen zeer scherpe prijzen. Zowel voor losse abonnementen als voordelige alles in 1 pakketten kunt u bij Tele2 terecht. U kunt gemakkelijk en snel het juiste abonnement kiezen dat bij u past. En dat altijd voor een lage prijs. Het alles in 1 instappakket van Tele2 is zelfs de goedkoopste van dit moment!

Tele2 alles in 1 pakket

Tele2 biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) aan:

Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken:

Type pakketLightBasis Extra
Standaardprijs p/maand€ 35€ 40 €42
Tijdelijke Actie6 maanden €4 korting
Totale korting €24
6 maanden €4 korting
Totale korting €24
6 maanden €4 korting
Totale korting €24
Eenmalige kosten€ 25€ 25 €25
Duur van het contract1 jaar1 jaar 1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)20 down 2 up60 down 30 up 100 down 30 up
Aantal tv zenders343434
Aantal HD zenders191919
Meer info Tele2 alles in 1 met digitale televisieMeer info Tele2 alles in 1 met interactieve tvMeer info Tele2 alles in 1 met interactieve tv

Voor alle “Alles in 1 pakketten” met internet, tv, bellen van Tele2 geldt het volgende:

 • Gratis overstapservice ‘Easy Overstapservice’. Maak u geen zorgen over uw overstap. Tele2 regelt en helpt u met alles. Tele2 alles in 1 aansluiten is heel eenvoudig met het doe-het-zelf installatiepakket. En komt u er niet uit? Dan kunt u altijd een monteur langs laten komen die u graag helpt.
 • De verzendkosten zijn gratis
 • Inclusief een Tele2 e-mailadres
 • Starttarief voor bellen is € 0,11 per gesprek
 • Bellen naar vaste nummers kost € 0,11 per minuut. Bellen naar mobiele nummers kost € 0,11 per minuut
 • De opties voicemail, doorschakelen en wisselgesprek zijn standaard inbegrepen
 • Gratis nummerbehoud
 • Gratis bellen met andere Tele2 klanten
 • Gebruik maken van Programma Gemist. Hiermee kunt u tot 10 dagen na de uitzending gratis en onbeperkt programma’s terugkijken.
 • Toegang tot de Videotheek met keuze uit meer dan 500 films vanaf € 0,99.
 • Levertijd Tele2 alles in 1: Binnen twee werkdagen na de bestelling ontvangt u een welkomstmail. Hierin staat wat u besteld hebt, de ingangsdatum van uw contract, wat de kosten zijn en wanneer u uw bestelling ontvangt.

De alles in 1 pakketten met Interactieve (glasvezel) Televisie zijn uit te breiden met allerlei extra’s zoals: Live TV opnemen en pauzeren, FOX Sports, Fox Sports Eredivise, Sport1, Film1, kijken op meerdere tv’s en powerplugs. Hiervoor rekent Tele2 meerprijzen, deze vindt u op de website van Tele2.

Ga naar Tele2 en stel uw pakket gemakkelijk en snel samen.

Tele2 alles in 1 glasvezel

Tele2 heeft ook een alles in 1 pakket met extra snel internet via glasvezel. Met Tele2 Glasvezel bent u zeker van een altijd hoge snelheid en een betrouwbare verbinding. En stelt u vooral zelf uw ideale glasvezel pakket samen. Bepaal zelf welke internetsnelheid u wilt, naar welke zenders u wilt kijken én of u ook voordelig wilt bellen via Tele2. Hierdoor betaalt u nooit meer dan nodig. In onderstaande tabel vindt u enkele specificaties van dit alles in 1 pakket met glasvezel.

Type pakketGlasvezel LightGlasvezel BasisGlasvezel Extra
Standaardprijs p/maand€ 48€ 50€ 60
Tijdelijke Actie6 maanden
50% korting op TV
Totale korting €24
6 maanden
50% korting op TV
Totale korting €24
6 maanden
50% korting op TV
Totale korting €24
Eenmalige kosten€ 70€ 70€ 70
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down 50 up50 down 50 up100 down 100 up
Aantal tv zenders344949
Aantal HD zenders192424
Meer info Tele2 alles in 1 glasvezelMeer info Tele2 alles in 1 glasvezelMeer info Tele2 alles in 1 glasvezel

Uiteraard is het glasvezel alles in 1 pakket ook uit te breiden met verschillende extra’s, zoals:

 • Meer TV zenders (83) en HD zenders (16) voor slechts € 7,50 per maand
 • Een pluspakket voor slechts €5 per maand. Hiervoor krijgt u 24 extra tv-zenders. Dit zijn o.a. EuroNews, BBC Entertainment, Comedy Central Family, Discovery Science, EuroSport 2, NPO Humor TV, NPO Nieuws, Meiden van Holland Hard, NPO Politiek, RTL Crime, MTV, Fox Life, NPO Doc, Nicktoons, Nat Geo Wild, Motors TV.
 • FOX Sports pakket. Zo mist u geen enkele belangrijke voetbalwedstrijd meer!
 • Ziggo Sport Totaal. Zo mist u geen enkele formule 1 grand prix meer en kijkt u ook nog naar een heleboel andere sporten live op TV.

Wilt u dus zeer snel internet? Dan is Tele2 alles in 1 met glasvezel iets voor u. Ga naar Tele2 en kies eenvoudig uw voordelige alles in 1 pakket met glasvezel.

Apparatuur
Afhankelijk van welk alles in 1 pakket u kiest levert Tele2 u apparatuur (in bruikleen). Hieronder vindt u enkele specificaties van deze apparatuur.

 • De interactieve decoder (t.w.v. €199) heeft de volgende afmetingen: 172mm x 180mm x 48mm. Deze weegt 550 gram en heeft een HDMI-, TV-scart, Ethernet, USB en SPDIF aansluiting. U kunt per huishouden maximaal 2 interactieve decoders aansluiten.
 • De harddisk recorder heeft de volgende afmetingen: 172mm x 180mm x 48mm. Deze weegt 680 gram en heeft een HDMI, TV-scart, Ethernet, USB en S/PDIF aansluiting. De harddisk recorder heeft een capaciteit van 160GB. Hiermee kunt u tot 80 uur aan tv programma’s opnemen. U kunt er maximaal 1 per huishouden aansluiten.
 • De digitale decoder heeft de volgende afmetingen: 260mm x 55mm x 210mm. Deze weegt 1,2 kilogram en heeft een TV-scart, VCR-scart en RCA aansluiting. U kunt er maximaal 1 per huishouden aansluiten.

> Direct naar de website van Tele2

Meer over de alles in 1 pakketten van Tele2

Als het gaat om alles in één pakketten dan is Tele2 zeker één van de bekendere aanbieders in Nederland. Het aanbod van Tele2 is dan ook erg compleet en overzichtelijk. Maar ook heel belangrijk: Tele2 is scherp geprijsd en levert daarmee een goede prijs én kwaliteit. Als u op zoek bent naar een alles in één pakket met internet, bellen en televisie (ook wel triple play, 3 in 1 of all-in one pakket genoemd) dan is Tele2 zeker het overwegen waard om u even in te verdiepen. De Tele2 alles in 1 ervaringen voor zover bij ons bekend zijn erg positief.

Transparantie en overzichtelijk
De overzichtelijkheid en de transparantie van Tele2 alles in 1 valt erg op. De pakketten zitten niet ingewikkeld in elkaar. U kunt kiezen voor internet, bellen met interactieve televisie in een light variant of een basis variant. Tussen beide pakketten zit een klein prijsverschil. Het enige verschil is eigenlijk de internetsnelheid. Standaard leveren ze een degelijke internetsnelheid en voor een klein bedrag per maand extra krijgt u een verdubbeling van uw downloadsnelheid en uploadsnelheid. Dus de keuze is simpelweg aan u. Met interactieve TV heeft u het voordeel dat u live TV kunt pauzeren en opnemen. Wordt er bij u thuis echt héél véél gebruik gemaakt van internet doordat er veel wordt gedownload, u gebruik maakt van online gamen, streamen, surfen, e-mailen, skypen, etcetera. Dan biedt Tele2 u de optie voor glasvezel aan. Hierbij kunt u profiteren van extreem snel internet. En ook dat voor een scherpe prijs. De Tele2 alles in 1 ervaringen zijn voor zover bij ons bekend altijd erg positief.

Beschikbaarheid Tele2
Tele2 is op veel plekken plekken in Nederland wel beschikbaar, maar het is toch aan te raden om het eerst nog even te controleren. Dit is zeer gemakkelijk. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van Tele2 of u doet dat hieronder en vervolgens ziet u of de Tele2 alles in één pakketten er in het resultaat tussen staan. Aan de linkerkant kunt u vervolgens andere aanbieders uitvinken, zodat alleen Tele2 overblijft. Dit is echt heel gemakkelijk. Tele2 alles in 1 is uiteraard ook eenvoudig online af te sluiten. Gewoon vanuit uw luie stoel. Uw postcode en huisnummer:


Overstappen naar Tele2
Heeft u momenteel verschillende losse abonnementen voor internet, televisie en bellen? Of heeft u een andere aanbieder? Geen enkel probleem. Tele2 helpt u graag en biedt u de Easy Overstapservice. Tele2 regelt alles voor u. Zelf hoeft u dan ook niets meer te doen. Dat is nog eens eenvoudig! Tot slot hoeft u zich ook niet druk te maken om de installatie. Hiervoor kan Tele2 een monteur bij u langs sturen. Die pas weer weg gaat als alles werkt.

Ga naar de website van Tele2.

Internet en TV

Heeft u thuis geen vaste telefonie meer nodig? Dan kunt u ook eenvoudig en makkelijk kiezen voor Tele2 internet en TV. Dat is nog net iets voordeliger elke maand qua abonnement. Wilt u dit alles in 1 pakket vergelijken met andere aanbieders op uw adres? Maak dan gebruik van de postcode check.