Telfort alles in 1

> Direct naar de website van Telfort
Telfort is een dochter van KPN en richt zich volledig op het bieden van voordeel. Bij Telfort kunt u terecht voor voordelig bellen, onbeperkt bellen, digitale televisie, extra opties in zenderpakketten, live pauzeren, opnemen. Zowel voor losse abonnementen als een voordelig alles in 1 pakket kunt u bij Telfort terecht. Let op: vanaf 1 mei 2019 is het niet meer mogelijk om een nieuw Telfort abonnement af te sluiten omdat dit merk gaat verdwijnen en verder gaat onder KPN.

Telfort alles in 1 pakket

Telfort biedt het volgende alles in 1 pakket (internet, tv en bellen, ook wel triple play, 3 in 1 of all in one pakket genoemd) aan:

Type pakketAlles-in-1 StandaardAlles-in-1 Extra
Standaardprijs p/maand€ 45€ 50
Tijdelijke actie3 maanden slechts €30
Totale korting €45 +
gratis monteur
3 maanden slechts €30
Totale korting €60 +
gratis monteur
Eenmalige kosten€ 30€ 30
Duur van het contract1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
5 up
100 down
10 up
Type verbindingDSLDSL
Aantal tv zenders4040
Aantal HD zenders2929
Meer info Telfort alles in 1Meer info Telfort alles in 1

Voor het “Alles in 1 pakket” met internet, tv, bellen van Telfort geldt het volgende:

 • Installatie garantie
 • Gratis WiFi modem in bruikleen
 • Programma gemist tot 2 dagen terug kijken voor NPO1, NPO2 en NPO3.
 • Een videotheek met films en series tot uw beschikking
 • Interactieve TV ontvanger gratis in bruikleen
 • Starttarief voor bellen is € 0,12 per gesprek
 • Bellen naar vaste nummers kost € 0,12 per minuut
 • Bellen naar mobiele nummers kost € 0,12 per minuut
 • Voicemail is gratis
 • Gratis nummerbehoud
 • Maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.
 • Altijd en overal toegang tot uw Telfort mail, met eenvoudig overal en altijd online bij Telfort inloggen, waar u ook bent.
 • Is er niets op tv? Geen probleem, want met Videotheek Thuis krijgt u toegang tot maar liefst 7.000 films en tv-series.
 • Mis nooit meer het begin van uw favoriete TV programma met Begin Gemist. Met één druk op de knop gaat u terug naar het begin van uw programma.
 • Levertijd Telfort alles in 1: 3 tot 5 weken, waarvan meer dan 90% binnen 3 weken wordt geleverd.
 • Is er glasvezel beschikbaar? Dan krijg je een gratis upgrade van Telfort.

Het alles in 1 basispakket van Telfort is uit te breiden met verschillende extra’s, zoals: sneller internet, onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand, pc beveiliging, Film1, FOX Sports Eredivisie, Erotiek pakket, Kidspakket, Hindi pakket, Turks pakket, opnemen pakket en nog verschillende andere extra’s. Ook het complete Telfort PlusPakket behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor rekent Telfort meerprijzen, deze vindt u op de website van Telfort.

Over Telfort

Telfort alles in 1 biedt u snel glasvezel internet tot 200 Mb/s, ruim 54 TV-zenders waarvan 38 in HD-kwaliteit. Kiest u nu voor Telfort alles in een? Dan betaalt u 3 maanden slechts €30. Zo profiteert u van 45 euro korting + gratis installatiegarantie. Waar wacht u nog op? Stap nu over naar Telfort en profiteer!

Telfort alles in 1 glasvezel

Telfort heeft ook een alles in 1 pakket met extra snel internet via glasvezel. Dit is:

Type pakketAlles-in-1 Glasvezel
50 Mb/s
Alles-in-1 Glasvezel
100 Mb/s
Alles-in-1 Glasvezel
200 Mb/s
Standaardprijs p/maand€ 45€ 52,50€ 57,50
Tijdelijke actie3 maanden €30
Totale korting €45
3 maanden €37,50
Totale korting €45
3 maanden € 42,50
Totale korting €45
Eenmalige kosten€ 30€ 30€ 30
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
50 up
100 down
100 up
200 down
200 up
Type verbindingGlasvezelGlasvezelGlasvezel
Aantal tv zenders545454
Aantal HD zenders383838
Meer info Telfort alles in 1 glasvezelMeer info Telfort alles in 1 glasvezelMeer info Telfort alles in 1 glasvezel

Voor het glasvezel pakket van Telfort met internet, televisie en bellen geldt het volgende:

 • Interactieve TV ontvanger gratis in bruikleen
 • Programma gemist tot 2 dagen terug
 • Wifi router gratis in bruikleen
 • Voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers
 • Eenvoudig upgraden naar een snellere internetverbinding is mogelijk

Uiteraard is het alles in 1 glasvezel pakket van Telfort uit te breiden met allerlei extra’s: interactieve televisie voor meerdere tv’s, tot 100 Mb/s of 200 Mb/s downloaden en uploaden, een extra telefoonnummer, interactieve TV op meerdere TV’s, onbeperkt bellen naar het buiteland, PC beveiliging en uiteraard verschillende extra TV zender pakketten, zoals Film1, HBO, Sport1, FOX Sports, Kids pakket, Hindi pakket of Turks pakket. Voor deze extra’s rekent Telfort meerprijzen.

Interesse in het alles in 1 glasvezelpakket van Telfort? Ga dan nu naar de website van Telfort.

Alles in 1 bij Telfort kiezen

Heeft u geen idee wanneer u voor welk pakket moet kiezen? Dan heeft u wellicht wat aan onderstaande informatie. We nemen u hierin per pakket mee in wanneer dit wel of niet voor u geschikt is.

Telfort alles in 1 Instap

Voor wie is het Telfort alles in 1 Instap abonnement? Wordt er bij u thuis niet heel intensief gebruik gemaakt van het internet. Woont u bijvoorbeeld alleen of met zijn 2-en en wordt het internet thuis alleen gebruikt voor rondsurfen en wat mail? En vindt u het prettig om toch een heel betrouwbare verbinding te hebben, maar wilt u daarvoor niet de hoofdprijs betalen? Kies dan zeker voor dit pakket. Met dit aantrekkelijke 3 in 1 of all-in one pakket van Telfort kiest u namelijk voor stabiliteit, want u gebruikt eigenlijk het KPN netwerk, maar u betaalt een veel scherpere prijs. En u krijgt toch een heel compleet pakket. De internetsnelheid is op dit moment 20 Mb/s om te downloaden en 2 Mb/s om te uploaden. Verder krijgt u 5 e-mailboxen en 25 e-mailadressen. En kunt u natuurlijk gewoon onbeperkt downloaden. Daarnaast kunt u rekenen op een uitgebreid pakket aan TV zenders. Dit zijn er standaard 73, waarvan 42 in HD-kwaliteit. Dat kijkt dus wel prettig weg. En het werkt op elk type TV-toestel. Heeft u liever nog wat meer TV-zenders, dan kunt u kiezen voor aanvullende TV-pakketten. Wilt u sneller internet, kies dan voor één van de andere Telfort internet abonnementen die beschikbaar zijn op uw adres. Er is nog wel aardig wat rek in de snelheid als u bereidt bent om wat meer te betalen per maand.

Kiest u voor Telfort alles in 1 Instap, dan kiest u voor een abonnement van 1 jaar. Is het eerste jaar voorbij? Dan kunt u elke maand opzeggen. Er zijn regelmatig leuke acties, kortingen en aanbiedingen. Hierbij kunt u denken aan: een aantal maanden korting op uw abonnement of een gratis monteur of tijdelijk geen installatiekosten.

Is dit iets voor u? Ga dan naar de website van Telfort.

Telfort alles in 1 Standaard

Dit is het meest populaire en meest gekozen pakket. En dat is natuurlijk niet voor niks, want voor een klein beetje meer per maand heeft u dit pakket. Met Telfort alles in 1 Standaard heeft u namelijk ook een net wat prettigere internetsnelheid. U krijgt met dit pakket namelijk meer dan 2x zoveel snelheid om te downloaden en uploaden. Met dit abonnement krijgt u 50Mb/s om te downloaden en 5 Mb/s om te uploaden. En dat is prettig als er met meerdere mensen thuis tegelijk van het internet gebruik wordt gemaakt. Dan kunt u dat lekker allemaal doen, zonder dat het iemand frustreert omdat de verbinding te traag is. Zo kunt u zonder problemen downloaden, Facebooken, Youtube kijken, online film kijken en online gamen en tegelijkertijd de vakantiefoto’s uploaden naar de cloud.

Naast de prettige internetsnelheid krijgt u natuurlijk een uitgebreid TV pakket met 73 TV-zenders waarvan ook 42 in HD kwaliteit. Een genot dus! En het is natuurlijk Interactieve TV. Dus even uw favoriete programma pauzeren en later terugkijken is geen enkel probleem.

Kiest u voor het Telfort alles in 1 Standaard abonnement? Dan kiest u voor een contract van 1 jaar. Na het eerste jaar kunt u maandelijks opzeggen en heeft u weer volop keuze mocht het u niet bevallen. De aanbiedingen die regelmatig terugkomen bij dit pakket zijn: kortingen voor enkele maanden op uw maandelijkse kosten en een gratis monteur.

Is dit iets voor u? Ga dan naar de website van Telfort.

Telfort alles in 1 Extra

Het meest uitgebreide en meest dure pakket is het Alles in 1 Extra Telfort pakket. Maar dat is natuurlijk niet voor niks, want dit pakket is dan ook het meest compleet. En dat zit hem met name in het internet. Als snelheid krijgt u nu namelijk 100 Mb/s om te downloaden en 10 Mb/s om te uploaden. Mocht u nog enige twijfel hebben tussen Standaard en Extra. Dan is dat het voornaamste verschil. Met 100 Mb/s heeft u echt geen haperende verbinding meer en kan echt bijna alles tegelijk thuis. Maximaal downloaden en online gamen tegelijk? Het kan gewoon. En dat is prettig als er bij u thuis heel intensief gebruik gemaakt wordt van internet. En daar betaalt u slechts een paar euro meer voor per maand. Dus dat verschil is minimaal. En verder is het natuurlijk net zo compleet als de andere pakketten: U kunt rekenen op voordelig bellen met de vaste lijn, alhoewel u ook gewoon kunt kiezen voor de Internet + TV variant, zodat u geen vaste lijn meer heeft omdat u alleen nog maar met uw mobiele telefoon belt. Maar u krijgt ook gewoon de TV-zenders in HD kwaliteit zoals bij de andere pakketten. En u kunt dit natuurlijk uitbreiden. Wilt u meer zenders? Kies dan voor het KPN Pluspakket. Dan kunt u echt uw lol op qua TV-zenders en TV kijken. Uiteraard is het ook interactieve TV. Dus dat zorgt voor wat extra gemak.

Is dit iets voor u? Ga dan naar de website van Telfort.

Telfort alles in 1 glasvezel

Wanneer kiest u voor Telfort glasvezel? Vindt u supersnel uploaden net zo belangrijk als downloaden? Wilt u een nog stabielere verbinding? Wilt u nog meer TV-zenders en bij het afsluiten eerst tijdelijk profiteren van extra zenderpakketten? Dan is Telfort Glasvezel iets voor u. U kunt hiermee net zo snel uploaden als downloaden. Tot een maximum van 200 Mb/s en dat is echt heel erg snel. Glasvezel aanbiedingen waar u regelmatig van kunt profiteren zijn:

 • 2 maanden gratis PlusPakket
 • Korting op uw abonnement de eerste paar maanden
 • Gratis monteur

Is dit iets voor u? En wilt u weten of er glasvezel beschikbaar is op uw adres? Ga dan naar de website van Telfort.

Meer over de alles in één pakketten van Telfort

Het alles in één pakket van Telfort is de moeite waard om in overweging te nemen als u op zoek bent naar een nieuwe aanbieder. De pakketten zijn erg populair, omdat Telfort altijd één van de goedkoopste internet provider is en tegelijkertijd zeer betrouwbaar is. Zij maken namelijk gebruik van het netwerk van KPN. De Telfort alles in 1 ervaringen voor zover bij ons bekend, zijn dan ook positief. Voor een review verwijzen wij u naar andere sites of die van Telfort. Kiezen voor een Telfort alles in één pakket is wegens nog meer redenen een verstandig keuze: u ontvangt maar één factuur voor internet, bellen en tv. U heeft maar één aanspreekpunt voor als u vragen heeft of als het installeren niet lukt. Telfort stuurt u dan een monteur toe die pas weer weg gaat als alles werkt. Telfort alles in 1 aansluiten is overigens zeer eenvoudig zelf te doen.

Veel keuzes
Telfort heeft er voor gekozen om het basis pakket waarmee u eenvoudig en laagdrempelig kunt instappen zeer scherp te prijzen. Dit all-in one pakket is standaard al behoorlijk compleet, maar u kunt het pakket eenvoudig personaliseren en helemaal naar uw smaak maken. Zo kiest u alleen voor wat er echt bij u past. Wilt u sneller internet, meer TV zenders, meer TV pakketten, wilt u interactieve televisie zodat u live kunt pauzeren en opnemen? Het kan allemaal bij een alles in 1 pakket bij Telfort. En de meerkosten die gerekend worden vallen ook erg mee. Zo blijft het een voordelig verhaal. Het Telfort alles in 1 Extra pakket is het meest complete pakket in het assortiment.

Ook glasvezel mogelijk
Niet alleen het standaardpakket is aantrekkelijk, ook het pakket met glasvezel is zeer scherp geprijsd bij Telfort en over het algemeen één van de goedkopere in de markt. Glasvezel is ideaal voor als u graag zeer snel internet wilt. U kunt bij Telfort tot maar liefst 200 MB/s downloaden en uploaden. En dat alles voor een prima prijs-kwaliteit verhouding dus.

Beschikbaarheid Telfort
De goedkope alles in 1 pakketten van Telfort zijn op veel plekken in Nederland beschikbaar. Ook bij u? Controleer het eenvoudig. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van Telfort of u doet dat hieronder en vervolgens ziet u of de alles in één pakketten van Telfort er in het resultaat tussen staan. Aan de linkerkant kunt u vervolgens andere aanbieders uitvinken, zodat alleen Telfort overblijft. Dit is echt heel gemakkelijk. Uw postcode en huisnummer:Overstappen naar Telfort

Het 3 in 1 pakket kunt u in zijn geheel online aanvragen. En heeft u momenteel bij een andere aanbieder een abonnement? Geen probleem. Telfort zegt uw huidige abonnement op en zorgt voor een probleemloze en zorgeloze overstap. Dat is nog eens mooi! Kan Telfort uw huidige abonnement niet opzeggen? Dan sturen ze u een voorbeeldbrief. Dat scheelt u weer een hoop werk.

Online TV kijken
Als u klant wordt, dan kunt u ook profiteren van Telfort Online TV kijken. Daar hoeft u niks extra voor te betalen, maar het is wel makkelijk en leuk. Als u hier gebruik van maakt als u thuis bent hoeft u geen wachtwoord in te typen, want ze zien dat u verbinding maakt via uw Telfort modem. U gaat hiervoor naar de site: telfort.interactievetv.nl. Maar ook buiten de deur kunt u hier natuurlijk gebruik van maken. Dit doet u via de Telfort app, die beschikbaar is voor iOS en Android. Zo kijkt u dus online TV als u op vakantie bent, of als u onderweg bent, in de trein zit, in de auto of als u ergens moet wachten en niet uw favoriete programma wilt missen.

Telefoonnummer
Heeft u op dit moment een vaste telefoon in huis? En bent u van plan om over te gaan stappen? Dan wilt u waarschijnlijk wel uw nummer meenemen kunnen we ons zo voorstellen. En dat kan natuurlijk. Want dit scheelt u een hoop geregel. Dan hoeft u niet aan alle vrienden en familie een nieuw nummer door te geven en blijft u gewoon altijd goed bereikbaar, dat is wel zo prettig.

Bent u op zoek naar de Telfort klantenservice en wilt u ze graag telefonisch spreken? Dat kan. U kunt dan het beste bellen naar het telefoonnummer: 0900 95 96. De kosten hiervan zijn 50 cent per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten.

Andere abonnementen
Heeft u een mobiele telefoon waarmee u onbeperkt kunt bellen, dan kunnen we ons voorstellen dat u geen behoefte heeft aan een vaste telefoonlijn. Maar dat is geen enkel probleem, want u kunt ook kiezen voor Telfort internet en TV (ook wel bekend als het Telfort 2 in 1 pakket), zodat u toch kunt profiteren van het complete pakket voor een scherpe prijs. Of als u altijd online TV kijkt, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor Telfort alleen internet.

Storing
Heeft u een probleem met uw internet bellen tv abonnement? Dat is vervelend. En daar helpen ze u graag bij om dit op te lossen. Als eerst is het natuurlijk verstandig om te controleren of er een Telfort storing is op het moment dat u hinder ondervindt. Dit kunt u controleren op hun website. U vult uw postcode in en ziet of er een storing is bij u in de wijk / buurt. Maar u kunt u ook aanmelden, via MijnTelfort, zodat ze u op de hoogte houden als er bij u in de buurt een storing is. De details kunt u dan lezen op de website, maar dan weet u het wel direct als er iets aan de hand is.

Telfort alles in 1 mobiel

Heeft u al een Telfort mobiel abonnement? En neemt u daarbij een Telfort alles in 1 pakket? Dan beloont Telfort dat met wat extra voordeel. Dit noemen ze CombiVoordeel. Wat houdt dat precies in? U krijgt dan gratis de keuze uit 2 leuke extra’s. U krijgt namelijk sowieso 2x zoveel data en dus MB’s voor iedereen bij u thuis met een Telfort mobiel abonnement, maar daarnaast mag u nog een 2e voordeel kiezen. Wat dacht u van een abonnement op de TV-zender FOX Sports Eredivisie. Of ontvangt u liever gewoon €5 korting op de factuur? Of kiest u voor het Telfort PlusPakket met extra TV zenders voor bij u thuis en onderweg. U kiest uw eigen voordeel met Telfort alles in 1 + mobiel.

Telfort alles in 1 aansluiten

Maakt u zich zorgen om het aansluiten van uw nieuwe Telfort abonnement met alles in 1? Dat is niet nodig. Ze bieden u namelijk een zogeheten installatiegarantie. Dit betekent een aantal stappen. Ze sturen u eerst een doe-het-zelf pakket op, waarmee het u moet lukken in een paar simpele stappen. Lukt dat u niet? Dan ondersteunen ze u graag via de telefoon. Lukt ook dat nog niet? Geen stress! Dan sturen ze een monteur bij u langs die de complete installatie voor u doet.

Telfort alles in 1 contact

Heeft u een vraag aan Telfort over een product? Dan kunt u ze bereiken op de volgende manieren:

 • Ga naar hun website voor de Telfort internet klantenservice en bekijk de veelgestelde vragen. Grote kans dat uw vraag niet voor de eerste keer gesteld wordt en er gewoon tussen staat
 • Neem per Twitter, mail of telefoon contact met ze op. Dit kunt u terugvinden op de website van Telfort

Ga naar de website van Telfort

Telfort internet en TV

Heeft u geen vaste telefonie nodig? Dan kunt u ook kiezen voor Internet en TV. Wilt u dit alles in 1 pakket vergelijken met de andere aanbieders op uw adres? Maak dan gebruik van de postcode check.