UPC alles in 1

> Direct naar de website van Ziggo (De website van UPC is niet meer bereikbaar)
UPC is sinds 13 april 2015 volledige overgegaan in Ziggo. UPC was een Nederlands merk en een aanbieder van digitale televisie, kabeltelevisie, breedbandinternet en telefoniediensten. UPC voorzag ruim 1,7 miljoen huishoudens van internet, tv en bellen. Nu gebeurt dat alles vanuit het merk Ziggo. Als u op zoek bent naar een nieuw alles in 1 pakket van UPC dan moeten we u nu doorverwijzen naar de alles in 1 pakketten van Ziggo

UPC alles in 1 pakket = Ziggo alles in 1 pakket

De alles in 1 pakketten (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) van UPC hebben nu een nieuwe naam. In onderstaande tabel kunt u vinden hoe de vergelijkbare pakketten van UPC nu heten bij Ziggo.

Oude naam bij UPCNieuwe naam bij Ziggo
Alles-in-1 BasisSmartMeer info UPC alles in 1 basis
Alles-in-1 PowerCompleteMeer info UPC alles in 1 basis
Alles-in-1 Extra PowerMaxMeer info UPC alles in 1 basis

Voor de ‘nieuwe UPC alles in 1 pakketten’ (eigenlijk dus Ziggo), geldt het volgende:

  • Gratis overstapservice
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis WifiSpots (ruim 2 miljoen)
  • Pakketten op basis van een 1 jarig contract, daarna maandelijks opzegbaar
  • Online tv kijken: kijk naar tv-zenders, stel herinneringen en opnames in op uw mediabox of kijk nieuwe films en series. Dit kan allemaal op uw tablet en smartphone. Zo kunt u binnen en buiten kijken! Dit doet u via de gratis Horizon Go-app (beschikbaar voor Apple en Android).
  • Programma gemist, met altijd de optie om de programma’s van vandaag en gisteren terug te kijken, zowel van de commerciële als de publieke omroepen.
  • Voordelig bellen.

Alle diensten die UPC voorheen aanbood, worden nu onder het merk Ziggo aangeboden. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

UPC Horizon is nu Ziggo Horizon
Horizon is meer, mooier en beter zoals ze het zelf zeggen. Maar wat is er dan zo mooi aan? Horizon biedt u een overzichtelijk 3D-menu, zodat u snel kunt vinden waar u naar op zoek bent. Daarnaast kijkt Horizon goed naar welke programma’s u allemaal volgt. Op basis hiervan geeft Horizon u suggesties van programma’s die passen bij uw voorkeur. En neemt u een programma op? Dan vraagt Horizon automatisch of u alle vervolgafleveringen van dit programma ook op wilt nemen. Zo hoeft u uw favoriete programma nooit meer te missen. Horizon biedt u heel veel kanalen en duizenden tv-programma’s, series en films die u gemakkelijk en snel kunt vinden op trefwoord, genre of acteur. Wilt u meer weten over Ziggo Horizon? Dan kunt u de extra informatie hier vinden.

UPC MyPrime is nu Ziggo MyPrime
Bij 2 van de 3 alles in één pakketten is deze dienst standaard. Met MyPrime bepaalt u eigenlijk zelf wat er op uw tv is. U hoeft niet meer zinloos rond te zappen de hele avond. Er is namelijk altijd wat te zien. U kunt kiezen uit 1000 films en 1000 afleveringen van tv-series. In allerlei genres. Kijk wat u wilt, zo vaak u wilt. Even pauzeren en terugspoelen? Het kan allemaal. Helemaal onbeperkt. Als het niet standaard in het pakket zit dat u wilt, dan kunt u het als optie toevoegen.

Voordelig bellen
Zowel naar vast als mobiel kunt u met een alles in één pakket van Ziggo belt u net zo voordelig als dat u voorheen bij UPC deed. Er worden scherpe tarieven gerekend als u belt naar vaste toestellen, maar ook naar mobiele telefoons. Dit geldt automatisch voor alle pakketten.

Zeer snel internet
UPC bood altijd zeer snel internet. Dit was meestal sneller dan dat van Ziggo. Maar Ziggo heeft de internetsnelheden van UPC overgenomen en in het instappakket zelfs nog iets verhoogd. Hierdoor kunt u kiezen uit snelheden van 40 Mb/s om te downloaden tot 200 Mb/s om te downloaden. Dan hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken als u met meerdere personen thuis tegelijkertijd gebruik maakt van het internet.

Extra opties
De opties waarmee u voorheen uw alles in 1 pakket van UPC kon uitbreiden kunt u nu ook nog kiezen. Zo kunt u kiezen voor een extra mediabox, een extra veiligheidspakket, maar ook verschillende TV pakketten, zoals HBO, Film1, FOX Sports Eredivisie, FOX Sports, FOX Sports International, Sport1, Hindi, Turks, Erotiek en Gay Lifestyle.

Ga naar Ziggo en kies eenvoudig uw voordelige alles in 1 pakket.

Beschikbaarheid UPC
Deze complete alles in 1 pakketten zijn op veel plekken in Nederland beschikbaar. Ook bij u? Controleer het eenvoudig. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van Ziggo of u doet dat hieronder en vervolgens ziet u of de alles in één pakketten er in het resultaat tussen staan. Aan de linkerkant kunt u vervolgens andere aanbieders uitvinken, zodat alleen de aanbieder die u graag wilt overblijft. Dit is echt heel gemakkelijk. Uw postcode en huisnummer:


 

Overstappen
Overstappen naar de nieuwe pakketten van UPC (voortaan dus Ziggo) doet u volledig online vanuit uw luie stoel. Dat is wel zo gemakkelijk. Heeft u momenteel een andere aanbieder? Geen enkel probleem. Hiervoor is de gratis overstapservice. Uw oude abonnement wordt opgezegd en gaat pas in als het nodig is. Zo zit u dus niet zonder internet of tv en ook niet met dubbele kosten. En ziet u op tegen het installeren? Dan sturen ze een monteur bij u langs

Ga naar de website van Ziggo.