Vodafone alles in 1 = T-Mobile alles in 1

Zoals u wellicht heeft gehoord heeft T-Mobile pas geleden Vodafone Thuis overgenomen. Daarom gaat Vodafone Thuis nu verder als T-Mobile Thuis. De pakketten en abonnementen zijn exact gelijk gebleven. De informatie op deze pagina is niet meer helemaal actueel, maar geeft u wel een beeld van de oude Vodafone Thuis pakketten. Voor de huidige/nieuwe abonnementen verwijzen wij u nu door naar T-Mobile Thuis. Als u klikt op een link, dan zal u ook doorverwezen worden naar de website van T-Mobile in plaats van Vodafone

Direct naar de website van Vodafone.nl/Thuis
Vodafone is internationaal marktleider op het gebied van mobiele telefonie. Wereldwijd heeft Vodafone dan ook ruim 404 miljoen klanten. Vodafone vindt dat u het beste zelf kan bepalen welke diensten u allemaal nodig heeft. Om u nog beter van dienst te zijn heeft Vodafone nu Vodafone alles in 1 Thuis. Hiermee kunt u zelf uw pakket van glasvezel internet, televisie (HD) en bellen samenstellen. En het mooie is; u kunt dit elke maand gratis aanpassen als u dat wilt. Zo betaalt u echt alleen maar waar u voor kiest en wat u nodig heeft. Om het u makkelijk te maken heeft Vodafone ook enkele alles in 1 pakketten voor u samengesteld.

Vodafone alles in 1 pakket

Vodafone Thuis biedt de volgende alles in 1 pakketten (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd) aan:

Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken.

Type pakketAlles in 1 20Mb
Alles in 1 40Mb
Alles in 1 80Mb
Standaardprijs p/maand€ 41€ 44€ 47
Tijdelijke ActieNu 6 maanden €21
Gratis installatie
Totale korting € 195
Nu 6 maanden €22
Gratis installatie
Totale korting € 195
Nu 6 maanden €27
Gratis installatie
Totale korting € 195
Eenmalige kosten€ 30€ 30€ 30
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)20 down
2 up
40 down
4 up
80 down
8up
Type verbinding DSL DSL DSL
Aantal tv zenders606060
Aantal HD zenders303030
Meer info Vodafone alles in 1 20MBMeer info Vodafone alles in 1 40MBMeer info Vodafone alles in 1 80MB

Voor alle ‘Alles in 1 pakketten’ met internet, tv, bellen van Vodafone geldt het volgende:

  • Gratis basisinstallatie ter waarde van € 75. Vodafone alles in 1 aansluiten is hierdoor helemaal geen issue of probleem.
  • Gratis Fox Sports 1 Eredivisie in het basispakket.
  • Met de TV App, Video on Demand, Programma gemist (10 dagen terug) en de opname mogelijkheden kijkt u waar en wanneer u wilt.
  • Via de Interactieve TV Box met harddiskrecorder kun je programma’s opnemen, pauzeren en kijken wanneer het jóu uitkomt.
  • Bellen vanaf €0,08 per minuut. Afrekenen per seconde. Zo betaalt u nooit teveel.
  • TV kijken is ook mogelijk vanaf uw smartphone of tablet.
  • Wifi in en om het huis.
  • U kunt de pakketten geheel zelf samenstellen.
  • U kunt maandelijks uw abonnement gratis aanpassen. Zo kunt u eenvoudig een maandje een extra zenderpakket uitproberen. U kunt alle TV- en beldiensten gratis aan- en uitzetten.
  • Levertijd Vodafone alles in 1: tussen de 4 en 7 dagen voor de ingangsdatum van uw abonnement ontvangt u de benodigde hardware.

Extra’s
De alles in 1 pakketten van Vodafone zijn eenvoudig uit te breiden met extra’s zoals: FOX Sports International, FOX Sports Combi, Sport1, HBO, een erotiek pakket of een tweede telefoonlijn. Met een tweede telefoonlijn kunt u bellen via 2 telefoonlijnen tegelijkertijd. Dit is erg makkelijk als u vaak met meerdere personen tegelijk wilt bellen, bijvoorbeeld als u kantoor aan huis heeft. En het mooie hiervan is dat alle opties en pakketten maandelijks aan te zetten zijn, maar ook opzegbaar zijn. Voor het internetpakket geldt echter een jaarcontract. Voor de extra opties en pakketten rekent Vodafone meerprijzen. Deze vindt u op de website van Vodafone.

Vodafone Alles in 1 Glasvezel

Wilt u extra snel internet? Dan biedt Vodafone Thuis de volgende alles in 1 pakketten met glasvezel (internet, televisie en bellen, ook wel 3 in 1 genoemd) aan:

Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken.

Type pakketAlles in 1 50Mb
Alles in 1 100Mb
Alles in 1 500Mb
Standaardprijs p/maand€ 50€ 57,50€ 67,50
Tijdelijke ActieNu 6 maanden €30
Gratis installatie
Totale korting € 195
Nu 6 maanden €37,50
Gratis installatie
Totale korting € 195
Nu 6 maanden €47,50
Gratis installatie
Totale korting € 195
Eenmalige kosten€ 30€ 30€ 30
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
50 up
100 down
100 up
500 down
500 up
Type verbinding Glasvezel Glasvezel Glasvezel
Aantal tv zenders606060
Aantal HD zenders303030
Meer info Vodafone alles in 1 glasvezel 50MBMeer info Vodafone alles in 1 glasvezel 100MBMeer info Vodafone alles in 1 glasvezel 500MB

Wilt u dus zeer snel internet? Dan is een alles in 1 pakket van Vodafone met glasvezel iets voor u. Ga naar Vodafone en bestel eenvoudig uw voordelige alles in 1 pakket met glasvezel.

Meer over de alles in één pakketten van Vodafone

Vodafone staat vooral bekend om de abonnementen en oplossingen voor mobiele telefonie. Maar Vodafone biedt u nu ook voor thuis aantrekkelijke alles in één pakketten aan. Het afsluiten van een abonnement bij Vodafone zorgt ervoor dat u voortaan nog maar één factuur ontvangt voor internet, bellen en televisie. Maar ook dat u één aanspreekpunt heeft. Als u ook nog eens een mobiel abonnement heeft bij Vodafone dan heeft u helemaal eenvoudig alles onder één dak. De Vodafone alles in één pakketten zijn scherp geprijsd. Vodafone heeft een betrouwbaar netwerk en biedt u dan ook een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Glasvezel mogelijk
Bij Vodafone Thuis kunt u kiezen tussen internet via DSL of via glasvezel. Het grote voordeel van glasvezel internet is dat het betrouwbaarder is en veel sneller. Bij Vodafone kunt u met glasvezel maar liefst kiezen voor een internetsnelheid tot 500 Mb/s om te downloaden én te uploaden. Dan kunt u echt met het hele gezin tegelijkertijd probleemloos op internet. Downloaden, streamen, online TV kijken, surfen, chatten. Het kan allemaal tegelijk, zonder enige hapering in uw internet. De Vodafone alles in 1 ervaringen zijn voor zover bij ons bekend erg positief.

Zelf samenstellen
Vodafone Thuis heeft enkele all-in one pakketten voor u samengesteld waar u uit kunt kiezen. Maar is dit net niet zoals u het wilt? Ook daar is aan gedacht. U kunt namelijk uw eigen pakket samenstellen. Zo kunt u bij interactieve televisie eenvoudig enkele extra zenderpakketten kiezen door deze simpelweg aan te vinken in het bestelproces. Of wilt u veel sneller internet? Het is allemaal mogelijk.

Beschikbaarheid Vodafone
De zeer complete alles in 1 pakketten van Vodafone zijn op veel plekken in Nederland beschikbaar. Ook bij u? Controleer het zeer gemakkelijk online. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van Vodafone of u doet dat hieronder en vervolgens ziet u of de alles in één pakketten van Vodafone er in het resultaat tussen staan. Aan de linkerkant kunt u vervolgens andere aanbieders uitvinken, zodat alleen Vodafone overblijft. Dit is echt heel gemakkelijk. Uw postcode en huisnummer:


Overstappen naar Vodafone
Bent u overtuigd van een alles in één pakket van Vodafone? Maar ziet u nog op tegen het overstappen? Maakt u zich niet druk. Vodafone helpt u hierbij en zorgt ervoor dat u niet offline bent. Hierdoor kunt u snel gebruik maken van uw nieuwe abonnement bij Vodafone. Laat u hier dus niet door tegenhouden.

Naar de website van Vodafone.nl/Thuis.