VodafoneZiggo

Zoals u wellicht weet kondigden Vodafone en Ziggo eerder in 2016 aan dat ze gingen fuseren. En op oudjaarsdag heeft het bedrijf bekend gemaakt dat de fusie is afgerond. Het bedrijf dat hierdoor is ontstaan gaat VodafoneZiggo heten. Het gaat hierbij om een joint venture tussen Vodafone en Liberty Global (het moederbedrijf van Ziggo). Allebei de bedrijven worden voor 50% eigenaar van het nieuwe VodafoneZiggo. Allebei de merken blijven ook gewoon bestaan, zowel Ziggo als Vodafone. Wat er precies gaat veranderen voor bestaande klanten van Ziggo en Vodafone is nog niet bekend. Wel zullen de nieuwe abonnementen van VodafoneZiggo over beide netwerken verdeeld worden, zodat ze allebei bijdragen waarin ze goed zijn. Dat betekent dat vast internet via het netwerk van Ziggo zal gaan en dat mobiel internet via het netwerk van Vodafone zal gaan. Door de fusie denken de bedrijven gezamenlijk zo’n 280 miljoen euro te kunnen besparen. Het gaat hierbij om kosten op het gebied van administratie, marketing en de infrastructuur. Met als uiteindelijke doel om u natuurlijk nog beter van dienst te kunnen zijn met betere producten en diensten tegen een scherpe prijs, zodat ze de concurrentie met KPN goed aan kunnen gaan

VodafoneZiggo alles in 1 pakket

Het is op dit moment nog niet bekend welke alles in 1 pakketten (ook wel 3 in 1 of all-in one pakket genoemd) er zullen komen bij VodafoneZiggo thuis. Maar we denken dat u kunt rekenen op een minimale internetsnelheid van 40 Mb/s oplopend tot misschien wel 500 Mb/s. Qua TV zenders zult u kunnen rekenen op zo’n 70 stuks, waarvan ongeveer 30 in HD-kwaliteit. Dit alles is geen garantie, maar een inschatting vanuit ons op basis van de huidige abonnementen. Ziggo biedt momenteel DSL aan en Vodafone Thuis bood u glasvezel. Wat VodafoneZiggo u gaat bieden is nog gissen.

De alles in één pakketten van VodafoneZiggo worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken. Als er een aanbieding beschikbaar is dan vindt u dat ook in deze tabel terug.

Type pakketVodafoneZiggoVodafoneZiggoVodafoneZiggo
Standaardprijs p/maandnog niet bekendnog niet bekendnog niet bekend
Tijdelijke Actie
Eenmalige kostennog niet bekendnog niet bekendnog niet bekend
Duur van het contractnog niet bekendnog niet bekendnog niet bekend
Internetsnelheid (Mb/s)nog niet bekendnog niet bekendnog niet bekend
Type verbindingnog niet bekendnog niet bekendnog niet bekend
Aantal tv zendersnog niet bekendnog niet bekendnog niet bekend
Aantal HD zendersnog niet bekendnog niet bekendnog niet bekend
Meer info VodafoneZiggo alles in 1Meer info VodafoneZiggo alles in 1Meer info VodafoneZiggo alles in 1

Voor alle alles in 1 pakketten met internet, tv en bellen van VodafoneZiggo geldt het volgende:

  • Wordt aangevuld zodra het bekend is.