XS4ALL alles in 1

XS4ALL alles in 1 met internet bellen en TV is al jaren de beste als het gaat om klantenservice en stabiel snel internet. Ze hebben dan ook het laagste storingspercentage. De XS4ALL abonnementen zijn er in verschillende varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk XS4ALL internet TV en bellen pakket gaat u?

XS4ALL: pakketten vergelijken

XS4all pakkettenPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
XS4ALL50 Mb/s
60 zenders
€0,14 / minuut
€ 67meer info XS4ALL
XS4ALL100 Mb/s
60 zenders
€0,14 / minuut
€72meer info XS4ALL
XS4ALL200 Mb/s
60 zenders
€0,14 / minuut
€ 82meer info XS4ALL
XS4ALL500 Mb/s
60 zenders
€0,14 / minuut
€ 89,50meer info XS4ALL

XS4ALL aanbieding

Kiest u nu voor XS4ALL? Dan profiteert u van korting. De huidige XS4ALL aanbieding houdt in: de eerste 4 maanden 50% korting op de maandelijkse kosten. De korting loopt hiermee in totaal op tot maar liefst: 179 euro. Profiteer nu van deze XS4ALL aanbieding!

Inhoud XS4ALL pakket

Bent u er al bijna zeker van? En gaat u voor een all-in one, 3 in 1, alles in één of tripe play pakket van XS4ALL? Dan wilt u sowieso weten hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. Kiest u voor XS4ALL alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en ook met de inhoud. Om te beginnen met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten: Pro, Plus, Smart en Compact zeer goed in orde. U kunt rekenen op minimaal 50 Mb/s. Er is keuze uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het goedkoopste XS4ALL alles in 1 pakket biedt u al een prettige internetsnelheid als u niet al teveel geks doet thuis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt ook kiezen voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In dat geval kiest u bijvoorbeeld voor XS4ALL Smart, XS4ALL Plus of XS4ALL Pro. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse kosten natuurlijk ook wat hoger op, maar u krijgt daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het XS4ALL alles in 1 pakket, gaat het niet alleen om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ook om XS4ALL TV. En bij XS4ALL televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U krijgt om te beginnen voldoende keuze qua zenders: 60 TV-zenders waarvan het merendeel in HD-kwaliteit. En natuurlijk krijgt u ook toegang tot 100 radiozenders. Heeft u hier nog niet voldoende aan? Dan kunt u kiezen voor extra zenderpakketten. Denk hierbij aan het Kidspakket, Turks pakket, Duits pakket, Hindi pakket, Erotiek pakket, FOX Sports, Ziggo Sport Totaal of het XS4ALL Pluspakket. Met het XS4ALL Pluspakket krijgt u ruim 35 zenders extra bovenop uw Interactieve TV abonnement. Dat zorgt dus voor nog meer kijkplezier. Kijk wel even goed wat u nodig heeft als u bijvoorbeeld ook al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

XS4ALL TV pakket

Laten we nog wat meer in detail naar het XS4ALL TV pakket kijken. XS4ALL televisie betekent namelijk ook dat u overal binnenshuis en buitenhuis TV kunt kijken. Online TV kijken om precies te zijn. Want met de XS4ALL televisie app kunt u overal in de EU televisie kijken op uw tablet en smartphone. Met de XS4ALL app kunt u opnames inplannen en afkijken, programma’s tot 7 dagen terug kijken (helemaal gratis), maar ook binnen de hele EU televisiekijken via Wifi, 3G of 4G verbinding. De app is er voor iOS en Android. Super makkelijk dus. Of u nu thuis bent, in de woonkamer of slaapkamer of als u onderweg bent met de trein of verblijft op de camping. Met XS4ALL TV hoeft u geen moment te missen van uw favoriete programma of het nieuws.

Maar dat is niet alles. Want u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de optie live TV pauzeren. Zo hoeft u niks te missen als u even naar het toilet moet, de telefoon gaat, de was opgehangen moet worden of u even wat drinken wilt pakken.

Kijkt u graag naar Netflix of Youtube? Maak dan gebruik van XS4ALL meer TV. De populaire apps kijkt u direct via Meer TV. U heeft hiervoor geen Smart TV nodig. Met Meer TV staat de Netflix app al meteen voor u klaar.

Bent u een filmliefhebber? Dan zit u goed, on demand, met de allermooiste films. Is de film al uit de bioscoop? Dan kunt u hem kijken via de XS4ALL TV-Videotheek. Elke maand zijn er nieuwe films beschikbaar, andere dan op Netflix. Een mooie aanvulling op uw Netflix abonnement dus.

Tot slot heeft u ook een persoonlijke zenderlijst die u kunt samenstellen. Al uw favoriete zenders bij elkaar.

Kortom het XS4ALL alles in één pakket is erg compleet. Het XS4ALL basis pakket is standaard al lekker compleet, maar als u kiest voor een uitgebreider pakket dan krijgt u ook:

 • Het opnemen pakket tot uw beschikking. Hiermee kunt u voor flink wat uur opnemen en later terugkijken op uw smartphone, tablet, tv of laptop. En dat kan natuurlijk bij u thuis, maar ook onderweg.
 • U krijgt standaard al 1 HD TV ontvanger, maar wilt u ook TV kijken in de slaapkamer? Dan bestelt u er makkelijk een tweede, derde of vierde bij bij XS4ALL. U betaalt daar wel iets voor per maand, maar het kan allemaal.

XS4ALL glasvezel

Gaat u voor een XS4ALL alles in abonnement? Dan krijgt u glasvezel internet als het kan. Dat betekent: als er glasvezel internet beschikbaar is op uw adres, dan krijgt u glasvezel. En daar betaalt u niks extra’s voor. Bij XS4ALL investeren ze continu veel in het netwerk, zodat u de meest stabiele verbinding krijgt en ook de meegroeit met de internetsnelheid. Breedband internet wordt steeds sneller, maar glasvezel blijft het snelste. Is het beschikbaar, dan krijgt u het. Wilt u weten of XS4ALL glasvezel bij u beschikbaar is? Doe dan de XS4ALL postcodecheck en u ziet het direct. Vele XS4ALL glasvezel klanten gingen u voor.

XS4ALL biedt alle alles in 1 pakketten aan met glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Als er nog geen glasvezel bij u beschikbaar is dan krijgt u een gewone DSL verbinding. Hierdoor worden de pakketten van XS4ALL eenvoudiger en overzichtelijker. Zo profiteert u dus van glasvezel bij XS4ALL voor dezelfde prijs als een standaardverbinding.

Glasvezel zorgt voor stabiel internet met zeer hoge snelheden, een constante snelheid én u kunt net zo snel up- als downloaden. De snelheden kunnen oplopen tot wel 500 Mb/s.

Enkele voordelen van glasvezel bij XS4ALL zijn:

 • U beschikt over uw eigen kabel. Uw snelheid is gegarandeerd, ook tijdens ‘spitsuren’.
 • Uw snelheid wordt niet beïnvloed door het internetverbruik van anderen.
 • Met z’n allen tegelijk online, op meerdere computers, TV’s en andere apparaten, zonder dat het consequenties heeft voor de snelheid.
 • Optimaal genieten van streaming video on demand via internet. Zoals Netflix, Uitzending Gemist en WappZapp.
 • De huidige snelheid van 500 Megabit per seconde is nog ‘niets’ als u bedenkt dat dit kan groeien tot 31 Terabit per seconde.
 • Dankzij glasvezel is de beeldkwaliteit van HD en 3D Televisie nu al geweldig, dus dat belooft wat voor de toekomst!
 • Glasvezel is beter voor het milieu. De overdracht van beeld, geluid en gegevens via glasvezel kost veel minder energie dan via het traditionele kopernetwerk.

De alles in 1 pakketten van XS4ALL zijn uit te breiden met extra’s zoals: ServicePlus, zodat u altijd online bent, ook als er een storing is.

XS4ALL bellen

Kiest u voor een alles in één XS4ALL pakket? Dan krijgt u ook XS4ALL bellen. Hiermee belt u met een vaste telefoonlijn naar anderen. U kunt ongestoord bellen, want u krijgt maar liefst 5 lijnen. Zo hoeft u niet op elkaar te wachten als u met meerdere mensen tegelijkertijd wilt bellen naar anderen. En mensen die u willen bellen kunnen u ook altijd bereiken als u meerdere vaste telefoons heeft. Super handig toch, zo mist u nooit iets. En bent u een weekendje weg? Dan schakelt u uw vaste nummer eenvoudig door naar uw mobiele telefoon. Bellen Basis is de basis zoals de naam al verklapt. Belt u meer? Dan kunt u kiezen voor extra telefoonpakketten voor de Benelux en het Buitenland. U betaalt standaard per minuut.

XS4ALL voordelen

 • Glasvezel internet als het thuis beschikbaar is
 • Extra voordelen als u ook een KPN mobiel abonnement heeft
 • Maak gebruik van het stabiele KPN netwerk met de service van XS4ALL.

Overtuigd? Ga naar XS4ALL.nl

XS4ALL Compleet

Heeft u een KPN mobiel abonnement? En kiest u nu voor een XS4ALL thuis abonnement met internet en televisie? Of gaat u voor een XS4ALL alles in 1 abonnement? Dan krijgt u XS4ALL Compleet. Helemaal gratis. En dat is een mooie extra met diverse voordelen:

 • Afhankelijk van het mobiele KPN abonnement dat u heeft op hetzelfde adres krijgt u 5 euro of 7,50 euro per maand extra korting op uw mobiele abonnement. Dat scheelt u op jaarbasis 60 euro.
 • U kunt elke maand een gratis zenderpakket kiezen: kies voor XS4ALL Pluspakket of het FOX Sports pakket.
 • U kunt onbeperkt en gratis bellen tussen uw XS4ALL vaste nummers en KPN Mobiele nummers op uw adres.

Leuke gratis extra’s dus met XS4ALL Compleet.

XS4ALL internet en TV

Zoekt u wel een nieuw internetabonnement? En wilt u daar ook wel Televisie bij, maar hoeft vaste telefonie voor thuis niet? Dan is er ook XS4ALL internet en TV beschikbaar. Deze Internet en TV abonnementen winnen steeds meer aan populariteit omdat meer mensen een mobiel abonnement hebben met onbeperkt belminuten. Is zowel televisie als bellen niet nodig? Kies dan voor een XS4ALL internet only abonnement (met of zonder glasvezel)

XS4ALL vergelijken

Overweegt u XS4ALL alles in 1? Maar wilt u XS4ALL vergelijken met de andere alles in 1 aanbieders? Dat kan natuurlijk, en het is ook verstandig om goed te vergelijken. Er zijn veel mensen die een vergelijking maken tussen XS4ALL en KPN, of XS4ALL en Ziggo, maar ook KPN en Ziggo. U wilt alles met elkaar vergelijken. Als u gebruik maakt van de XS4ALL postcodecheck kunt u hier ook de andere aanbieders aan toevoegen en mee laten doen in de vergelijking. Dit zijn: Online.nl, T-Mobile, Budget Thuis, Caiway, Delta, Ziggo, Youfone en Tele2. Door alle providers uit Nederland mee te wegen in de vergelijker kunt u zien wat het goedkoopste alles in 1 pakket is voor bij u thuis. Door goed te vergelijken vindt u het beste alles in 1 pakket voor uw situatie. De vergelijker heeft ook alle alles in 1 aanbiedingen meegenomen, dus u ziet direct de actuele prijzen en maandelijkse kosten inclusief de acties, kortingen en aanbiedingen.

XS4ALL Postcodecheck

Is XS4ALL bij u leverbaar? Gebruik de XS4ALL postcodecheck. Die werkt eenvoudig: vul uw huisnummer en postcode in en de vergelijker laat direct zien of XS4ALL beschikbaar is op uw adres. Dat is wel zo makkelijk. U ziet meteen wat het snelste internet is dat er mogelijk is. 

Beschikbaarheid XS4ALL
Is XS4ALL iets voor u? Dan is het verstandig om eerst nog even te controleren of een alles in 1 pakket op uw adres te leveren is. Dit kunt u doen door uw postcode en huisnummer in te voeren op de website van XS4ALL. Of u kunt gebruik maken van onderstaande postcodecheck. Vul ook hier uw postcode en huisnummer in. Op de resultaatpagina ziet u dan een overzicht van alle aanbieders die er bij u te leveren zijn. Aan de linkerkant kunt u alleen XS4ALL aanvinken als u dat wilt. En is het bij u beschikbaar? U sluit alles gemakkelijk online af. Gewoon vanuit uw luie stoel.

XS4ALL aanbieding

Weet u het zeker? En gaat u voor een overstap naar XS4ALL? Dan kunt u regelmatig profiteren van een XS4ALL aanbieding. En dat levert u flink wat geld op. Want u krijgt dan korting op de maandelijkse kosten aan het begin van uw abonnement. Dat kan enkele tientallen euro’s schelen per maand. Op jaarbasis scheelt dat meer dan een paar honderd euro. Dat is wel lekker als u dat kunt besparen toch? Gaat u overstappen naar XS4ALL in november? Kijk dan even naar de Black Friday aanbiedingen aan het einde van de maand. Die kunnen u misschien nog meer korting opleveren.

XS4ALL Zakelijk

Bent u op zoek naar een XS4ALL zakelijk abonnement? Die hebben ze ook, want XS4ALL is er ook voor de ondernemers. Er zijn diverse pakketten en opties beschikbaar op hun website. Ga hiervoor naar XS4ALL.nl