XS4ALL alles in 1

XS4ALL is opgericht in 1993 door echte internetpioniers. En dat is XS4ALL eigenlijk nog steeds diep van binnen. Daarom leveren ze al jaren zeer betrouwbaar en snel internet aan Nederland. Het Internet is dan ook al meer dan 20 keer als beste getest door de Consumentenbond. Ook heeft XS4ALL het laagste storingspercentage van Nederland. Zo weet u zeker dat u bijna altijd online kunt zijn. Dat is wel zo prettig.

XS4ALL alles in 1 pakket

XS4ALL heeft de volgende alles in 1 pakketten (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd):

Deze pakketten worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken.

Type pakketAlles in 1 CompactAlles in 1 SmartAlles in 1 PlusAlles in 1 Pro
Standaardprijs p/maand€ 66€ 71€ 81€ 88,50
Tijdelijke Actie6 maanden €51
Totale korting €90
1e 3 maanden €51
2e 3 maanden €56
Totale korting €75
1e 3 maanden €51
2e 3 maanden €66
Totale korting €135
1e 3 maanden €51
2e 3 maanden €73,50
Totale korting €157,50
Eenmalige kostenN.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down 5 up100 down 10 up200 down 20 up500 down 500 up
Aantal tv zenders102102102102
Aantal HD zenders42424242
Meer info XS4ALL alles in 1 compactMeer info XS4ALL alles in 1 smartMeer info XS4ALL alles in 1 plusMeer info XS4ALL alles in 1 pro

Voor alle “Alles in 1 pakketten” met internet, tv en bellen van XS4ALL geldt het volgende:

 • Gratis monteur, die niet weg gaat voordat alles werkt
 • Gratis wifi-check, de monteur checkt ook in de tuin en op zolder of er bereik is.
 • Inclusief F-secure beveiliging
 • Gratis geavanceerd draadloos modem t.w.v. € 289
 • Gratis beveiligingssoftware met ouderlijk toezicht voor 3 computers t.w.v. € 59,95
 • Gratis bellen naar andere XS4ALL-telefoonnummers
 • Gesprekken doorschakelen naar uw mobiel
 • Nummerherkenning en nummerweergave
 • Meerdere gesprekken tegelijk voeren via 6 lijnen (ideaal voor als u met meerdere mensen in huis tegelijk wilt bellen)
 • Bellen naar vaste nummers voor € 0,11 per minuut en voor € 0,11 per minuut naar mobiele nummers in Nederland. Het starttarief bedraagt € 0,11 per gesprek.
 • Gratis geavanceerde TV ontvanger t.w.v. € 4 per maand. Standaard krijgt u 2 stuks.
 • Live TV pauzeren en Programma Gemist.
 • WebTV voor mobiel, laptop en tablet.
 • XS4ALL helpt u met overstappen.
 • Netflix in uw TV menu

Ga naar XS4ALL.nl en bestel eenvoudig uw voordelige alles in 1 pakket van XS4ALL.

XS4ALL alles in 1 glasvezel

XS4ALL biedt alle alles in 1 pakketten aan met glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Als er nog geen glasvezel bij u beschikbaar is dan krijgt u een gewone DSL verbinding. Hierdoor worden de pakketten van XS4ALL eenvoudiger en overzichtelijker. Zo profiteert u dus van glasvezel bij XS4ALL voor dezelfde prijs als een standaardverbinding.

Glasvezel zorgt voor stabiel internet met zeer hoge snelheden, een constante snelheid én u kunt net zo snel up- als downloaden. De snelheden kunnen oplopen tot wel 500 Mb/s.

Enkele voordelen van glasvezel bij XS4ALL zijn:

 • U beschikt over uw eigen kabel. Uw snelheid is gegarandeerd, ook tijdens ‘spitsuren’.
 • Uw snelheid wordt niet beïnvloed door het internetverbruik van anderen.
 • Met z’n allen tegelijk online, op meerdere computers, TV’s en andere apparaten, zonder dat het consequenties heeft voor de snelheid.
 • Optimaal genieten van streaming video on demand via internet. Zoals Netflix, Uitzending Gemist en WappZapp.
 • De huidige snelheid van 500 Megabit per seconde is nog ‘niets’ als u bedenkt dat dit kan groeien tot 31 Terabit per seconde.
 • Dankzij glasvezel is de beeldkwaliteit van HD en 3D Televisie nu al geweldig, dus dat belooft wat voor de toekomst!
 • Glasvezel is beter voor het milieu. De overdracht van beeld, geluid en gegevens via glasvezel kost veel minder energie dan via het traditionele kopernetwerk.

De alles in 1 pakketten van XS4ALL zijn uit te breiden met extra’s zoals: ServicePlus, zodat u altijd online bent, ook als er een storing is. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor extra zenderpakketten: Film1, Sport1, FOX Sports Eredivisie, Video Unlimited of een Kids pakket. Alle extra zenderpakketten zijn na een maand dagelijks opzegbaar. Voor de extra’s rekent XS4ALL meerprijzen. Deze vindt u op de website van XS4ALL.

De pakketten van XS4ALL kunt u eenvoudig via XS4ALL.nl aanvragen.

Meer over de alles in één pakketten van XS4ALL

XS4ALL biedt u een compleet en aantrekkelijk alles in één pakket aan met internet, bellen en televisie. Werkt u veel thuis? Of heeft u een gezin met jonge kinderen? Dan past XS4ALL zeker bij u. Velen gingen u namelijk voor. Maar ook als u dat niet doet of heeft kunt u gewoon bij XS4ALL terecht. Uit metingen van de Consumentenbond komt XS4ALL regelmatig als winnaar uit de bus. Het internet van XS4ALL heeft dan ook het laagste storingspercentage van alle providers in Nederland. Gemiddeld geven klanten XS4ALL een 7,7 (december 2017). Bent u dus op zoek? Dan is XS4ALL all-in one zeker de moeite waard om eens te overwegen.

Verschillende voordelen
Als u kiest voor XS4ALL alles in één, dan profiteert u van verschillende voordelen. De pakketten bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding, want ze zijn scherp geprijsd. Maar XS4ALL staat garant voor een snelle en vlotte overstap zonder problemen of extra kosten. Als u kiest voor XS4ALL hoeft u dus niet bang te zijn voor het overstappen. De service is echt uitstekend.

Voor iedereen
De alles in één pakketten van XS4ALL zijn er echt voor iedereen. En alle pakketten zijn erg compleet. Bent u een zeer fanatieke internetter? Dan kunt u bij deze aanbieder terecht voor een internetsnelheid tot 500 MB/s om te downloaden en om te uploaden. En dat allemaal standaard met glasvezel. Glasvezel is betrouwbaarder, sneller en van hogere kwaliteit. Daar kunt u dus echt zorgeloos mee internetten.

Beschikbaarheid XS4ALL
Is XS4ALL iets voor u? Dan is het verstandig om eerst nog even te controleren of een alles in 1 pakket op uw adres te leveren is. Dit kunt u doen door uw postcode en huisnummer in te voeren op de website van XS4ALL. Of u kunt gebruik maken van onderstaande postcodecheck. Vul ook hier uw postcode en huisnummer in. Op de resultaatpagina ziet u dan een overzicht van alle aanbieders die er bij u te leveren zijn. Aan de linkerkant kunt u alleen XS4ALL aanvinken als u dat wilt. En is het bij u beschikbaar? U sluit alles gemakkelijk online af. Gewoon vanuit uw luie stoel.


Ga naar de website van XS4ALL.

Internet en TV

Heeft u thuis geen vaste telefonie meer nodig? Dan kunt u ook kiezen voor KPN internet of KPN internet en TV. Wilt u dit alles in 1 pakket vergelijken met andere aanbieders? Dan kunt u direct zien wat er allemaal mogelijk is op uw adres via de postcodecheck.