Youfone Thuis alles in 1

> Direct naar de website van Youfone
Youfone kent u waarschijnlijk al. Ze zijn namelijk bekend van hun sim only abonnementen. Bij Youfone krijgt u topkwaliteit voor een goede prijs. Ze maken namelijk gebruik van het KPN netwerk en u betaalt zeker niet de hoofdprijs. En daar kunt u nu dus ook van profiteren met een Youfone Thuis abonnement met internet, tv en bellen, oftewel een alles in 1 pakket. Zelf noemt Youfone het Youfone TV of Youfone Thuis.

Youfone alles in 1 pakket – Youfone Thuis

Youfone biedt eigenlijk 1 basis pakket aan als het gaat om alles in 1 (internet, tv en bellen, maar ook wel all-in one of 3 in 1 pakket genoemd). Het pakket heet dan ook gewoon Youfone TV. Alles in 1 vergelijken? Oftewel wilt u wel wat specificaties van het Youfone Thuis abonnement? Het alles in een pakket van Youfone wordt in onderstaande tabel weergegeven.

Type pakketAlles-in-1
Standaardprijs p/maand€ 42
Tijdelijke Actie6 maanden €23
Totale korting €114
Eenmalige kosten€ 15
Duur van het contractMaandelijks opzegbaar na 12 maanden
Internetsnelheid (Mb/s)tot 100 down
tot 10 up
Type verbindingVia het netwerk van KPN
Aantal tv zenders40
Aantal HD zenders25
Meer info Youfone alles in 1

Voor alle Alles in 1 pakketten met internet, tv en bellen van Youfone geldt het volgende:

  • U krijgt de maximale haalbare snelheid op uw adres voor 1 vaste prijs. Geen duurdere pakketten voor een hogere internetsnelheid.
  • Gratis een TV ontvanger voor thuis
  • Inclusief gratis TV app voor uw tablet en smartphone
  • Gratis 7 dagen terugkijken
  • Inclusief FOX Sports Eredivisie 1
  • Gratis toegang tot Video on Demand.
  • Gratis Wifi modem
  • Bellen tegen een laag tarief
  • Veel uitbreidingen mogelijk
  • Maakt gebruik van het KPN netwerk

De alles in 1 pakketten van Youfone zijn uit te breiden met verschillende extra’s, zoals: enkele premiumpakketten zoals FOX Sports Compleet en FOX Sports Eredivisie, maar ook Erotiek on demand en Kids on demand of Ziggo Sport Totaal. Maar dat is nog niet alles want u kunt ook een heleboel extra zenders kiezen. En dat is heel flexibel bij YoufoneTV. U heeft keuze uit een MIX 5 of een MIX 10 pakket.  Bij MIX 5 kunt u dan zelf 5 zenders (uit het beschikbare aanbod) extra kiezen. En dat kunt u elke maand wijzigen als u dat wilt. Dat is nog eens flexibel en makkelijk! Bij MIX 10 kunt u dit doen voor 10 zenders. Of u kunt gewoon kiezen voor alle zenders. Dan krijgt u er 44 extra. Maar ook een extra HD ontvanger behoort gewoon tot de mogelijkheden. Voor deze extra rekenen ze wel meerprijzen. Deze vindt u op de site van Youfone terug.

Meer over de alles in een pakketten van Youfone

Beschikbaarheid

Op de meeste plekken in Nederland is Youfone gewoon beschikbaar, omdat ze gebruik maken van het KPN netwerk Maar het is toch slim om dit even te controleren. Dit is heel makkelijk met de Youfone postcodecheck. U voert hiervoor uw postcode en huisnummer in op de website van Youfone en vervolgens ziet u of het abonnement op uw adres beschikbaar is en welke maximale internetsnelheid er geleverd kan worden. Het is dus ook een soort van speedtest.

Live TV kijken op uw smartphone

Bent u veel onderweg, maar wilt u niet uw favoriete programma of serie missen? Maar heeft u wel uw tablet of smartphone bij de hand? Dan kunt u gebruik maken van de Youfone TV app. Hiermee kunt u onderweg, maar natuurlijk ook thuis overal naar uw favoriete programma’s kijken. Met de app kijkt u naar meer dan 20 zenders gewoon live. En dat is nog niet alles, want met de handige app kunt u tot 7 dagen terug programma’s gratis terug kijken. Via de handige TV-gids heeft u snel een overzicht van wat u heeft gemist en kunt u het direct terugkijken. Maar dan hebben we het nog niet allemaal gehad, want met live TV  kunt u hele programma gratis vanaf het begin weer starten. Heeft u geen tijd om uw programma te kijken op het moment dat het uitgezonden wordt? Neem het dan makkelijk en snel op of pauzeer het voor een break als u even tussendoor wordt gebeld. De app is nu al direct beschikbaar voor Android, maar zal dat ook snel zijn voor iOS.

Supersnel internet

Supersnel internet, wie kan er nog zonder? Eigenlijk niemand. En Youfone begrijpt dat. Dus leveren ze u gewoon het snelste internet wat er bij u beschikbaar is. Met een maximum van 100 Mb/s. Aansluiten is heel eenvoudig. Dat kunt u waarschijnlijk zelf af, maar als u dat niet lukt of u ziet dat niet zitten, dan is het geen probleem. U kunt altijd een monteur vragen om bij u langs te komen. Die gaat dan niet eerder weg voordat alles is aangesloten en naar uw wens werkt. U kunt ook altijd gebruik maken van de gratis klantenservice als u een klein beetje hulp op afstand nodig heeft.

Voordelig bellen

Naast Youfone sim only wat u misschien al kent en waarvan u dan misschien ook weet dat het heel aantrekkelijk is kunt u nu dus ook vast bellen via het KPN netwerk met Youfone. Om gebruik te maken van deze dienst moet u een DECT-toestel hebben thuis. Alle gesprekken worden gewoon per seconde afgerekend, dus u betaalt echt nooit meer dan dat u belt. Belt u nog heel veel met de vaste telefoon? Dan kunt u gebruik maken van de verschillende bundels zodat u voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt bellen. Deze bundels kunt u maandelijks aanzetten of uitzetten via MyYoufone. Heel eenvoudig en makkelijk dus.

Youfone abonnement wijzigen

Bent u klant bij Youfone maar wilt u wat wijzigen? Wilt u andere extra zenders bekijken de komende maand of wilt u uw bundel voor vast bellen wijzigen? Dat kan allemaal heel makkelijk online via MyYoufone. Ook uw Youfone abonnement opzeggen kan daar. U hoeft hiervoor dus alleen maar naar Youfone inloggen te gaan en het verder te regelen.

Youfone telefoonnummer

Heeft u momenteel al een nummer voor uw vaste lijn? En wilt u deze meenemen als u overstapt en kiest voor Youfone? Dat is geen probleem. Tijdens het bestellen kunt u dit online aanvragen. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk en scheelt u een hoop werk om vrienden en familie anders te moeten melden dat u nu een nieuw telefoonnummer heeft. Wilt u wel een nieuw nummer? Dat kan ook gewoon. Bent u op zoek naar het Youfone telefoonnummer omdat u een vraag heeft voor de klantenservice? Als u al klant bent bij Youfone dan belt u gratis naar het nummer 1200 en helpen ze u graag verder. Bent u nog geen klant? Dan kunt u bellen naar 088 – 222 9222

Storing

Bent u klant bij Youfone en heeft u last van traag internet of heeft u even helemaal geen internetverbinding? Of heeft u TV storing? Een storing is natuurlijk erg vervelend. Als er storing is dan kunt u dat sowieso terugvinden op hun website. Is er een landelijke storing of is het alleen een lokale storing bij u in de wijk? Dat kunt u daar ook snel terug zien.

Youfone alles in 1 aansluiten

Ziet u er wel een beetje tegenop om het nieuwe alles in 1 pakket van Youfone aan te moeten sluiten? Dat is geen probleem. Bij Youfone Thuis maken ze het u makkelijk. U kunt het eenvoudig zelf doen met de duidelijke instructie die ze meeleveren. Of u kunt gebruik maken van de klantenservice die u op afstand een handje kunnen helpen. Maar ziet u dat allemaal niet zitten? Dan kunt u ook gewoon een monteur bestellen en dan komen ze gewoon bij u langs om alles aan te sluiten.

Levertijd Youfone alles in 1

Als u kiest voor een Youfone alles in 1 abonnement dan kunt u normaal gesproken binnen enkele weken gebruik maken van uw nieuwe pakket. Binnen deze periode wordt het pakket geleverd en geactiveerd. Als dat te snel is dan kunt u ook een datum opgeven tijdens het bestellen, voor als u bijvoorbeeld gaat verhuizen.

Wilt u meer weten of bent u overtuigd? Ga dan naar de Youfone website

Internet en TV

Heeft u geen vaste telefonie meer nodig thuis? Dan kunt u ook kiezen voor het aantrekkelijke Youfone internet en TV. Wilt u dit alles in 1 pakket vergelijken met de andere aanbieders op uw adres? Dan kunt u gebruik maken van de postcodecheck. Dan ziet u direct wat er allemaal mogelijk is.