Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1 biedt u razendsnel internet via de kabel met haar Connect & Play pakketten. Kiest u voor Ziggo alles-in-1? Dan profiteert u onder andere van gratis Ziggo Sport. De alles in 1 pakketten van Ziggo zijn er in meerdere varianten: Alles-in-1 Start, Alles-in-1 Complete, Alles-in-1 Max en Alles-in-1 Giga.

Ziggo: pakketten vergelijken

Ziggo pakkettenPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
Ziggo alles in 1100 Mb/s
80 zenders
€0,14 / minuut
€ 64,25meer info Ziggo
Ziggo alles in 1200 Mb/s
80 zenders
€0,14 / minuut
€ 69,25meer info Ziggo
Ziggo alles in 1400 Mb/s
125 zenders
€ 0,14 / minuut
€ 75,25meer info Ziggo
Ziggo alles in 11000 Mb/s
125 zenders
€ 0,14 / minuut
€ 80,25meer info Ziggo

Ziggo aanbieding: nu tot de eerste 12 maanden slechts 50% betalen en 50% korting. Dat betekent een korting tot 481,50 euro. En daar bovenop nog eens geen aansluitkosten ter waarde van 19,95 euro én gratis installatiehulp ter waarde van 249 euro. Maakt een totaal voordeel van maximaal 750 euro. Profiteer nu!

Inhoud Ziggo pakket

Kiest u voor een alles in 1, 3-in-1, all-in-one of triple play pakket van Ziggo? Dan wilt u natuurlijk weten wat de inhoud is. We kunnen u direct verklappen dat de Ziggo inhoud wel goed zit. De geboden internetsnelheid in alle pakketten is erg prettig, waardoor de kans op traag of langzaam internet erg klein is. Het Ziggo alles in 1 basis abonnement is een prima instap pakket met een goede internetsnelheid voor ieder gezien. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een sneller pakket, hiervoor zijn de Complete en Max abonnementen. U krijgt dan automatisch een snellere internetverbinding via de kabel. Zo kunt u sneller downloaden en uploaden.

Niet alleen Ziggo internet is standaard erg goed, ook Ziggo TV als onderdeel van het pakket is lekker compleet. Het standaard zenderaanbod is erg ruim en verder uit te breiden voor de liefhebber. Er zijn verschillende extra zenderpakketten. Ziggo Sport hoeft u niet additioneel te kiezen, want deze zender vindt u sowieso gratis terug op kanaal 14. Zo kijkt u naar onder andere alle races van Max Verstappen in de Formule 1, maar ook naar buitenlands voetbal en basketbal uit Amerika (NBA). De sportliefhebber zit dus op zijn plek bij Ziggo alles in één.

Ziggo GigaNet

Ziggo heeft samen met Vodafone Ziggo GigaNet gelanceerd. Via het netwerk van VodafoneZiggo kunt u nu internetsnelheden van 1000 Mb/s bereiken, oftewel 1 GB/s. Ziggo GigaNet is leverbaar in Utrecht en Hilversum en Ziggo rolt het GigaNet nu uit in de rest van ons land. Iedereen maakt nu gebruik van het Ziggo GigaNet netwerk, maar er zijn ook 2 nieuwe abonnementen gelanceerd, alles in 1 Giga en internet en TV Giga. De GigaNet kosten bedragen 99,50 euro per maand.

Ziggo pakket TV

Hoe ziet het Ziggo TV pakket er uit als we iets meer in detail kijken? Ziggo TV betekent Ziggo Interactieve TV. U krijgt in het TV pakket sowieso meer dan 80 zenders. En u krijgt een Mediabox. Met de Ziggo Mediabox kijkt u naar de TV in HD-kwaliteit. Maar dat is niet alles, want u kijkt uw programma’s en favoriete series eenvoudig terug via TV gemist. Of u kunt via de afstandsbediening makkelijk een topfilm of documentaire bestellen – wel tegen een kleine vergoeding. En met de EPG (Elektronische Programmagids) houd u het overzicht wanneer u klaar moet zitten voor uw favoriete programma. Oftewel: televisiekijken in zeer scherpe HD-kwaliteit, programma’s terugkijken met TV gemist, EPG en Films en Series on demand.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is krijgt u bij Ziggo TV ook Ziggo GO zodat u overal TV kunt kijken. Het maakt niet uit waar u bent: thuis in de woonkamer, op zolder, op uw slaapkamer of in de tuin? Met Ziggo GO is het mogelijk om van elk scherm in uw huis een TV-scherm te maken: uw smartphone, tablet, laptop. Het kan allemaal. Met de gratis Ziggo GO app is dit zo gepiept. Elke klant krijgt gratis Ziggo GO. U heeft hiervoor alleen een Mijn Ziggo account nodig. Wilt u online TV kijken op uw laptop? Dan kunt u inloggen via Ziggogo.tv in uw browser.

En bent u onderweg in de trein of zit u op de camping in Nederland of in Europa? Dan kunt u ook gebruik maken van de GO diensten. U kunt live TV kijken en terugkijken op een moment dat het u goed uitkomt.

Tot zover de inhoud die u krijgt in alle Ziggo alles in één pakketten. Het Ziggo basic pakket is al erg compleet zoals u ziet. Kiest u voor een wat uitgebreider pakket: Complete (meest populair) of Max? Dan krijgt u nog meer, zoals:

 • Live TV pauzeren en opnemen: u krijgt per huishouden 400 uur opnametijd beschikbaar waarmee u 6 programma’s tegelijkertijd kunt opnemen.
 • Verder kijken op elk scherm: met de functie 360 kijken zijn de Ziggo Mediabox Next en Ziggo Go met elkaar verbonden. Pauzeert u op uw TV? Dan kunt u direct verder kijken op een ander scherm, zoals uw tablet.
 • Kijkprofielen: Ziggo leert vanzelf wat u leuk vindt. Op basis hiervan krijgt u tips voor leuke series en programma’s.
 • Voice control: u kunt de Mediabox Next met uw stem bedienen. Zo heeft u de afstandsbediening niet meer nodig. Netflix openen? Dan zegt u simpelweg ‘Open Netflix’.
 • Movies & Series: Met Ziggo Movies & Series krijgt u toegang tot honderden series en films, zowel voor de kinderen (Piet Piraat, Mega Mindy, Dora, Paw Patrol), als ook voor u zelf.

Ziggo bellen

De alles in één pakketten van Ziggo bieden u ook Ziggo bellen. Hiermee kunt u met een vaste telefoonlijn bellen. U betaalt hiervoor een starttarief en kosten per minuut. Belt u heel veel? Dan kunt u een belpakket nemen, zoals Volop Bellen. U betaalt dan 1 vast bedrag per maand en kunt onbeperkt bellen naar Nederlandse vaste en mobiele nummers. Belt u meer dan 3 minuten per dag? Dan is dit al voordeliger om te doen. Volop Bellen is maandelijks opzegbaar.

Ziggo voordelen

 • Gratis Ziggo Sport voor de sportfanaat
 • Leuke Ziggo aanbiedingen als u de overstap maakt naar deze provider
 • Razendsnel internet
 • Heeft u ook Vodafone mobiel? Dan gratis non-stop extra’s!

Overtuigd? Ga naar de website van Ziggo.nl.

Gratis non-stop

Vodafone en Ziggo werken samen (VodafoneZiggo). En dat kan u extra voordeel opleveren. Heeft u een Ziggo abonnement met internet en tv? En heeft u een Vodafone mobiel abonnement? Dan krijgt u gratis extra’s. Iedere maand weer. U hoeft niet te kiezen en krijgt ze allemaal:

 • 5 euro korting op uw abonnement
 • Dubbele data op uw mobiele databundel
 • Een extra TV pakket naar keuze: Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies & Series XL of het Ziggo Kids pakket. U kunt het pakket elke maand wijzigen via Mijn Ziggo.
 • Veilig Online ter waarde van 6,95 euro per maand voor uw laptop, tablets en mobiele telefoons.

Internet en TV

Heeft u thuis geen vaste telefonie nodig? Dan is er ook Ziggo internet en TV beschikbaar. U betaalt dan net iets minder per maand en krijgt geen vaste telefonie. Internet en Televisie pakketten winnen aan populariteit de laatste jaren, omdat we tegenwoordig meer en meer uitgebreide mobiele abonnementen hebben met onbeperkt belminuten.

Ziggo glasvezel

Ziggo is officieel geen aanbieder van glasvezel internet. Ziggo glasvezel is een term waar veel op gezocht wordt. Heeft Ziggo glasvezel? Ja en nee. Het grootste deel van de verbinding verzorgt Ziggo via een glasvezel verbinding, alleen het laatste stuk naar uw woning toe is niet van glasvezel. Door deze constructie zijn ze geen officiële glasvezel provider, maar bieden ze wel razendsnel internet aan dat niet onder doet voor glasvezel.

Ziggo vergelijken

Wilt u Ziggo vergelijken met de andere alles in 1 providers? Veel bezoekers vergelijken Ziggo met KPN alles in 1. Deze 2 grootste providers hebben we dan ook voor u op een rijtje gezet naast elkaar. De Ziggo vs KPN vergelijking geeft hiervan het overzicht. Maar er zijn natuurlijk meer aanbieders waar u mee kunt vergelijken. In een paar seconde kunt u het Ziggo pakket vergelijken gedaan hebben. U hoeft hiervoor alleen maar uw postcode en huisnummer in te vullen in de postcode check en de vergelijker doet haar werk voor u. Zo ziet u direct wat het goedkoopste alles in 1 pakket is op uw adres. In de vergelijker zitten alle grote telecomproviders van dit moment met hun up to date prijzen en meest recente aanbiedingen. Vergelijken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Postcodecheck

Is Ziggo bij u thuis beschikbaar? Vul dan direct even uw postcode en huisnummer in in de snelste postcodecheck. U krijgt direct te zien welke pakketten en providers er kunnen leveren op uw adres. Zit Ziggo hier ook tussen? Dan is Ziggo ook leverbaar bij u thuis. U ziet ook meteen wat het snelste internet is dat er leverbaar is. Dat kunt u meenemen in uw afweging om te kiezen voor Ziggo. Bij Ziggo profiteert u sowieso al van de Power Promise zodat u kunt genieten van snel internet.

Aanbieding

Wilt u overstappen naar Ziggo? Dan krijgt u bijna altijd een Ziggo aanbieding als welkomstcadeau. Hiermee bespaart u vaak enkele tientallen euro’s bij uw overstap omdat u de eerste paar maanden korting krijgt op de maandelijkse kosten. Wilt u in november overstappen? Houd dan de Black Friday aanbieding in de gaten. Zo krijgt u misschien nog wel wat meer korting tijdens deze unieke actie.

Levertijd Ziggo

Kiest u voor Ziggo alles in één? Dan kunt u meestal binnen 2 weken gebruik maken van uw nieuwe abonnement. Wilt u een startdatum die wat verderop ligt? Dat kan ook en kunt u zelf doorgeven tijdens het bestellen.

Ziggo alles in 1 maandelijks opzegbaar

Het Ziggo alles in 1 pakket is niet maandelijks opzegbaar in het eerste jaar. Uw abonnement loopt minimaal 1 jaar. Na het eerste jaar is het Ziggo alles in 1 maandelijks opzegbaar. Wilt u tussendoor nog iets wijzigen aan het pakket? Dan kan ook tussendoor.

Ziggo prijsverhoging

Bent u klant of wordt u klant bij Ziggo? Dan kunt u elk jaar wel rekening houden met een prijsverhoging. Dit doet ze om weer te kunnen investeren in het netwerk, zodat ze u topkwaliteit kunnen blijven leveren tegen een scherpe prijs. Maar op hoeveel verhoging moet u dan ongeveer rekenen? Hieronder hebben we voor u een overzicht gemaakt van de laatste paar jaar.

Ziggo alles in 1
Start
Ziggo alles in 1
Complete
Ziggo alles in 1
Max
Prijsverhoging 1 juli 2020€ 2 (p/maand)
€24,00 (p/jaar)
€ 2 (p/maand)
€24,00 (p/jaar)
€ 2 (p/maand)
€24,00 (p/jaar)
Prijsverhoging 1 juli 2019€ 2,50 (p/maand)
€30,00 (p/jaar)
€ 2,50 (p/maand)
€30,00 (p/jaar)
€ 2,50 (p/maand)
€30,00 (p/jaar)
Prijsverhoging 1 juli 2017€ 1,55 (p/maand)
€18,60 (p/jaar)
€ 2,55 (p/maand)
€30,60 (p/jaar)
€ 2,55 (p/maand)
€30,60 (p/jaar)
Prijsverhoging 1 februari 2017n.v.t.n.v.t.€ 2 (p/maand)
€ 24 (p/jaar)
Prijsverhoging 1 juli 2016€ 1,95 (p/maand)
€23,40 (p/jaar)
€ 1,95 (p/maand)
€23,40 (p/jaar)
€ 4 (p/maand)
€ 48 (p/jaar)
Prijsverhoging 1 maart 2015€ 1 (p/maand)
€ 12 (p/jaar)
€ 1 (p/maand)
€ 12 (p/jaar)
€ 1 (p/maand)
€ 12 (p/jaar)

Ga naar Ziggo NL en kies eenvoudig het voordelige alles in 1 pakket dat bij u past.