Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1 biedt u razendsnel internet tot 400 Mb/s, overal in huis even snel met de Ziggo Power Promise. Inclusief gratis Ziggo Sport met Formule 1 en Premier League voetbal. Nu de eerste 3 maanden slechts €39,95 per maand. Hiermee krijgt u nu maar liefst €285 korting. Kies dus nu voor Ziggo Connect & Play Start, Complete of Max.

Ziggo alles in 1 pakket

Ziggo biedt de volgende alles in 1 pakketten aan (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd). Dit zijn de standaard alles in 1 pakketten: Alles-in-1 start, Alles-in-1 Complete, Alles-in-1 Max.

Type pakketAlles-in-1 StartAlles-in-1 CompleteAlles-in-1 Max
Standaardprijs p/maand€ 49,50€ 64,50€ 84,50
Tijdelijke Actie6 maanden €39,95
Totale korting: €57,30
6 maanden €39,95
Totale korting: €147,30
6 maanden €39,95
Totale korting: €267,30
Eenmalige kosten€19,95€19,95€19,95
Duur van het contractMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaar
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
5 up
250 down
25 up
500 down
40 up
Type verbindingVia de kabelVia de kabelVia de kabel
Aantal tv zenders808080
Aantal HD zenders363654
Meer info Ziggo alles in 1Meer info Ziggo alles in 1Meer info Ziggo alles in 1

Alles in 1 vergelijken? De alles in één pakketten van Ziggo worden in de bovenstaande tabel met elkaar vergeleken. Als er een Ziggo aanbieding is dan melden we dat ook in deze tabel.

Voor alle “Alles in 1 pakketten” met internet, tv en bellen van Ziggo geldt het volgende:

 • Gratis overstapservice
 • Gratis gebruik van ruim 2 miljoen WifiSpots (en gratis WiFi modem in bruikleen)
 • Gratis internetbeveiliging voor één PC
 • Gratis monteur die alles voor u aansluit. Ziggo alles in 1 aansluiten is hierdoor een eitje.
 • Gratis voicemail, nummerweergave en sterretjesdiensten
 • Ziggo Power Promise: overal in huis de maximale snelheid voor internet via wifi. Gegarandeerd!
 • Eén factuur voor internet, bellen en televisie.
 • 7 dagen per week gebruik maken van de klantenservice
 • Eenvoudig uw abonnement aanpassen als u dat wilt. Even een extra zenderpakket erbij of eraf? Het kan in een paar kliks geregeld zijn via MijnZiggo.
 • Gratis Safe Online voor 1 apparaat. Oftewel antivirussoftware van uitstekende kwaliteit, van F-Secure. Zo kunt u veilig online shoppen, surfen en bankieren. Zo bent u beschermt tegen virussen, spyware en phishing. De software herkent virussen en verwijdert ze automatisch. Wilt u meerdere apparaten goed beveiligen? Dan kunt u upgraden naar Safe Online L (voor 5 apparaten) of Safe Online XL (voor 20 apparaten).
 • 6 e-mailadressen voor uw hele gezin.
 • Per Ziggo mail account 5 GB online opslag voor e-mail en 10 GB voor bestanden.
 • Telefonie is geschikt voor de meeste alarmsystemen
 • Gratis Ziggo TV kijken met de Ziggo GO app; een handige app voor uw smartphone en tablet
 • Gemiste programma’s terugkijken en on demand films en series kijken
 • Overal in uw huis live tv kijken op tablet en smarthpone
 • Gratis bellen naar iedereen met Telefonie van Ziggo
 • U heeft altijd 14 dagen bedenktijd
 • Bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland kost € 0,12 per minuut.
 • Kiest u voor een Mediabox dan krijgt u gratis Replay TV. Zo kunt u programma’s tot 7 dagen terug eenvoudig terug kijken.
 • Het meest recente Ziggo alles in 1 zenderoverzicht vindt u op de website van Ziggo.
 • Heeft u geen behoefte aan vast bellen? Geen probleem. Kies dan tijdens het bestellen voor Ziggo TV en internet. De rest van het pakket blijft dan net zo aantrekkelijk.

De alles in 1 pakketten van Ziggo zijn uit te breiden met extra’s zoals: een uitgebreidere internetbeveiliging, Volop Bellen (voor een vast bedrag onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers) of een extra mediabox. De Ziggo TV zenders zijn standaard al zeer compleet, maar u kunt altijd kiezen voor meer zenders met Ziggo Movies & Series XL (meer standaard en HD zenders voor uw televisie) of een extra zenderpakket zoals HBO, FOX SPORTS of Film1. Hiervoor rekenen ze meerprijzen, deze vindt u op de website van Ziggo.

Over Ziggo

> Direct naar de website van Ziggo
Ziggo is in Nederland de grootste aanbieder van internet, bellen en televisie. Het grootste voordeel bij Ziggo is dat zij niet werken met 1 of 2-jarige contracten. Het contract is namelijk elke maand op te zeggen. Als u dus onverwachts toch niet tevreden bent over Ziggo dan kunt u meteen weer weg. Ziggo biedt verschillende losse abonnementen aan voor bellen, zeer snel internet en digitale of interactieve televisie, maar uiteraard bieden zij ook een aantrekkelijk alles in 1 pakket aan. Ziggo zelf noemt deze pakketten ‘Connect & play’.

Non-stop gratis extra’s

Zoals u wellicht weet werken Vodafone en Ziggo samen. Hiervan was tot nu toe nog niet zo heel veel te merken, maar vanaf nu wel. Want samen kunnen ze tenslotte veel meer voor u betekenen. Op welk voordeel kunt u rekenen? Non-stop gratis extra’s. Maar wat betekent dat concreet voor u? Als u een abonnement heeft met Ziggo Internet en Digitale TV, maar ook een Vodafone abonnement voor uw mobiele telefoon. Dan krijgt u gratis extra’s. Iedere maand weer. En het kost u echt niks. En het zijn meerdere extra’s. U hoeft dus niet te kiezen, maar u krijgt ze allemaal:

 • Dubbele data op uw mobiele databundel van uw Vodafone abonnement.
 • Een extra TV-pakket naar keuze. U kunt kiezen uit: Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies & Series XL of het Ziggo Kids pakket. En kiest u verkeerd? Niks aan de hand, u kunt uw keuze elke maand aanpassen via Mijn Ziggo.
 • U krijgt gratis het Veilig Online pakket ter waarde van €6,95 per maand. Hiermee kunt u uw laptop, tablets en telefoons beveiligen.

Als u dus klant bent bij beide merken, dan profiteert u automatisch van deze voordelen. De enige voorwaarde is dat de abonnementen op hetzelfde adres en/of KVK nummer moeten zijn geregistreerd. Het maakt niet uit in huis van wie het abonnement is? Als het maar op hetzelfde adres staat. Wilt u nog meer weten? Ga dan naar ziggo.nl/non-stop

Alles in 1 zelf samenstellen

Zit het ideale alles in 1 pakket er voor u nog niet tussen? Geen probleem. Bij Ziggo kunt u ook zelf uw alles in 1 Ziggo pakket samenstellen. Ideaal voor als u sneller internet wilt of extra TV zenders of juist onbeperkt wil bellen. Pas het pakket eenvoudig aan naar uw eigen smaak aan de hand van een aantal eenvoudige keuzes. Zelf samenstellen iets voor u? Ga naar de website van Ziggo nl

Meer over de alles in één pakketten van Ziggo

WifiSpots
Bij uw alles in 1 abonnement profiteert u bij Ziggo van de ruim 2 miljoen WifiSpots in Nederland. Dit aantal loopt dagelijks verder op. Vooral door het samenvoegen van de netwerken van UPC en Ziggo is het aantal WifiSpots hard toegenomen voor Ziggo klanten. Hiermee kunt u als klant van Ziggo ook buitenshuis gratis op internet via Wifi. U hoeft uw WifiSpots gebruikersnaam en wachtwoord maar eenmaal in te stellen op uw smartphone, tablet of laptop. Daarna bent u altijd automatisch verbonden als er een verbinding beschikbaar is. Deze Wifi verbinding is vele malen veiliger dan een open wifi-netwerk, zoals dat bijvoorbeeld in hotels en cafe’s wordt aangeboden. Daarbij is het bij Ziggo dusdanig beveiligd dat het niet vatbaar is voor nephotspots. Uw persoonlijke gegevens zijn dus echt veilig.

Beschikbaarheid
Op de meeste plekken in Nederland kunt u gebruik maken van Ziggo. Maar het is verstandig om dat toch eerst even te controleren. Dit is erg gemakkelijk met de Ziggo postcodecheck. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van Ziggo of hieronder en vervolgens ziet u of de Ziggo alles in één pakketten er in het resultaat tussen staan. Aan de linkerkant kunt u vervolgens andere aanbieders uitvinken, zodat alleen Ziggo overblijft. Ziggo alles in 1 is vervolgens eenvoudig online af te sluiten. Uw postcode en huisnummer:Veilig internetten

Als u een alles in 1 pakket, met onder andere internet, afneemt bij Ziggo krijgt u standaard een basisbeveiliging. Dit is antivirus en antispyware. Maar u kunt kiezen voor meer. Hiermee beschermt u meerdere 5 computers bij u thuis. Zo weert u indringers op uw computer, krijgt u een virusscanner voor e-mail, krijgt u anti-spam en worden schadelijke websites automatisch geblokkeerd. Tot slot kunt u uw kinderen beschermen tegen ongepaste websites met de functie ouderlijk toezicht.

Beste internetprovider
Tot slot profiteert u bij Ziggo NL van uitstekend internet. Ze zijn namelijk al 6 maal op rij verkozen tot beste Internetprovider door Tweakers. En voor zover bij ons bekend zijn de ervaringen van Ziggo alles in 1 klanten positief.

Ziggo abonnement wijzigen
Bent u eenmaal klant bij Ziggo, maar wilt u uw abonnement wijzigen? Wilt u toch nog wat extra TV-zenders of een nog snellere internetverbinding? Dat kunt u eenvoudig doorgeven via inloggen op Mijn Ziggo. U komt daar eenvoudig via www ziggo nl, klik vervolgens op inloggen. Komt u daar niet uit, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Ziggo telefoonnummer
Heeft u momenteel al een telefoonnummer voor uw vaste lijn en wilt u deze meenemen als u overstapt? Dat is geen enkel probleem. Dit kunt u aangeven bij het online aanvragen van uw nieuwe abonnement. Dat is ten slotte wel zo makkelijk, want dan hoeft u niet al uw vrienden en familie op de hoogte te brengen dat u een nieuw telefoonnummer heeft. Maar het mag natuurlijk wel. Wilt u juist wel een nieuw nummer, dan kunt u dat ook aanvragen. Bent u op zoek naar het Ziggo telefoonnummer voor service? Bent u al klant en heeft u een vaste telefoonaansluiting? Bel dan naar 1200. Bent u nog geen klant of heeft u geen vaste telefoonaansluiting? Bel voor Ziggo contact dan naar 0900 -1884.

Ziggo Zakelijk
Heeft u vanuit een zakelijk perspectief interesse in een nieuw abonnement? Daarvoor kunt ook bij ze terecht. Bijvoorbeeld als u ZZP’er bent of een MKB’er. Hiervoor zijn speciale Ziggo alles in 1 zakelijk pakketten beschikbaar. U vindt deze natuurlijk op de website, maar ook op onze site kunt meer lezen over de zakelijke pakketten.

Ziggo GO
Als u klant wordt bij deze provider dan krijgt u bij uw pakket ook toegang tot Ziggo GO. Hiermee kunt u overal, dus thuis, maar ook onderweg online live TV kijken. Bijvoorbeeld op uw smartphone, tablet of laptop. Super handig, zo mist u nooit meer een programma dat u graag wilt zien omdat u onderweg bent of ergens op de camping of in een hotel zit. U betaalt daar helemaal niks extra voor. Het is helemaal gratis.

Ziggo Horizon
De Horizon box heeft een nieuwe naam en heet nu de Ziggo Mediabox XL. Er verandert eigenlijk niks, behalve de naam. U kunt hiermee nog steeds live tv-kijken en pauzeren, honderden films en series bekijken, tot 7 dagen gratis uw favoriete programma’s terugkijken, 4 programma’s tegelijk opnemen en heeft u toegang tot een digitale TV-gids.

Storing
Bent u al klant bij Ziggo en heeft u traag internet of zelfs even helemaal geen internetverbinding? Of geeft uw TV een storing? Of problemen met het bellen via een vaste telefoonverbinding? Een storing is natuurlijk erg vervelend. Of kunt u nog wel wat hulp gebruiken met uw mobiel, tablet of laptop? Dan zijn ze er uiteraard om u te helpen. Via enkele eenvoudige stappen op hun site kunt u rekenen op praktische hulp en informatie. En is er echt een landelijke storing of alleen bij u in de regio of wijk? Dan kunt u dat daar ook snel zien. Ook voor een Ziggo Zakelijk storing kijkt u daar. 

Ziggo formule 1
Als u klant wordt bij Ziggo dan zit u goed als het gaat om Formule 1. Vindt u het ook zo leuk om de formule 1 weer te volgen nu Max Verstappen het zo goed doet? Dan kunt u via Ziggo Formule 1 kijken. Dit doet u gratis via Ziggo Sports op kanaal 14. Via deze TV-zender die u kunt vinden via de TV gids, kunt u kijken naar de vrije training, de kwalificatie, de grandprix zelf, maar natuurlijk ook naar allerlei interviews en analyses rondom de races in het Ziggo Sport Formule 1 Café. Dit programma wordt gepresenteerd door Rob Kamphues, maar hij wordt bijgestaan door (oud)coureurs, zoals Robert Doornbos en/of één van de gebroeders Coronel. En vanaf het circuit kunt u rekenen op bijdrages van Jack Plooij en Olav Mol.

TV gids
Wilt u weten wat er op TV is vandaag of morgen. Maak dan zeker gebruik van de online Ziggo TV-gids. Hiermee ziet u direct wanneer uw favoriete programma, serie of film begint. En heeft u een programma gemist? Geen paniek, dan is er altijd nog Horizon GO.

Horizon GO
Met de Ziggo Horizon GO app kunt u gebruik maken van interactieve TV. Dit is helemaal gratis als u klant wordt bij Ziggo en een TV-abonnement neemt. Met Horizon GO kunt u overal en wanneer u maar wilt naar TV kijken op uw tablet of smartphone. Maar ook als u een programma heeft gemist kunt u deze terugkijken via Replay TV. Tot wel een week geleden. U selecteert het programma dat u heeft gemist gewoon in de TV-gids en u drukt op play. Zo makkelijk kan het zijn. In totaal zijn er wel 100 zenders beschikbaar via Ziggo Horizon GO, afhankelijk van het abonnement dat u heeft. U kijkt gewoon in HD-kwaliteit met Wifi of 3G/4G, zowel thuis als buitenshuis. Ook via Wifi van andere providers kunt u hier gewoon gebruik van maken. Met Ziggo Horizon GO kunt u echt van alles. In een notendop:

 • TV kijken: tot wel 100 zenders live te bekijken
 • TV gids bekijken: wat is er vandaag op TV wat u niet wilt missen.
 • Replay TV: tot een week programma’s eenvoudig terugkijken op een moment dat het u wel goed uitkomt.
 • MyPrime: onbeperkt naar films en tv-series kijken op uw tablet of smartphone met de Horizon GO app.
 • Opnemen op afstand: bent u niet thuis? Maak dan gebruik van de app en neem het gewoon op
 • Remote control & push2tv. Wilt u iets pushen naar de TV via uw iPad of iPhone? Dan kan dat gewoon.
 • Mijn TV zenders: wilt u de zenders liever in een andere volgorde zetten omdat u dat makkelijker vindt? Dat kunt u makkelijk zelf regelen in de app.
 • Ouderlijk toezicht: wilt u dat uw kinderen niet naar bepaalde TV zenders kijken? Dat kunt u snel en makkelijk zelf instellen.
 • On demand: wilt u een film huren on demand? Dat kan makkelijk en snel via on demand.

Internet en TV

Heeft u geen vaste telefonie meer nodig thuis? Dan kunt u ook kiezen voor Ziggo Internet en TV. Wilt u dit alles in 1 pakket vergelijken met andere aanbieders op uw adres? Maak dan eenvoudig gebruik van de postcode check.

Ziggo alles in 1 aansluiten

Ziet er u er tegenop om uw nieuw alles in 1 pakket te moeten aansluiten? Dat is niet nodig. Ze geven u namelijk installatiegarantie. En dat betekent dat ze u garanderen dat het goed komt met de installatie. Kunt u het niet zelf? Of heeft u er geen zin in? Geen probleem. U kunt dan een monteur bestellen om het aansluiten van uw nieuwe abonnement te regelen. En dat is gratis. Wilt u het liever eerst zelf proberen, dat mag natuurlijk ook. U ontvangt een doe-het-zelf pakket met een duidelijke instructie. Het kan bijna niet mis gaan, en anders kan de monteur alsnog bij u langskomen. Helemaal gratis.

Levertijd Ziggo alles in 1

Als u kiest voor een Ziggo alles in 1 abonnement dan kunt u normaal gesproken binnen 2 weken gebruik maken van uw nieuwe pakket. Binnen deze periode wordt het pakket geleverd en geactiveerd. Als dat te snel is, dan kunt u ook een datum opgeven die wat verder weg ligt in de toekomst. De Ziggo alles in 1 levertijd is dus 2 weken.

Ziggo prijsverhoging

Bent u klant of wordt u klant bij Ziggo? Dan kunt u elk jaar wel rekening houden met een prijsverhoging. Dit doet ze om weer te kunnen investeren in het netwerk, zodat ze u topkwaliteit kunnen blijven leveren tegen een scherpe prijs. Maar op hoeveel verhoging moet u dan ongeveer rekenen? Hieronder hebben we voor u een overzicht gemaakt van de laatste paar jaar.

Ziggo alles in 1
Start
Ziggo alles in 1
Complete
Ziggo alles in 1
Max
Prijsverhoging 1 juli 2019€ 2,50 (p/maand)
€30,00 (p/jaar)
€ 2,50 (p/maand)
€30,00 (p/jaar)
€ 2,50 (p/maand)
€30,00 (p/jaar)
Prijsverhoging 1 juli 2017€ 1,55 (p/maand)
€18,60 (p/jaar)
€ 2,55 (p/maand)
€30,60 (p/jaar)
€ 2,55 (p/maand)
€30,60 (p/jaar)
Prijsverhoging 1 februari 2017n.v.t.n.v.t.€ 2 (p/maand)
€ 24 (p/jaar)
Prijsverhoging 1 juli 2016€ 1,95 (p/maand)
€23,40 (p/jaar)
€ 1,95 (p/maand)
€23,40 (p/jaar)
€ 4 (p/maand)
€ 48 (p/jaar)
Prijsverhoging 1 maart 2015€ 1 (p/maand)
€ 12 (p/jaar)
€ 1 (p/maand)
€ 12 (p/jaar)
€ 1 (p/maand)
€ 12 (p/jaar)

Ga naar Ziggo NL en kies eenvoudig het voordelige alles in 1 pakket dat bij u past.