Ziggo alles in 1

> Direct naar de website van Ziggo
Ziggo is in Nederland de grootste aanbieder van internet, bellen en televisie. Het grootste voordeel bij Ziggo is dat zij niet werken met 1 of 2-jarige contracten. Het contract is namelijk elke maand op te zeggen. Als u dus onverwachts toch niet tevreden bent over Ziggo dan kunt u meteen weer weg. Ziggo biedt verschillende losse abonnementen aan voor bellen, zeer snel internet en digitale of interactieve televisie, maar uiteraard bieden zij ook een aantrekkelijk alles in 1 pakket aan. Ziggo zelf noemt deze pakketten ‘Connect & play’.

Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1 pakket

Ziggo biedt de volgende alles in 1 pakketten aan (internet, tv en bellen, ook wel 3 in 1 of all in one pakket genoemd). Dit zijn de standaard alles in 1 pakketten: Alles-in-1 start, Alles-in-1 Complete, Alles-in-1 Max.

Alles in 1 vergelijken? De alles in één pakketten van Ziggo worden in de onderstaande tabel met elkaar vergeleken. Als er een aanbieding is dan melden we dat ook in deze tabel.

Type pakketAlles-in-1 StartAlles-in-1 CompleteAlles-in-1 Max
Standaardprijs p/maand€ 45,95€ 59,95€ 77,95
Tijdelijke Actie3 maanden €34,95
Totale korting €33 of gratis tablet
3 maanden €34,95
Totale korting €75 of gratis tablet
3 maanden €34,95
Totale korting €129 of gratis tablet
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.
Duur van het contractMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaar
Internetsnelheid (Mb/s)40 down
4 up
150 down
15 up
300 down
30 up
Type verbindingVia de kabelVia de kabelVia de kabel
Aantal tv zenders7070115
Aantal HD zenders292938
Meer info Ziggo alles in 1Meer info Ziggo alles in 1Meer info Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1
Voor alle “Alles in 1 pakketten” met internet, tv en bellen van Ziggo geldt het volgende:

 • Gratis overstapservice
 • Gratis gebruik van ruim 2 miljoen WifiSpots (en WiFi modem in bruikleen)
 • Gratis internetbeveiliging voor één PC
 • Gratis monteur die alles voor u aansluit. Ziggo alles in 1 aansluiten is hierdoor een eitje.
 • Gratis voicemail, nummerweergave en sterretjesdiensten
 • Eén factuur voor internet, bellen en televisie.
 • 5 e-mailadressen voor uw hele gezin.
 • Per Ziggo mail account 2 GB online opslag voor e-mail en 8 GB voor bestanden.
 • Telefonie is geschikt voor de meeste alarmsystemen
 • Gratis Ziggo Bapp: bel met de gratis app via Wi-Fi naar alle Nederlandse mobiele en vaste nummers, waar u ook bent – zelfs in het buitenland
 • Gratis Ziggo TV app; een handige TV-gids voor uw smartphone en tablet
 • Gemiste programma’s terugkijken en on demand films en series kijken
 • Overal in uw huis live tv kijken op tablet en smarthpone
 • Gratis bellen naar iedereen met Telefonie van Ziggo
 • 14 dagen bedenktijd
 • Bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland kost € 0,10 per minuut.
 • Kiest u voor een Horizonbox dan krijgt u gratis Replay TV.
 • Het meest recente Ziggo alles in 1 zenderoverzicht vindt u op de website van Ziggo.
 • Heeft u geen behoefte aan vast bellen? Geen probleem. Kies dan tijdens het bestellen voor Ziggo TV en internet. De rest van het pakket blijft dan net zo aantrekkelijk.

De alles in 1 pakketten van Ziggo zijn uit te breiden met extra’s zoals: een uitgebreidere internetbeveiliging, Volop Bellen (voor een vast bedrag onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers) of een extra mediabox. De Ziggo TV zenders zijn standaard al zeer compleet, maar u kunt altijd kiezen voor meer zenders met TV Royaal (meer standaard en HD zenders voor uw televisie) of een extra zenderpakket zoals HBO, FOX SPORTS of Film1. Hiervoor rekent Ziggo meerprijzen, deze vindt u op de website van Ziggo.

Alles in 1 zelf samenstellen

Zit het ideale alles in 1 pakket er voor u nog niet tussen? Geen probleem. Bij Ziggo kunt u ook zelf uw alles in 1 pakket samenstellen. Ideaal voor als u sneller internet wilt of extra TV zenders of juist onbeperkt wil bellen. Pas het pakket eenvoudig aan naar uw eigen smaak aan de hand van een aantal eenvoudige keuzes. Zelf samenstellen iets voor u? Ga naar de website van Ziggo nl

Meer over de alles in één pakketten van Ziggo

Ziggo WifiSpots
Bij uw alles in 1 abonnement profiteert u bij Ziggo van de ruim 2 miljoen WifiSpots in Nederland. Dit aantal loopt dagelijks verder op. Vooral door het samenvoegen van de netwerken van UPC en Ziggo is het aantal WifiSpots hard toegenomen voor Ziggo klanten. Hiermee kunt u als klant van Ziggo ook buitenshuis gratis op internet via Wifi. U hoeft uw WifiSpots gebruikersnaam en wachtwoord maar eenmaal in te stellen op uw smartphone, tablet of laptop. Daarna bent u altijd automatisch verbonden als er een verbinding beschikbaar is. Deze Wifi verbinding is vele malen veiliger dan een open wifi-netwerk, zoals dat bijvoorbeeld in hotels en cafe’s wordt aangeboden. Daarbij is het bij Ziggo dusdanig beveilig dat het niet vatbaar is voor nephotspots. Uw persoonlijke gegevens zijn dus echt veilig.

Beschikbaarheid
Op de meeste plekken in Nederland kunt u gebruik maken van Ziggo. Maar het is verstandig om dat toch eerst even te controleren. Dit is erg gemakkelijk met de Ziggo postcodecheck. U voert uw postcode en huisnummer in op de website van Ziggo of hieronder en vervolgens ziet u of de Ziggo alles in één pakketten er in het resultaat tussen staan. Aan de linkerkant kunt u vervolgens andere aanbieders uitvinken, zodat alleen Ziggo overblijft. Ziggo alles in 1 is vervolgens eenvoudig online af te sluiten. Uw postcode en huisnummer:Veilig internetten

Als u een alles in 1 pakket, met onder andere internet, afneemt bij Ziggo krijgt u standaard een basisbeveiliging. Dit is antivirus en antispyware. Maar u kunt kiezen voor meer. Hiermee beschermt u maximaal 5 computers bij u thuis. Zo weert u indringers op uw computer, krijgt u een virusscanner voor e-mail, krijgt u anti-spam en worden schadelijke websites automatisch geblokkeerd. Tot slot kunt u uw kinderen beschermen tegen ongepaste websites met de functie ouderlijk toezicht.

Beste internetprovider
Tot slot profiteert u bij Ziggo NL van uitstekend internet. Ziggo is namelijk al 6 maal op rij verkozen tot beste Internetprovider door Tweakers. En voor zover bij ons bekend zijn de ervaringen van Ziggo alles in 1 klanten positief.

Ziggo abonnement wijzigen
Bent u eenmaal klant bij Ziggo, maar wilt u uw abonnement wijzigen? Wilt u toch nog wat extra TV-zenders of een nog snellere internetverbinding? Dat kunt u eenvoudig doorgeven via Mijn Ziggo. U komt daar eenvoudig via www ziggo nl. Komt u daar niet uit, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Ziggo alles in 1 aansluiten

Ziet er u er tegenop om uw nieuwe Ziggo alles in 1 te moeten aansluiten? Dat is niet nodig. Ziggo geeft u namelijk installatiegarantie. En dat betekent dat ze u garanderen dat het goed komt met de installatie. Kunt u het niet zelf? Of heeft u er geen zin in? Geen probleem. U kunt dan een monteur bestellen om het aansluiten van uw nieuwe abonnement te regelen. En dat is gratis.

Levertijd Ziggo alles in 1

Als u kiest voor een Ziggo alles in 1 abonnement dan kunt u normaal gesproken binnen 2 weken gebruik maken van uw nieuwe pakket. Binnen deze periode wordt het pakket geleverd en geactiveerd. Als dat te snel is, dan kunt u ook een datum opgeven die wat verder weg ligt in de toekomst. De Ziggo alles in 1 levertijd is dus 2 weken.

Ga naar Ziggo NL en kies eenvoudig het voordelige alles in 1 pakket dat bij u past.

Ziggo alles in 1 4.98/5 (99.55%) 1288 stem(men)