Ziggo Zakelijk

> Ga direct naar Ziggo.nl/zakelijk
Of u nu een grote of een ‘kleine’ ondernemer bent? Ziggo Zakelijk heeft een passend alles in 1 abonnement, met internet, bellen en tv, voor u. Ziggo heeft dan ook abonnementen voor u als ZZP’er, maar ook voor het MKB. Met het zakelijke alles in 1 pakket van Ziggo maakt u dan een verstandige keuze. Iedere onderneming heeft andere behoefte. Bij Ziggo begrijpen ze dat. U kunt daarom zelf kiezen wat het beste bij u en uw bedrijf past. Dat is wel zo mooi.

Ziggo Zakelijk alles in 1

Internet en bellen is van levensbelang voor u als ondernemer, maar ook even ontspannen voor de TV na een lange harde dag werken. De Connect ZZP Alles in 1 pakketten van Ziggo zijn altijd aan te passen. U kunt kiezen uit 3 ZZP alles in 1 pakketten:

Deze 3 alles in 1 pakketten worden hieronder overzichtelijk weergegeven en met elkaar vergeleken

Type pakketAlles in 1 StartAlles in 1 CompleetAlles in 1 Giga
Standaardprijs p/maand€ 52,75€ 65,75€ 75,75
Tijdelijke ActieNu 3 maanden gratis
+ 36 maanden €2,50 korting
Totale korting €248,25
Nu 3 maanden gratis
+ 36 maanden €5 korting
Totale korting €377,25
Nu 3 maanden gratis
+ 36 maanden €7,50 korting
Totale korting €497,25
Duur van het contractMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaar
Internetsnelheid (Mb/s)200 down
30 up
500 down
40 up
1.000 down
70 up
TelefonieZakelijk vast, 1 lijnZakelijk vast, 1 lijnZakelijk vast, 1 lijn
Aantal TV zenders808080
Aantal HD zenders373737
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1

Bij alle zakelijke pakketten van Ziggo profiteert u van:

 • Er is bijna altijd wel een leuke Ziggo Zakelijk aanbieding als u een nieuwe klant bent. U hoeft alleen nog maar te profiteren. Leuker kunnen ze het u bijna niet maken.
 • Ziggo Zakelijk internet is super snel en betrouwbaar
 • Gratis WifiSpots door heel Nederland
 • Geïnstalleerd door een monteur, die pas weg gaat als alles werkt.
 • Inclusief internetbeveiliging Basis
 • Gratis gebruik maken van de professionele zakelijke helpdesk (ook op zaterdag)
 • Een eventuele storing wordt binnen 16 uur kantooruren verholpen.
 • Kies voor de contractsduur van een maand. Zo zit u nergens lang aan vast.
 • Ziggo Zakelijk bellen kunt u aan- en uitzetten. Net wat u nodig heeft. U kunt dit aangeven tijdens het bestellen.
 • U kunt zelf aangeven of u kiest voor 1 of 2 Ziggo Zakelijk telefoonnummer. Dat is wel zo praktisch.
 • Altijd een praktisch overzicht van uw diensten. Zodat u deze kunt aanpassen. Maar ook een factuur met toelichting. Dit alles is ondergebracht in Mijn Ziggo Zakelijk. U kunt hiervoor inloggen op de site.
 • Kies zelf waarmee u het abonnement nog verder wilt uitbreiden. Denk hierbij aan de mogelijkheden zoals Ziggo Sport Totaal, Movies & Series, Movies & Series XL, Fox Sports, Erotiek, FIlm1, een extra mediabox een extra CI+ module, en nog heel veel meer.

Ziggo Zakelijk postcodecheck

Wilt u weten of Ziggo Zakelijk ook bij u op kantoor of thuis leverbaar is? Maak dan gebruik van de eenvoudige en snelle Ziggo Zakelijk postcodecheck op de website van Ziggo. Zo weet u direct of het voor u mogelijk is om over te stappen en te profiteren van de voordelen van Ziggo.

Ziggo Zakelijk internet

U wilt altijd bereikbaar zijn voor uw klanten met snel en stabiel internet. Wilt u ook eenvoudig kunnen uitbreiden met bellen over IP en wifi voor uw medewerkers en gasten? Dan past u uw abonnement eenvoudig aan bij Ziggo Zakelijk internet. U kunt bij Ziggo Zakelijk internet kiezen uit:

Deze 3 alles in 1 pakketten worden hieronder overzichtelijk weergegeven en met elkaar vergeleken.

Type pakketInternet StartInternet CompleteInternet Giga
Standaardprijs p/maand€ 42,50€ 47,50€ 57,50
Tijdelijke ActieNu 3 maanden gratis
+ 36 maanden €2,50 korting
Totale korting €217,50
Nu 3 maanden gratis
+ 36 maanden €5 korting
Totale korting €322,50
Nu 3 maanden gratis
+ 36 maanden €7,50 korting
Totale korting €442,50
Duur van het contractMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaar
Internetsnelheid (Mb/s)200 down
30 up
500 down
40 up
1.000 down
70 up
Internet5 vaste IP-adressen5 vaste IP-adressen5 vaste IP-adressen
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1

Standaard zijn de pakketten van Ziggo Zakelijk internet eenvoudig uit te breiden met interessante extra’s, denk hierbij aan:

 • Sneller internet: is de standaardsnelheid niet genoeg? Geen probleem. U kunt eenvoudig voor sneller internet kiezen.
 • Ziggo Pin Zeker: voor een vast bedrag kunt u uw klanten laten betalen met Ziggo Pin Zeker via een beveiligde verbinding.
 • Als u veel belt met zakenrelaties dan kunt u voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen naar vast en mobiel.
 • Ziggo werkt samen met Vodafone. Heeft u mobiele abonnementen bij Vodafone dan profiteert u van extra voordelen als u kiest voor Ziggo Zakelijk internet.

Voor deze extra diensten rekent Ziggo meerprijzen. Deze vindt u op Ziggo.nl/zakelijk

Meer informatie Ziggo Zakelijk
Is een Ziggo Zakelijk alles in 1 pakket of alleen een internet en/of TV abonnement iets voor u? Neem dan een kijkje op de website van Ziggo: Ziggo.nl/zakelijk.

Ziggo Zakelijk Pro
Wat is Ziggo Zakelijk internet pro? Als ondernemer is internet belangrijk. U wilt verzekerd zijn van een snelle verbinding en u wilt altijd online kunnen zijn. Met Pro krijgt u zeer stabiel internet. Maar nog belangrijker is wellicht dat u 1 vast aanspreekpunt krijgt. Zo kunnen ze u er bij Ziggo nog beter van voorzien dat u geen problemen heeft en geen seconde offline bent. Zo krijgt u een professioneel modem, profiteert u van de servicegarantie. Dat betekent dat u binnen 4 uur een vervangend modem krijgt als het nodig is en zo altijd binnen 16 uur weer in bedrijf bent. En u krijgt 5 vaste IP-adressen. Dat is ideaal voor een eigen webserver en het werken op verschillende locaties. Maar bij Pro kunt u ook nog profiteren van meer mogelijkheden, want wat dacht u van Hosted VoIP. Oftewel een telefooncentrale in de cloud. Dit is voordelig en flexibel. En zo blijft u dus de baas over uw eigen bereikbaarheid. Of wat te denken van multi wifi. Zo heeft u echt overal in uw pand gegarandeerd wifi. Dat is wel zo prettig toch. En zo kunt u eenvoudig een gescheiden netwerk maken voor gasten en medewerkers. Is het door de grootte van het pand lastig om overal dezelfde sterkte van het wifi signaal te hebben en realiseren? Dan kunnen ze u helpen met eenvoudige wifiboosters. Hiermee versterkt u het signaal in het pand. Het enige wat u hiervoor nodig hebt is een stopcontact. En dat zit altijd wel goed. Wilt u meer weten? Check dan even de website van Ziggo Zakelijk.

Meer over de Ziggo Zakelijk pakketten

De Zakelijke Ziggo pakketten zijn er voor ‘kleine’ en ‘grote’ klanten. Bent u ZZP’er of bent u een onderneming met meerdere vestigingen? In alle gevallen kunt u terecht bij Ziggo Zakelijk. U kunt zelf kiezen welke diensten u allemaal af wilt nemen. Heeft u alleen een internet abonnement nodig? Dat kan. Wilt u liever een combinatie maken met Ziggo internet en tv? Ook dat is geen probleem. En wilt u een Ziggo Zakelijk alles in 1 pakket met internet bellen tv? Dat kan natuurlijk ook. U kunt uw pakket helemaal naar eigen wens samenstellen en wijzigen als u er na een tijdje achterkomt dat het toch eigenlijk een beetje anders moet. De pakketten zijn uit te breiden met verschillende extra’s, zodat u kunt kiezen voor extra internetsnelheid of extra TV zenders of extra telefoonlijnen. Het is allemaal mogelijk. Het is natuurlijk belangrijk dat u goed bereikbaar bent als ondernemer en daar helpen ze u graag bij. U kunt alles online afsluiten, maar u kunt ook telefonisch contact met ze opnemen als u nog aanvullende vragen hebt. Dus of u nu startend ondernemer bent of al lekker groot bent geworden. Van ZZP’er tot grootzakelijk, ze helpen u graag bij Ziggo Zakelijk. De pakketten zijn standaard al voorzien van lekker snel internet en veel TV zenders. En 1 ding is zeker, u krijgt bijna altijd een aanbieding als u nieuwe klant wordt. Dat maakt overstappen nog veel leuker toch?

Toch geen zakelijk pakket? Bekijk dan de Ziggo consumenten pakketten en de aanbiedingen van dit moment.

Ga naar de website van Ziggo.