Goedkoop glasvezel

Bent u op zoek naar een abonnement of pakket met goedkoop glasvezel? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt. Een glasvezel abonnement is ideaal voor als u wilt profiteren van een hoge kwaliteit internet met een zeer hoge snelheid. De snelheid kan hierbij zelfs oplopen tot 500 Mb/s.

Er zijn vele aanbieders van glasvezel. Meestal wordt glasvezel internet aangeboden in een alles in 1 pakket met internet, bellen en tv. Sommige aanbieders leveren alleen maar glasvezel.

De goedkoopste glasvezel abonnementen in een alles in 1 pakket zijn momenteel (datum 6 februari 2015):

Het gaat hierbij om de instappakketten. De internetsnelheid is dan ook nog niet zo heel hoog. Bij Fiber krijgt u 30 MB/s, bij Telfort 50 Mb/s en bij Tele2 40 Mb/s. Deze snelheden gelden voor zowel downloaden als uploaden.

Goedkoop glasvezel met 100 Mb/s

Maar we kunnen ons voorstellen dat als u op zoek bent naar goedkoop glasvezel dat u wel een wat hogere internetsnelheid wilt van zo’n 100 Mb/s of meer. De goedkoopste mogelijkheden zijn dan:

  • Telfort: € 51 per maand
  • KPN: € 52,50 per maand (het instap alles in 1 pakket + glasvezel 100 MB/s)
  • Fiber: € 54,95 per maand

Wilt u weten of er goedkoop glasvezel bij u leverbaar is? Ga dan naar de website van de betreffende aanbieder/provider.

Goedkoop glasvezel internet abonnement

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 pakket, maar wilt u een internet only abonnement met glasvezel? En dan uiteraard de goedkoopste die er zijn. Dan kunt u kiezen uit:

U krijgt hiervoor bij Vodafone en Online.nl een upload en downloadsnelheid van 50 Mb/s. Bij Fiber krijgt u hiervoor 30 Mb/s.

Maar net als bij een alles in 1 glasvezel abonnement kunnen we ons voorstellen dat u minimaal 100 Mb/s wilt. U kunt dan kiezen uit: