Alles in 1 vergelijken

Alles in 1 vergelijken is erg makkelijk. Vul uw postcode en huisnummer in en de vergelijker zet direct op een rijtje wat voor u het beste abonnement is. Dus zoekt u goedkoop internet, bellen en TV? Wilt u onafhankelijk 3-in-1 vergelijken op uw postcode? Dan zit u hier goed. Start nu met alles in 1 vergelijken en overstappen. Zo vindt u snel het beste alles in 1 pakket:

Populaire alles in 1 aanbiedingen

Welke alles in 1 pakketten met internet, bellen en TV zijn er op dit moment populair? Wij hebben een top 3 voor u:

Glasvezel ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
Ziggo alles in 1250 Mb/s
81 zenders
€0,12 / minuut
€ 67,50meer info Ziggo
T-Mobile alles in 1100 Mb/s
66 zenders
€0,13 / minuut
€ 48,50meer info Ziggo
KPN alles in 1200 Mb/s
78 zenders
€ 0,14 / minuut
€ 60meer info Ziggo

Alles in 1 pakket vergelijken

Door gebruik te maken van de vergelijker hierboven kunt u alle belangrijke alles-in-1 providers vergelijken die we hebben in Nederland. Dit zijn: Ziggo alles in 1, KPN alles in 1, Budget Thuis alles in 1 en natuurlijk ook de pakketten van T-Mobile Thuis, Freedom, Solcon, Delta, Online.nl, Youfone. Tussen de verschillende pakketten, die ook wel triple play, all-in one of 3 in 1 worden genoemd, zitten allerlei verschillen. Per aanbieder zijn er vaak meerdere pakketten waar u uit kunt kiezen en tussen de aanbieders zit onderling ook weer verschil. Bij de ene krijgt u een hogere internetsnelheid, bij de ander betaalt u een wat scherpere prijs en bij de derde krijgt u weer meer TV-zenders. Er is altijd wel een geschikt pakket voor uw wensen. Na het invullen van uw postcode en huisnummer zijn de resultaten gerangschikt op de goedkoopste alles in 1 pakketten. Door gebruik te maken van de filters kunt u uw wensen verder aanscherpen. De vergelijker past zich in dat geval automatisch aan. Erg eenvoudig.

Eerlijk vergelijken

Wilt u de alles-in-1 providers onafhankelijk en eerlijk met elkaar vergelijken? Dan zit u goed bij ons. De resultaten in de vergelijker laten standaard de goedkoopste prijs zien. Oftewel: het goedkoopste internet, tv en bellen pakket staat bovenaan in de resultaten. De vermelde prijs per maand geven de maandkosten weer die gelden na een eventuele actieperiode. Als er een alles in 1 actie van toepassing is waar u van kunt profiteren dan ziet u die los vermeld. U ziet hoe lang u bijvoorbeeld lagere maandkosten hoeft te betalen. Door hier slim van te profiteren kunt u een goedkoop alles in 1 pakket vinden als u overstapt. We begrijpen ook dat er meer is dan alleen de prijs. We kunnen ons voorstellen dat u zoekt naar het beste alles in 1 pakket voor bij u thuis. Ook daar helpen we u graag bij. In de vergelijker kunt u zowel de kabel, glasvezel als ADSL pakketten vergelijken. U kunt ook aangeven als u een voorkeur heeft voor glasvezel bijvoorbeeld. Dit moet vervolgens wel beschikbaar zijn op uw adres.

De vergelijker is onafhankelijk, de provider met de scherpste prijs eindigt het hoogste in de resultaten. Als de telecomaanbieders hun prijzen verscherpen dan profiteert u daar direct van en ziet u dat terug in de vergelijking.

Korting

Als u kiest voor een alles in éen abonnement dan is een leuke korting of een alles in 1 met cadeau geen uitzondering. De aanbieders verwelkomen u graag als nieuwe klant en verleiden u daarom met een aantrekkelijke actie die u enkele tientallen euro’s kan opleveren in de eerste maanden van uw abonnement. Maar soms worden er ook weleens cadeaus gegeven. In het verleden gaf Ziggo bijvoorbeeld een tablet cadeau. Of een gratis recorder komt ook wel voor.

Waarom alles-in-1 vergelijken?

Zit u al meerdere jaren bij dezelfde alles-in-1 provider met internet, bellen en televisie? Dan is het goed mogelijk dat uw huidige aanbieder nu niet meer het beste alles in 1 pakket biedt voor uw situatie. Wilt u zeker weten dat u nog goed zit? Of is er toch een goedkoper alles in 1 pakket mogelijk? Door een paar minuten van uw tijd te investeren in een vergelijking ziet u direct of u nog goed zit of dat u toch beter kunt overstappen.

Hoe gaat overstappen?

Heeft u een goedkoper abonnement gevonden? Maar ziet u op tegen het overstappen? Dat is niet nodig. Overstappen is makkelijk. Bij het online aanvragen van uw nieuwe abonnement kunt u aangeven dat uw nieuwe aanbieder uw oude abonnement voor u opzegt. Zo zorgt u ervoor dat het nieuwe abonnement naadloos aansluit op het oude abonnement. Zo hoeft u geen moment zonder internet, tv en vaste telefonie te zitten. En ziet u op tegen de installatie? Kies dan voor de monteur. Alle aanbieders bieden u de mogelijkheid om een monteur langs te laten komen. Die gaat pas weg als alles het doet. Dat is wel zo fijn.

Alles in 1 vergelijken 2024

Wilt u weten wat op dit moment in 2024 het beste pakket of het goedkoopste pakket is? Alle prijzen in de vergelijker zijn up to date en voorzien van de laatste 2024 tarieven van de providers.

Wat is alles in 1?

Als u gaat starten met alles in één vergelijken dan gaat u de volgende 3 diensten vergelijken: internet, televisie en bellen via een vaste telefoonlijn. Als u dit gaat doen dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten:

  • De internetsnelheid. Iedereen heeft een hekel aan traag internet. Dus dat willen we voorkomen. Kies voor genoeg internetsnelheid zodat u daar geen last van heeft. Er zijn verbindingen beschikbaar in DSL, kabel en glasvezel. Glasvezel is het snelste. U kunt ook alleen glasvezel vergelijken door te kiezen voor het juiste filter.
  • Het TV pakket: hoeveel zenders gaat u gebruiken? Heeft u genoeg aan het basispakket of wilt u ook aanvullende zenderpakketten? Of maakt u vooral gebruik van Netflix? Dan heeft u genoeg aan de basis waarschijnlijk.
  • Telefonie: belt u veel met uw vaste telefoonlijn? Of wilt u alleen bereikbaar zijn op een vast nummer thuis? Deze zaken hebben invloed op de keuze voor een aanvullende bundel of juist niet.

Kiest u voor alles in 1? Dan krijgt u 1 provider voor 3 diensten. U krijgt dan ook slechts 1 factuur en heeft 1 aanspreekpunt als er iets niet in orde is. Een nadeel is wel dat als er een storing is dat u alle 3 de diensten waarschijnlijk niet kan gebruiken. Heeft u niet alle 3 de diensten nodig? Kies dan voor een passend internet en TV abonnement of het goedkoopste internet abonnement dat aan uw wensen voldoet.