Beste alles in 1 pakket

Zoekt u het beste alles in 1 pakket? Dat is lang niet altijd even eenvoudig. In uw zoektocht zijn er diverse zaken waar u even op zult moeten letten. Door dat goed te doen kunt u de beste keuze maken voor uw situatie. Het is belangrijk om even stil te staan bij waar het internet allemaal voor wordt gebruikt in uw huishouden en wat daarvoor een gewenste internetsnelheid is. Maar denk ook even na hoeveel televisie u kijkt of dat u eigenlijk alleen online TV nodig heeft. En tot slot is het natuurlijk belangrijk om te kijken welke aanbieders en pakketten er op uw adres beschikbaar zijn. Door dit goed te bekijken en vergelijken kunt u het beste alles in 1 pakket kiezen.

Beste alles in 1 pakket vergelijken

Gaat u op zoek naar het beste alles in 1 pakket? Dat is voor iedereen anders. Als het ene alles in 1 pakket voor u het beste is, dan betekent dat niet dat dit pakket voor uw familie, vrienden of buren ook het beste pakket is. In uw zoektocht naar het beste alles in 1 pakket moet u goed opletten wat de inhoud van het pakket is en wat u daarvoor moet betalen. Het is ook aan te raden om te kijken hoe het zit met de beoordeling van de aanbieders. Zo kunt u direct zien hoe huidige klanten deze provider beoordelen en ervaren. Een soort van reviews.

Een alles in 1 pakket wordt ook wel een all-in-one, 3 in 1 of triple play pakket genoemd. Een dergelijk abonnement bestaat uit internet, tv en bellen. Per provider verschilt het hoeveel televisiezenders u krijgt, hoe hoog de internetsnelheid is om te downloaden en uploaden, en hoeveel u betaalt per minuut bellen met een vaste telefoonlijn.

U doet er verstandig aan om te kiezen voor een internetsnelheid van minimaal 50 Mb/s. Als er meerdere personen gebruik maken van het internet bij u thuis dan heeft u niet zo snel last van traag internet, een grote irritatiefactor tenslotte. Als u veel gebruik maakt van de vaste telefoonlijn dan kunt u kiezen voor een abonnement waarbij u onbeperkt kunt bellen voor een vast bedrag in uw abonnement. Voor de vaste telefoonlijn hoeft u vaak weinig of niks te betalen, u betaalt per minuut.

Beste alles in 1 provider 2024

Wat is de beste alles in 1 provider 2024? Is het KPN alles in 1? Of is het dit jaar Ziggo alles in 1? Of misschien wel één van de andere providers die we hebben in ons land:

 • Caiway alles in 1
 • Budget Thuis alles in 1
 • DELTA Alles in 1
 • Online.nl alles in 1
 • Odido alles in 1
 • Youfone alles in 1

Door het jaar heen is niet altijd dezelfde provider de beste provider. De providers veranderen namelijk nogal eens iets aan hun alles in een pakketten. Nieuwe zenders, extra snelheid voor internet, hogere prijzen of soms lagere prijzen of nieuwe extra’s als u ook kiest voor een mobiel abonnement. Het kan allemaal. De prijs is ook niet geheel onbelangrijk. Dus u wilt misschien wel de beste en het goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken. Gelukkig kunt u dat op deze website eenvoudig doen met behulp van de postcodecheck.

Beste pakket voor uw huishouden

Ieder huishouden heeft zo zijn eigen wensen bij een alles in 1 pakket. Maar wat kunt u het beste kiezen? We proberen u zo goed mogelijk op weg te helpen.

Klein huishouden – 2 tot 3 personen

Bestaat uw huishouden uit 2 tot 3 personen? En maakt u redelijk vaak gebruik van het internet voor zaken zoals video’s streamen, online gamen, flinke bestanden downloaden en lekker surfen? Dan is een internetsnelheid van 50 Mb/s aan te raden. Sneller mag natuurlijk altijd, maar 50Mb/s aan downloadsnelheid gaat u wel nodig hebben om zonder traag internet te kunnen genieten.

Alles in 1 ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
BudgetThuis alles in 1100 Mb/s
70 zenders
€0,10 / minuut
€ 45meer info Ziggo
TELE2 alles in 160 Mb/s
34 zenders
€0,13 / minuut
€ 37meer info Ziggo
T-Mobile alles in 150 Mb/s
66 zenders
€ 0,13 / minuut
€ 55,50meer info Ziggo

Als er glasvezel alles in 1 bij u beschikbaar is dan is dat het meest stabiel. U kunt dan ook net zo snel uploaden als downloaden. Is er geen glasvezel alles in 1 beschikbaar? Dan kunt u ook kiezen voor kabel internet van bijvoorbeeld Ziggo. Door gebruik te maken van de postcodecheck kunt u direct zien wat er mogelijk is op uw adres en welke snelheid er haalbaar is per provider.

Gemiddeld huishouden – 4 tot 5 personen

Bestaat uw huishouden uit 4 a 5 personen? Dan is de kans groot dat u regelmatig met meerdere personen tegelijk gebruik wilt maken van de internetverbinding of van de televisie. Wat is er dan het beste? Om traag internet te voorkomen doet u er verstandig aan om te kiezen voor minimaal 100 Mb/s. U komt bij meerdere providers dan al snel in het glasvezel alles in 1 aanbod. Bij een enkele provider kunt u ook kiezen voor een aantrekkelijk pakket met kabel alles in 1, zoals bij Ziggo.

Alles in 1 ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
T-Mobile alles in 1100 Mb/s
66 zenders
€0,13 / minuut
€ 52,50meer info Ziggo
Ziggo alles in 1250 Mb/s
81 zenders
€0,12 / minuut
€ 69meer info Ziggo
KPN alles in 1100 Mb/s
109 zenders
€ 0,14 / minuut
€ 59,50meer info Ziggo

Verstandig blijft het om een goede vergelijking te maken zodat u direct alle mogelijkheden op uw adres ziet. Gebruik het filter internetsnelheid waardoor er alleen aanbieders op uw adres overblijven met een minimale downloadsnelheid van 100 Mb/s. Zoekt u een goedkoop glasvezel abonnement? Dan is T-Mobile Thuis het overwegen waard. Is er geen glasvezel beschikbaar op uw adres? Dan biedt Ziggo een goed alles in 1 pakket voor uw huishouden. Bij Ziggo alles in 1 geniet u sowieso van enkele mooie extra’s zoals Ziggo Sport (met live Formule 1, golf, NBA, buitenlands voetbal), kunt u overal online TV kijken in HD kwaliteit en heeft u met Ziggo Movies & Series XL meer dan 1.000 films en series tot uw beschikking. Heeft u ook een Vodafone mobiel abonnement? Dan geniet u van extra gratis voordeel, zoals extra korting per maand.

Groot huishouden – 6 of meer personen

Bestaat uw huishouden uit 6 personen of meer? Dan is de kans zeer groot dat u vaak met meerdere personen tegelijkertijd gebruik maakt van het internet en dat er meerdere TV’s in huis tegelijkertijd worden gebruikt. Het is dan verstandig om te kiezen voor de maximale internetsnelheid op uw adres. Hoe meer snelheid hoe beter en des te kleiner de kans op traag internet. Is er glasvezel beschikbaar? Dan kunt u het beste daarvoor kiezen omdat het stabieler is. Als u kiest voor glasvezel alles in 1 dan zijn er snelheden tot 500 Mb/s haalbaar.

Alles in 1 ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
T-Mobile alles in 1750 Mb/s
66 zenders
€0,13 / minuut
€ 57,50meer info Ziggo
Ziggo alles in 1500 Mb/s
125 zenders
€0,12 / minuut
€ 89,50meer info Ziggo
KPN alles in 1500 Mb/s
78 zenders
€ 0,14 / minuut
€ 67meer info Ziggo

Is er nog geen glasvezel op uw adres? Dan is het snelste kabel alles in 1 pakket aan te raden. U kunt hiermee alsnog een snelheid van 400 Mb/s halen als u gaat voor een Ziggo alles in 1 pakket. Door gebruik te maken van de postcodecheck ziet u direct het aanbod van de providers op uw adres. Kijk daarbij ook naar de eventuele extra’s die u kunt krijgen als u ook een mobiel abonnement hebt bij een bepaalde provider. Zo krijgt u bij KPN bijvoorbeeld extra korting via het KPN Compleet pakket, maar ook T-Mobile en Ziggo bieden diverse extra’s op dit gebied. Hiermee kunt u net wat extra korting krijgen of een leuke gratis extra zoals een extra zenderpakket of meer data voor uw mobiele telefoon.

Welk alles in één pakket moet u kiezen?

Een alles in één pakket bestaat uit drie onderdelen: internet, TV en bellen (vaste telefoon). Welk alles in een abonnement kunt u het beste kiezen? Dat kunnen wij niet precies voor u bepalen en is afhankelijk van uw wensen, eisen en budget per maand. U kunt zich wel een aantal vragen stellen om uw wensen en eisen aan een alles in een pakket scherper te krijgen:

 • Wilt u razendsnel internet of vindt u een iets tragere internetverbinding niet zo erg?
 • Met hoeveel personen maakt u tegelijkertijd gebruik van de diensten?
 • Welke TV zenders zijn er populair in uw huishouden? En is het echt nodig om te kiezen voor een aanvullend zenderpakket?
 • Kijkt u thuis vooral naar Netflix? Dan heeft u aan het basispakket aan TV zenders waarschijnlijk genoeg.
 • Heeft u nog een vaste telefoonlijn nodig? Of heeft u een mobiel abonnement met onbeperkt bellen waar u eigenlijk altijd mee belt?
 • Bent u gek op sport en wilt u daar extra voor betalen in sommige gevallen? Als u kiest voor Ziggo dan krijgt u gratis Ziggo Sport met heel veel live sportwedstrijden. Als u kiest voor een andere aanbieder dan kunt u wel kiezen voor het Ziggo Sport pakket, maar dan betaalt u daar ook elke maand een extra bedrag voor in uw abonnement.

Alles in 1 pakket: 3 voordelen

Kiest u voor een alles in 1 pakket? Dan heeft u enkele voordelen:

 • U ontvangt 1 factuur voor meerdere diensten
 • U heeft 1 aanspreekpunt in het geval van een storing of als er iets niet werkt. Zo wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd.
 • U krijgt vaak korting. De beste alles in 1 pakketten zijn over het algemeen goedkoper dan het afsluiten van 3 losse abonnementen.

Bent u overtuigd? Start nu met alles in 1 vergelijken.