CombiVoordeel

Combivoordeel vergelijken

Van welke Combi voordelen kunt u profiteren? Vul in de Combivoordeel vergelijker uw gegevens en wensen in en u ziet direct wat het beste Combivoordeel pakket voor u is.

Wat is Combivoordeel?

Heeft u op dit moment verschillende providers voor uw alles in 1 thuis of internet en tv of internet thuis en uw mobiele telefoon abonnement? Dan loopt u waarschijnlijk flink wat korting en diverse gratis extra’s mis. Er zijn namelijk heel wat providers in Nederland die erg happy zijn als u meerdere abonnementen bij hun afsluit. Als u zowel een mobiel abonnement bij ze af neemt en een abonnement voor thuis (internet, bellen, tv) dan noemen ze dat vaak Combivoordeel. U krijgt dan diverse gratis extra’s, omdat ze het zo leuk vinden dat u meerdere abonnementen bij ze afsluit. Combivoordeel geldt vaak voor:

 • Internet thuis en een mobiel abonnement
 • Internet en TV thuis en een mobiel abonnement
 • Alles in 1 thuis en een mobiel abonnement

Per provider verschilt het hoeveel korting u krijgt en van welke gratis opties u nog meer gebruik kunt maken. Door gebruik te maken van de Combivoordeel vergelijker bovenaan deze pagina krijgt u direct inzichtelijk welke Combivoordelen er zijn en bij welke provider u het beste af bent qua korting en extra’s. Heeft u al een mobiel abonnement en zoekt u naar een internet abonnement thuis? Geef dit dan aan. Heeft u al een internet thuis abonnement en zoekt u een nieuw mobiel abonnement? Geef dit dan ook aan. De vergelijker zoekt direct de beste optie voor u.

4 in 1 pakket

Een Combivoordeel pakket wordt ook wel een 4 in 1 pakket genoemd. Een 4 in 1 pakket bestaat uit: internet, tv, bellen en sim only (of een mobiel abonnement met toestel). Hiermee is een 4 in 1 pakket op dit moment het meest complete telecom pakket dat er is. Het grote voordeel? Extra korting op uw maandelijkse abonnementskosten en allerlei leuke extra’s, zoals meer data voor uw mobiele telefoon of een extra zender pakket. Er zijn per provider andere extra’s van toepassing, daarom is een goede vergelijking wel een goed startpunt, en daar helpen we u graag bij. Welk 4 in 1 voordeelpakket past er het beste bij u?

Combivoordeel met energie

In sommige gevallen krijgt u extra korting op uw alles in 1 thuis, internet en tv thuis of internet abonnement thuis als u dat combineert met een energiecontract bij dezelfde leverancier. Kiest u dus voor gas en stroom en internet, tv en bellen bij dezelfde aanbieder, dan krijgt u extra korting. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Oxxio en Budget Energie. Bent u nieuwsgierig of u in aanmerking komt voor Combivoordeel energie? Maak dan gebruik van de vergelijker en geef aan wat uw huidige energieleverancier is. De vergelijker laat u direct zien wat de beste internet abonnementen zijn die daarbij horen zodat u extra korting krijgt per maand. Interessant toch?

Meer over Combivoordeel

Voorheen er waren er meerdere providers van internet tv en bellen die afhankelijk van elkaar actief waren. De afgelopen jaren zijn er diverse overnames en fusies geweest waardoor er minder providers zijn voor internet abonnementen. De telecomproviders zijn nog groter geworden en bieden u meerdere diensten aan: internet, tv, bellen en mobiele abonnementen. Vroeger sloot u vooral aparte abonnementen af: eentje voor alles in 1 thuis en eentje voor uw mobiele abonnement, met of zonder mobiele telefoon of nieuwe smartphone.

Met een Combivoordeel pakket maakt u een slimme combinatie zodat u extra korting krijgt. Heeft u al een mobiel abonnement en kiest u voor dezelfde provider voor uw internet en tv abonnement? Dan krijgt u extra Combivoordeel. En daar hoeft u niks voor te doen. Heeft u al een internet abonnement thuis en zoekt u een nieuw mobiel abonnement? Dan krijgt u ook extra Combivoordeel als u voor dezelfde provider kiest. Maak gebruik van de Combivoordeel-vergelijker om het beste 4 in 1 pakket voor uw situatie te vinden.

Gratis Combivoordelen

Op wat voor soort voordelen moet u rekenen? Bij vele aanbieders krijgt u korting op uw maandelijkse abonnement. Dit kan op jaarbasis flink wat euro’s schelen. Maar er is nog meer. Hieronder geven we u een indruk van de extra voordelen per provider. Per provider verschilt het overigens hoe het heet. Een klein overzicht:

 • Ziggo noemt het Ziggo non-stop
 • KPN noemt het KPN compleet of KPN Hussel Combivoordeel
 • T-Mobile noemt het KlantVoordeel
 • Delta noemt het Combivoordeel
 • XS4ALL noemt het XS4ALL compleet

KPN Hussel Combivoordeel

KPN Compleet is in oktober 2019 gewijzigd naar KPN Hussel. Afhankelijk van welk abonnement u precies kiest kunt u rekenen op de volgende voordelen bij KPN Hussel:

 • 5 euro of 7,50 euro korting op ieder mobiel abonnement
 • 5 euro entertainment voordeel wat te gebruiken is bij o.a. Netflix, Spotify of een zenderpakket.
 • Gratis onderling bellen
 • Onderling MB’s delen binnen het gezin.
 • De kortingen en voordelen gelden ook als u een Simyo sim only abonnement heeft.

Ziggo non stop

Voor de Ziggo non stop voordelen werken ze samen met Vodafone, beide onderdeel van VodafoneZiggo. Samen noemen ze de voordelen Non-Stop gratis extra’s. En die bestaan uit:

 • Kies een gratis extra TV-pakket: Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies & Series L of Ziggo Kids
 • Veilig online pakket van F-secure
 • Dubbel zoveel data op uw mobiele Vodafone abonnement
 • 5 euro korting per maand, tot maximaal 10 telefoons.

T-Mobile Klantvoordeel

Bij T-Mobile is het ook erg leuk, want hoe meer abonnementen des te meer voordelen. Hierbij moet u denken aan:

 • 2,50 euro of 5 euro korting per maand op uw maandelijkse kosten
 • Extra data voor uw mobiele telefoon
 • Voor een aantrekkelijker bedrag de hoogste internetsnelheid.

XS4ALL Compleet

Combineert u XS4ALL internet thuis met een mobiel abonnement van KPN? Dan krijgt u XS4ALL Compleet met diverse leuke extra’s:

 • 5 euro korting per maand
 • Dubbele data
 • Dubbele belminuten
 • Gratis onderling bellen
 • Gratis zenderpakket (XS4ALL Pluspakket of FOX Sports Compleet)

Combi voordeel vergelijken

Niet alle providers bieden een 4-in-1 pakket aan, maar er zijn er wel heel wat. Met behulp van de vergelijker op deze pagina vindt u snel de opties die er beschikbaar zijn op uw adres. Zo vindt u snel een Alles in 1 Thuis pakket met een mobiele telefonie abonnement. Niet alle providers hebben een 4 in 1 pakket omdat ze die dekking niet kunnen bieden. Niet alle internetproviders zijn daardoor beschikbaar. Maar als het u lukt om uw thuis abonnement en uw sim only of mobiele abonnement op elkaar af te stemmen dan bespaart u flink wat geld en kunt u rekenen op diverse mooie extra’s.