DELTA glasvezel

> Direct naar de website van DELTA glasvezel
Met DELTA glasvezel kiest u voor razendsnel en vliegensvlug internet. U kiest zelf of u het glasvezel internet uit wilt breiden met televisie en/of bellen. De glasvezel pakketten zijn volledig flexibel samen te stellen en dus helemaal op jouw eigen maat te maken.

DELTA glasvezel vergelijken

Welke DELTA glasvezel pakketten zijn er op jouw adres beschikbaar? Doe hier de DELTA glasvezel check. Vul jouw postcode en huisnummer in en je ziet direct welke DELTA glasvezel snelheid er bij jou mogelijk is.

DELTA aanbieding

DELTA glasvezel aanbieding: Kies je nu voor DELTA glasvezel internet? Dan betaal je voor een snelheid van 1 GB/s slechts 45 euro per maand de eerste 12 maanden lang. En de installatie ter waarde van 182,50 euro is ook helemaal gratis. Profiteer nu direct!

Alles in 1 glasvezel DELTA

Kies je voor een alles in één glasvezel pakket van DELTA? Dan kun je internet, TV en bellen vanuit 1 abonnement. Verder profiteer je van de volgende voordelen:

  • Het DELTA pakket is een zogeheten FLEXpakket. Dat betekent dat het pakket eenvoudig helemaal zelf samen te stellen is met glasvezel internet. En dat is niet alleen bij aanschaf zo, ook tijdens het contract kunt u maandelijks uw abonnement wijzigen, aanpassen en optimaliseren voor jouw gebruik.
  • Met een beetje geluk is de nieuwste XGS-PON technologie van DELTA al bij jou thuis beschikbaar. In dat geval kun je het snelste glasvezel internet van Nederland aanschaffen met een maximale downloadsnelheid van maar liefst 8 Gig (dat is 8.000 MB/s). En een downloadsnelheid van maar liefst 2,5 Gig (dat is 2.500 MB/s).
  • Gratis een wifi-modem om te gebruiken
  • Gratis internetbeveiliging op minimaal 1 apparaat, oplopend tot 5 apparaten afhankelijk van welk pakket je samenstelt.
  • Heb je behoefte aan nog betere wifi of meer internetbeveiliging? Kies dan voor de extra opties om GigaWifi punten aan te schaffen. Dit zijn mesh wifi punten van het merk TP Link (model Deco M5). Dit zorgt overal in huis voor een compleet dekkend wifi netwerk, jouw apparaat zoekt automatisch verbinding via het sterkste wifi-punt en de installatie is heel easy via de DELTA app.

Meer voordelen weten? Check het hier.

DELTA glasvezel alleen internet

Heb je geen televisie of vaste telefonie nodig? Kies dan voor een DELTA glasvezel abonnement met alleen internet. Op basis van jouw adres kun je kiezen uit verschillende internetsnelheden. Is er glasvezel internet beschikbaar? Dan kun je kiezen uit 150 MB/s tot maar liefst 8 GB/s. Is er geen glasvezel? Ook dan is er snel internet beschikbaar via de kabel. Dan zijn er ook verschillende snelheden te kiezen. Voldoende opties dus voor een DELTA internet only abonnement.

DELTA internet en TV

Zoek je naar een nieuw abonnement thuis met internet en TV? Ook dan kun je bij DELTA glasvezel terecht. Doordat het pakket volledig flexibel is kun je zelf kiezen welke diensten je toevoegt aan jouw abonnement. DELTA internet en televisie is er met verschillende internetsnelheden en verschillende TV pakketten om het totale abonnement nog meer naar jouw smaak in te richten. Aanpassing nodig? Dat kan iedere maand!

DELTA Mobiel én DELTA internet

Wil je naast DELTA internet thuis ook kiezen voor DELTA Mobiel? Dan kun je rekenen op gratis extra’s door Combivoordeel:

  • Dubbele hoeveelheid data op jouw mobiele abonnement
  • Iedere maand weer 5 euro korting op de internetkosten. Dat is een extra besparing van 60 euro op jaarbasis. Toch mooi meegenomen.
  • Extra TV pakket; kies een extra pakket en kies uit ESPN Compleet, BBC entertainment, Comedy Central Extra, Nick JR, Nick Toons en nog veel meer.
  • Heb je een Mobiel 6GB abonnement? Dan kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en vanuit de EU naar een ander EU land.
  • Heb je een Mobiel 6GB abonnement? Dan krijg je sowieso 25 MB downloadsnelheid erbij op jouw internet thuis abonnement.

Meer lezen over dit DELTA combivoordeel? Check de DELTA website.

DELTA TV

TV kijken maak je helemaal naar je eigen zin via het DELTA Flex abonnement. Zo kies je zelf hoeveel zenders je in jouw abonnement wilt hebben: 50, 90 of 120. Zo zit je altijd goed. Uiteraard geniet je van interactieve TV en kun je kijken waar en wanneer je dat zelf wilt. Uitzendingen kunnen tussentijds worden gepauzeerd als dat even nodig is, maar je kunt ze ook opnemen en terugkijken. Ben je onderweg en wil je liever op jouw smartphone of tablet televisie kijken? Download de DELTA TV app en mis niks meer als je onderweg bent of niet thuis bent.

Overstappen naar DELTA glasvezel

Wil je overstappen naar DELTA? Dat is heel eenvoudig. Stel online jouw ideale DELTA Flexpakket samen en vraag deze direct aan. Met hulp van de zekerheden van DELTA glasvezel is overstappen eenvoudig en veilig, want je krijgt een gratis monteur en installatie thuis, je kunt gebruik maken van de gratis overstapservice, je kunt zelf jouw ingangsdatum kiezen en je hebt ook nog eens 14 dagen bedenktijd. Overtuigd dat dit de beste glasvezel provider is voor jou? Stap nu over naar DELTA.

DELTA glasvezel kosten

Wat kost DELTA glasvezel? Een glasvezel abonnement heb je bij deze provider al vanaf 45 euro per maand op dit moment. Hiervoor krijg je maar liefst een internetsnelheid van 1.000 MB/s.

DELTA glasvezel contact

Heb je een vraag voor de DELTA klantenservice? Dan kun je ze bereiken op: 0118 22 55 66. Ze zijn doordeweeks bereikbaar en op zaterdag. Het is natuurlijk ook mogelijk om ze te bereiken via chat op de site of in een van de DELTA winkels als die bij jou in de buurt zijn.