Glasvezel Amsterdam

Glasvezel internet is super populair, hét internet van de toekomst en ook nog eens razendsnel. Heeft u thuis nog geen glasvezel? Maar u wilt dat wel? Doe dan nu de glasvezel check en zie meteen of er op uw adres in Amsterdam al glasvezel beschikbaar is. Vul uw postcode en huisnummer in. Het resultaat is direct zichtbaar, inclusief de huidige glasvezel aanbiedingen van nú.

Glasvezel internet Amsterdam

Heeft Amsterdam glasvezel? Ja, zeker! In Amsterdam heeft u keuze uit meerdere internetabonnementen met glasvezel bij diverse providers. Nog niet in alle wijken is glasvezel beschikbaar, maar in een heel aantal wel, waaronder (al dan niet deels): Oosterpark, Dapperbuurt, Ijburg, Indische Buurt, Osdorp, Bos & Lommer, Kolenkitbuurt, Nieuw Sloten, De Aker, Water Graafsmeer, Slotervaart, Zeeburg en het Nieuwbouw Oostelijk Havengebied. De aanleg van glasvezel wordt in Amsterdam continue uitgebreid waardoor het best zo kan zijn dat er nú wel al glasvezel bij u thuis beschikbaar is in Amsterdam. Wilt u het weten? Vul dan de postcode check glasvezel in bovenaan deze pagina en u ziet meteen wat de mogelijkheden zijn. Het westen en het oosten van Amsterdam hebben de beste dekking qua glasvezelnetwerk. In de wijken van Amsterdam Noord, Oud-Zuid en Buitenveldert is men bezig om de aanleg te realiseren. Uiteindelijk gaat men door tot heel Amsterdam is voorzien van glasvezel internet. Inmiddels wordt hier al vele jaren aan gewerkt. Een enorm belangrijke stap richting de toekomst natuurlijk gezien de kenniseconomie in onze hoofdstad zodat er ook in de toekomst snel en veilig communicatiediensten kunnen plaatsvinden.

Wilt u gaan overstappen naar glasvezel? Een eerste stap is dan glasvezel vergelijken. Door te starten met een vergelijking kunt u direct zien welke providers er op uw adres kunnen leveren en welke beschikbare abonnementen zij hebben waar u uit kunt kiezen. Door te filteren en uw wensen kenbaar te maken kan de vergelijker de resultaten die worden getoond daarop aanpassen. Zo houdt u alleen de relevante internetpakketten over waar u uit kunt kiezen. In de resultaten zitten ook de huidige glasvezel aanbiedingen verwerkt zodat u direct de beste aanbieding, korting, deal en actie kunt scoren van dit moment. Dit kan u met name in de eerste maanden bij uw nieuwe provider flink wat euro’s besparen.

Waarom kiezen voor glasvezel?

  • Een glasvezelverbinding loopt rechtstreeks naar uw eigen woning of zaak. U hoeft de verbinding niet te delen met buren waardoor de kwaliteit en stabiliteit een stuk hoger is
  • De prijzen van glasvezel doen niet onder voor die van kabel en ADSL
  • Het gebruiken van glasvezel kost een stuk minder energie en is daarmee een milieubewuste keuze en stap
  • Glasvezel is echt supersnel. Communiceren en data uitwisselen gaat met de snelheid van het licht via de glasvezelverbinding.

Amsterdam glasvezel alles in 1

Wat voor soort pakket zoekt u als het gaat om glasvezel? U kunt kiezen uit verschillende soorten. Kiest u voor een alles in 1 glasvezel pakket in Amsterdam? Dan krijgt u 3 diensten in één abonnement: internet, televisie en vaste telefonie. Naast de optie tot vast bellen krijgt u dan een mooi pakket met televisie zenders en een snelle internetverbinding om te downloaden en uploaden. De snelheden van het internet kunnen oplopen tot maar liefst 1.000 MB/s, dat is 1 GB/s. De alles in 1 glasvezel pakketten noemt men ook wel triple play, all in one of 3 in 1 pakket.

Glasvezel Amsterdam-Noord

Wijk voor wijk wordt Amsterdam aangesloten op het glasvezelnetwerk. In het 1e kwartaal van 2020 is men begonnen om Amsterdam-Noord aan te sluiten, waardoor er sinds 2021 glasvezel beschikbaar is als u in Amsterdam Noord woont. Woont u in deze wijk? Vul dan de postcodecheck in en kies direct het beste glasvezel pakket dat bij u past.

Glasvezel Amsterdam-Zuid

In diverse delen van Amsterdam-Zuid, waaronder Oud-Zuid is op veel plekken glasvezel aangelegd en kunt u de overstap maken naar een bijbehorend abonnement met glasvezel internet. Check hier de mogelijkheden en stap direct over met de juiste aanbieding.

Amsterdam glasvezel internet en TV

Heeft u de optie vaste telefonie niet nodig? Kies dan voor een internet en TV pakket – ook wel een 2 in 1 pakket, dual play pakket genoemd. U heeft dan 2 diensten ondergebracht in één pakket. Er zijn steeds meer mensen die dit doen in plaats van een alles in 1 pakket. Waarom? Omdat we een mobiel abonnement hebben met veel belminuten die daar al onderdeel van zijn. Waarom extra betalen als u toch onbeperkt mobiel kunt bellen via uw mobiele abonnement. Heeft glasvezel internet en TV uw voorkeur in Amsterdam? Geen probleem. De glasvezel vergelijker helpt u ook daarmee op weg om de juiste keuze te maken.

Glasvezel Amsterdam KPN

KPN is misschien wel dé aanbieder als het gaat om glasvezel. KPN biedt glasvezel internet, glasvezel internet en TV en glasvezel alles in 1 abonnementen. Natuurlijk ook in Amsterdam. KPN levert kwaliteit en snelheid bij u aan huis. Veel mensen nemen KPN glasvezel dan ook in overweging als ze gaan overstappen van provider. De KPN aanbiedingen waar u van kunt profiteren bij een overstap zijn interessant en kunnen u vaak vele tientallen euro’s, soms wel honderden euro’s besparen in de eerste paar maanden van uw nieuwe abonnement. Is KPN glasvezel ook bij u thuis of op de zaak leverbaar? Controleer dit direct op de KPN website.

Glasvezel aanbieders Amsterdam

De beschikbaarheid van glasvezel neemt toe in Amsterdam. In diverse wijken en buurt in Amsterdam is er al glasvezel beschikbaar waar u voor kunt kiezen. Kiezen is heel eenvoudig en online te regelen. Er zijn gelukkig meerdere glasvezel providers beschikbaar in Amsterdam, waaronder: KPN glasvezel, XS4ALL glasvezel, T-Mobile glasvezel, Online.nl glasvezel, Budget alles in 1 glasvezel. De vergelijker bovenaan deze pagina helpt u het beste op weg en laat direct alle beschikbare glasvezel aanbieders zijn op uw adres (zowel prive als zakelijk). U kunt de resultaten verder filteren door uw wensen in te vullen in de vergelijker. Het resultaat past zich direct aan en laat alleen nog de providers en pakketten zien die voldoen aan al uw wensen. Wat wordt uw nieuwe aanbieder?

Zakelijk glasvezel Amsterdam

Bent u ondernemer? En zoekt u zakelijk glasvezel in Amsterdam? Geen enkel probleem. U kunt natuurlijk ook een glasvezel abonnement afsluiten op uw zakelijke adres. Kies hiervoor voor één van de beschikbare providers en abonnementen op dat zakelijke adres.

Ziggo Amsterdam

Is er nog geen glasvezel beschikbaar in bij u thuis in Amsterdam? Check dan de opties van Ziggo! Met Ziggo GigaNet kunt u ook genieten van internet met een snelheid tot maar liefst 1.000 MB/s. Officieel is dit dan een kabel verbinding, maar Ziggo levert het grootste deel van de dienst via glasvezel. Alleen het laatste stukje naar uw woning niet, waardoor Ziggo officieel geen glasvezel provider is op dit moment, maar de inhoud van de Ziggo abonnementen doen hier momenteel niet voor onder. Houdt Ziggo dan ook open als optie als er nog geen glasvezel beschikbaar is bij u thuis of op de zaak.