Glasvezel Eindhoven

De populariteit van glasvezel internet is in recente jaren exponentieel gestegen. Dit is te wijten aan het feit dat glasvezel gezien wordt als de toekomst van de manier van internetten. Het onderscheidt zich door zijn uitstekende snelheid en betrouwbaarheid; bovendien hoeft u de connectie met niemand te delen. Bent u nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van glasvezel op uw adres in Eindhoven? Voer nu meteen de online glasvezel check uit en bekijk de huidige glasvezelaanbiedingen in Eindhoven van dit moment.

Glasvezel vergelijken Eindhoven


Glasvezel Internet in Eindhoven

Eindhoven heeft een bovengemiddelde dekking van glasvezel beschikbaarheid. Ruim boven de 80% van de huishoudens heeft de optie om te kiezen voor een glasvezel abonnement als het gaat om alles in 1, internet en TV of internet only. Landelijk zit het gemiddeld iets boven de 50%, hiermee treffen de Eindhovenaren het nogal. Een aantal gebieden blijven tot nu toe wat achter, waaronder het centrum en het Noord-Oosten van Eindhoven, maar er wordt wel volop glasvezel aangelegd om ook die wijken glasvezel aan te bieden. Er is bekend dat onder andere in het centrum en in Strijp en Gestel flink wordt aangelegd. Zodat straks heel Eindhoeven gebruik kan maken van glasvezel.

Er is al glasvezel internet beschikbaar in de wijken: Doornakker-West, Eckhart, Gildenbuurt, Hemelrijken, Heistraat, Limbeek, Hondsheuvels, Meerhoven, Oud-Woensel, Prinsejagt, Stratum, Tongelre, Tuindorp, Vaartbroek, Vlokhoven, Centrum, Woensel-Noord en Strijp. Woont u in 1 van deze wijken en wilt u glasvezel? Profiteer dan van de kortingsacties van vandaag via onze vergelijker.

Eindhoven glasvezel internet en TV

Heeft u geen vaste telefonie meer nodig thuis? Omdat u bijvoorbeeld een mobiele telefoon heeft met onbeperkte belminuten? Dan kunt u kiezen voor een Internet en Televisie glasvezel pakket. Dit is net weer even wat voordeliger. Zo betaalt u ook niet voor een dienst die u toch niet meer gebruikt thuis. En ook op een glasvezel Internet en TV abonnement kunt u hele aantrekkelijke kortingen scoren als u op het juiste moment overstapt naar uw favoriete aanbieder.

Glasvezel voordelen

Waarom zou u kiezen voor glasvezel? Een glasvezelverbinding biedt u een directe, niet-gedeelde connectie naar uw huis of bedrijf. Dit versterkt de kwaliteit, snelheid en stabiliteit van uw internet. Het is ook prijsconcurrerend met andere opties zoals kabel en ADSL. Bovendien is glasvezel milieuvriendelijk en verbruikt het minder energie. Het is een razendsnelle verbinding die equivalent is aan de snelheid van licht.

Glasvezel providers in Eindhoven

Als het om glasvezel in Eindhoven gaat, springt KPN direct in het oog. Als een gevestigde speler in de markt biedt KPN een reeks aantrekkelijke glasvezelopties aan. Hun promoties en aanbiedingen, zoals kortingen of zelfs een gratis tablet, kunnen zeer verleidelijk zijn voor u als potentiële overstapper. Buiten KPN zijn er ook andere providers zoals T-Mobile, Youfone, en Online.nl die concurrerende glasvezeldiensten aanbieden in de stad.

Zakelijke Glasvezelopties

Ondernemers in Eindhoven zijn niet vergeten. Er zijn speciale glasvezelabonnementen beschikbaar voor zakelijke adressen, met meerdere providers die pakketten aanbieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven. Dus ook als ondernemer heeft u de optie om te kiezen voor een goedkoop glasvezel abonnement dat past bij uw wensen.

Overweging: Ziggo in Eindhoven

Hoewel Ziggo technisch geen volledige glasvezelaanbieder is, bieden ze wel indrukwekkende snelheden via hun GigaNet service. Ze gebruiken grotendeels glasvezel, maar het laatste stukje naar de huizen is anders. Ze zijn zeker een overweging waard voor degenen die in gebieden wonen waar traditionele glasvezel nog niet beschikbaar is.