Glasvezel en TV

Wilt u razendsnel internet en online TV kijken? Zoekt u naar het beste glasvezel en TV abonnement voor bij u thuis? Wij helpen u graag. Bij ons vindt u eenvoudig en snel het goedkoopste glasvezel en TV abonnement.

Glasvezel en TV vergelijken

Vul uw postcode en huisnummer in. De vergelijker doet de rest en laat u meteen alle beschikbare glasvezel en TV pakketten zien die er bij u leverbaar zijn. Inclusief de huidige glasvezel en TV aanbiedingen. Vergelijken is eenvoudig. Overstappen kan direct online geregeld worden.

Glasvezel en TV aanbieding

Staat u op het punt om over te stappen? Of heeft u nog niet eerder een abonnement gehad? In beide gevallen betekent het dat u ergens nieuwe klant wilt worden. En de providers willen u allemaal maar al te graag verwelkomen als nieuwe klant met een mooi en aantrekkelijk abonnement. Dat betekent dat ze de glasvezel en tv pakketten zo mooi mogelijk invulling geven met vaak diverse extra’s, maar het meest aantrekkelijk is vaak de welkomstkorting. De korting kan hierbij flink oplopen en u tientallen euro’s per maand of jaar besparen vlak na de start van uw nieuwe abonnement. Wat zijn gangbare acties? Korting op de maandelijkse abonnementskosten, gratis of korting op extra zenderpakketten, gratis wifi versterkers voor nog een nog beter wifi netwerk thuis en soms kunt u kiezen uit een cadeau zoals een TV, gameconsole of tablet. De huidige aanbiedingen zijn verwerkt in de vergelijker op deze pagina. Zo ziet u direct van welke actie u kunt profiteren bij het aanvragen of overstappen.

Glasvezel en TV providers

Er zijn in Nederland meerdere telecom providers die u de mogelijkheid bieden om een glasvezel en TV abonnement af te sluiten. De beschikbare aanbieders zijn:

Ziggo glasvezel en TV

Bestaat er ook Ziggo glasvezel en TV? Officieel biedt Ziggo geen glasvezel en TV abonnement aan, want ze leveren internet via de kabel. Maar wat veel mensen niet weten is dat het grootste deel van de verbinding ook bij Ziggo wordt geleverd met glasvezel, alleen het laatste stukje naar uw woning toe is niet van glasvezel. Maar hierdoor is Ziggo er toch toe in staat om hele hoge internetsnelheden te realiseren. Daarom is Ziggo nog altijd zijn geduchte concurrent van KPN, ook als het gaat om razendsnel en vliegensvlug internet thuis. Meer over Ziggo.

Glasvezel internet only

Heeft u geen behoefte aan een TV abonnement en heeft u voldoende aan een glasvezel internet only abonnement? Dat kan natuurlijk ook. Zo kunt u iets besparen op uw maandelijkse lasten ten opzichte van een abonnement mét televisie erbij. Ook hier geldt; vergelijken is handig en verstandig, want er zijn meerdere beschikbare providers met allemaal meerdere pakketten. Ziet u door de bomen het bos nog wel? Maak handig gebruik van de vergelijker en geef met hulp van de filters aan welke abonnementen u wilt zien. Dat is wel zo makkelijk.

Glasvezel check

Is er bij mij glasvezel beschikbaar? Nog niet overal in Nederland is op dit moment glasvezel internet beschikbaar, maar dit wordt wel iedere dag verder uitgebreid. Hoe weet u of het al bij u leverbaar is op dit moment? Vul de glasvezel postcodecheck in door uw postcode en huisnummer in te vullen. De vergelijker laat direct de beschikbare resultaten en providers zien die bij u kunnen leveren. Staan er nog geen glasvezel abonnementen tussen? Dan is het nu nog niet bij u beschikbaar. Staan ze er wel tussen? Dan kunt u daar ook uit kiezen en ze direct online afsluiten.

Veelgestelde vragen

Is glasvezel ook voor TV?

Wilt u snel internet en TV kijken? Dat kan via glasvezel, kabel en dsl. Digitale televisie kunt u ook ontvangen via de ether en satelliet. Als u glasvezel heeft voor internet en TV, maakt het TV kijken de internetsnelheid niet trager.

Wat heb je nodig voor glasvezel TV?

Kiest u voor een glasvezel aanbieder? Dan krijgt u voor het televisie kijken een decoder. Deze is nodig omdat het televisie signaal wordt ontvangen via internet en met behulp van de decoder wordt omgezet naar televisie beeld op uw televisie.