KPN Postcodecheck

Is KPN internet beschikbaar op jouw adres? Vul jouw postcode en huisnummer in bij de KPN postcodecheck en je ziet direct welke KPN abonnementen er beschikbaar zijn, inclusief de huidige KPN aanbiedingen

Doe de KPN postcodecheck


Postcodecheck KPN

KPN is in Nederland op dit moment een van de grootste en zeker een van de bekendste aanbieders van internet diensten. KPN biedt ADSL internet aan, maar ook glasvezel internet als dat op jouw adres beschikbaar is. Daar betaal je maandelijks niks extra voor. Er is volop keuze uit allerlei abonnementen voor KPN internet only, KPN internet en TV en KPN alles in 1.

Met hulp van de KPN postcodecheck zie je meteen wat de maximale internetsnelheid is die haalbaar is op jouw adres. Ook geeft deze direct uitsluitsel of er al glasvezel internet beschikbaar is. Dat is wel zo makkelijk.

En om het je helemaal makkelijk te maken: de KPN aanbiedingen van dit moment zie je ook terug in het resultaat van de KPN postcodecheck. Overstappen naar KPN is vervolgens heel makkelijk en kun je online regelen, het is in een paar minuten geregeld.

KPN Glasvezel Postcode check: wel of geen glasvezel?

Benieuwd of er al glasvezel beschikbaar is op jouw postcode? Op dit moment is er op ruim 50% van de plekken in Nederland glasvezel beschikbaar, maar nog niet overal dus. In rap tempo wordt dit uitgebreid. Wil je weten of je al kunt kiezen voor een KPN Glasvezel abonnement? Gebruik dan eenvoudig en snel de bijbehorende postcodecheck, je ziet dan direct welke KPN pakketten er beschikbaar zijn, wat ze kosten, wat ze te bieden hebben en of ze via glasvezel geleverd kunnen worden.

KPN internet en TV

Kies je voor een KPN internet en TV abonnement, dan heb je keuze uit verschillende abonnementen met bijbehorende kosten. Je krijgt dan niet alleen razendsnel internet – bij glasvezel met dezelfde upload als downloadsnelheid – maar ook een compleet televisie pakket met veel HD zenders. Benieuwd naar de huidige pakketten? Check dan de KPN website.

KPN alles in 1

Heb je liever nog een abonnement met internet, televisie en vaste telefonie? Ook dan kun je nog altijd bij KPN terecht. Voor een kleine extra bijdrage per maand krijg je een vaste telefonie lijn met bijbehorend eigen nummer waar iedereen je op kan bereiken. Wil je weten welke alles in 1 KPN abonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Vul dan de KPN postcodecheck in.

KPN Compleet

Heb je naast een KPN internet thuis abonnement ook al een KPN Mobiel abonnement? Dan kun je rekenen op leuke voordelen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is beide abonnementen op hetzelfde adres af te sluiten. Vervolgens kun je rekenen op maandelijks extra korting, extra data voor mobiel en een extra zenderpakket voor thuis. KPN noemt dit ook wel KPN Hussel.