KPN glasvezel

> Direct naar de website van KPN glasvezel
Met KPN glasvezel kunt u met hoge snelheid genieten van internet, bellen en tv. U kunt hiervan genieten met verschillende KPN glasvezel abonnementen. Daarbij kunt u zelf kiezen hoe uitgebreid u dit wilt. Kiest u alleen voor internet en bellen of kiest u voor internet en TV of kiest u gewoon voor KPN glasvezel alles in 1? Afhankelijk van uw keuze wordt ook de prijs bepaald. De KPN glasvezel ervaringen zijn erg positief. Dus u maakt hiermee zeker een goede keuze.

KPN glasvezel abonnement

U heeft keuze uit de volgende alles in 1 met glasvezel abonnementen bij KPN. Deze worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken.

Type pakketInstapStandaardPremium
Standaardprijs p/maand€ 47,50€ 62,50€ 85
Tijdelijke ActieNu 3 maanden €35
Totale korting €37,50
én gratis monteur
Nu 3 maanden €35
Totale korting €82,50
én gratis monteur
Nu 3 maanden €35
Totale korting €150
én gratis monteur
Eenmalige kosten€17,50n.v.t.n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)20 down – 500 down
2 up – 500 up
60 down – 500 down
6 up – 500 up
60 down – 500 down
6 up – 500 up
Type verbinding Glasvezel Glasvezel Glasvezel
Aantal tv zenders727272
Aantal HD zenders454545
Meer info KPN alles in 1 glasvezelMeer info KPN alles in 1 glasvezelMeer info KPN alles in 1 glasvezel

Voor alle alles in één glasvezel pakketten van KPN met internet, bellen en TV geldt het volgende:

 • Als er op uw adres glasvezel leverbaar is dan kunt u ervoor kiezen om het ‘gewone alles in 1’ pakket af te nemen via glasvezel. Maar u kunt er ook voor kiezen om een hogere internetsnelheid te nemen. Dit kunt u selecteren tijdens het bestellen. Er is keuze uit 2 smaken. U kunt upgraden naar 100 Mb/s om te uploaden en downloaden. Dit kost €7,50 per maand extra. Of u kunt upgraden naar 500 Mb/s om te uploaden en downloaden. Dit kost €17,50 per maand extra.
 • Gratis gebruik maken van miljoenen hotspots over de hele wereld. Zo kunt u dus niet alleen thuis genieten van razendsnel internet, maar ook buiten de deur en op vakantie.
 • Gratis een Spotify Premium abonnement. Zo luistert u overal naar uw favoriete muziek. In de auto, in de trein, onderweg of op vakantie. Een leuke extra van KPN glasvezel.
 • Online TV kijken op uw laptop, smartphone of tablet.
 • Live TV pauzeren en opnemen of gebruik maken van Programma Gemist met KPN Interactieve TV.
 • Heeft u net het begin gemist van een TV programma? Daar heeft KPN wat op gevonden: Begin Gemist. Zo kunt u TV programma’s direct opnieuw laten beginnen.
 • Een gratis draadloos modem, zodat u door het hele huis kunt genieten van het razendsnelle glasvezel internet.
 • U krijgt een eigen glasvezelkabel. Dit betekent dat u niet hoeft te delen met uw buren. Zo is de verbinding altijd optimaal, wordt deze nooit ergens onderbroken of vertraagd. Altijd een optimaal signaal.
 • U bent voorbereid op de toekomst, waarin er steeds sneller internet mogelijk zal zijn. Een glasvezel abonnement maakt uw toekomst proof.

Glasvezel beschikbaar

Is er wel glasvezel beschikbaar bij u thuis? Dit is nog niet overal in Nederland het geval. Maar daar is heel eenvoudig achter te komen. Ga naar de website van KPN en maak gebruik van de postcodecheck. Door alleen uw postcode + huisnummer in te vullen kunt u achterhalen of er KPN glasvezel beschikbaar is op uw adres.

Naar de postcodecheck

Voordelen glasvezel

Wat zijn de voordelen van glasvezel?

 • Uploaden en downloaden met dezelfde internetsnelheid. Met een glasvezelaansluiting heeft u de mogelijkheid om net zo snel bestanden te uploaden als te downloaden. En dat is makkelijk als u bijvoorbeeld veel digitale bestanden verstuurd die groot zijn of als u een digitaal fotoalbum upload. Of als er bij u thuis veel YouTube filmpjes worden geupload.
 • Altijd kwaliteit. Omdat u uw eigen glasvezel aansluiting heeft, heeft u altijd maximaal snel en stabiel internet. U heeft dus geen last meer van haperingen of bufferen. Oftewel geen irritaties meer omdat internet traag is.
 • Hoge bandbreedte. De techniek van glasvezel maakt het in de toekomst mogelijk om nog hogere snelheden te behalen zonder dat hiervoor de kabels vervangen moeten worden.
 • Glasvezel is veiliger. Het is veiliger dan een koperlijn. Zo kunt u uw data zo veilig mogelijk verzenden en ontvangen.

KPN glasvezel en interactieve televisie

Interactieve televisie is populair. In steeds meer huishoudens maken mensen hier gebruik van. Deze manier van TV kijken gaat via glasvezel. Dit zorgt ervoor dat naast uw huidige apparaten die al gebruik maken van de internetverbinding, zoals uw laptop, smartphone en tablet nu ook nog de televisie gebruik moet gaan maken van deze verbinding. Wilt u geen haperingen en trager internet op uw laptop, smartphone of tablet? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor glasvezel van KPN. Wilt u KPN eerst vergelijken? Ook dat kan: glasvezel vergelijken.

Glasvezel aanvragen

Bent u overtuigd van glasvezel KPN? Wacht dan niet langer en ga naar de website van KPN om dit aan te vragen. Bent u al klant bij KPN en wilt u uw abonnement wijzigen? Maak dan gebruik van Mijn KPN. U vindt dit op www kpn com.

KPN glasvezel
5 (100%) 121 stem(men)