KPN glasvezel

> Direct naar de website van KPN glasvezel
Met KPN glasvezel kunt u met hoge snelheid genieten van internet, bellen en tv. U kunt hiervan genieten met verschillende KPN glasvezel abonnementen. Daarbij kunt u zelf kiezen hoe uitgebreid u dit wilt. Kiest u alleen voor internet en bellen of kiest u voor internet en TV of kiest u gewoon voor KPN glasvezel alles in 1? Afhankelijk van uw keuze wordt ook de prijs bepaald. De KPN glasvezel ervaringen zijn erg positief. Dus u maakt hiermee zeker een goede keuze.

KPN glasvezel vergelijken

Bent u benieuwd welke KPN glasvezel pakketten er op uw adres geleverd kunnen worden? Doe dan de KPN glasvezel check. Vul uw postcode in en u ziet binnen enkele seconde welke KPN glasvezel snelheid er haalbaar is op uw adres.

KPN aanbieding

Als u nu overstapt naar KPN glasvezel dan betaalt u de eerste 6 maanden slechts 35 euro per maand. Hiermee kunt u in totaal van maximaal 240 euro korting profiteren. Of u kunt kiezen voor 2 GRATIS WifiSpots ter waarde van 199 euro. Profiteer nu meteen!

Alles in 1 glasvezel

Voor alle alles in één glasvezel pakketten van KPN met internet, bellen en TV geldt het volgende:

 • Gratis gebruik maken van miljoenen hotspots over de hele wereld. Zo kunt u dus niet alleen thuis genieten van razendsnel internet, maar ook buiten de deur en op vakantie.
 • Gratis een Spotify Premium abonnement. Zo luistert u overal naar uw favoriete muziek. In de auto, in de trein, onderweg of op vakantie. Een leuke extra van KPN glasvezel.
 • Online TV kijken op uw laptop, smartphone of tablet.
 • Live TV pauzeren en opnemen of gebruik maken van Programma Gemist met KPN Interactieve TV.
 • Heeft u net het begin gemist van een TV programma? Daar heeft KPN wat op gevonden: Begin Gemist. Zo kunt u TV programma’s direct opnieuw laten beginnen.
 • Een gratis draadloos modem, zodat u door het hele huis kunt genieten van het razendsnelle glasvezel internet.
 • U krijgt een eigen glasvezelkabel. Dit betekent dat u niet hoeft te delen met uw buren. Zo is de verbinding altijd optimaal, wordt deze nooit ergens onderbroken of vertraagd. Altijd een optimaal signaal.
 • U bent voorbereid op de toekomst, waarin er steeds sneller internet mogelijk zal zijn. Een glasvezel abonnement maakt uw toekomst proof.

Glasvezel beschikbaar

Is er wel glasvezel beschikbaar bij u thuis? Dit is nog niet overal in Nederland het geval. Maar daar is heel eenvoudig achter te komen. Ga naar de website van KPN en maak gebruik van de postcodecheck. Door alleen uw postcode + huisnummer in te vullen kunt u achterhalen of er KPN glasvezel beschikbaar is op uw adres.

Naar de postcodecheck

Voordelen glasvezel

Wat zijn de voordelen van glasvezel?

 • Uploaden en downloaden met dezelfde internetsnelheid. Met een glasvezelaansluiting heeft u de mogelijkheid om net zo snel bestanden te uploaden als te downloaden. En dat is makkelijk als u bijvoorbeeld veel digitale bestanden verstuurd die groot zijn of als u een digitaal fotoalbum upload. Of als er bij u thuis veel YouTube filmpjes worden geüpload.
 • Altijd kwaliteit. Omdat u uw eigen glasvezel aansluiting heeft, heeft u altijd maximaal snel en stabiel internet. U heeft dus geen last meer van haperingen of bufferen. Oftewel geen irritaties meer omdat internet traag is.
 • Hoge bandbreedte. De techniek van glasvezel maakt het in de toekomst mogelijk om nog hogere snelheden te behalen zonder dat hiervoor de kabels vervangen moeten worden.
 • Glasvezel is veiliger. Het is veiliger dan een koperlijn. Zo kunt u uw data zo veilig mogelijk verzenden en ontvangen.

KPN glasvezel en interactieve televisie

Interactieve televisie is populair. In steeds meer huishoudens maken mensen hier gebruik van. Deze manier van TV kijken gaat via glasvezel. Dit zorgt ervoor dat naast uw huidige apparaten die al gebruik maken van de internetverbinding, zoals uw laptop, smartphone en tablet nu ook nog de televisie gebruik moet gaan maken van deze verbinding. Wilt u geen haperingen en trager internet op uw laptop, smartphone of tablet? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor glasvezel van KPN. Wilt u KPN eerst vergelijken? Ook dat kan: glasvezel vergelijken.

Glasvezel aanvragen

Bent u overtuigd van glasvezel KPN? Wacht dan niet langer en ga naar de website van KPN om dit aan te vragen. Bent u al klant bij KPN en wilt u uw abonnement wijzigen? Maak dan gebruik van Mijn KPN. U vindt dit op www kpn com.

Over KPN glasvezel

Als er een glasvezel verbinding bij u beschikbaar is voor KPN dan kunt u kiezen uit verschillende opties. U kunt gaan voor een KPN internet glasvezel abonnement, maar u kunt ook gaan voor een wat completer abonnement bij u thuis in de vorm een KPN alles in 1 of een KPN internet TV abonnement. Het mooie bij KPN is  namelijk dat als er glasvezel bij u beschikbaar is dat u dat dan ook van ze krijgt.

KPN internet TV

Glasvezel van KPN is beschikbaar in de internet TV pakketten die heel compleet zijn. Wilt u er ook een lijn voor vaste telefonie bij? Dat kan, dan maakt u er gewoon een alles in 1 pakket van. Maar het Internet TV pakket is erg compleet. Met ruim voldoende TV-zenders in HD kwaliteit. TV kijken was nog nooit zo leuk en internetten was nog nooit zo snel met deze glasvezelverbinding.

KPN glasvezel check

U kunt natuurlijk gebruik maken van de vergelijker hierboven en daar uw postcode invullen, maar in de volgende grote plaatsen ligt al glasvezel van KPN of is het binnenkort beschikbaar: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Brunssum, Dordrecht, Deventer, Eindhoven, Emmeloord, Enschede, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Leeuwarden, Nijmegen, Noordwijk, Rosmalen, Rotterdam, Veenendaal, Zutphen. Is het ook bij u beschikbaar? Doe dan zeker de glasvezel postcodecheck in de vergelijker.

Ziggo glasvezel

Wilt u, dat wat veel mensen doen, KPN en Ziggo vergelijken op glasvezel? Dat is heel eenvoudig. Want Ziggo biedt namelijk geen glasvezel aan. Ziggo heeft wel snelle en betrouwbare abonnementen met snel internet beschikbaar, maar ze leveren dit niet via glasvezel. Als u dus per se glasvezel wilt, dan wint KPN het in deze vergelijking altijd. Wilt u toch internet vergelijken? Dan kan dat natuurlijk altijd.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van glasvezel internet bij KPN?

 • U kunt TV kijken zoals u wilt. Met glasvezel kijkt u naar de TV in een haarscherpe kwaliteit. En dat is niet alles, want met KPN TV+ kijkt u natuurlijk ook waar, wanneer en hoe u maar wilt, want u krijgt namelijk Interactieve TV. Onderdeel daarvan is onder andere: Begin Gemist, Live Pauzeren en Interactieve TV online. U hoeft dus nooit meer een programma te missen.
 • Zeer snel uploaden en downloaden. De internetsnelheid van KPN glasvezel loopt momenteel op tot maar liefst 1.000 Mb/s. En u kunt hierbij in dezelfde snelheid uploaden als dat u kunt downloaden. Nieuwe filmpjes uploaden op Youtube gaat dus ook echt heel snel.
 • Zeer stabiel. Met glasvezel haalt u een hele stabiele internetverbinding in huis. Uw internetsnelheid zal geen storing meer ondervinden van externe factoren. De snelheid is gewoon altijd lekker stabiel. Elk huishouden krijgt namelijk zijn eigen glasvezelkabel. Op deze manier wordt de verbinding niet onderbroken of vertraagd. U hoeft het signaal dus niet te delen met anderen. Dat is wel zo prettig toch?

KPN glasvezel contact

Heeft u een vraag aan de klantenservice? Dat kan. U kunt ze telefonisch bereiken op: 0800 -0402. Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Zo kunt u altijd bij ze terecht met een vraag.