T-Mobile glasvezel

> Direct naar de website van T-Mobile glasvezel
Met T-Mobile glasvezel kiest u voor razendsnel internet, bellen en TV. T-Mobile Thuis glasvezel biedt u de optie om te kiezen uit meerdere glasvezel abonnementen. U kunt de abonnementen zelf uitbreiden op basis van uw wensen. Gaat u voor een alles in 1 pakket, een internet en TV of alleen T-Mobile glasvezel internet? Uw keuzes op dit vlak bepalen de T-Mobile glasvezel prijs die u maandelijks gaat betalen. De T-Mobile glasvezel reviews zijn uitstekend. T-Mobile Thuis glasvezel is dan ook een uitstekende keuze als u glasvezel internet zoekt.

T-Mobile glasvezel vergelijken

Welke T-Mobile glasvezel abonnementen zijn er bij u thuis mogelijk? Doe nu de T-Mobile glasvezel check. Vul meteen uw postcode en huisnummer in en u ziet direct welke T-Mobile glasvezel snelheid er maximaal haalbaar is op uw adres. Kies daarna eenvoudig het beste glasvezel abonnement voor uw situatie.

T-Mobile aanbieding

Kiest u nú voor T-Mobile Thuis glasvezel? De T-Mobile aanbieding is erg aantrekkelijk op dit moment: betaal nu géén aansluitkosten ter waarde van 70 euro eenmalig + géén activatiekosten ter waarde van 30 euro eenmalig + krijg de eerste 6 maanden 10 euro korting op uw maandelijkse abonnementskosten. Dat is in totaal een besparing / actie / korting van maar liefst 160 euro! Profiteer nu meteen!

Alles in 1 glasvezel T-Mobile Thuis

Kiest u voor een alles in één glasvezel pakket van T-Mobile met internet, tv en bellen? Dan kunt u rekenen op:

 • Stel zelf het pakket samen naar uw eigen wensen
 • Kijk TV programma’s terug met de TV Anywhere App
 • Een supersnel Wifi modem
 • Gratis ESPN kijken
 • Hulp bij de installatie als u er zelf niet uitkomt
 • De mogelijkheid om uit te breiden met Cloud Opnemen (maandelijks opzegbaar). Zo kunt u meerdere programma’s tegelijkertijd opnemen met 200 uur opslag.
 • Een scherpe maandelijkse prijs

Meer weten? Check T-Mobile.nl.

Glasvezel beschikbaarheid

Is er op dit moment bij u thuis glasvezel beschikbaar? Op dit moment is er helaas nog niet overal in Nederland een glasvezel verbinding beschikbaar. Dit wordt wel hard uitgebreid. Op de website van T-Mobile Thuis kunt u zien of er al T-Mobile glasvezel leverbaar is op uw adres. U hoeft hiervoor slechts uw huisnummer en postcode in te vullen. In steeds meer grote steden is het beschikbaar, woont u in Den Haag, Eindhoven, Zoetermeer, Delft, Ridderkerk, Leidschendam-Voorburg, Rotterdam, Haarlem? Dan is de kans groter dat het er al is.

Glasvezel voordelen

 • Een glasvezelverbinding hoeft u niet te delen met anderen mensen uit uw wijk of buurt. De verbinding loopt direct en zonder omweg naar uw huis of onderneming. Dit zorgt voor een hogere snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit in uw internetverbinding.
 • Het gebruiken van glasvezel is energiezuinig ten opzichte van de andere type verbindingen. Het is dan ook een stuk milieubewuster.
 • De maandelijkse prijzen van een glasvezel abonnement doen zeker niet onder voor andere pakketten met ADSL en kabel

Glasvezel vergelijken

Gaat u overstappen naar glasvezel? Twijfelt u nog tussen meerdere providers? Dat is niet zo gek. Er zijn meerdere glasvezel providers waardoor het sowieso verstandig is om deze met elkaar te vergelijken voordat u een definitieve keuze maakt. Door te vergelijken krijgt u een totaal overzicht van uw opties en kunt u kiezen voor het beste pakket voor uw situatie en de beste bijbehorende korting van dit moment als u gaat overstappen. Er zijn het hele jaar door aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Als u gebruik maakt van de vergelijker op deze pagina dan nemen we daarin sowieso: KPN glasvezel, Budget Thuis glasvezel, Online.nl glasvezel, XS4ALL glasvezel en Caiway mee. Ziggo heeft officieel geen glasvezel maar is wel een prima alternatief als u nog geen glasvezel optie heeft op uw adres. Met Ziggo GigaNet worden ook zéér hoge snelheden behaald die niet onder doen voor T-Mobile glasvezel.

T-Mobile Thuis Glasvezel aanvragen

Weet u zeker dat u T-Mobile glasvezel wilt? Dan kunt u dit eenvoudig en snel online aanvragen op de website van T-Mobile Thuis. Het is in een paar minuten geregeld.

T-Mobile klantvoordeel: thuis + mobiel

Heeft u al een mobiele telefoon met een abonnement van T-Mobile en kiest u nu ook voor een T-Mobile Thuis abonnement? Dan krijgt u van T-Mobile Klantvoordeel. En dat is helemaal gratis en extra. Dit krijgt u alleen als u meerdere abonnementen combineert op één adres. Op welke voordelen kunt u zoal rekenen als u Klantvoordeel kunt krijgen:

 • Elke maand 2,50 euro korting én 2 GB extra data op uw mobiele abonnement
 • De hoogst haalbare internetsnelheid van T-Mobile Thuis voor slechts 25 euro per maand
 • 5 euro korting op Internet Thuis

Wilt u weten welk voordeel precies voor u van toepassing is? Check dan de website van T-Mobile.nl/Klantvoordeel

T-Mobile Thuis glasvezel en interactieve televisie

Tegenwoordig kunnen we eigenlijk niet meer zonder: interactieve televisie. Hiermee bent u écht goed de baas over de televisie. U kijkt met interactieve televisie van T-Mobile sowieso naar meer dan 60 TV-zenders. En u kunt de TV pauzeren als dat nodig is, maar u kunt ook terugkijken of gebruik maken van de optie Begin Gemist. Op deze manier haalt u echt het maximale uit TV kijken. En met een glasvezel internetverbinding doet u dat ook nog eens zonder haperingen.

T-Mobile glasvezel prijs

Een T-Mobile glasvezel abonnement is er al vanaf een prijs van 50 euro per maand. En als u daarbij gebruik maakt van de huidige welkomst aanbieding dan profiteert u de eerste maanden van een leuke extra korting. Overstappen naar glasvezel bij T-Mobile was niet eerder zo makkelijk én leuk. Direct naar de T-Mobile website.

T-Mobile glasvezel contact

Wilt u meer weten over glasvezel van deze provider? Dat kan natuurlijk. U kunt deze provider bereiken op: 0800 – 0092. Bekijk de openingstijden op hun website. U kunt daarnaast 24/7 met ze chatten.