Goedkoopste alles in 1 pakket

Zoekt u simpelweg het goedkoopste alles in 1 pakket? Dat is erg makkelijk. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet direct wie er op nummer 1 staat in de vergelijking. Het goedkoopste alles in 1 pakket op uw adres staat bovenaan in het resultaat dat u te zien krijgt.

Goedkoopste alles in 1 van 2024

Wat zijn de goedkoopste alles in 1 providers van dit moment? Wij vergelijken alle alles in 1 providers voor u. Dit zijn: KPN, Ziggo, Budget Thuis, Tele2, Online.nl, T-Mobile, Caiway, Youfone en Oxxio. Als we dan kijken naar welke hiervan de goedkoopste alles in 1 pakketten provider is dan komen we tot de top 3 die u hieronder ziet. We kijken hier naar de reguliere maandkosten. Er is dan nog geen rekening gehouden met een alles in 1 aanbieding.

Alles in 1 ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
TELE2 alles in 120 Mb/s
34 zenders
€0,13 / minuut
€ 35meer info Ziggo
BudgetThuis alles in 1100 Mb/s
70 zenders
€0,10 / minuut
€ 45meer info Ziggo
Youfone alles-in-150 Mb/s
40 zenders
€ 0,09 / minuut
€ 45meer info Ziggo

Alles in 1 aanbieding

Als u op het juiste moment overstapt naar een andere alles in 1 provider dan kunt u profiteren van een leuke korting. Alle internetproviders hebben door het jaar heen verschillende alles in 1 aanbiedingen die u flink wat geld kunnen opleveren. Sommige aanbieders hebben het hele jaar door aanbiedingen, andere slechts een paar keer per jaar. U ziet de acties ook vaak voorbijkomen op TV. Bij de meeste aanbiedingen krijgt u de eerste 3, 6 of 9 maanden korting op uw maandelijkse kosten. In sommige gevallen kunt u op deze manier wel ruim 100 euro korting krijgen op jaarbasis. Dat is erg snel verdiend. Als u wilt kunt u elk jaar wel weer opnieuw overstappen om te profiteren van een welkomstkorting.

In sommige gevallen is er een alles in 1 cadeau actie. U krijgt dan een gratis extra. Zo was er enkele jaren geleden een Ziggo tablet actie, waarbij u een Samsung tablet cadeau kreeg. Dat is al een tijd niet meer voorgekomen, maar u krijgt bijvoorbeeld nog wel een gratis extra zenderpakket naar keuze, zoals FOX Sports gratis. Of u krijgt sowieso een gratis monteur voor het installeren. Dat is weer extra gemak voor u. Bent u van plan om niet elk jaar over te stappen? Dan is het slim om te kijken naar de uiteindelijke maandprijs die u structureel gaat betalen. Op de langere termijn zijn dat namelijk uw maandelijkse kosten die steeds terugkomen. Die wilt u zo laag mogelijk hebben als u zoekt naar het goedkoopste pakket.

Goedkoop internet, TV en bellen

Een alles in 1 pakket bestaat uit 3 diensten: internet, tv en bellen. Dit pakket wordt ook wel triple play, all-in-one of 3 in 1 genoemd. Als u deze termen terug ziet komen bedoelt men simpelweg een alles in 1 pakket zoals we dat allemaal kennen. Heeft u het idee dat u nu teveel betaald voor uw abonnement? Dan is overstappen erg eenvoudig. U begint met online vergelijken, zoekt de beschikbare pakketten op uw adres, maakt een keuze, bestelt het nieuwe pakket online en de overstap wordt voor u geregeld. Uw nieuwe provider zegt uw oude abonnement op en u kunt straks gaan genieten van uw nieuwe voordelige alles in 1 abonnement.

Overstappen levert geldbesparing op. En gaat in een paar eenvoudige stappen:

  1. Zoek op tot wanneer uw huidige contract loopt om boetes te voorkomen.
  2. Zoek het goedkoopste alles in 1 pakket uit op uw adres
  3. Vraag uw nieuwe alles in 1 pakket aan en zeg uw oude abonnement op (of laat dit doen door uw nieuwe provider)
  4. U bent overgestapt. Zo eenvoudig is het!

Er zijn wel een paar zaken waar u even goed op moet letten in uw zoektocht naar goedkoop alles in 1 vergelijken. Om te beginnen: de internetsnelheid. Wat heeft u minimaal nodig om geen last te hebben van traag internet. Vervolgens: het aantal TV-zenders. Alle providers hebben een standaardpakket wat vaak voldoende is. Heeft u echt meer zenders nodig? Dan kunt u dat uitbreiden. Of kijkt u vooral naar Netflix? Dan is een extra zenderpakket misschien helemaal niet nodig. Tot slot: het bellen via een vaste lijn. Wat heeft u nodig? Belt u nog veel met de vaste lijn? Dan kunt u kiezen voor een aanvullende vaste telefonie bundel. Dan betaalt u een vast bedrag per maand en kunt u onbeperkt bellen. Belt u al veel met uw mobiele telefoon en wilt u alleen een aansluiting om gebeld te kunnen worden? Dan is een extra bundel misschien niet nodig. Door even goed stil te staan bij deze zaken kunt u elke maand flink besparen omdat u dan een andere keuze maakt qua nieuw pakket.

Goedkoop alles in 1

Wat is een goedkoop alles in 1 pakket als we alleen kijken naar de vaste prijs per maand? Als er een aanbieding is bij de provider is het dus nog wat goedkoper om over te stappen. U vindt de meest recente acties, aanbiedingen en kortingen altijd op de website van de provider. Controleer dit altijd zorgvuldig.

Goedkoopste ADSL pakket

Een ADSL pakket gaat via de telefoonlijn. Een alles in 1 ADSL pakket is de goedkoopste die er te krijgen is. De volgende providers zijn goedkoop als het gaat om ADSL pakketten.

ADSL ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
TELE2 alles in 120 Mb/s
34 zenders
€0,13 / minuut
€ 35meer info Ziggo
BudgetThuis alles in 1100 Mb/s
70 zenders
€0,10 / minuut
€ 45meer info Ziggo
Online-nl alles in 1100 Mb/s
81 zenders
€ 0,14 / minuut
€ 50meer info Ziggo

Bent u alleen en maakt u niet zo heel intensief gebruik van uw internet en TV? Dan is Tele2 een uitstekende keuze, u bent dan simpelweg het goedkoopste uit. Wilt u zeker weten dat u geen traag internet heeft en wilt u toch wat meer keuze hebben qua TV-zenders? Dan kunt u voor een paar euro extra per maand wellicht beter Budget Alles in 1 (KPN netwerk) of Online.nl overwegen. Budget Thuis alles in 1 is in dit geval de beste qua prijs/kwaliteit. Tele2 is echt de goedkoopste.

Goedkoopste kabel pakket

De bekendste en goedkoopste kabelaanbieder is Ziggo. Het Ziggo alles in 1 pakket is er in 3 varianten: Start, Complete, Max. U heeft altijd minimaal 50Mb/s in uw pakket, waardoor langzaam internet niet zo snel een issue zal zijn. Het goedkoopste Ziggo pakket is erg compleet en biedt u ook gratis Ziggo Sport (met o.a. Formule 1, Premier League voetbal, Eredivisie voetbal, NBA basketbal, golf en nog veel meer sport), maar natuurlijk ook Ziggo GO en internetbeveiliging. Kortom, een heel fijn goedkoop alles in 1 abonnement.

Kabel ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
Ziggo alles in 125 Mb/s
79 zenders
€0,13 / minuut
€ 42,50meer info Ziggo
Ziggo alles in 150 Mb/s
80 zenders
€0,13 / minuut
€ 54meer info Ziggo
Ziggo alles in 1250 Mb/s
81 zenders
€ 0,13 / minuut
€ 69meer info Ziggo

Goedkoopste glasvezel pakket

Als er glasvezel bij u beschikbaar is dan is dit een hogere kwaliteit dan ADSL en kabel. Glasvezel is sneller, u kunt net zo snel uploaden als downloaden, en het is stabieler qua verbinding. De internetverbinding is ook al gauw sneller/hoger en ook de TV-kwaliteit gaat omhoog met glasvezel. Alles in 1 glasvezel is alleen nog niet overal beschikbaar in ons land. Het breidt wel steeds verder uit. De goedkoopste glasvezel pakketten van dit moment vindt u hieronder.

Glasvezel ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
Oxxio alles in 150 Mb/s
80 zenders
€0,10 / minuut
€ 50,45meer info Ziggo
T-Mobile alles in 1100 Mb/s
66 zenders
€0,13 / minuut
€ 52,50meer info Ziggo
BudgetThuis alles in 150 Mb/s
70 zenders
€ 0,10 / minuut
€ 52,50meer info Ziggo

Zoals u kunt zien ontlopen de pakketten elkaar niet zo heel erg. T-Mobile biedt van deze 3 de beste prijs/kwaliteit want ze hebben de flink veel TV-zenders en ook de snelste internetverbinding. Kiest u echt voor de allergoedkoopste? Dan is Oxxio glasvezel de beste keuze. Budget Thuis glasvezel zit er tussen in.