Goedkoopste internet en TV

Zoekt u naar het goedkoopste internet en TV abonnement? Wat is de goedkoopste internet en tv provider op dit moment? Wat is het goedkoopste internet en televisie pakket op uw adres? Daar kunnen we u snel en eenvoudig bij helpen.

Het enige wat u hoeft te doen:

 • Vul uw postcode in
 • Vul uw huisnummer in

U ziet direct wat het goedkoopste TV en internet pakket is dat bij u beschikbaar is. Het goedkoopste internet TV staat bovenaan in de resultaten. Makkelijker wordt het niet.

Goedkoopste Internet en TV van 2024

Wat is nu het goedkoopste internet en TV van dit moment in 2024? Wij vergelijken alle internet en TV aanbieders voor u. Dit zijn: KPN, Ziggo, Budget Thuis, Delta, Online.nl, Odido, Caiway, Youfone en Solcon. Welke provider biedt nu echt de goedkoopste van dit moment? Wij hebben voor u een top 3 samengesteld die u hieronder kunt zien. We kijken hier vooral naar de structurele maandelijkse kosten van de pakketten. Oftewel de prijs die het u kost per maand. Er is dan nog geen rekening gehouden met internet en TV aanbiedingen of andere specificaties.

Alles in 1 ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
Ziggo internet en tv40 Mb/s
79 zenders
€ 43,50meer info Ziggo
Youfone internet en tv100 Mb/s
50 zenders
€ 45meer info Youfone
BudgetThuis internet en tv100 Mb/s
70 zenders
€ 46,50meer info Budget Thuis

Internet en TV vergelijken

Wilt u weten welke goedkope internet en TV aanbieders er nog meer leverbaar zijn op uw adres? Dat ziet u direct nadat u uw huisnummer en postcode heeft ingevuld. De pakketten die u ziet in het resultaat zijn allemaal leverbaar bij u thuis als internet TV abonnement. Het goedkoopste pakket staat helemaal bovenaan en naarmate u verder naar beneden scrolt ziet u ze langzaam iets duurder worden, maar er zitten genoeg goedkope pakketten tussen waar u uit kunt kiezen.

Wanneer is het een goede deal?

Ons advies is om sowieso alle aanbieders te vergelijken op jouw adres. Hierdoor heb je direct en snel inzicht in de goedkoopste internet en TV aanbieder van dit moment. Heeft deze aanbieder op dit moment ook nog eens een leuke welkomstactie dan is het een goed moment om een online aanvraag te doen voor een nieuw abonnement. Onze ervaring leert dat een welkomst aanbieding met 12 maanden korting op de maandelijkse abonnementskosten de maximaal haalbare korting is. Veel vaker krijg je 3 of 6 maanden korting. Heeft jouw favoriete aanbieder dus 12 maanden korting, sla dan toe! Een korting van 50% is eigenlijk het maximaal haalbare in dat geval.

Internet en TV aanbieding

Als u op het meest slimme moment de overstap maakt naar een nieuwe telecomaanbieder voor bij u thuis dan kunt u profiteren van een leuke aanbieding. Alle providers hebben door het jaar heen allerlei aanbiedingen die u flink wat korting opleveren. Zo kunt u aardig wat geld besparen op jaarbasis voor uw internet TV pakket. Dit zijn ook de acties en aanbiedingen die u op TV voorbij ziet komen in de reclame over het algemeen. Met deze aanbiedingen hopen ze dat u de overstap waagt. En als u dat toch al van plan was dan kunt u zo flink wat geld besparen in de vorm van een leuke korting op uw maandelijkse kosten. De kortingen lopen op tot meer dan 100 euro per jaar. Wilt u elk jaar overstappen om zo weer een nieuwe korting te pakken? Dat kan gewoon. Zo kunt u elke keer op een leuke welkomstkorting rekenen.

Soms krijgt u nog net wat meer dan alleen een korting op de maandelijkse lasten. U krijgt dan een leuke gratis extra. Enkele jaren geleden kon u bij Ziggo rekenen op een Ziggo tablet actie, maar dat is al lange tijd niet meer voorgekomen. Tegenwoordig krijgt u bijvoorbeeld een extra gratis zenderpakket naar keuze of krijgt u een gratis monteur voor de installatie. Dat levert u ook weer extra gemak op. Bent u van plan om te kiezen voor een TV internet pakket voor de langere termijn? Dan is het verstandig om te zoeken naar een goedkope internet en TV aanbieder die structureel een scherpe prijs heeft per maand. Die wilt u namelijk zo laag mogelijk hebben als u zoekt naar het goedkoopste internet en televisie pakket van nu.

Goedkoop internet en TV vergelijken

Het vergelijken van internet en TV is helemaal gratis bij ons natuurlijk, maar als u zoekt naar een goedkoop internet en TV pakket dan kan dat best een zoektocht zijn. Bent u net gestart? Dan merkt u waarschijnlijk dat het niet eenvoudig is om tot de beste keuze voor uw situatie te komen. Het goedkope internet en TV pakket dat uw vrienden hebben hoeft niet ook voor u de beste keuze te zijn. Het is wel verstandig om ook de reviews en beoordelingen van anderen goed te bekijken, maar het begint allemaal met wat er beschikbaar is bij u thuis. Dat is ook voor iedereen anders. Niet alle providers leveren overal in ons land.

Een internet en Televisie pakket wordt ook een dual play of 2 in 1 pakket genoemd. Dit abonnement bestaat, zoals de naam al aangeeft uit 2 diensten, namelijk internet voor bij u thuis en televisie kijken zoals we dat allemaal kennen. Per internet en tv aanbieder verschilt de inhoud van het pakket natuurlijk wel. Bij de ene aanbieder krijgt u sneller internet om te downloaden en uploaden en bij de andere krijgt u meer televisiezenders in het standaard pakket. Dit zorgt ervoor dat er volop keuze is.

Heeft u geen zin in langzaam internet? Dan is het verstandig om te kiezen voor een internetsnelheid van 50 Mb/s of meer. Als er meerdere mensen bij u thuis wonen dan is nog wat sneller aan te raden als u geen haperingen of storingen wilt thuis. Afhankelijk van uw wensen is er een ander pakket dat voor u in dat geval het goedkoopste is. Vul uw wensen in met behulp van de filters in de vergelijking en zie direct welke de goedkoopste is van dit moment.

Goedkoop internet en TV met korting

Het liefst betalen we allemaal zo min mogelijk per maand aan vaste lasten voor internet en televisie. Een goedkoop internet en TV abonnement dat het beste aansluit bij uw situatie en uw wensen, dat zoeken we. Maar ook de kwaliteit moeten we daarbij niet uit het oog verlizen. Traag internet of geen scherp beeld vinden we niks. Door dit allemaal goed te vergelijken vindt u de beste keuze voor bij u thuis. De diverse providers hebben u graag als nieuwe klant dus krijgt u bijna altijd wel een leuke korting als nieuwe klant. Het hele jaar door zijn er internet en televisie aanbiedingen verkrijgbaar, u hoeft alleen maar te profiteren.

Goedkoopste internet en TV glasvezel

Zoekt u naar de meest snelle internet en TV  verbinding? En is er glasvezel internet en tv bij u thuis beschikbaar? Dan kunt u kiezen voor de hoogst haalbare kwaliteit met glasvezel. Met glasvezel gaat uploaden net zo snel als downloaden en de verbinding is veel stabieler en dus sneller. Welke glasvezel internet en TV provider is het beste voor bij u thuis? Ook dit kunt u achterhalen met behulp van de vergelijker. De glasvezel abonnementen zijn duurder dan de ADSL of kabel abonnementen, maar er zijn natuurlijk wel ‘goedkope’ abonnementen beschikbaar.  Wat is de goedkoopste glasvezel internet en TV optie voor u?

Goedkoopste internet en TV provider 2024

Wat is de goedkoopste internet en TV 2024 provider? Is het KPN internet en TV? Of de grote concurrent Ziggo internet en TV of is het toch een van de andere aanbieders die we nog hebben in Nederland:

 • Ziggo internet en TV – vanaf 43,50
 • Youfone internet en TV – vanaf 45,-
 • Budget Thuis internet en TV – vanaf 46,50
 • T-Mobile internet en TV – vanaf 47,50
 • Online.nl internet en TV – vanaf 49
 • Solcon internet en TV – vanaf 51,50
 • KPN internet en TV – vanaf 52,50
 • Odido internet en TV – vanaf 60,-
 • Freedom internet en TV – vanaf 62,95
 • Caiway internet en TV – vanaf 78,95

Door het jaar heen is het niet altijd dezelfde provider die het beste uit de bus komt als het gaat om prijs, want er verandert door het jaar heen nog weleens wat aan de prijzen of specificaties van de pakketten. Nieuwe zenders, zenders die verdwijnen, extra zenderpakketten, sneller internet of andere acties. Het is allemaal van invloed op wat op dit moment de goedkoopste is voor uw situatie thuis.

Welk goedkoop internet en TV pakket moet ik kiezen?

We horen u de vraag al stellen, wat moet ik kiezen? Een twee in een pakket bestaat uit de diensten internet en televisie. Welk internet en TV abonnement kunt u in uw situatie het beste kiezen? Dat is niet zomaar voor u te bepalen en is afhankelijk van uw eisen, wensen en budget per maand. U kunt zich wel een paar vragen stellen vooraf om uw wensen en eisen scherper te krijgen zodat het uw zoektocht makkelijker maakt. Dit zijn vragen zoals:

 • Wat wil ik maximaal per maand betalen aan vaste lasten voor internet en televisie?
 • Wil ik razendsnel internet of is een iets tragere verbinding qua internet ook goed genoeg?
 • Met hoeveel personen maak ik tegelijkertijd gebruik van het internet in huis via de Wifi verbinding?
 • Wordt er ook veel naar Netflix gekeken? Dan heeft u misschien wel genoeg aan het TV basispakket qua aantal zenders.
 • Is er glasvezel beschikbaar? Zo ja, wil ik dit dan? Glasvezel internet en TV is duurder per maand, maar wel stabieler en vaak flink sneller dan een ADSL verbinding.

Het antwoord op deze vragen gaan u helpen te kiezen. Let op: het goedkoopste internet en tv pakket is niet per se de beste voor uw situatie.

Internet en Televisie pakket: 3 voordelen

Gaat u voor een internet en televisie abonnement? Dan profiteer u van:

 • Slechts 1 factuur voor twee diensten van 1 bedrijf
 • In geval van een storing heeft u slechts 1 aanspreekpunt
 • U kunt rekenen op een leuke actie, aanbieding of korting als nieuwe klant. De beste internet en TV pakketten zijn goedkoper dan het afsluiten van 2 losse abonnementen.

Bent u overtuigd? Start dan nu met internet en TV vergelijken. Heeft u geen TV abonnement nodig? Start dan met internet vergelijken en vindt eenvoudig het goedkoopste internet voor thuis.