CanalDigitaal

Hoe bestellen bij CanalDigitaal?
Hoe bestelt u een alles in 1 pakket bij CanalDigitaal? Hieronder laten we u zien welke stappen u kunt verwachten tijdens het bestellen.

Stap 1:
Ga naar de website van CanalDigitaal.

Stap 2:
CanalDigitaal biedt 3 verschillende alles in 1 pakketten aan:

  • Alles in 1 Basis
  • Alles in 1 Familie
  • Alles in 1 Entertainment

Ga naar het tabje ‘Alles in 1’.

CanalDigitaal stap 2 bestelproces

Stap 3
U ziet nu de 3 vaste pakketten van CanalDigitaal en de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. In dit voorbeeld kiezen we voor ‘Alles in 1 Familie’ en klikken op ‘Info & bestel’.

CanalDigitaal stap 3 bestelproces

Stap 4
U bent nu terecht gekomen op de productpagina over ‘Alles in 1 Familie’. Op deze pagina vindt u alle informatie over dit pakket. U kunt dit deels terugvinden in de tekst (1), maar ook onder enkele overzichtelijke kopjes (2) die CanalDigitaal voor u heeft opgesteld, zoals:

  • Welke zenders krijg ik?
  • Wat is HDTV?
  • Internet van CanalDigitaal
  • Bellen
  • Apparatuur

Onderaan de pagina vindt u enkele mogelijkheden waarmee u dit pakket kunt uitbreiden (3). Aan de rechterkant vindt u een overzicht van de kosten (4). En kunt u door naar de volgende stap om te bestellen.

CanalDigitaal stap 4 bestelproces

CanalDigitaal stap 4b bestelproces

Stap 5
In de eerste stap van het bestellen voert u uw persoonlijke gegevens in. U kunt in deze stap ook uw gewenste installatiedatum kiezen. U kunt kiezen uit; de eerste mogelijkheid of u kunt zelf een keuze maken. Verder dient u aan te geven of u een vast telefoonabonnement van KPN heeft en of u uw vaste nummer wilt behouden. Tot slot vult u uw bankgegevens (IBAN) in. Weet u uw IBAN niet uit uw hoofd? Dan kunt u gebruik maken van de website IbanBicService.nl 

Aan de rechterkant van de pagina vindt u nogmaals het overzicht van de kosten (1) en een telefoonnummer (2) voor als u er niet uitkomt. Vergeet niet onderaan de algemene voorwaarden even door te lezen en deze vervolgens aan te vinken. U klikt daarna op ‘Bestel nu’ om naar de volgende stap te gaan.

CanalDigitaal stap 5 bestelproces

Stap 6
CanalDigitaal vraagt u vervolgens om direct de eenmalige kosten over te maken per iDeal betaling. Selecteer hiervoor uw bank (1) en klik op ‘Betalen’.

CanalDigitaal stap 6 bestelproces

Stap 7
Deze stap hebben wij niet voor u kunnen doen, aangezien er eerst een betaling moest plaatsvinden van de eenmalige kosten. Maar de samenvatting is de laatste stap van het bestelproces. Controleert u alle getoonde informatie op uw gemak en kijk of er geen fouten in zitten.

Alle stappen doorgenomen?
Ga naar de website van CanalDigitaal en bestel uw alles in 1 pakket.

Dit bestelproces is voor het laatst gecontroleerd op: 15-1-2014