KPN

Hoe bestellen bij KPN?
Hoe bestelt u een alles in 1 pakket bij KPN? Hieronder laten we u zien welke stappen u kunt verwachten tijdens het bestellen.

Stap 1
Ga naar de website van KPN.

Stap 2
KPN biedt 3 verschillende alles in 1 pakketten aan:

  • Instap
  • Standaard
  • Premium

Ga naar het tabje ‘Prive’.

KPN stap 2 bestelproces

Stap 3
Ga naar ‘Pakketten’ en selecteer vervolgens ‘Abonnementen’ om de 3 pakketten van KPN te bekijken.

KPN stap 3 bestelproces

Stap 4
U ziet nu de 3 vaste pakketten van KPN en de mogelijkheid om deze op enkele specificaties met elkaar te vergelijken. In dit voorbeeld kiezen we voor de meest gekozen variant ‘Standaard’ en klikken op ‘Opties & bestel’.

KPN stap 4 bestelproces

Stap 5
U bent nu terecht gekomen op de productpagina over het pakket ‘Standaard’. Op deze pagina vindt u alle informatie over dit pakket. U ziet hier uit welke extra opties u kunt kiezen die maandelijks op te zeggen zijn (1). U kunt een postcodecheck doen of dit product van KPN voor u beschikbaar is (2). Ook vindt u een overzicht van de kosten (3). En u kunt er meer informatie (4) vinden over o.a. zenders, radiozenders, de installatiegarantie, de overstapservice en de levering. U kunt door naar de volgende stap door op ‘Bestel nu’ te klikken.

KPN stap 5 bestelproces

KPN stap 5b bestelproces

Stap 6
Als u net nog niet heeft gecontroleerd of dit product op uw postcode beschikbaar is, dan vraagt KPN u dat nu eerst te doen. Vul uw postcode en huisnummer in en klik op ‘Beschikbaarheid weergeven’.

KPN stap 6 bestelproces

Stap 7
Als het product voor u beschikbaar is dan krijgt u de melding “Goed nieuws, Alles in 1 Thuis Standaard is leverbaar op je huisadres” en kunt u verder met de bestelling. In deze stap geeft u aan of u al internet heeft van KPN, wanneer u wilt dat het pakket in werking gaat, wie de installatie moet doen en of u gebruik wilt maken van de overstapservice. Vervolgens klikt u op ‘Naar extra opties’.

KPN stap 7 bestelproces

Stap 8
In deze stap geeft u aan met welke extra’s u uw pakket wilt uitbreiden. U kunt hierbij denken aan extra tv zenders, extra opties voor bellen en extra internet opties. Als u uw keuzes heeft gemaakt klikt u op ‘Naar je gegevens’.

KPN stap 8 bestelproces

Stap 9
In deze stap van het bestellen voert u uw persoonlijke gegevens in. Weet u uw IBAN niet? Daar heeft KPN een handig hulpje voor gebouwd. Maak hier eenvoudig gebruik van.
Heeft u alles ingevuld? Klik dan op ‘Naar besteloverzicht’.

KPN stap 9 bestelproces

Stap 10
Controleer uw gegevens en vergeet niet de algemene voorwaarden even te lezen. Vink deze vervolgens aan en klik op ‘Bestel’.

KPN stap 10 bestelproces

Uw bestelling is nu klaar. U krijgt van KPN een bevestigingsmail met een samenvatting van uw bestelling. Binnen 3 werkdagen ontvangt u vervolgens de overeenkomst.

Alle stappen doorgenomen?
Ga naar de website van KPN en bestel uw alles in 1 pakket.

Dit bestelproces is voor het laatst gecontroleerd op: 16-1-2014