Online.nl

Hoe bestellen bij Online.nl?
Hoe bestelt u een alles in 1 pakket bij Online.nl? Hieronder laten we u zien welke stappen u kunt verwachten tijdens het bestellen.

Stap 1
Ga naar de website van Online.nl

Stap 2
Online.nl biedt 3 verschillende alles in 1 pakketten aan:

  • Snel
  • Supersnel
  • Ultrasnel

Ga naar het tabje ‘Internet, bellen &tv’.

Online.nl stap 2 bestelproces

Stap 3
Stel uw pakket samen. Kiest u voor Snel, Supersnel of Ultrasnel (1)? Verder heeft u de mogelijkheid om een extra voordelige bundel te selecteren voor het bellen (2). U kunt onder andere kiezen uit eindeloos bellen naar vaste nummer of mobiele nummers, grenzeloos bellen naar Duitsland, Frankrijk en België of alle andere landen in Europa. Is Europa nog te dichtbij? Dan kunt u ook kiezen voor een bundel waarmee u over de hele wereld kunt bellen. Tot slot geeft u de eventuele extra’s aan die u wilt hebben op het gebied van TV (3) en kiest u de contractsduur (4). Helemaal onderaan de pagina (5) kunt u meer informatie vinden over de verschillende aspecten uit het alles in 1 pakket. Aan de rechterkant van de pagina toont Online.nl u een prijsoverzicht (6) van hetgeen u kiest.

Nadat u alle keuzes hebt gemaakt klikt u op ‘Bestellen’.

Online.nl stap 3 bestelproces

Stap 4
Online.nl vraagt u vervolgens om te controleren of het door u gekozen product leverbaar is op uw postcode. Vul uw postcode en huisnummer in en klik op ‘Check’.

Online.nl stap 4 bestelproces

Stap 5
Dan bent u alweer aangekomen bij de laatste stap. In deze stap van het bestelproces vult u uw persoonsgegevens in en geeft u onder andere aan wanneer het abonnement in moet gaan. Tot slot vraagt Online.nl naar uw IBAN. Weet u uw IBAN nog niet uit uw hoofd? Dan verwijst Online.nl u naar een andere website waar u deze op kunt halen.

Tot slot hoeft u alleen nog even de algemene voorwaarden door te nemen en een vinkje te zetten. Daarna klikt u op ‘Plaats bestelling’ en is uw bestelling afgerond.

Online.nl stap 5 bestelproces

Alle stappen doorgenomen?
Ga naar de website van Online.nl en bestel uw alles in 1 pakket.

Dit bestelproces is voor het laatst gecontroleerd op: 16-1-2014