Tele2

Hoe bestellen bij Tele2?
Hoe bestelt u een alles in 1 pakket bij Tele2? Hieronder laten we u zien welke stappen u kunt verwachten tijdens het bestellen.

Stap 1
Ga naar de website van Tele2.

Stap 2
Tele2 biedt 3 verschillende alles in 1 pakketten aan:

  • Digitale Televisie, Internet & Bellen
  • Interactieve Televisie, Internet & Bellen
  • Interactieve Glasvezel Televisie, Internet & Bellen

Ga naar het tabje ‘shop’ en kies voor ‘Tv, Internet & Bellen’.

Tele2 stap 2 bestelproces

Stap 3
U komt direct terecht bij het pakket met interactieve televisie. Klik op ‘Stel nu je pakket samen’ om naar de volgende stap te gaan.

Tele2 stap 3 bestelproces

Stap 4
Tele2 wil nu eerst dat u een postcodecheck doet om te kijken of dit pakket wel voor u beschikbaar is. Vul uw postcode en huisnummer in en klik op ‘doe de check’.

Tele2 stap 4 bestelproces

Stap 5
Als het product op uw adres beschikbaar is dan stuurt Tele2 je door naar een pagina waarop ze even heel kort melden wat het basispakket is. U klikt op ‘Samenstellen’ om het pakket zo te kiezen zoals u het wilt.

Tele2 stap 5 bestelproces

Stap 6
Hier kunt u de uitbreidingen kiezen bij uw pakket. Zo kunt u kiezen voor enkele TV uitbreidingen (1) zoals Film1, Sport1, Fox Sports en Fox Sports Eredivisie. Maar u kunt ook kiezen voor enkele internet uitbreidingen (2). Aan de rechterkant van de pagina vindt u een overzicht van de kosten van het door u samengestelde pakket. Klik vervolgens op ‘volgende’.

Tele2 stap 6 bestelproces

Stap 7
In deze stap vraagt Tele2 u om aan te geven op hoeveel tv’s u tv wilt kijken. Als u dit heeft aangegeven klikt u op ‘bestellen’.

Tele2 stap 7 bestelproces

Stap 8
In deze stap vraagt Tele2 om uw persoonlijke gegevens, contactgegevens en uw rekeningnummer. Ook geeft u aan of u gebruik wilt maken van nummerbehoud en welk e-mailadres u wilt hebben voor tele2. Heeft u alles ingevuld? Klik dan op ‘Volgende stap’.

Tele2 stap 8 bestelproces

Stap 9
In deze stap krijgt u informatie over de installatieprocedure en kiest u een gewenste installatiedatum. Ook geeft u hier aan of u gebruik wilt maken van de overstapservice. Klik vervolgens op ‘Volgende stap’.

Tele2 stap 9 bestelproces

Stap 10
In de laatste stap van het bestelproces moet u alle eerder ingevulde gegevens nog even goed controleren. Vergeet niet om de algemene voorwaarden even door te lezen en aan te vinken. Vervolgens klikt u op ‘Versturen’. Uw bestelling is nu afgerond.

Tele2 stap 10 bestelproces

Alle stappen doorgenomen?
Ga naar de website van Tele2 en bestel uw alles in 1 pakket.

Dit bestelproces is voor het laatst gecontroleerd op: 16-1-2014