Telfort

Hoe bestellen bij Telfort?
Hoe bestelt u een alles in 1 pakket bij Telfort? Hieronder laten we u zien welke stappen u kunt verwachten tijdens het bestellen.

Stap 1
Ga naar de website van Telfort.

Stap 2
Telfort biedt 1 alles in 1 pakketten aan dat je kunt uitbreiden met verschillende opties
Ga naar het tabje ‘Internet, TV & Bellen’ en kies vervolgens voor ‘Alles-in-1 Basispakket’.

Telfort stap 2 bestelproces

Stap 3
U bent nu op de productpagina van ‘Alles-in-1 Basispakket’. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende onderdelen van het pakket. Ook kunt u hier kiezen welke extra’s u aan of uit wilt zetten om zo het pakket samen te stellen dat het beste bij u past. Als u alle keuzes heeft gemaakt ziet u aan de rechterkant de kosten van het pakket en klikt u op ‘Nu bestellen’ om naar de volgende stap te gaan.

Telfort stap 3 bestelproces

Stap 4
Telfot vraagt u vervolgens om te controleren of het door u gekozen product leverbaar is op uw postcode. Vul uw postcode en huisnummer in en klik op ‘Check postcode’.

Telfort stap 4 bestelproces

Stap 5
Als het door u gekozen pakket inderdaad leverbaar is op uw adres dan krijgt u de melding ‘Gefeliciteerd!’. Vervolgens kunt aangeven of u wilt dat Telfort u helpt met overstappen, en wanneer u wilt dat het pakket actief wordt. Daarna vult u uw persoonlijke gegevens in en uw betaalgegevens.

Tot slot kunt u nog even de algemene voorwaarden doorlezen en vervolgens de vinkjes zetten waarmee u aangeeft dat u hiermee akkoord bent.

Als u dit alles heeft ingevuld klikt u onderaan de pagina op ‘Plaats bestelling’. Uw bestelling is nu geplaatst.

Telfort stap 5 bestelproces

Alle stappen doorgenomen?
Ga naar de website van Telfort en bestel uw alles in 1 pakket.

Dit bestelproces is voor het laatst gecontroleerd op: 16-1-2014